Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Tşekkür ederim benim böyle sözlere çok ihtiyacım var iyi ki duyuyorum , inşaallah öyle diyeceğim zamanlarda gelecek 53 gün oldu bunu henüz diyemiyorum

Işte bu forumda ki kizlik zari dikimi topigini bu yuzden elestirmiyorum. Boyle adamlara durust olunmaz. Gidersin yaptirirsin operasyonunu bakireyim dersin.
Eskiden çok kızıyordum.
Vazgectim
Bazi erkekler hakediyor....

Tşekkür ederim benim böyle sözlere çok ihtiyacım var iyi ki duyuyorum , inşaallah öyle diyeceğim zamanlarda gelecek 53 gün oldu bunu henüz diyemiyorum

Allah askina güy saymayida birak bi an önce. defolup gitmis iste... sen güzel günlerini saymaya basla

Aklıma geldi bunu yapmak ama hep bugün doğruyu söylicem yarın doğruyu söylicem işlen yaptırırsam doğruyu söyleyemem diye geçti yalan üstüne yalan kurmak zorunda kaldım

Ben bunu yapmadığım için pişmanım zaten bunun acısını çektim zaten pişmanım

Yalana sonnnn derece karşıyım yaptığınız çok yanlış çıkıp karşısına herşeyi anlatmanız Ereli’leri bana göre ama siz yalan söylemeyi tercih etmişsiniz ki karşınızdaki kişiye zerre acımam bu konuda çünkü dürüstlüğü hak eden bir insan değil. Dürüst insan evlenmeden önce beraber olmak isteyip bakire kız aramaz ayrıca ne hakla bebek aldırmak ya burda binlerce insan bebek sahibi olmak isteyip olamazken o da ayrı Bi konu neticede bu insan adam olmaydı sana her türkü sahip çıkardı adam olmayana da dürüst olsan ne olmasan ne madem yalanı seçtin diktirip bakireyim deseydin bacım ne diyim hakkında hayırlısı umarım ailen yanında olur gerisi boş

Işte bu forumda ki kizlik zari dikimi topigini bu yuzden elestirmiyorum. Boyle adamlara durust olunmaz. Gidersin yaptirirsin operasyonunu bakireyim dersin.
Eskiden çok kızıyordum.
Vazgectim
Bazi erkekler hakediyor....
Niye kizalim
Bu kız bakireyim deyip kızlık diktirme operasyonu yapsaydi adamın gıkı çıkmazdı

Aılene bu yasadıklarını anlattımı aılen ne tepkı verdı yorumları okuyamadım

Lohusa gibi gun saymayi birak guzel kardesim.
Onune bak.
O ayiyla ne olduysa oldu, geri donulmemek uzere kapandi gitti.
Hayatina ileride girecek kisiye sakin bisey anlatma.
O adami da, ortak arkadaslari da engelle heryerden.

Biliyorum hata yaptım biriyle birlikte olarak ama Yalan söyleme mecbur kaldım
Kusura bakma ama eski nişanlın pisliğin tekiymiş....

Kendi başkalarıyla beraber olurken iyi sen bir hata yaptin diye ortalığı ayağa kaldırmış nefret ediyorum böyle erkeklerden....
Ben erkeğim yaparım hesabı insan olsun önce beyinsiz insancık....
Kusura bakma sinirlerim zıpladı....
Hala seviyorum diyorsun kuzum senin kendine saygın yok mu?
Aklını başına topla ve hayatına bak o ne mok yiyorsa yesin ne guzel memurmuşsun tayinini iste git ordan

Bu bir suç değil hata değil ama sizin yaşadığınız bir ilişkiyi bu kadar kötü bir olaymış gibi saklamanız ve suçluluk hissetmeniz bir hata işte.
Ne yapacaktın?
Her dediğine he diyip kredilerini ödeyip, dayaklarını yiyip, psikolojik baskılarına ezilip hayatını mı bitirecektin?
Yapmayın kadınlar ne olur yahu...
Siz bir bireysiniz kendinizi geçmişinizden ötürü kimseye ezdirmeyin yahu.
Biz de kraliyet ailesi değiliz.
Ama kimse benim karşıma geçip sen kız değilmişsin sana lanet olsun rezil edicem seni diyemedi.
Niye? Çünkü izin vermedim, geçmişim biriyle beraber olmam benim seçimim benim geçmişim. Annemi, babamı, kocamı ilgilendirmez.
Ayaklarının üzerinde durabilen bir insansın. İşin var, paran var...
Değiştir çevreni. Böyle insanlarla birlikte olma.
Hayat senin hayatın.
Ben de erkek arkadaşlarımla beraber oldum, sonra evlendim. Ne olmuş yani ne olmuş?? Sevdim seviştim, kime ne yahu?
Emin ol insan gibi erkekler de var. Seni yargılamayacak seni olduğun gibi sevecek...
Yalnızca böyle çevrelerden kurtul.
Bu insanlar tahta kurusu gibi hayatını kemirir ne olduğunu anlamazsın.
Özgürlüğünü, bireyselliğini, haklarını, ömrünü bir erkeğin eline ne diye bırakıyorsun.
Bak bırakmak istediğin adam iğrenç bir insanmiş işte.
Ne yalvarıyorsun ne yakarıyorsun yahu?
Sakın ama sakın kendini kötü hissetme.
ÇEVRENİ DEĞİŞTİR!

Biriyle birlikte olarak hata yapmadın.
Durup durup geçmişi deşenden bi halt olmaz. Mızmızlanana kadar anı yaşasaymış.

Ayrıca kendisi cinsel birliktelik yaşayıp karşısındakinin eli erkek eline değmemiş birini beklemesi de çok gerzekçe

Neyseki evlenmeden kurtulmuşsun

Zamanla acı da o hala seviyorum hissi de geçiyor. Hatta yaptığı kötülükleri düşüne düşüne nefret ediyorsun önce. Sonra sidiriyorsun. En sonunda da artık unutuyorsun acı vermiyor anılar

Ayrıca yaşanan özel şeyleri başkasına anlatması da ayrı bir gerzeklik

Bu adamla evlenmek sana işkence olurmuş düşünsene her fırsatta sana hakaret eder seni travmaya sokarmis adak ada bence kurtulmussun.

Yalan söylemeye mecbur kalmak diye birşey yoktur uydurmayın. Biriyle birlikte olmak ayıp değil, hür iradenizle yaptığınız şeyden utanana kadar yalan söylediğiniz için utanmalisiniz. Bir de değil bin tane yalan uydurmussunuz. Ben bir kadin olarak erkeklerin böyle konularda kandırılmasına karşıyım şahsen. Dürüstlük karakter meselesidir. Güveni inşaa eder. Baştan delikanlı gibi çıkıp anlatacaktin işine gelmiyorsa defolup gidecekti. Ne zamanın kaybolurdu ne de çevrene küçük düşerdin. Gördüğün gibi 2 yıl boyunca kul köle olup kendini onun ayağına paspas etmen hep boşaymış. İnşallah bu sana ders olur. Karşına çıkacak kişiye dürüst ol. Seviyorsa gecmisin umrunda bile olmaz. Sevmiyorsa bırak gitsin kendine değer ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…