- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.661
Sağol canım. Hadi ben kapıyı aralıyorum siz de gelin beni yalnız bırakmayın
hatırladığına çok sevindim.
cnm sende başlıyormussun inş. yüzümüz güler bu sefer.
ben centrumda yaptırıyorum embryolar genlab laboratuarına gidiyor. muhterem bahçe nin lab ı.
array yöntemi kullanılıyormuş. bende konuyu yeni araştırıyorum o yüzden pek ayrıntıları öğrenemedim henüz:)
bu yöntem nasıl ?
Canım ilk önce ameliyat olduğum doktora kontrole gideceğim. Her şey iyi derse inşaallah mart sonu başlayacağım. Allah razı olsunAllah'ın izni ve dualarımızla kuzular gelecek inşaallah...
Sen nasılsın? Evde durumlar düzeldi mi biraz?
Tedavin hayırlı olsun bubuş.. Allah yardımcın olsun.
Array'de embriyonun tüm kromozomlarına bakılıyor ama embriyodan 2 parça alınıyor bunun için bilgin olsun canım.
herkese selamlar,
dr um pgt yapacagını söyleyince buradan sizlerden bilgi almıştım geçen ay. dün regli oldum bugün e2 için kan verdim akşamda ilk ultrasonuma giriyorum. pgt yi sordum embryo başına 275 tl genlab da yapılacakmış. sizce fiyatı nasıl? birde bu süreçte neler önerirsiniz.
PGT testini nerde yaptırıyorsun .. ben izmirde yaşıyorum ankarada GENART tüp bebek merkezinde yapıyorlarmış..
sizce GENART başırılımı PGT testinde bilgisi olan varmı
birde İSTANBUL da bir yer varmış .. tecrübeli arkdaşlar hangisini önerirsiniz...
Kızlar akideden haber alan var mı :26: İnşallah kendi de bebişi de iyidir.
PGT testini nerde yaptırıyorsun .. ben izmirde yaşıyorum ankarada GENART tüp bebek merkezinde yapıyorlarmış..
sizce GENART başırılımı PGT testinde bilgisi olan varmı
birde İSTANBUL da bir yer varmış .. tecrübeli arkdaşlar hangisini önerirsiniz...
Canım erken olsun. Ben tedaviye başlamadan 6 ay önce görüşmüştüm Cumhur Bey'le düşün :)
Burdur'a iki Aya kadar ğitcem zaten ilk işim Antalya memorıala gitmek olacak zaten tşk inci randevu almışsın hakkında hayırlısı olsun canım allahım gönlüne göre versin
Canım erken olsun. Ben tedaviye başlamadan 6 ay önce görüşmüştüm Cumhur Bey'le düşün :)
kızlar Görümcemin degeri 980 çıkmış bugün 13.günüydü..sizce üçüzmü ,ikizmi?
Canlar dualarınızı bekliyorum. 13 marta randevu aldım.
Canlar dualarınızı bekliyorum. 13 marta randevu aldım.
herkese selamlar,
dr um pgt yapacagını söyleyince buradan sizlerden bilgi almıştım geçen ay. dün regli oldum bugün e2 için kan verdim akşamda ilk ultrasonuma giriyorum. pgt yi sordum embryo başına 275 tl genlab da yapılacakmış. sizce fiyatı nasıl? birde bu süreçte neler önerirsiniz.
Uuuuuuu bu ne böyle
Maşallah maşallah
Bence üçüzHiç böyle değer duymamıştım bu günlerde.
Doktoru ne demiş?
Doktoru ya ikiz yada üçüz demiş
Üçüz çocuk düşünemiyorumBen bi eylüle yetişemiyorum eylülden 3 tane olsa ne yapardım acaba huni takıp gezerdim herhal
Ay canım bakımı elbet zor olur ama bir şekilde bakılır. Onun öncesinde riskli gebelik üçüz maalesef. Çoğu doktor redüksiyon öneriyor bu da çok zor. İnş. ikizdir. Hakkında hayırlısı olsun görümcenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?