Haklısınız pişsmanlık fayda etmiyor en başından söyleseydim bunlar olmayacaktı ama seviyorum seni önemli değil dedi üstünü kapattı ta ki nişan yapıp gittikten sonraya kadarBiriyle birlikte oldunuz tamam ama zorla oldu diye nasıl yalan söyleyebilirsiniz ya insanlara iftira atmak bu kadar kolay mı? Kusura bakmayın ama kendi kuyunuzu kendiniz kazmışsınız. Yalanın biri bin para karşınızda ki insan iyi de olsa kötü de olsa zaten güvenmez ki artık size bu kadar yalandan sonra
Olumsuz yorum yapanlara bişey diyemem herkes kendi açısından bakıyor olaya anlatamadığım saha buraya sığmayan o kadar çık şey yaşattı ki banaOlumsuz yorumları dikkate almamanı tavsiye ederim şu an yaşadıkların zaten ağır geliyor, herkes hata yapabilir bu dünyanın sonu değil. Her şerde bir hayır vardır sözü öyle doğru ki, sen ilk yaşadığın birlikteliği yaşamamış ve bakire olsaydın bu karaktersiz adamın gerçek yüzünü göremeyecektin, evlenecektiniz ve iş işten geçmiş olacaktı.
Evet haklısınız bu konuda o herşeyi bilen herşeyin en doğrusunu bildiğini zanneden biriydi beni de öyle güzel sindirmişti ki benim doğrum nesnel doğru diyeNeden hata diyorsunuz. Nisanlinizla da birlikte olmuşsunuz sevgikiyken o da hata o zaman. Yanlış bakıyorsunuz olaya. Sizin hatalarınız böyle bir adama katlanmak ve katlanırken sizi terk etmesin diye yalan üstüne yalan söylemek..işte bunlar hata. Adam sizi öyle bir sindirmiş ki...
Bilemiyorum aslıdna öyle değil uzun bi süre kardeşim olmadı bi ablam var ailem eğitimci insanlar iyi anne babalar fedakarlar ama aşırı baskıyla büyüdüm toplum baskısıyanlış anlamazsanız bişey soracağım
fazla mı ezildiniz büyürken
başka kimse tarafından sevilmediniz mi?
yani nedir bu eziklik anlamadım
kesinlikle amacım kınamak değil
Tşekkür ederim bilmiyorum yorumlarınız güç verdi bana tamamen haklıyım demiyorum ama yalan söylemek zorunda kaldım mecburdum onu kaybetmek istemiyordum sevdim çok sevdimKuzusu,ben seni anlıyorum.Böyle yetiştirldik kadının cinselliği yaşaması ayıp ve hatta kabahatmiş gibi öğretildi.Erkek sünnet olurken davullar zurnalar çalındı erkekliğe adım atıyor diye,kız adet olduğunda gizendi ..Sır gibi günah gibi,ped alamazdık utancımızdan.
Ama artık bunları aşmalıyız.Senin bedenin sen istedin birlikte oldun.Kimseye de verilecek hesabın yok.Rezil olmadın..Tek hatan sorduğunda dürüst olmalıydın..En azından bu ....... dan daha erken kurtulurdun.Ya bakire olsaydın da bu iğrenç karakterle evlenseydin.İşte o kötü olurdu.Verilmiş sadakan varmış..
Allah için pişmanlığım çok büyük namazlarıma yeniden başladım bire bin katarak kılıp sabah naamzlarında Allah ım kurtar beni diye dua ediyorum çok utanıyorum Allah tanBek sevgili Hypnsss, bunları asla seni yargılamak için söylemiyorum. geçmişte yaptığın hatadan pişmansın, fakat bu Allah için olan bir pişmanlık değilmişki yine aynı hatayı yapmış evlilik dışı hamile kalmışsın. Eğer yaptığın hatadan pişmansan aynı hatayı bu doğru kişi diye başkası ile tekrarlama. Pişmansan tövbe edersin, ve bidaha yapmazsın bu kadar basit.
Daha gençsin yarın karşına birisi çıktı diyelim, şimdi ayrıldığın nişanlınla yaptıklarında bir hata olarak karşına çıkacak. Bu seferde geçmişte şu şu hatayı yaptım çok pişmanım diye konu açacaksın.
Bu yüzden pişmanlığın Allah için olsun, şahıs için değil.
Olan olmuş artık. Artık önüne bak ve asla bir daha tekrarlama bunları.
Kaldıki nişanlında karaktersizin tekiymiş, şükret kurtulduğuna. Hem seni geçmişte yaşadığın evlilik dışı ilişki için ayıplıyor hemde seninle aynı şekilde evlilik dışı ilişki yaşıyor! Bu ne saçmalık??
Allah yardımcın olsun kardeşim. Unut ve önüne bak. Ve asla hayatına yalan katma bundan sonra.
Tşekkür ederim toparlanamayan çalışıyorum hiç bi sosyal medya hesabım Yok normalde de kullanmıyordum bi tek Twitter var ordan arada ona bakıyorum o kadar mutlu ki hep geziyor eğleniyor çevresine kurtuldum pozu veriyormuşGeçmişi bırakın, o adamdan kurtulduğumuza dua edin karaktersizin biriymiş. Sizin hatanız ondan önce biriyle birlikte olmanız değil, ona yalan söylemek hata olmuş fakat onun yaptıkları daha büyük hata. Kendinizi rezil olmuş gibi de hissetmeyin yaşadığınız herşeyin arkasında durun siz kendinizi suçlu görürseniz herkes suçlu görür hatalar insanlar içindir
sizi yargılamak kimsenin isi degil. herkes kendi hayatına baksın...Kızlar uzun zamandır forumdaki çoğu konuyu takip ediyorum son zamanlarda yazmayı çok düşündüm yargılanmaktan korktum ama fikirlerinize ihtiyacım var öncelikle rica ediyorum yardımcı olun bana anlatabileceğim tek bi kişi bile olmadığı içim mecburen buraya yazıyorum şimdiden teşekkürler. Yaklaşık 2 yıldan fazla emek verdiğim sevdiğim deli gibi sevdiğim adamla 53 gün önce nişan yaptık.sevdiğine inandım çok çaba harcadım o bir yaptıysa ben bin yaptım hep o mutlu olsun diye uğraştım.üniversite döneminde biriyle birlikte olmak gibi bi hata yaptım.bana daha önce böyle bişey yaşayıp yaşamadığımı sorduğunda olmadığını söyledim o da zaten kaldıramazdım dedi aradan zaman geçti ilişkimiz ilerledikçe yakınlaştık bende ona yeni bi yalan söylemek zorunda kaldım kendim kendime zarar verdim kızlığım bozuldu dedim çok sinirlendi kabullendi zamanla birliktelik yaşadık sonrasında nişan yapacakken beni basit bi nedenle terketti sonra tekrar döndüğünde sen biriyle birlikte olmuşun dedi bende evet zorla oldu bana zorla sahip oldu dedim ama yine yalan söyledim bunun üstüne oda benden önce birileriyle birlikte olduğunu bana yaşan söylediğini itiraf etti zaman geçti hamile kaldım bana hiç bi şekilde beni istemediğini Yanımda olmayacağını söyledi kabul etmedim tek başıma doğururum dedim beni ikna edip bi şekilde aldırdık çocuğu bana o kadar psikolojik travma yaşattı ki bu süreçte tek başıma yaşadığım için hiç bir destekçim yoktu.zaman geçti biz nişan yaptık geçen bayramda, gittiği gece eve geçince beni arayıp yarın o adamı şikayet etmeye gidicez sana bunh yaptı madem bedelini ödeyecek dedi yapamazdım hem öyle bişey yoktu ailemi yaşadığım yerin küçüklüğünü söyleyerek kabul etmedim sonra terkederim seni dedi ve herşeyi anlatmak zorunda kaldım bi hata yaptım boşluğa düştüm oldu pişmanım dedim terketti beni nişanı attı aileme beni rezil etti kendi ailesine benim bütün özelimi anlattı onlara beni rezil etti tayin isteyecektim engel oldu eş durumu yapacaksın diye ona engel oldu hayatımı mahvetti gitti ve hala arkamdan konuşup benimle dalga geçiyoemuş ve ilk kez dün birinden duydum hiçbişey olmamış kadar mutluymuş sürekli gezip tozup eğleniyormuş ben o kadar kötüyüm ki bi türlü toparlanamadı etmediğim dua kalmadı unutmak için nefes alamıyorum.her hatasını kabul ettim herşeyini görmezden geldim düğünü biz yapıcaz ailen takı takmayacak maaşını alıp kredi çekicem vs herşeyini kabul ettim aileme hiçbişey söylemedin istemezler diye. Babam onca kişiye sorduğunda bi kişi bile onun hakkında iyi Bişey söylememiş onlar istemediler hep karşı çıktılar ben her konuda onun yanında oldum evet hata yaptım gençliğimde çok pişmanım o bunu dinlemedi bile.bana etmediği küfür etmediği tek bi hakaret kalmadı.o kadar iğrenç sözler etti ki giderken bu benim sevdiğim evleneceğim adam mı bile dedim ve en çok kendime kızıyorum onu hala seviyorum
Aslında iyi bir insan olmadığını belli etmiş ama bazen insan göremiyor işte. Ya da görmek istemiyor. Sizin hataniz böyle bir adama güvenmek, inanmak olmuş. Üzülmeyin artık umarım gerçekten yanınızda olacak sizi gerçekten sevecek biri çıkar karşınıza.Hakkınız çok büyük hatalarım oldu ama iyi bi insan Yanımda olur dedim çok güvendim çok sevdim çok çaba harcadım ama olmadı
Sevmek deĞil hem öfke hem yaşadıklarımı unutamamak hem tiksintş hem beni çok seviyordu bana nasıl yaptı bunları o hiç acı çekmeyecek miSeni herkese rezil eden bir adamı hala seviyorum demeye dilin nasıl varıyor ?
Evet kullanmış zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum Nisa’nı bile söz verdim nişan yapayım ayrılırım diye yapmış gibi hissediyorumAdam sizi kullanmış .Hevesi gidince bırakmıs .
Tayin isteyip gidin .Ve kimseye artik kendinizi kullandırtmayin.
Ve özelinizi anlatmayin .
İnşaallah şu an hiç kimseyi istemiyorum sadece korkuyorum hastalanıcam düşünmekten beynim ağrıyoe yataktan çıkamıyorumAslında iyi bir insan olmadığını belli etmiş ama bazen insan göremiyor işte. Ya da görmek istemiyor. Sizin hataniz böyle bir adama güvenmek, inanmak olmuş. Üzülmeyin artık umarım gerçekten yanınızda olacak sizi gerçekten sevecek biri çıkar karşınıza.
Çok şey yaşadım hala geçmedi ama karşımdaki insanın hiç hatasız gibi BU kadar mutlu mesut olması beni daha kötü ediyorsizi yargılamak kimsenin isi degil. herkes kendi hayatına baksın...
Cok sey yasamissiniz. hayatiniza sahip cikin, onunuze bakin, aileniz de destek olsun size..
Zamanla geçiyor şu an tatil okul açılıp işe tekrar dönünce benim için daha kolay olacak belki de evde olmanın verdiği bi unutamama durumu da varİyi de adam zaten beş para etmez biriymiş. Babam çok sordu soruşturdu, bir kişi bile hakkında iyi bişey demedi diyorsunuz.
Niye ısrarla bu adamla evlenmek istiyorsunuz? Peşinden koşup en çok emeği de siz vermişsiniz zaten bu ilişkiye.
Karman çorman bir sürü yalan da var işin içinde. Lütfen, üzülüp daha fazla zaman kaybetmek yerine mantığınızı hayatınızda devreye sokun biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?