Nişanlanmak için can atıyodum, şimdi nişanı atmak için..

iyi de bu adam seni aldatmış
yalan söylemiş
başkasının lafına inanıp başkalarıyla yattığını düşünmüş
daha ne yapsın ki bu adam sana

Maddi olarak zor durumda olan bir adamdan neden ev isteniyor peki anlamadim damat bey ev alsin da nasıl alırsan alsin mi dediniz
Tabiki öyle demedik ben kendimizi toparlayana kadar kiraya çıkalım dedim annesiyle kendisi kendilerini yırttılar ev sahibini zengin edeceğimize biz ev sahibi oluruz diye. Arabayı peşinat gösterirriz biz yardım ederiz bilmem ne. Arabayı düğüne hibe ediyolar, babası bi anda yaşlandı çalışamaz oldu. Kendileri söyledi kendileri yazdı kendileri sildi

Şu anda kendiside barışmak için bir çaba sarfetmiyor yani kendini haklı görüyor. Bu şekilde konuşmadan giderse zaten kendiliğinden bitecek.

Sizi kuzeninden kiskaniyorsa yaniniza gelirken onlarin arabada ne isi var.bence birileri sizi kotuluyor nisanliniza.oda doldugu icin patliyor.kaba davranisli.ofke patlsmalari var.ayril diyemem ama evliligi aceleye getirme.iyi gözlemle.deger vermiyorsa uzuyorsa inan evlilikte artarak devam ediyor

Iyice tani ona gore karar ver kiskanc ve sinirli bi erkek ne yparsan yap degismezz

Daha iki gün olmadı kuzeninin kız arkadaşının doğum gününe gittik. Hani desem ki kuzenini ararım sorarım bakarım yada o bana aynı şekilde yok yok. Anca onun yanında görürsem yada onlarda görürsem muhabbet olur o da hep sınırlıdır. Rutin konuşmalar merhabalar nasılsınlar. Bu durumda kıskanması çok saçma. O benim kuzenimi arar sorar şakalasır ben bırak şüphe duymayı mutluluk duyuyorum. Çünkü içimde pislik yok. Bizde kuzen kardeştir. Hadi ben el kızıyım ben adiyim ben pisliğim kendi kuzenine güvenmeli, ben ne yaparsam yapayım sorsam da alelen X nerde ya çok özledim desem de aklına böyle bir şeyi getirmemeli.
Hiçbir maddiyat hiçbir koşul bunu yaptırtmamalı.
Evet içim acıyo çünkü kendi ellerimle kurduğum hayalleri şu an yıkmak üzereyim.
Evet içim acıyo dosta düşmana güldürücem kendimi. Ama ben buyum bu saatten sonra ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim bana lütfen yardım edin.

Canım kötüleyecek hiçbir durum yokki ben kuzenini yanıma getirmediği sürece görmem etmem.

Ayril.

Ayrilmayip evlenirsen de tamamen guvensiz bir adamla ne kadar surdurebilirsin? Kendi kuzenine yakistiran isyerindeki patronuna, arkadasina, otobuste yanina oturan birine bile laf edebilir.

Farkındayım buz gibi soğudum zaten
Bugün direksiyonu yumruklayan yarın da beni yumrukla
r

Farkındayım buz gibi soğudum zaten
Bugün direksiyonu yumruklayan yarın da beni yumrukla
r

ah zaman o kadar çabuk geçip gidiyor ki .
bu büyük bir sorun olarak gördüğün dertlendiğin şu sorununa ben razıyım keşke senin yaşında olsam..
hayatını çöpe atma sakın ve kendini sakın yeniden başlama şansından mahrum bırakma..

Abim der hep evlenecegin adami evlenmeden once ozellikle nisanliyken deniyeceksin hani sinirlendirecen ne kadar sinirli napabilir diye gercek yuzunu gosterir o zaman anlarsin der.ofke kontrolu yoksa ve asabi bi insansa sana bi uyarıdır diyorum bu Rabbim gösteriyor iste.bu hayatı sen yaşıyacaksin annen degil ona gore karar ver ama biraz anlaşmanız zor gibi.

Şimdi öncelikle birileri nişanlandı ayrıldı diyecek diye sen hayatını mahvedecek bir adamla evlenmek zorunda değilsin. Bir gün al nişanlını karşına içindeki tüm sıkıntıları dile getir. Özellikle bu kuzen yakıştırmasını. Sonrasında gözlemle hala aynı mı değil mi anlamış mı falan. Baktın olmuyor 25 yasında gencecik insansın. Ömür boyu bunu mu çekeceksin. Şimdi nişanı bozmaya çekiniyorsun yarın öbürgün boşanmak zorunda kalabilirsin. Çocuk olursa çok daha zor. O yüzden kılı kırk yar iyi düşün. Diğer arkadaşların da dediği gibi bugün kuzen der yarın doktora gidersin ona der, kuaföre der kasaba manava der. Der yani emin ol! Şimdiden bu sorunu halletmeye bak. Ve bir daha asla böyle birşey duymak istemediğini söyle. Duyduğum an biter de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…