- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.681
kızlar Görümcemin degeri 980 çıkmış bugün 13.günüydü..sizce üçüzmü ,ikizmi?
HaDİ BİSMİLLAH canım benim.İnşallah yolunda gidecek bu sefer her şeyCanlar dualarınızı bekliyorum. 13 marta randevu aldım.
Günaydınlar kızlarrr
Görümcem cuma günü test yaptı çift çizgi çıktıBugünde kan testi yapılıyor degerleri haber veririm bakalım kaç tane tutunmuş
Şimdilik aşıya gidiyorz kızımlaKorkuyorum canı çok yanacak diye..
HaDİ BİSMİLLAH canım benim.İnşallah yolunda gidecek bu sefer her şey
tefriciyeye başlayalım kuzum hemen dağıtım yapalım
Ayy yavrum ağlamıştır şimdi kıyamam ona ben
Bizde bugün hastanedeydik çok şükür kızımız iyi
Elini yüzüne koymuştu öylece yatıyordu:)
700 gr olmuş.Şeker yüklememiz vardı çok şükür ondada
Bi sıkıntı çıkmadı.Doğum şeklini konuştuk henüz erken ama
Meraklı Melahat eşim sordu.Oda tüp bebek ve kromozom trns.
Olduğu için önceliğim Sezeryan kesinlikle dedi
Bakalım hayırlısı
İnş. mervem.
Şu anda arkadaşlar için okuyorum, bu hafta için de kendim için başlayacağım inş. Söylerim size inş. İyileşmiş olmak, tedaviye başlayabilmek ve sağlıkla yavruma kavuşmak için niyetleneceğim nasıl :)
Oy yavrumTüp bebekler hep sezeryan oluyor, bence de riske atmamak lazım.
Bakalım hayırlısı
canım maşallah kızına. doğum da konuşulmuş maşallah heyecan yaptım ben şimdi...
cnm berki hatırlarsın bende eskiden yazıyordum buraya ama hamile kalınca yazmıyorum sizleri sık sık takib ediyorum bende pgt hamile kaldım üçüz hamileyim 8 gün değerim920 görümcenin tekte olabilir ikizde ama üçüz değildir benim 12 gün değerim 1540 idi hemen hemen herkes doğurmuş maşallah allah sizlere bağişlasın galiba ben ve merve kaldık ikimizinde aynı anda olur birbirimize çok yakınız
Gözün aydın Merveciğim..Bizde bugün hastanedeydik çok şükür kızımız iyi
Bakalım hayırlısı
arkadaşlar ben 2010 ağustos ayında yaşadığım kürtajdan sonra tedaviye başlamadım .şimdi biraz sıcak bakıyorum ama hala merkez konusunda karar vermiş değilim.benim eşimdede 13-14 kromozom translakasyonu var.sizlerden fikir almak istiyorum.sizler nerede yaptırdınız .sanırım sonuçlar genelde olumlu.ben psikolojik olarak çok etkileniyorum o yüzden çok ara veriyorum.ilk tüp bebekte 6 yıl bekledim.tabi bir taraftan yaş ta geçiyor.33 yaşına geldim ama hala tereddütlerim var.rabbim herkese evladını kucağına almayı nasip etsin.
Bakalım hayırlısı
arkadaşlar ben 2010 ağustos ayında yaşadığım kürtajdan sonra tedaviye başlamadım .şimdi biraz sıcak bakıyorum ama hala merkez konusunda karar vermiş değilim.benim eşimdede 13-14 kromozom translakasyonu var.sizlerden fikir almak istiyorum.sizler nerede yaptırdınız .sanırım sonuçlar genelde olumlu.ben psikolojik olarak çok etkileniyorum o yüzden çok ara veriyorum.ilk tüp bebekte 6 yıl bekledim.tabi bir taraftan yaş ta geçiyor.33 yaşına geldim ama hala tereddütlerim var.rabbim herkese evladını kucağına almayı nasip etsin.
Evet kuzumm üçüz hamileligi çok zor..Aslında ben kızıyorum biraz onlara dün konuştuk eger üçüz olursa redüksiyon yaptırrım diyor bende kızdım açıcaksı madem birini dondursaydın dedim ..İlginç geldi bana ben olsam böyle yapmazdım..
Ay canım bakımı elbet zor olur ama bir şekilde bakılır. Onun öncesinde riskli gebelik üçüz maalesef. Çoğu doktor redüksiyon öneriyor bu da çok zor. İnş. ikizdir. Hakkında hayırlısı olsun görümcenin
Aynen kuzumevet canım umarım ikizdir...
Sagol akasyammm rabbim gönüllerine göre versin onunda kayıpları çok bir an önce saglıkla kucagına alır inşallahh..Nazz harika bir haber buÇok sevindim... Görümcen de çok mücadele etti diye hatırlıyorum. Allah'ım inşallah sağlıkla kucağına almasını da nasip eder.. Bence en az ikiz :13::13: İnşallah da ikizdir. Üçüz biraz zor..
İkiz olursa iyi olur aslında Hem bir anda dogurur hemde bidaha tüp bebege gerek kalmaz..inşallah ikizdir canım üçüz olmaz inşallah. tekiz değil kesin:)
hayırlı olsun canım... fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. bazı yerler embriyo başına veriyor bazıları topluca veriyor ...
inci 13 mart ha süper haber...
Sagolll kuzummmNaz çok çok sevindim valla görümcen için Rabbim devamını getirsin
Bence ikiz gibi.Öyleme geldi benim sonuçta 13. gün değeri
Hakkında hayırlısı olsun görümcenin
Agladı valla mervemmm bende agladımHaDİ BİSMİLLAH canım benim.İnşallah yolunda gidecek bu sefer her şey
tefriciyeye başlayalım kuzum hemen dağıtım yapalım
Ayy yavrum ağlamıştır şimdi kıyamam ona ben
CAnımm çok ii maşllah kilosu eylül o haftalrda 530 grdı..inşallah normal dogum olur mervem saglıkla kucagına alırsn.şekernde iyi çıkmış cnmmm maşallh çok iyiBizde bugün hastanedeydik çok şükür kızımız iyi
Bakalım hayırlısı
Evet senn degerlerne göre ikiz gibi duruyorr hadi hayırlısı..SEnde ne güzel bu haftalr gelmişsin maşllah seni hatırlıyorum canımmmcnm berki hatırlarsın bende eskiden yazıyordum buraya ama hamile kalınca yazmıyorum sizleri sık sık takib ediyorum bende pgt hamile kaldım üçüz hamileyim 8 gün değerim920 görümcenin tekte olabilir ikizde ama üçüz değildir benim 12 gün değerim 1540 idi hemen hemen herkes doğurmuş maşallah allah sizlere bağişlasın galiba ben ve merve kaldık ikimizinde aynı anda olur birbirimize çok yakınız
Maşallah çok güzel çıkmış değeri görümcenin inşallah güzel olur herşey hakkında
inci randevunu almissin ins hersey guzel geliscek bu defa. Once kontrol sonra tedavi sonra da bebis. Dualarimdasin.
Merve normal dogum en guzeli ama dr da desteklemeli bu fikri. Ben dr.u zorladim normal olsun diye dogum masasinda soylendi bana kadin :)
Saglikla gelsin de minnos gerisi muhim degil
Armaan topigimize hosgeldin tanisma firsati olmadi bi hosgeldin diyim bari. Saglikli bebeklerin olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?