Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yüreğine sağlık Nesrin.. Elif şafak'ın tüm kitaplarını okudum. Özellikle eski kitaplarını çok severim. Bu akşam bir tuhafım yaaa.. Bastırdığım ne varsa çıkmak istiyor sanki.. Mahzunlaştım. Acaba iyiyim derken kendimi mi kandırıyorum ? Geçiştiriyor muyum ? birikip büyük bir patlama mı olacak bende Hiç bilmiyorum kızlar. Geçen öğlen yemeğinde arkadaşlar hamilelik konusunu konuşuyorlardı. Evlat ne kadar değerli vs vs. yeni evli bir arkadaşa geç kalma hemen hamile kal diyorlardı. Ben çok kötü oldum. içim acıdı. Üstelik onlar da benim kötü olduğumu anlayıp sustular. Ben daha da kötü hissettim kendimi. Sizce bunlar normal mi ? Ben bunları hissediyorsam hala iyileşememişim demektir diye düşünüyorum.

arkadaşlar geç haber verdim kusura bakmayın yarın kısmetse sabah erkenden hastanede olacağım
sezeryanla kızımı kucağıma alacağım dualarınıza ihtiyacım var öpüldünüz kocamannnn
Beklenen gün geldi desene Şifam Allah yardımcın olsun
inşallah kızını sağ salim kucağına alırsın
Çok güzel bir yazıymış

Kuzum benim asıl unutursak anormal olmaz mı sence
Acılarımız sadece hafifliyor tamamen silinmiyorki silinemezde..
O hep yüreğinde ince bir sızı olarak kalacak yeri gelir ağlarsında
Yeri gelir hüzünlenirsinde yeri gelir yüreğin acır
Ama önemli olan bence umudunu kaybetmemek
Bende sende onu görüyorum şükürki
Yıkılmadım Ayaktayım modundasın bence

ben de hemen hepsini okudum. en çok pinhan ve bitpalası beğenmiştim. Aşkı bile çok beğenmedim...
bence de sonradan popülist bir yaklaşıma girmiş...

Akasyam merve de demiş tamamen iyi hissetmek anormal olur.

ben oğlumu kaybettiğimdepsikoloğa gitmiştim kadın bana demişti üzülmesen ağlamasan bu anormal olur demişti. normal canım arkadaşım bunlar. ben de unutamıyorum hep aklımda. Allah en tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin sana da cümle kullarına da... Amin...

bir de canım bence tüm kaybı olanlar psikolojik destek almalı...

Aklıma gelmişken sormaya devam edeyim:))

peki rahim filmi çekildi mi?
bazen rahim duvarı inceliği veya gereğinden fazla kalın olması da düşüğe neden oluyormuş. progestan seviyesi düşüklüğü de. riskli gebelik dr sine gittiniz mi?

Özlem Canım ben 250 tefriciyeyide okudum yani 150+250=400 tane okumuş oldum
İnş 100 daha okuyayım 500'e tamamlansın

beni tanıyan tanımayan herkeze selam...uzun süredir ayrıyım ama artık takipçinizim...bebeği olmayan arkadaşlarım lütfen ama lütfen inananın gönülden inanın rabbimize bir gün olucak...herşey onun izniyle olur biliyosunuz,inşllh herkez kavuşur yavrusuna...

Akasyam kızlar da yazmış. İçinde bulunduğun ruh hali çok normal. Tamamen unutamazsın ama hafifler. Acılar hiç bir zaman unutulmuyor maalesef sadece zamanla hafifliyor. Onun için kendini kötü hissetme. Bak chnb'ye 2 tane evladı var ama kaybettiği evladı için yüreği sızlamaya devam ediyor. İnsanız, her şey bizler için Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek inş.

arkadaşlar geç haber verdim kusura bakmayın yarın kısmetse sabah erkenden hastanede olacağım
sezeryanla kızımı kucağıma alacağım dualarınıza ihtiyacım var öpüldünüz kocamannnn

gözün aydın olsun canım. beklenen gün gelmiş sonunda. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah. kaç haftanı doldurdun tam olarak. benimde sezeryan olacak. kaç gün erken olur diye merak ediyorum.

günaydın kızlar.... bugün evdeyim. temizlik var evde. yazdan beri detaylı bir temizlik yapılmamıştı evde. 2 kişi yapıyorlar şimdi. bende özel eşyalarımı toparlayacağım. son zamanlarda çok sıkılmıştım artık evin pis halinden.

Saglıcakla al yavrunu kucağına inşallah canım allahım uzun uzun ömürlerversin kızına allahım tüm isteyenlerde nasip etsin inşallah.

Kolay gelsin tulip temizlikte bi başka canım bi hafiflemiş hissediyorsun evin temiz olunca.

benim testlerim yapıldı canım ..
sonuçlarımda

FAKTÖR I LIDEN MUTASYONU (KAN PIHTILAŞMASI)
HETERİZİGOT TAŞIYICISI
ANTİ ANTİKOR POZİTİFLİĞİ (ANTİ ANTİKOR DEĞERİNE EŞİT TESTLERİM TEMİZ ÇIKTIĞI İÇİN LUPUS VS. HASTALIĞIM OLMADIĞINI SÖYLEMİŞLERDİ)
PROTEİN S DÜŞÜKLÜĞÜ

ilk düşüğüm 2007 yılında 2 ay sonrasında sonra sağ yumurtalığımdan çikolata kisti alındı.. açık amiliyatla.. 1 sene sonra rahim filmi çektirdim temiz çıktı..

2008 yılında tekrar hamile kaldım ve bebek gelişimedi kalbi durdu .. kürtaj oldum..
sonrasında testler yapıldı.. yukarıda yazdığım sonuçlar çıktı..

2011 yılında tekrar hamile kaldım. clexan 0,4 lük kan sulandırıcı iğne kullandım ama kimyasal gebelik oldu ..

2011 yılında yine hamile kaldım yine iğne kullandım bu defa da dış gebelik oldu.. kapalı amiliyatla sağ tüpüm alındı..

1,5 yıl korunduk.. ve ocak 2013 yine doğal yolla hamile kaldım ve yine kimyasal gebelik oldu.. geçen hafta düşük yaptım...

doktorum keseyi görmeden iğnelere başlamamız gerektiğini söyledi.. PROGESTRON değerimde 17,18 di doktor normal gebelik gibi gözüküyor dedi.. BETA HCG değerim 101 çıktı adet olmam gereken tarihimin ilk günüydü bu değer.. 1 hafta sonra gel dedi tam 1.haftada kanamam başladı değerim 29 a düşmüş ve yine gebeliğim sonlandı ...
doktorum tüp bebek önermiyor sonuçta senin yumurtan ve eşinin spermi olucak sen zaten hamile kalabiliyorsun dedi.. ama ben 5 düşük yapan birisine tekrardan doğal yolla dene demesi bana mantıklı gelmedi.. muhahakak bir sebebi vardır diye düşünüyorum..
ve araştırmalarım sonunda PGT testi yapıldığını öğrendim.. birde bunu denicem.. iyi bir merkez arıyorum

PGT TESTİNİ YAPAN ANKARA GENART VE İSTANBUL MEMORİAL VARMIŞ İKİSİ ARASINDA ÇOK KARARSIZ KALDIM.. MEMORİAL ÇOK GÜZELMİŞ YAZILARA GÖRE .. AMA KARARSIZIM İŞTE

İŞTE BÖYLE CANIM BANA YAPILAN TESTLERİ YAZDIM... EKSİK BİŞEY VARMI..

binbirgece ben genartta ikizlerme kavuştum çok memnun kaldım ..
aslında merkez bahane ALLAHın takdiri bu onlar sadece vesile
olacağı varsa her halukarda olur ,sen için hangisine yattıysa bismillah de başla bence
RABBİM yardımcın olsun

Kolay gelsin tulip temizlikte bi başka canım bi hafiflemiş hissediyorsun evin temiz olunca.

sağol canım. beni çok etkiliyor evin temizlik durumu. doktor iş yapma desede evin o halini gördükçe dayanamıyorum. bende artık büyük işleri başkasına yaptırmakta buldum çareyi. günlük işleri zaten yapıyorum.

mrb binbir gece. allah kolaylık versin. hepimiz değişik ama sonuçta benzer sorunlarla uğraşıyoruz. sende çok çekmişsin bu yolda. hamile kalıpta devamının gelmemesi de çok üzüyor insanı. en kısa zamanda bebeğine kvuşursun inşallah.

mrb delikız...... nasılsın? küçük yumurcaklar ne yapıyor? bu aralar göremedim seni nerde soruyordum kızlara.

mrhaba tulip ,sorduğunu görmedim ,topiğe gelmiyorum okumuyorum pek fazla..
sağolasın sorduğun için..
hamsiler iyi çok şükür nasıl olsunlar büyüyorlar işte ..
sen nasılsın sende durumlar nasıl umarım iisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…