Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mrb kızlar. iş yerinde bilgisayarlarda ayarlama yaptılar mesaj yazamıyorum artık. gönder butonu aktif değil. hepinizi takip ediyorum ama bişey yazamadım. evdede çok vaktim olmuyor.

selmacan maşallah demek üç tane perenses geliyor.
inci seninde kontrolünde bir sorun çıkmazda tedaviye başlarsın inşallah.
akide den hala haber yok, hazadede yok ortalarda ve delikız.

naz görümcen için çok sevindim. allah kucağına da almayı nasip etsin.

akasya sen nasılsın?

merve maşallah kızın kıpır kıpır. bana hep hareketleri azmış gibi geliyor. ne kadar olması gerektiğini biliyormuşum gibi ama taktım galiba buna.

mattika ve chnb vakit nasılda geçiyor. ben girdiğimde siz hamileydiniz doğupta kocaman oldular sizin yakışıklılar. allahım inşallah banada nasipp eder sağlık ve sıhhatle.

benim hamilelik iyi gidiyor, bir sıkıntı yaşamıyorum. merveciğim sen bu kadar sıkıntı çekerken böyle söylemek istemezdim ama benim hamileliklerim rahat geçiyor. tetanoz aşısı oldum. haftaya çarşamba günüde ayrıntılı kalp incelemesi ve şeker yüklemesi var.

arman, bubuş, sevdan sizlerle çok sohbet edemedik. siz de kendinize iyi bakın. allah en kısa zamanda özleminizi çektiğiniz bebişlerinizi nasip etsin.

lave ara uğramıştın ama yakalayamadım seni. hadi artık bekliyoruz senden tedavi.

herkese iyi geceler.

Tuliprosa hoşgeldin canım bu hareket etme meselesini daha öncede konuşmuştuk
benimki çok çok hantaldı ya.şu 3-4 gündür maşallah hareketlendi iyice bence endişe etmene gerek yok
İnşallah güzel haberler alırsın canım kalp incelemesinden ben atlattım şeker yüklemesini çok şükür:)
Arada gel özletme kendini kuzucuktan haberler yazmayıda unutma

İnciden kaçmaz valla anında yakalarr

Sağol tulipcim çok şükür. Senin de iyi olmana çok sevindim.
Gün saymaya başladım. İnşaallah iyileşmişimdir ve tedaviye başlayabilirim.
Hazade'nin neti yok o nedenle giremiyor. Kızı gaz dışında iyi maşallah Gaz sorunları var fazlaca İnş. en kısa zamanda geçer.

Evet ya akide nerelerdeki acaba?
İnşallah bi sıkıntı yoktur bebeğide kendiside iyidir

dün için ilacım yoktu 1 kutu almak zorunda kaldım. işyerimin yakınındaki eczacı tanıdık sayılır artık o kadar cok ilaç alıyorumki :) sağolsun adamcağız 240 tl ya verdi.
akşamda ilacı elinde kalan bir arkadasla görüştük. sağolsun 2 kutu gönderiyor bugün çokda uygun fiyata veriyor. biraz olsun stresim azaldı. hem onların elinde kalmasın hem bizim işimiz görülsün. eczaneleri zengin ettiğimiz yeter. devamında kullanılan ilaçlardanda bulursam hemen alıcam. yardımcı olan arkadaslardan allah bin kere razı olsun. eşşekten düşeni eşşekten düşen anlar diye boşa dememişler. o kadar uzak yerlerden hiç tanımadığımız halde nasılda canla başla yardım etmeye calısıyoruz. asıl insanlık buralarda işte. bu yolda hepimiz en kısa zamanda sonuç alalım inş.

amin cnm inş. sende sağlıkla mutluluklla kucagına al inş. bizlerede bol bol dua et lütfen:))

özlemcano canım 250 yi de okudum toplamda 500 oldu Allah kabul etsin...

Allah razi olsun ablam Allah kabul etsin cok cok tesekkur ederim
Beni biraz hafiflettin geri kalanini ben okuyacagim icin Rabbim kabul eylesin insallahhh

Inci yede okuyacagin insallah onumuzdeki ay ay az kalmis masallahhh

Merhaba arkadaşlar ;

Ben İZMİR de oturuyorum..1 hafta önce 5. gebeliğimide kaybettim.. Hayallerimin umutlarımın bittiği yerdeyim.. ALLAH ın takdiri tabi ama ister istemez üzülüyorum..

internetten araştırma yaparken PGT yöntemi dikkatimi çekti ve 2-3 gündür bu konuyu araştırıyorum.. Ankara Volkan Baltacı GENART TÜP BEBEK MERKEZİ bu PGT konusunda başarılıymış diye yazılar var..

Genetik olarak kromozomlarımızda bir sorun yok.. bende kan pıhtılaşması , anti antikor pozitifliği var.. ve bu yolda kaç senedir emek veriyoruz fakat bir sonuca ulaşamadık.. doktor tüp bebek yapmak istemiyor hamile kalabildiğim için.. ama düşüklerim oluyor vardır bunun bir tedavisi dedim kendi kendime ve araştırmalarım sonucunda PGT testini buldum.. sizce gerçekten bu etkili bir tedavimi ne olur bana akıl verin..

eminim sizlerde bu yolda zorlu zamanlar geçirmişsinizdir.. PGT ile başarı elde eden varmı ve GENART TÜP BEBEK MERKEZİ ile ilgili bilginiz varmı.. başka bir yer varmı bu testi yapan İSTANBUL da falan varmı acaba ..

bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. RABBİM kimseye yaşatmaısn bu kötü tecrübeleri hepimiz bir sınavdayız bizim de sınavımız bu... ama çabalamadan da bişe elde edemeyiz diye düşünüyorum.

merhaba arkadaslar..

bizde bu pers. ins doktora gidicez pgt yönt. için.. ege üniv hast. giden varsa tecrübelerine ihtiyacım olacak...

kromozomlarımda bozukluk var 23xx ve 24xxx olarak...

daha önce normal yolla olan bir düşüğüm oldu 6+2lik..

birde kanımda pıhtılaşmam var

52.sayfadayım henuz okuya okuya geliyorum : okuduğum kadarıyla daha bir çok test tahlıller yaptıracagım ,eşimde sperm sayıları vs hiç bişeye henuz başlamadık..

bilmediğim çok şey varmıs okudukca anladım.. kolay bi surec değilmiş en basitinden.. Rabbim benım ve benım gibi olanların yardımcısı olsun insallah..

Merhaba binbirgece, sana Memorial topiğinde de yazmıştım. Öncelikle geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Genart hakkında bilgim yok. Burada çoğu kişi Memorial'da tedavi gördü, görmeye de devam ediyor. Pgt ile sağlıklı doğum yapan arkadaşlar da var genetik soruna rağmen sağlıkla hamile kalıp yavrusuna kavuşanlar da var.

Merhaba iskorpit. Bildiğim kadarıyla Ege Üniversitesi'nde pgt yaptıran yok burada en azından son 1,5 senedir yok. İlk sayfalarda yazan arkadaşlar varsa bilmiyorum. Evet bir kaç tetkik yapılması gerekiyor. Sormak istediklerin olursa cevaplarız. Allah yardımcın olsun.

hadi yaaa... doktor gerekli evrakları getır heyet raporu çıkartcaz deyınce bende hastanede yapılıyor sandım ( ya baska bi klıliğe gönderecek yada özel muayenesine alacak ozaman doktor bey kımbılır.. neyse yarın gidince belli olacak hersey anlaşılan..

yok canım yazmamıslar herkes özel diyor da çok pahalı geldi özelde..bide gatada yaptırıyorlarmıs ankarada hani devlet olsun dersen die.. bankaya geri ödememiz var suan mayısta bıtecek ,eger özel olacaksa mayısa kadar mecburen beklıcez demektir

Pgt özellerde yapılıyor ve evet çok maliyetli bir tedavi maalesef. Raporla tüp bebek tedavisi karşılanır ama pgt karşılanmaz. Pgt yaptırmak için de bildiğim kadarıyla özel bir yerde tüp bebek yaptırmak lazım. Yanlış bilgilendirmek istemem. Yarın bir görüşün bakalım.

slm iskorpit bu yolda anladığım kadarıyla sende yenisin bende 1 ay oldu öğreneli...Aynen bende en baştan okumaya başladım ve çok yararlı olduğuna eminim burda okuduklarımla memorialden randevu aldım...benimde 2 düşüğüm var bende 14 ve 21 kromozomlarda robertson tipi taşıyıcıyım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı dr karşılaştırsın...hepimizi...

Binbirgece çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınolsun umarım en kısa sürede burada çoğumuzun özlemi olan bebeğine kavusursun... pgt herhangi bir kromozmal bozukluk saptanmasa bile sebepsiz infertilitede de basvurulan bir yöntem olduğuan göre senin durumunda da kan pıntılaşması ve antikor özelliklerinin de gözönünde bulundurularak yapılan bir tedavide başarılı olabilir.Benim okuduklarıma göre İstanbulda duyulmuş infertilite merkezlerinin çoğunda bu yöntem uygulanıyor. Ben gitmedim ama Memorial bu konuda tecrübeli görünüyor... İstanbul dışından geleceksen gebzede anadolu sağlık merkezi var orası da başarılı bir yer... buradaki kadınların hepsi çok güçlü metanetli kadınlar... bu azimle başarıcaz inşallah... burada birçok arkadaş pgt ile hamile yada bebeğini seviyor şuan:) hatta pgt derken kendiliğinden olan bile var... Allahım o günleri hepimize göstersin inşallah... yolumuzu aydınlatsın...bebeğimizi kucaklamayı nasip etsin...

İskorpit çok geçmiş olsun, hoşgeldin... benim İzmirdeki merkezlerle ilgili bir bilgim yok ama... pgt umut verici bir yöntem, inşallah senin de şifan olur... Allah yardımcın olsun...sorularına tecrübem dahilinde cevap veririm seve seve...

anladım canım,çok tşk ederim.. yoo iyi oldu en azından tek bi hastaneye ümit bağlamayayım.. şimdi özelleri bi aratırayım ben en iyisi..

sende izmirdemisin? izmirdeysen nereye gidiyorsun? ben menemende oturuyorum ve bana yakın yer varmıki yaaa....

evett çokk çokk yenıyım hemde...sanki yabancı bi dil oğrenıyormus gibiyim :) yarın bir gidem bakam doktora ne diyecek bakalım özellıkle eşinle gel dedi cunku... bizimde artık bekleyecek takatimiz kalmadı.. kromozom analizi böyle ayrıntılı şekilde yapılmadı henüz canım.. hangi kromozomlarında problem var bılmıyorum uzun bi sürec benı beklıyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…