- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Yegenin ne durumda antikdeniz cokmu kotu ruh hali o adam oracikta gebersin hadim etsinler onu kopek pislik adam allah onu kahretsin
Benim cicugunmu agzini arim o cocugunmu arkadaslar anlayamadim ? Insallah gercek degildir yanlis anlasilmadir insallah
Biraz problemi var dogru bu tarz seyleri hep o goruyo simdi bile arka tarafimizdaki evlerden bahsediyo onlarida goruyomus boyle hikayeleri heo ondan duyuyoruz
Boyle seylerle ugrasamam dedigi laf anlatmaya ugrasamazmis gibisine getirdi
Amca oglumda ister soyleriz degil ister bagirirsin ister bagirmazsin dedi kusura bakmayin kafam cok dagnik yanlis yazmisim ne demeli napmali bilmiyorum senin gozunden yuzunden kiyamadigina biri geliyi bunu yapiyo biri goruyo anlamiyo sonra dank ediyo sonra cok tahrik edici sozlerle anlatiyor sanki cimbizla cekiuorum bunlari indim ben evdeyim daha fazla duyacak biseyim yoktu gercekten cok ayip bu olanlar
Daha once akrabalardan birinin her iki kizinada tokat atti sonrasda birini o,zaman 9 yaslarinda onu saclarindan surukledi tayt giymis bacaklarini acmia diye o zaman patlak verdi bilmiyoeum degisik biri bi cogumuzdan kendisinin cocugu yok henuz buarada
Arkadaslar editorlerden konun saklanmasini istesem yaparlarmi kiz buraya geliyomus simdi mesaj attisonucta hakkindada konustumm
Arkadaslar editorlerden konun saklanmasini istesem yaparlarmi kiz buraya geliyomus simdi mesaj attisonucta hakkindada konustumm
Benim cicugunmu agzini arim o cocugunmu arkadaslar anlayamadim ? Insallah gercek degildir yanlis anlasilmadir insallah
hiç birinin ağzını aramanıza gerek yok, hatta çocuğu evinize çağırıp gönlünü alın. densiz kadın gitmiş bağırmış bir sürü, çocuğu korkutmuş. çağırın sizin önünüzde oynasınlar, hem gözlemlersiniz hem de çaktırmadan öğüt verirsiniz bakın böyle oyun oynanır şöyle yapmayın şudur budur.
Cocugu olmamasini baglamiyorum kizla gecmisim faxla ilk evliligime dayaniyor ayni donemlerde yasadik bazi seyleri anlatamiyorum soze dokulmuyo mesela ben ihanete ugradigimi bu kisilerin yaninda evinden cok cok uzaklarda ogrendin geri dondum tatile devam edip annemlere ilk geldiginde gittikleri gece kuluplerini anlatiyodu beni sevmedigini dusunuyorum yasadiklari cocuk sikintisi cok fazla etkiliyor onlari daha fazlasi var,ama yazmak bunlari cok detay gerek yok
evet çok streslı bı dönem bızzat kendım yaşadım
ama hiç bı çocuk benden kaçmadı yada benım çocuklarla zorum olmadı hatta yıllar sonra çocuğum olunca komşumun kızı gelip ağladı benı dahamı az sevıceksın dıye
yanı bunu buna bağlamayın kadının başka rahatsızlıkları vardır ki belliki var bı tuhaflık psıkolojık sorunlarındandır
sonuçta burda bır suru çocuğu olmayıp çocuk bekleyen var onlarıda ıncıtmiş oluyorsunuz çocuğu yok ondanmı yapıyor dedıkçe benım oğlum var ama eskı dönemımı hatırlayınca benım bıle içim burkuldu
belkı olayın vehametıyle şaşkın ve ne yapacağını bılemez bı haldesınız onuda anlıyorum ama rıca ederım artık o vurguyu kullanmayın
Duzenli bakip bakmadini bilmiyorum bazen evlere baxen tariflere bazen tup bebek kismina bakiyor zaten benim gibi aktif olsa ( olsa bilirdim ) konuyu acmazdim
Esim eve gelicek napalim cocugu cagiralimmi bilmiyorum ben en basindan emin olamadigim seyde bazi gecmislerden oturuydu ama,zehir oldu aksamim keske baska turlu dile getirseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?