- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.641
Ah incim ah. beni de şaşırtan bu bu embriyolarda bizim sorunlar dışında neden çıkıyor böyle sorunlar? sonra diyoum ki doğal denesek böyle yumurtamız ya da spermle döllenme o ay olmuyor, olsa da kimyasal gebelik oluşuyor, ya da dölleniyor düşük oluyor ya da nadiren de olsa sağlıksız olan bu gebelikler ilerliyor(
canım ben cumhur beyle konuşmuştum ataşehirin kendileriyle çalışmadığını antalya vb. memoriallerin genetiği kendilerine yaptırdığını söylemişti...
canım istememiştir rezervi iyi gördüyse. zaten amh sonradan yeni yeni yaygınlaştı...fsh,lh, e2 istemiştir...
Canım e2 yi yumurta toplamadan önce yapılmıştı bi problem yok demişti chnb canım cumhur bey hangi merkezde Antalya'da memorıala yaptıranlar pgt yi cumhur beye mi yaptırıyor.
Ah bir bilsem :)
Ataşehir genetikte hasta isterse Şişli'yle çalışmaya başlamış canım ben de yeni öğrendim.
Günaydınlar kızlarrr
Görümcem cuma günü test yaptı çift çizgi çıktıBugünde kan testi yapılıyor degerleri haber veririm bakalım kaç tane tutunmuş
Şimdilik aşıya gidiyorz kızımlaKorkuyorum canı çok yanacak diye..
aaa demek bide iptal olan tedavin oldu canım işte bende bundan çook korkuyorum
onca masraftan sonra tedavim iptal olursa diye
ben hiç düşük yaşamadım canım hiç hamile kalmadım zaten
bende de buldular kanda pıhtılaşma iki sebeb var dediler en büyük sebeb bu yani xyy diğeride kanda pıhtılaşma
benim yaşım 29 canım ve bide allaha şükür benim en son bundan önceki tedavimde 21 yumurta toplanmıştı ve yumurta çok olunca embriyo sayısıda fazla oluyo inş yine öyle olur embriyo sayısı artınca pgt için şansta artıyo diye biliyorum
bize sadece xyy siniz demişlerdi şu kadarı normal şu kadarı bozuk demediler canım.....
teşekkür ederim canım......
Sevdann Cumhur Bey Şişli Memorial'da. İstersen kendisine mail at. Sana mutlaka dönüş yapar. Bilgi verir. Mail adresi memorial sitesinde var.
iyi olmuş hasta isteklerini göze almaları...
çokkk sevindim inşallah ikizdir...
pıhtılaşma değerlerin hangileri sorunlu? maşallah sayı güzel....ne zaman başlayacaksın?
Sagol kuzumm çok şükür gittik yaptırdık aşımızı..Saat 4 de çıkacakmış görümcemin sonucu..Ay hadi inş. hamiledir.
Yaz mutlaka, merak ettik :)
Size de şimdiden geçmiş olsun
slm arkadaşlar ankara genart ta pgt ile hamile kalan varmı.. 5 düşügüm var hepsi doğal yolla oldu ama erken düşük yaşıyorum.. birisi dış gebelik oldu..
genetik araştırmalarda kan pıhtılaşması ve anti antikor pozitifliği çıktı ..
cavp verirseniz sevinirim..
pıhtılaşma değerlerin hangileri sorunlu? maşallah sayı güzel....ne zaman başlayacaksın?
Memorial demek iyi canım tşk ederim şimdilik daha erken ama yinede şimdiden araştırım diyorum iyi bi merkez olsun istiyorum başarısı yüksek memorıal sanırım.
Canlar dualarınızı bekliyorum. 13 marta randevu aldım.
Nasi
Yani tedavi icinmi ahhhh incim butun dualarim seninle inanki o sancida cok dua ettim size
Insallah Allah kabul etmistirde bu sefer olur bebegini sende en kisa zamanda kucagina alir kkoklarsin doya doya
herkese selamlar,
dr um pgt yapacagını söyleyince buradan sizlerden bilgi almıştım geçen ay. dün regli oldum bugün e2 için kan verdim akşamda ilk ultrasonuma giriyorum. pgt yi sordum embryo başına 275 tl genlab da yapılacakmış. sizce fiyatı nasıl? birde bu süreçte neler önerirsiniz.
Canlar dualarınızı bekliyorum. 13 marta randevu aldım.
herkese selamlar,
dr um pgt yapacagını söyleyince buradan sizlerden bilgi almıştım geçen ay. dün regli oldum bugün e2 için kan verdim akşamda ilk ultrasonuma giriyorum. pgt yi sordum embryo başına 275 tl genlab da yapılacakmış. sizce fiyatı nasıl? birde bu süreçte neler önerirsiniz.
Icimmm hadi hayırlısı guzelim .
hersey gonlunce olsun inşallah. cok sevındım .
merhaba,
hayırlısı olsun oncelıkle.
tedaviniz nerede acaba?
275 tl embryo basi normal.
hangi teknikle bakilacak?
Selam bubuş hatırladım seni.
Tedavin hayırlı olsun.
Nerede tedavi oluyorsun?
Pgt fiyatı normal kendi merkezimle karşılaştırınca. Hangi yöntem kullanılacak fish mi array mi?
Bu süreçte stresten ve üzüntüden olabildiğince uzak olmanı, bebeğinin geleceğini düşünmeni tavsiye ederim. Günlük hayatına devam edebilirsin, hatta uğraşacak değişik şeyler bulursan çok iyi olur kafan dağılır.
Icimmm hadi hayırlısı guzelim .
hersey gonlunce olsun inşallah. cok sevındım .
merhaba,
hayırlısı olsun oncelıkle.
tedaviniz nerede acaba?
275 tl embryo basi normal.
hangi teknikle bakilacak?
hatırladığına çok sevindim.
cnm sende başlıyormussun inş. yüzümüz güler bu sefer.
ben centrumda yaptırıyorum embryolar genlab laboratuarına gidiyor. muhterem bahçe nin lab ı.
array yöntemi kullanılıyormuş. bende konuyu yeni araştırıyorum o yüzden pek ayrıntıları öğrenemedim henüz:)
bu yöntem nasıl ?
hatırladığına çok sevindim.
cnm sende başlıyormussun inş. yüzümüz güler bu sefer.
ben centrumda yaptırıyorum embryolar genlab laboratuarına gidiyor. muhterem bahçe nin lab ı.
array yöntemi kullanılıyormuş. bende konuyu yeni araştırıyorum o yüzden pek ayrıntıları öğrenemedim henüz:)
bu yöntem nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?