Paralarım boşa mı gitti ? :( (çekingenim)

İyi de siz
çok ilginç ama ben 4 seans alex, 5. seansı buz lazer yaptırdım. 2 hafta oldu HİÇ DÖKÜLMEDİ VE SAPASAĞLAM . bence buz lazer etkisiz
alexden sonra devam etmişsiniz buz lazere. Biraz ara verin bu süre 3 aydan az olmasın. Tüyleriniz normal hale geldiğinde başlayın tekrar lazere. Ben gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum. İlk defa verdiğim paranın karşılığını aldım hatta seanslarımı bile bitirmedim bazı bölgelerin. Çünkü zaten tüylerim bitmişti. Şimdi tek tük bacaklarımda var onlarda bebek tüyü gibi hiç rahatsız etmiyor. Bir de şu var sahte cihaz kullanan yerlerde var. Alman markası var bir tane şimdi ismini vermem reklama girebilir. Özellikle o markanın lazerlerinin kullanıldığı bir merkeze gidin

benim 3. seansta koltuk altımda tüy kalmamıştı resmen. cildiniz aşşırı hassas değilse kadın daha fazla seans satmak için uğraşıyor gibi geldi bana nedense.
öyle bi hava var evet. sizle kaç joule ile atış yapılıyordu? canınız ÇOK yanıyor muydu? bir de seans başlamadan önce bacaklarınızı tek tek çiziyorlar mıydı? benimkini yalandan ortadan ikiye bi çizik atıyor öyle yani. hep kalıyor

Bende o bolgeye agda yaptim yillarca sadece gebelikte son aylarda jilet o kadar. Bilmiyorum canim belki kullanilan makinadadir sorun. Benimde en sevmedigim o kaşıntı durumlari

onu hatırlamıyorum 5 sene oldu ben yaptıralı ama 1le 5 arasında 3. a da 4. ayarda yapıyordu benimkini yanlış hatırlamıyorsam. öyle çizgi olayı yoktu hiç 15 günde bi kontrole gidiyordum dökülmeyen bölgeleri tekrar yapıyordu aralarda atladığı oluyordu hep onun için

Çok yanmıyordu bi de ya beyaz tenliyim kıllarım koyu çıkıyordu. yanık kokusu oluyordu sonrasında. ilk 2 seanstan sonra ben acı bile hissetmiyordum sadece sıcaklık hissi oluyordu

Gayette hakkini savun ben paket almadim hic ama 5.seansta kol atinda hala yoğunsa sorun vardir.

Hemen ağzınıza laf tıkıyan bir müessede neden işlem yaptırıyorsunuz.?? Siz müşterisiniz size değer veren taleplerinizle ilgilenen yerlere gidin

Bende epı. Gıdecektım acısından korktugum ıcın lumea en son cıkanı aldım. 3800 den 2300 dusmustu. 1 seans yaptım koltuk altının yarısı yok dokuldu, İkı gun sonra 2.seansı yapıcam kı ben baya kılıyım tek fark ben beyaz tenlıyım

hafif esmerim. örnek olarak adriana lima gibi. esmer olduğum için daha az mı sonuç almak zorundayım ya of ( başka yere gidemem, paket şeklinde peşin ödedim
Esmer olduğunuz için lazerin cildinizi yakma şansı daha yüksek oluyor. Lazer epilasyonu o yüzden beyaz tenli koyu renk kılları olan kişilere öneriyorlar en fazla. Aynı yerde iğneliye filan çevirme şansınız var mıdır belki sizin için daha uygun olabilir o tür.

Paran bosa gitmiş canm bende gittim 5 seans 2 ay cikmayinca vay be dedim sonra hoop eski halime dondum en saglami agda

Lazer, işi bilene yaptirmayinca kötü sonuçlar da alınıyor. Etrafında ki kıllari uzatıp belirginlestirme vs gibi . Baska birisi varsa o yapsın ve söyleyin dökülme yok kac seans oldu diye. Ilk seanda bile dökülür demek ki kadın yapamıyor. Hem doğru yapsa en kıllı hormonlu insanda bile min 5 hafta da yavas yavas cikmaya baslar. Öyle ayda bir lazer mi olur. Hakkını ara madem ödeme yaptın.

20 yaşında lazer yaptırmak paranı sokağa atmak demek zaten. Bitse dahi 3-5 seneye geri gelecek hepsi.
Esmerseniz ayarı yükseltmekten çekiniyor olabilir. Kıldan tüyden kurtulacam derken kanser olursunuz mazallah.
Nasil 3 5 seneye geri gelecek ya ben yaptirali 2 sene oldu yani biteli 2 sene oldu bidahami çıkıyor :/

Paran bosa gitmiş canm bende gittim 5 seans 2 ay cikmayinca vay be dedim sonra hoop eski halime dondum en saglami agda
Ama sürekli de ağda ile uğraşilir mi ? Bioder falan kullansak azalır mı ? Siz agdadan memnun musunuz ?

temmuzun sonu- ağutos başı başladım. 45 günde bir gidiyorum

çıkmış mı oluyor ki?
ilk başlarda 2 ayda bir sonra ara uzar. 4 ayda bir 6 ayda bir olur.
orada bir sıkıntı var.
birde hep yazıyorum bu konulara hastane tercih edin lazerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…