Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Haklısınız pişsmanlık fayda etmiyor en başından söyleseydim bunlar olmayacaktı ama seviyorum seni önemli değil dedi üstünü kapattı ta ki nişan yapıp gittikten sonraya kadar

Olumsuz yorum yapanlara bişey diyemem herkes kendi açısından bakıyor olaya anlatamadığım saha buraya sığmayan o kadar çık şey yaşattı ki bana

Evet haklısınız bu konuda o herşeyi bilen herşeyin en doğrusunu bildiğini zanneden biriydi beni de öyle güzel sindirmişti ki benim doğrum nesnel doğru diye

Bek sevgili Hypnsss, bunları asla seni yargılamak için söylemiyorum. geçmişte yaptığın hatadan pişmansın, fakat bu Allah için olan bir pişmanlık değilmişki yine aynı hatayı yapmış evlilik dışı hamile kalmışsın. Eğer yaptığın hatadan pişmansan aynı hatayı bu doğru kişi diye başkası ile tekrarlama. Pişmansan tövbe edersin, ve bidaha yapmazsın bu kadar basit.
Daha gençsin yarın karşına birisi çıktı diyelim, şimdi ayrıldığın nişanlınla yaptıklarında bir hata olarak karşına çıkacak. Bu seferde geçmişte şu şu hatayı yaptım çok pişmanım diye konu açacaksın.
Bu yüzden pişmanlığın Allah için olsun, şahıs için değil.
Olan olmuş artık. Artık önüne bak ve asla bir daha tekrarlama bunları.
Kaldıki nişanlında karaktersizin tekiymiş, şükret kurtulduğuna. Hem seni geçmişte yaşadığın evlilik dışı ilişki için ayıplıyor hemde seninle aynı şekilde evlilik dışı ilişki yaşıyor! Bu ne saçmalık??
Allah yardımcın olsun kardeşim. Unut ve önüne bak. Ve asla hayatına yalan katma bundan sonra.

yanlış anlamazsanız bişey soracağım
fazla mı ezildiniz büyürken
başka kimse tarafından sevilmediniz mi?

yani nedir bu eziklik anlamadım
kesinlikle amacım kınamak değil
Bilemiyorum aslıdna öyle değil uzun bi süre kardeşim olmadı bi ablam var ailem eğitimci insanlar iyi anne babalar fedakarlar ama aşırı baskıyla büyüdüm toplum baskısı

Tşekkür ederim bilmiyorum yorumlarınız güç verdi bana tamamen haklıyım demiyorum ama yalan söylemek zorunda kaldım mecburdum onu kaybetmek istemiyordum sevdim çok sevdim

Allah için pişmanlığım çok büyük namazlarıma yeniden başladım bire bin katarak kılıp sabah naamzlarında Allah ım kurtar beni diye dua ediyorum çok utanıyorum Allah tan

Adam sizi kullanmış .Hevesi gidince bırakmıs .
Tayin isteyip gidin .Ve kimseye artik kendinizi kullandırtmayin.
Ve özelinizi anlatmayin .

Tşekkür ederim toparlanamayan çalışıyorum hiç bi sosyal medya hesabım Yok normalde de kullanmıyordum bi tek Twitter var ordan arada ona bakıyorum o kadar mutlu ki hep geziyor eğleniyor çevresine kurtuldum pozu veriyormuş

sizi yargılamak kimsenin isi degil. herkes kendi hayatına baksın...
Cok sey yasamissiniz. hayatiniza sahip cikin, onunuze bakin, aileniz de destek olsun size..

Hakkınız çok büyük hatalarım oldu ama iyi bi insan Yanımda olur dedim çok güvendim çok sevdim çok çaba harcadım ama olmadı
Aslında iyi bir insan olmadığını belli etmiş ama bazen insan göremiyor işte. Ya da görmek istemiyor. Sizin hataniz böyle bir adama güvenmek, inanmak olmuş. Üzülmeyin artık umarım gerçekten yanınızda olacak sizi gerçekten sevecek biri çıkar karşınıza.

İnşaallah şu an hiç kimseyi istemiyorum sadece korkuyorum hastalanıcam düşünmekten beynim ağrıyoe yataktan çıkamıyorum

Sevgi anlayisinizda problem var. Ailenizde sevilmeme problemi vs olabilir psikoloğa gitmelisniz

İyi de adam zaten beş para etmez biriymiş. Babam çok sordu soruşturdu, bir kişi bile hakkında iyi bişey demedi diyorsunuz.
Niye ısrarla bu adamla evlenmek istiyorsunuz? Peşinden koşup en çok emeği de siz vermişsiniz zaten bu ilişkiye.

Karman çorman bir sürü yalan da var işin içinde. Lütfen, üzülüp daha fazla zaman kaybetmek yerine mantığınızı hayatınızda devreye sokun biraz.

sizi yargılamak kimsenin isi degil. herkes kendi hayatına baksın...
Cok sey yasamissiniz. hayatiniza sahip cikin, onunuze bakin, aileniz de destek olsun size..
Çok şey yaşadım hala geçmedi ama karşımdaki insanın hiç hatasız gibi BU kadar mutlu mesut olması beni daha kötü ediyor

Zamanla geçiyor şu an tatil okul açılıp işe tekrar dönünce benim için daha kolay olacak belki de evde olmanın verdiği bi unutamama durumu da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…