- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.801
mrb akide. seni çok merak ettim. nasılsın? son durumun nedir? güzel haberler vereceksin inşallah bize.
Canım benim cok sağol incim sizde benim hep aklımdasınız bılgısayar bugun evde yalnımızım da hemen girdim...Çok merak ettik seni :26: Nasılsın, her şey yolunda mı?
Tulıpcim cok sağol cnm,,ben iyiyim şükür şimdilik hersey yolunda bir oğlumuz olacakmış hala inanamıyorum:)))))))
gerçek gibi gelmiyor,,korkularım kaygılarım tam gaz devam dr gidince rahatlıyorum,,2 li testi geçtik..bu aşamalara geldiğime bile inananamıyorum bılıyor musun..sen nasılsın nasıl geçiyor?
Tulıpcim cok sağol cnm,,ben iyiyim şükür şimdilik hersey yolunda bir oğlumuz olacakmış hala inanamıyorum:)))))))
gerçek gibi gelmiyor,,korkularım kaygılarım tam gaz devam dr gidince rahatlıyorum,,2 li testi geçtik..bu aşamalara geldiğime bile inananamıyorum bılıyor musun..sen nasılsın nasıl geçiyor?
Canım benim cok sağol incim sizde benim hep aklımdasınız bılgısayar bugun evde yalnımızım da hemen girdim...
iyiyiz cnm bebişde iyi:)))bunları söylediğime inanamıyorum gene duygulandım:))))inşallah cnm ınsallah 2013 te senin bebek haberlerinle mutlu olucaz ,,nasılsın iyiy misin herşey yolunda mı?
,çok sevindim akideciğim, allah tamamına erdirsin. demek benim oğluma arkadaş geliyor. buraya yazdım mı bilmiyorum ama içimden geçiriyordum akide gelince cinsiyetinide söyler artık diye.
maşallah kaç haftalık oldunuz.
,
Amin cnm,,arkadaş gelecek inşallah..15+3 olduk bugun ıtıbarıyle bıraz daha ıcım rahat artık riskler yönünden..tulıp bişey sorucam 2li test yapılınca uçlu mu yapılıyor sonra bılıyor musun?bu testlere taktım şu sıralar..bılgısayar da yasak araştıramıyorum bugun akşama kadar bakarım gerçiii:)))
Nasıl sevindiğimi anlatamamAllah'ım sağlıkla doğum yaptığını yazmanı da nasip etsin inş. canım.
İyiyim şükür. Martta kontrolüm var. Duanı bekliyorum
inşallah cnm :))martın kaçın da gideceksin o gün mutlaka takıp edeceğim,,tedavi hangı ay olacak o ay mı?senın ıcın bol bol dua edeceğim cnm..inan hep aklımdasınız öyle cok istiyorum kı güzel haberlerini incim,Allahım inşallah senın bebişini konuşuyo olacağız burada
Maşallah maşallahKarnın da çıkmıştır
Ay nasıl sevindim, sanki birimiz pozitif almış gibi
Canım benim,,ben hala inanamıyorum.. artık umıtlerim oyle azalmıştı ki,çok hüzünlüydüm, umutsuzdum,yorgundum..birde eşime,, kendimden çok eşime üzülüyordum benim yüzümden diye ..yanı duygularımı yazsam bitmez...hala şoktayım biliyor musun,çokda korkuyorum da..dualar beni rahatlatıyor birtek..artık rahat olacağım ama öyle modluyorum kendimi:)))
Canım benim,herşey güzel olacak inşallah içini ferah tut..ilköce martta güzel haberini alalım sonra da bahar müjdesini alacağiz Allahın izniyle,,ayyy cok heyecanlandım inciiii her gece dua ediyorum hepinize senin için ayrıca edeceğim incim hemen nisan olsun istiyorum bak şimdiiiiii:)))13 martta gideceğim nasipse canım. Önce ameliyat olduğum doktor kontrol edecek. İnş. iyileşmişimdirDoktor iyisin derse sonrasında tüp bebek doktorlarımla görüşeceğim, onlar da başlayabilirsiniz derse ve Allah nasip ederse mart sonu başlayacağız.
Canım benim,herşey güzel olacak inşallah içini ferah tut..ilköce martta güzel haberini alalım sonra da bahar müjdesini alacağiz Allahın izniyle,,ayyy cok heyecanlandım inciiii her gece dua ediyorum hepinize senin için ayrıca edeceğim incim hemen nisan olsun istiyorum bak şimdiiiiii:)))
Tahmın edebılıyorum heyecanını,,incirleri,hurmaları bol bol ye :))Allah razı olsun canım. Allah hepinizden razı olsun... Dualarınız benim için çok önemli.
Ah bir de beni bilsen nasıl sabırsızlıkla bekliyorum
Doğumun temmuz gibi mi?
Tahmın edebılıyorum heyecanını,,incirleri,hurmaları bol bol ye :))
kısmetse ağustos gibi cnm,daha karnım pek çıkmadı biraz cıktı..ama midem baya zorladı benı sorma kılo yenı almaya başladım..şimdi yiyorum artıkkkk iştahım geldi çıkar belkı artık:))
akasya sen haziranda başlayacaksın değil mi?ben tam karar veremedim daha,yazın ama hangi ay?
hemen randevu vermiyorlar mı?ben memorial i henüz aramadım,bilmiyorum ki aslında düşünmek için bile çok mu erken?
ama hep aklımda,rabbim hepimizin yardımcısı olsun,akasya sen bebeğin için üzülüyorsun,ben 4 denemedir hiç o duyguyu yaşayamadığıma,hepimizin imtihanı farklı bu hayatta...inşallah bu günleri de atlatırız,
sağol mattikacığım. hareketler çok sık değil. yani hiç yerinde durmuyor bu bebek demiyorum. 4-5 defa bayağı kuvvetli hareketi oldu diğerleri daha hafif. ama artık hareketlerini hissetmek için kendimi dinlemem gerekmiyor. günün normal seyrinde de hissedebiliyorum. şu ana için bu kadarı normal mi bilmiyorum.
akasya sana katılıyorum zamanla hafifleyecek, katlanılabilir hale gelecek ama hiçbir zaman unutulmayacak. olması gerekende bu zaten. hazirandaki tedavinde umarım hamile kalırsın, o zaman daha iyi hissedeceksin kendini.
ben çok şükrediyorum, oğlumu kaybettiğimde iyiki hamileymişim diye. onun yerini asla tutmuyor ama hem kendimi güçlü hissetmemi, hemde insanlara karşı daha sağlam durmamı sağladı.
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba..
Çok geçmişe dönemiyorum,,şööle bir baktım..
İlk önce Özlem bebeğini kucağına aldın tebrik ederim cnmm:)) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah cnm..
inciciğim, cnm tedavi için adımlar atılmış nasıl sevindim anlatamam,, heyecanlandımm:)) inşallah bu sefer hersey güzel olacak bebişine kavuşacaksın,,her gece sana ve burada bebek hasreti çeken arkadaşların tümüne dua ediyorum..Allahım kabul etsin..
taze annecikler hazade,naz,delikız bebişleriniz de siz de iyisinizdir umarım.. eminim çok yoğun geçiyorsur günler yavrularınızla..darısı başımıza inşallah:))
kıdemli anneler mattika,nesrin sehzadeler nasıl, iyimisiniz kızlar, büyüdümü yavrular tam ele geliyolardır şimdiii yemelık olmuşlardır,benim için de yıyın acıkkk:)))
akasyacığım, cnm zor günler geçiriyorsun insanın içinde fırtınalar esiyor sabır versin Rabbim sana ama herşey güzel olacak ınan ben ınanıyorum cnm benim, hep dualarımdasın arkadaşım..
tulıp cnm herşey yolundaymış ,çok seviniyorum senın güzel haberlerine maşallah sizee..temizlikte varmış kolay gelsin,,ohhh miss gibi bayılırım temizliğe daha doğrusu sonrasına:))
merve sen nasılsın cnmm,,hala zor mu geçiyor hamişlik,prenses nasıllll:))baya bır oldu maşallah mervusum..
trkuaz,ada,izz,leave inşallah kızlar sizlerde iyisinizdir tez vakitte tedavilere başlar güzel haberler alırsınız inşallah..
adı suan aklıma gelmeyen olduysa kusura bakmasın ,hepinize sevgiler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?