- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.701
inci randevunu almissin ins hersey guzel geliscek bu defa. Once kontrol sonra tedavi sonra da bebis. Dualarimdasin.
Merve normal dogum en guzeli ama dr da desteklemeli bu fikri. Ben dr.u zorladim normal olsun diye dogum masasinda soylendi bana kadin :)
Saglikla gelsin de minnos gerisi muhim degil
Armaan topigimize hosgeldin tanisma firsati olmadi bi hosgeldin diyim bari. Saglikli bebeklerin olsun ins.
Mattika canım nasılsın barış nasıl toparlandımı biraz? bende izmire giddicem ama korkuyorum hastalanır diye..
Armaan topigimize hosgeldin tanisma firsati olmadi bi hosgeldin diyim bari. Saglikli bebeklerin olsun ins.
amin cnm üçtane kızımız olacakSelma maşallah 27 haftalık olmuşsun. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. Cinsiyetleri neler?
inşallah ikizdir canım üçüz olmaz inşallah. tekiz değil kesin:)
hayırlı olsun canım... fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. bazı yerler embriyo başına veriyor bazıları topluca veriyor ...
inci 13 mart ha süper haber...
amin cnm üçtane kızımız olacak
evet cnm inş. hayırlısı olur bu sefer olsun lütfeennn..
klinik embryo basına alıyormus kaç tane çıkarsa artık. içlerinden sağlam çıksında artık maddi olarak göçtük zaten.:))
bende yana döne gonal-f arıyorum bazı arkadasların elinde kalıyor rapor fiyatına veriyorlar onlardan toparlamaya calısıyorum.inşallah rabbim denk getirir.
hepimizin yüzü gülsün inş.
Doğru canım bende normal doğum taraftarıyım kesinlikle ama durumlarda belli zateninci randevunu almissin ins hersey guzel geliscek bu defa. Once kontrol sonra tedavi sonra da bebis. Dualarimdasin.
Merve normal dogum en guzeli ama dr da desteklemeli bu fikri. Ben dr.u zorladim normal olsun diye dogum masasinda soylendi bana kadin :)
Saglikla gelsin de minnos gerisi muhim degil
Canım nasıl gidiyor hamilelik üçüzler annelerini yoruyormu bakalımcnm berki hatırlarsın bende eskiden yazıyordum buraya ama hamile kalınca yazmıyorum sizleri sık sık takib ediyorum bende pgt hamile kaldım üçüz hamileyim 8 gün değerim920 görümcenin tekte olabilir ikizde ama üçüz değildir benim 12 gün değerim 1540 idi hemen hemen herkes doğurmuş maşallah allah sizlere bağişlasın galiba ben ve merve kaldık ikimizinde aynı anda olur birbirimize çok yakınız
Teşekkür ederim AkaSYAM Aynen valla zaten doğurmayada mecalim yok biliyomusunGözün aydın Merveciğim..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Normal doğum daha rahat ama
boşver biz hasassız. Riske atmaya değmez..
Sağol canım darısı sizin başınıza tez vakitte inşallahhhMaşallah canım inşallah sağ salim kucağına alırsın zaman çabuk geçiyor.
Mervem ve Ervam nasılsınız
amin cnm üçtane kızımız olacak
Ay canım ya sorma şuan midemi fena halde sıkıştırıyor kafasıyla vuruyormu ne anlamadım
Sen nasılsın iyi misin kuşum
:) Vuruşlara alışmadın mı daha :) Nasıl dönüyordur şimdi cimcime
Çok şükür iyiyim canım
Aynen valla hele portakal yiyeyim çıldırıyor içerde:):)
O öyle kımıldasın diye günde bir kilo portakal yiyorum nerdeyse
Allah iyilik versin balım
Aaa zararlımıki canım vallamı 3 TNE FELAN YİYORUM KOCA KOCA AMA 1 Kg gelir herhaldePortakalı çok seviyor heMeyveye düşkün olacak demek. O kadar yeme kız zarar :)
Amin cümlemize inş.
Yakın zamanda hazade'ye gidelim inş. mart bitmeden :)
evet cnm inş. hayırlısı olur bu sefer olsun lütfeennn..
klinik embryo basına alıyormus kaç tane çıkarsa artık. içlerinden sağlam çıksında artık maddi olarak göçtük zaten.:))
bende yana döne gonal-f arıyorum bazı arkadasların elinde kalıyor rapor fiyatına veriyorlar onlardan toparlamaya calısıyorum.inşallah rabbim denk getirir.
hepimizin yüzü gülsün inş.
Sorma abla valla bende heyecanlanıyorum düşününce bi bakıyorum kalbim küt küt çarpıyor
Fazlamı abartıyorum acaba
cnm berki hatırlarsın bende eskiden yazıyordum buraya ama hamile kalınca yazmıyorum sizleri sık sık takib ediyorum bende pgt hamile kaldım üçüz hamileyim 8 gün değerim920 görümcenin tekte olabilir ikizde ama üçüz değildir benim 12 gün değerim 1540 idi hemen hemen herkes doğurmuş maşallah allah sizlere bağişlasın galiba ben ve merve kaldık ikimizinde aynı anda olur birbirimize çok yakınız
Aaa zararlımıki canım vallamı 3 TNE FELAN YİYORUM KOCA KOCA AMA 1 Kg gelir herhalde:26:
Gidelim inşallah dün konuştuk azıcık faceden
Küsmüüş bana bende ona küsmüştüm zaten
birbirimize haberimiz olmadan küsüşmüşüz anlayacağın:):)
Canım meyve tabi faydalı ama fazlasının zarar olduğunu duymuş ve okumuştum.
Allah iyiliğinizi versinO niye küsmüş? Deli kızlar
Hee anladım o zaman bire indireyim onu:)
İşte aramadım diye küsmüş bende zaten burayada yazmıştım neden küstüğümü
Ynai küsme denilmezde tatlı tatlı darılma diyelim:):)
Ha bu arada Minayı gördün değilmi??
Ayyy evet görmez miyim
Anası gibi kokoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?