evet çıkmış oluyor. anlaşmaya göre 1 senede 8 seans tamamlam lazım. gidip de memnun olmayan insan da yok gittiğim yerde. fiyatı uygun diye böyle aldım.çıkmış mı oluyor ki?
ilk başlarda 2 ayda bir sonra ara uzar. 4 ayda bir 6 ayda bir olur.
orada bir sıkıntı var.
birde hep yazıyorum bu konulara hastane tercih edin lazerde.
seans sıralarında çok dehşet acı duyar mıydınız ? yani canınız çok yanar mıydı ?6 seansta benım de bitti canım yaptıralı iki sene oluyor.
evet çıkmış oluyor. anlaşmaya göre 1 senede 8 seans tamamlam lazım. gidip de memnun olmayan insan da yok gittiğim yerde. fiyatı uygun diye böyle aldım.
siz 2 senede kaç seans gittiniz ?o anlaşma da saçma.
benim paketi 2 senede bitirdiğim oldu.
memnun olmayan yok diyorsunuz bilemedim. ama 45 de bir gidilmez ilkinde çıktı diyelim ikinciden sonra 45 günde çıkmamalı.
koltuk altı dayanılmayacak kadar değildi ama acıyordu. genital bölgedeki acıya dayanamıyordum uyusturucu krem sürüp öyle yaptırıyordumseans sıralarında çok dehşet acı duyar mıydınız ? yani canınız çok yanar mıydı ?
% kaç bitti?tam 1 yıl, 7 seans bikini ve genitale gittim.. sizinkiyle aynı cihaz. artık sıkıldım deyip bıraktım...evet ilk başlarda azalttığı doğru ama malesef paralarım boşa gitti. buz lazer yaptıran bi arkadaşım var memnun ve de, ama ben bu topa girer miyim? bilmiyorum
valla yüzdesini bilmiyorum da oldukları gibi duruyorlar işte. bana yine ağdalar..% kaç bitti?
hangi uyuşturucu krem ?koltuk altı dayanılmayacak kadar değildi ama acıyordu. genital bölgedeki acıya dayanamıyordum uyusturucu krem sürüp öyle yaptırıyordum
siz 2 senede kaç seans gittiniz ?
wooww çok iyi fiyat. hangi şehir ? ben buz lazeri sevemedim. 5 bölge neresi? bacak, kol altı bikini ...?Konuyu takipteyim
Pazartesi günü buz lazere başladım
İlk atışlarım yapıldı
İki arkadaşım yaptırdı inanılmaz memnunlar
Merkezdeki kız arada hiç bir şekilde müdahale yapmazsanız jilet vs.ağda
10 seans sonunda istediğimiz sonuca ulaşamazsak 2 3 seans hediye ediyoruz dedi
Toplam 10 seans 3 rutuş seansı
5 bölge 2.200,00 tl ye anlaştık:)
emla ismi. onu sürüp genital tamamen uyusmadan yaptıramıyordum. ama benim acı eşiğim düşük onu da söyliyimkoltuk altı dayanılmayacak kadar değildi ama acıyordu. genital bölgedeki acıya dayanamıyordum uyusturucu krem sürüp öyle yaptırıyordum
Çanakkalewooww çok iyi fiyat. hangi şehir ? ben buz lazeri sevemedim. 5 bölge neresi? bacak, kol altı bikini ...?
sonuçları bildirirsen sevinirim :))Çanakkale
Genital
Koltukaltı
Tüm bacak
Popo üstü
Göğüs arası
Göbek
6 bölgeymiş ya:)))
Boynumdan aşağısı sanırım:))
aa sen çanakkale deyince buz lazer sitesine girip baktım. Çanakkale de buz lazer yok canım. o cihaz sahte haberin olsunÇanakkale
Genital
Koltukaltı
Tüm bacak
Popo üstü
Göğüs arası
Göbek
6 bölgeymiş ya:)))
Boynumdan aşağısı sanırım:))
Valla canım o zaman buz lazer değilaa sen çanakkale deyince buz lazer sitesine girip baktım. Çanakkale de buz lazer yok canım. o cihaz sahte haberin olsun
https://www.buzlazer.com/nerede-yaptirabilirim.html#canakkale-17
Shr adonisaa sen çanakkale deyince buz lazer sitesine girip baktım. Çanakkale de buz lazer yok canım. o cihaz sahte haberin olsun
https://www.buzlazer.com/nerede-yaptirabilirim.html#canakkale-17
Canım buz lazer değilShr adonis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?