Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar Görümcemin degeri 980 çıkmış bugün 13.günüydü..sizce üçüzmü ,ikizmi?

Naz çok çok sevindim valla görümcen için Rabbim devamını getirsin
Bence ikiz gibi.Öyleme geldi benim sonuçta 13. gün değeri
Hakkında hayırlısı olsun görümcenin

Canlar dualarınızı bekliyorum. 13 marta randevu aldım.
HaDİ BİSMİLLAH canım benim.İnşallah yolunda gidecek bu sefer her şey
tefriciyeye başlayalım kuzum hemen dağıtım yapalım

Ayy yavrum ağlamıştır şimdi kıyamam ona ben

Bizde bugün hastanedeydik çok şükür kızımız iyi
Elini yüzüne koymuştu öylece yatıyordu:)
700 gr olmuş.Şeker yüklememiz vardı çok şükür ondada
Bi sıkıntı çıkmadı.Doğum şeklini konuştuk henüz erken ama
Meraklı Melahat eşim sordu.Oda tüp bebek ve kromozom trns.
Olduğu için önceliğim Sezeryan kesinlikle dedi
Bakalım hayırlısı

İnş. mervem.
Şu anda arkadaşlar için okuyorum, bu hafta için de kendim için başlayacağım inş. Söylerim size inş. İyileşmiş olmak, tedaviye başlayabilmek ve sağlıkla yavruma kavuşmak için niyetleneceğim nasıl :)

Oy yavrum Tüp bebekler hep sezeryan oluyor, bence de riske atmamak lazım.

Tamam canım ne zaman dersen okurum ben

canım maşallah kızına. doğum da konuşulmuş maşallah heyecan yaptım ben şimdi...

kızlar Görümcemin degeri 980 çıkmış bugün 13.günüydü..sizce üçüzmü ,ikizmi?

cnm berki hatırlarsın bende eskiden yazıyordum buraya ama hamile kalınca yazmıyorum sizleri sık sık takib ediyorum bende pgt hamile kaldım üçüz hamileyim 8 gün değerim920 görümcenin tekte olabilir ikizde ama üçüz değildir benim 12 gün değerim 1540 idi hemen hemen herkes doğurmuş maşallah allah sizlere bağişlasın galiba ben ve merve kaldık ikimizinde aynı anda olur birbirimize çok yakınız

Selma maşallah 27 haftalık olmuşsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. Cinsiyetleri neler?

Gözün aydın Merveciğim.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Normal doğum daha rahat ama
boşver biz hasassız. Riske atmaya değmez..

arkadaşlar ben 2010 ağustos ayında yaşadığım kürtajdan sonra tedaviye başlamadım .şimdi biraz sıcak bakıyorum ama hala merkez konusunda karar vermiş değilim.benim eşimdede 13-14 kromozom translakasyonu var.sizlerden fikir almak istiyorum.sizler nerede yaptırdınız .sanırım sonuçlar genelde olumlu.ben psikolojik olarak çok etkileniyorum o yüzden çok ara veriyorum.ilk tüp bebekte 6 yıl bekledim.tabi bir taraftan yaş ta geçiyor.33 yaşına geldim ama hala tereddütlerim var.rabbim herkese evladını kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşım.
Burada memorial ve genart hastaları var ama memorial çoğunlukta. Hangi şehirdesin?
İnş. bu ilk denemende sağlıkla kavuşursun yavruna.

Maşallah canım inşallah sağ salim kucağına alırsın zaman çabuk geçiyor.

Merhaba ben geçen hafta pgt denedim ama benim olumsuz sonuçlandı iki embriyom oluştu ama sağlıklı bulunamadı Adana Ankara başkent hastanesinde yaptırdım bende ara vercem şimdilik ama bende 2 denememde memorialı düşünüyorum hakkında hayırlısı canım

Amin amin....merhaba dilhusar, ben de birkaç hafta oldu buraya yazıyorum. pgt yaptırdığım halde 2.5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu. Bu konuyu araştırırken senin yazdıklarını okumuştum. Yanılmıyorsam siz de benzer bir durum yaşamıştınız. Çok çok geçmiş olsun.... Ne kadar travmatik bir durumolduğunu ancak yaşayanlar anlar... Toparlanıp tekrar yapmaya karar vermene çok sevindim. Ben 35 yaşını da geçiyorum o yuzden beklemek bana kolay gelmiyor... naçizane çok bekleme derim ben... bizimki sebepsibz inft o yuzden pgt yapalım dedi doktorum ama burada sizin durumunuza benzer birçok arkadaş ya hamile ya da bebekleriyle birlikteler artık... doğru hatırlıyorsam geçen defa 9 kromozomunuza bakılmış bu defa tüm kromozomlara bakılması size avantaj getirecektir... Sorununuz da belli çözümünüz de belli... Allah yardımcın olsun ve cesaretle bu defa bebeğini kucağına almanı diliyorum...

Merhaba. Esimde de 13-14 translokasyon var. 2 kurtaj sonrasi ogrendik. Pgt denedik saglikli bulunamadi.
Tedaviden hemen sonra normal yolla hamile kaldim simdi oglum yanimda donme calismalari yapiyo, 5 aylik oldu.
Umut olsun diye yazdim. Normal yolla deniyo musunuz? Baska sorun var mi pihtilasma vs. Gibi.
Bence beklemekle zaman kaybetme maddi manevi hazirsan pgt dene. Aralarda da normal yolla dene.
Dusukler kurtajlar cok zor ama sonunda bebegin gelecekse cekilir bi umutla.
Tabi normal denemek cok zor dogana kadar stres mahvediyo insani ve alinan risk baya buyuk.
Allah hakkinda hayirlisini versin.

Evet kuzumm üçüz hamileligi çok zor..Aslında ben kızıyorum biraz onlara dün konuştuk eger üçüz olursa redüksiyon yaptırrım diyor bende kızdım açıcaksı madem birini dondursaydın dedim ..İlginç geldi bana ben olsam böyle yapmazdım..
evet canım umarım ikizdir...
Aynen kuzum
Sagol akasyammm rabbim gönüllerine göre versin onunda kayıpları çok bir an önce saglıkla kucagına alır inşallahh..
İkiz olursa iyi olur aslında Hem bir anda dogurur hemde bidaha tüp bebege gerek kalmaz..
Naz çok çok sevindim valla görümcen için Rabbim devamını getirsin
Bence ikiz gibi.Öyleme geldi benim sonuçta 13. gün değeri
Hakkında hayırlısı olsun görümcenin
Sagolll kuzummm

Agladı valla mervemmm bende agladım
CAnımm çok ii maşllah kilosu eylül o haftalrda 530 grdı..inşallah normal dogum olur mervem saglıkla kucagına alırsn.şekernde iyi çıkmış cnmmm maşallh çok iyi
Evet senn degerlerne göre ikiz gibi duruyorr hadi hayırlısı..SEnde ne güzel bu haftalr gelmişsin maşllah seni hatırlıyorum canımmm
Maşallah çok güzel çıkmış değeri görümcenin inşallah güzel olur herşey hakkında

Sagol kuzummm darısı tüm isteyenlere inş..

inci randevunu almissin ins hersey guzel geliscek bu defa. Once kontrol sonra tedavi sonra da bebis. Dualarimdasin.

Merve normal dogum en guzeli ama dr da desteklemeli bu fikri. Ben dr.u zorladim normal olsun diye dogum masasinda soylendi bana kadin :)
Saglikla gelsin de minnos gerisi muhim degil

Armaan topigimize hosgeldin tanisma firsati olmadi bi hosgeldin diyim bari. Saglikli bebeklerin olsun ins.

Allah razı olsun mattikam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…