Paralarım boşa mı gitti ? :( (çekingenim)

çıkmış mı oluyor ki?
ilk başlarda 2 ayda bir sonra ara uzar. 4 ayda bir 6 ayda bir olur.
orada bir sıkıntı var.
birde hep yazıyorum bu konulara hastane tercih edin lazerde.
evet çıkmış oluyor. anlaşmaya göre 1 senede 8 seans tamamlam lazım. gidip de memnun olmayan insan da yok gittiğim yerde. fiyatı uygun diye böyle aldım.

evet çıkmış oluyor. anlaşmaya göre 1 senede 8 seans tamamlam lazım. gidip de memnun olmayan insan da yok gittiğim yerde. fiyatı uygun diye böyle aldım.

o anlaşma da saçma.
benim paketi 2 senede bitirdiğim oldu.
memnun olmayan yok diyorsunuz bilemedim. ama 45 de bir gidilmez ilkinde çıktı diyelim ikinciden sonra 45 günde çıkmamalı.

o anlaşma da saçma.
benim paketi 2 senede bitirdiğim oldu.
memnun olmayan yok diyorsunuz bilemedim. ama 45 de bir gidilmez ilkinde çıktı diyelim ikinciden sonra 45 günde çıkmamalı.
siz 2 senede kaç seans gittiniz ?

tam 1 yıl, 7 seans bikini ve genitale gittim.. sizinkiyle aynı cihaz. artık sıkıldım deyip bıraktım...evet ilk başlarda azalttığı doğru ama malesef paralarım boşa gitti. buz lazer yaptıran bi arkadaşım var memnun ve de, ama ben bu topa girer miyim? bilmiyorum

% kaç bitti?

Konuyu takipteyim
Pazartesi günü buz lazere başladım
İlk atışlarım yapıldı
İki arkadaşım yaptırdı inanılmaz memnunlar
Merkezdeki kız arada hiç bir şekilde müdahale yapmazsanız jilet vs.ağda
10 seans sonunda istediğimiz sonuca ulaşamazsak 2 3 seans hediye ediyoruz dedi
Toplam 10 seans 3 rutuş seansı
5 bölge 2.200,00 tl ye anlaştık:)

siz 2 senede kaç seans gittiniz ?

ya valla hiç hatırlamıyorum.
ben yaptıralı 17 sene var.
bölge bölge yaptırmıştım.
bir paket koltuk altı bıyık içindi baktım işe yarıyor bacak ve genital almıştım.
koltuk altı çabuk bitti diğerleri için uzun süre gittim. birde o zamanlar paket bitsede kıl bitmese gidebiliyordun.

wooww çok iyi fiyat. hangi şehir ? ben buz lazeri sevemedim. 5 bölge neresi? bacak, kol altı bikini ...?

wooww çok iyi fiyat. hangi şehir ? ben buz lazeri sevemedim. 5 bölge neresi? bacak, kol altı bikini ...?
Çanakkale
Genital
Koltukaltı
Tüm bacak
Popo üstü
Göğüs arası
Göbek
6 bölgeymiş ya:)))
Boynumdan aşağısı sanırım:))

jılet şartmı.hiç jılet kullanmadım.bende düşünuyorum fakat emın değilim.utanıyorumda çok.bıyık ve kaşda alerjık reaksıyon vs gösterırmı bırde.çok kıllı değilimdir .ayakalrım ıkı ayda bir vs çıkar ama özel bolge her ay her ay yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…