Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım e2 yi yumurta toplamadan önce yapılmıştı bi problem yok demişti chnb canım cumhur bey hangi merkezde Antalya'da memorıala yaptıranlar pgt yi cumhur beye mi yaptırıyor.

Canım e2 yi yumurta toplamadan önce yapılmıştı bi problem yok demişti chnb canım cumhur bey hangi merkezde Antalya'da memorıala yaptıranlar pgt yi cumhur beye mi yaptırıyor.

Sevdann Cumhur Bey Şişli Memorial'da. İstersen kendisine mail at. Sana mutlaka dönüş yapar. Bilgi verir. Mail adresi memorial sitesinde var.

Ah bir bilsem :)
Ataşehir genetikte hasta isterse Şişli'yle çalışmaya başlamış canım ben de yeni öğrendim.

iyi olmuş hasta isteklerini göze almaları...

çokkk sevindim inşallah ikizdir...

pıhtılaşma değerlerin hangileri sorunlu? maşallah sayı güzel.... ne zaman başlayacaksın?

slm arkadaşlar ankara genart ta pgt ile hamile kalan varmı.. 5 düşügüm var hepsi doğal yolla oldu ama erken düşük yaşıyorum.. birisi dış gebelik oldu..

genetik araştırmalarda kan pıhtılaşması ve anti antikor pozitifliği çıktı ..

cavp verirseniz sevinirim..

Sevdann Cumhur Bey Şişli Memorial'da. İstersen kendisine mail at. Sana mutlaka dönüş yapar. Bilgi verir. Mail adresi memorial sitesinde var.

Memorial demek iyi canım tşk ederim şimdilik daha erken ama yinede şimdiden araştırım diyorum iyi bi merkez olsun istiyorum başarısı yüksek memorıal sanırım.

pıhtılaşma değerlerin hangileri sorunlu? maşallah sayı güzel.... ne zaman başlayacaksın?

canım tam olarak bilmiyorum ama çook fazla değilmiş pıhtılaşma azmış sanırım
tedaviye daha 1 2 ay sonra başlıyacam canım malum o kadar denemeden sonra insanın maddiyat açıdan toparlanması zor oluyo tabi
inş bu sefer bende kalırım hamile tüm isteyenlere yaşatsın allahım
canım sana testin sonucunu yazıyorum

değerlendirilen plak sayısı 20
gtg bant 20
bant düzeyi 450/450
c bant düzeyi -

işte canım eşimin test sonucun da bu yazıyo ben bişey anlamadım :44::26:sen anladıysan yazarmısın burda göremeyebiliyorum özelden yazarsan iyi olur

Son düzenleme:
Ay hadi inş. hamiledir.
Yaz mutlaka, merak ettik :)
Size de şimdiden geçmiş olsun
Sagol kuzumm çok şükür gittik yaptırdık aşımızı..Saat 4 de çıkacakmış görümcemin sonucu..

Canım görümcem orada yaptırmıştı hamile kaldı ama düşük yaptı..Aysun hanımdı doktoru..

Saol kuzummm darısı tüm isteyenlere inşallahh..İkizse degeri yüksek çıkar üçüzse hiç düşünemiyırum

Saol kuzummm darısı tüm isteyenlere inşallahh..İkizse degeri yüksek çıkar üçüzse hiç düşünemiyırum

Memorial demek iyi canım tşk ederim şimdilik daha erken ama yinede şimdiden araştırım diyorum iyi bi merkez olsun istiyorum başarısı yüksek memorıal sanırım.

Canım erken olsun. Ben tedaviye başlamadan 6 ay önce görüşmüştüm Cumhur Bey'le düşün :)

Nasi
Yani tedavi icinmi ahhhh incim butun dualarim seninle inanki o sancida cok dua ettim size
Insallah Allah kabul etmistirde bu sefer olur bebegini sende en kisa zamanda kucagina alir kkoklarsin doya doya

Canım ilk önce ameliyat olduğum doktora kontrole gideceğim. Her şey iyi derse inşaallah mart sonu başlayacağım. Allah razı olsun Allah'ın izni ve dualarımızla kuzular gelecek inşaallah...

Sen nasılsın? Evde durumlar düzeldi mi biraz?

herkese selamlar,
dr um pgt yapacagını söyleyince buradan sizlerden bilgi almıştım geçen ay. dün regli oldum bugün e2 için kan verdim akşamda ilk ultrasonuma giriyorum. pgt yi sordum embryo başına 275 tl genlab da yapılacakmış. sizce fiyatı nasıl? birde bu süreçte neler önerirsiniz.

Selam bubuş hatırladım seni.
Tedavin hayırlı olsun.
Nerede tedavi oluyorsun?
Pgt fiyatı normal kendi merkezimle karşılaştırınca. Hangi yöntem kullanılacak fish mi array mi?

Bu süreçte stresten ve üzüntüden olabildiğince uzak olmanı, bebeğinin geleceğini düşünmeni tavsiye ederim. Günlük hayatına devam edebilirsin, hatta uğraşacak değişik şeyler bulursan çok iyi olur kafan dağılır.

Canlar dualarınızı bekliyorum. 13 marta randevu aldım.

Icimmm hadi hayırlısı guzelim .
hersey gonlunce olsun inşallah. cok sevındım .

merhaba,

hayırlısı olsun oncelıkle.

tedaviniz nerede acaba?
275 tl embryo basi normal.
hangi teknikle bakilacak?

merhaba,

tedaviniz nerede acaba?

Sağol canım. Hadi ben kapıyı aralıyorum siz de gelin beni yalnız bırakmayın

hatırladığına çok sevindim.
cnm sende başlıyormussun inş. yüzümüz güler bu sefer.
ben centrumda yaptırıyorum embryolar genlab laboratuarına gidiyor. muhterem bahçe nin lab ı.
array yöntemi kullanılıyormuş. bende konuyu yeni araştırıyorum o yüzden pek ayrıntıları öğrenemedim henüz:)
bu yöntem nasıl ?

merhaba,

tedaviniz nerede acaba?

Array'de embriyonun tüm kromozomlarına bakılıyor ama embriyodan 2 parça alınıyor bunun için bilgin olsun canım.

Tedavin hayırlı olsun bubuş.. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…