Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mrb akide. seni çok merak ettim. nasılsın? son durumun nedir? güzel haberler vereceksin inşallah bize.

Tulıpcim cok sağol cnm,,ben iyiyim şükür şimdilik hersey yolunda bir oğlumuz olacakmış hala inanamıyorum:)))))))
gerçek gibi gelmiyor,,korkularım kaygılarım tam gaz devam dr gidince rahatlıyorum,,2 li testi geçtik..bu aşamalara geldiğime bile inananamıyorum bılıyor musun..sen nasılsın nasıl geçiyor?

Turkuazcım yazın yaptırmayı düşünüyorsun mart gibi bir görüşmeye git derim. Nur Hanım'ı öneriyoruz ama ağustosta dönecek izinden. Ağustosta yaptırırım dersen Nur Hanım derim. Temmuz gibi düşünürsen Mustafa Bey veya Müstecep Bey derim. Ortak randevu al. Ön görüşme için aradığında Semra Hanım'a vermiyorlar ama şehir dışından geleceğini söyle, ayarlarlar. Senden ve eşinden tetkikler istenecektir. Onları da tedaviye kadar rahatça yaptırırsın.

Çok merak ettik seni :26: Nasılsın, her şey yolunda mı?
Canım benim cok sağol incim sizde benim hep aklımdasınız bılgısayar bugun evde yalnımızım da hemen girdim...
iyiyiz cnm bebişde iyi:)))bunları söylediğime inanamıyorum gene duygulandım:))))inşallah cnm ınsallah 2013 te senin bebek haberlerinle mutlu olucaz ,,nasılsın iyiy misin herşey yolunda mı?

çok sevindim akideciğim, allah tamamına erdirsin. demek benim oğluma arkadaş geliyor. buraya yazdım mı bilmiyorum ama içimden geçiriyordum akide gelince cinsiyetinide söyler artık diye.

maşallah kaç haftalık oldunuz.

Akideemmmmmm çok sevindim yaaaaaa
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Çok duygulandım Bir paşa daha geliyor :) Topiğimiz erkek egemen topik oldu Kaç haftalık oldun şimdi?

Nasıl sevindiğimi anlatamam Allah'ım sağlıkla doğum yaptığını yazmanı da nasip etsin inş. canım.

İyiyim şükür. Martta kontrolüm var. Duanı bekliyorum

,

Amin cnm,,arkadaş gelecek inşallah..15+3 olduk bugun ıtıbarıyle bıraz daha ıcım rahat artık riskler yönünden..tulıp bişey sorucam 2li test yapılınca uçlu mu yapılıyor sonra bılıyor musun?bu testlere taktım şu sıralar..bılgısayar da yasak araştıramıyorum bugun akşama kadar bakarım gerçiii:)))

Maşallah maşallah Karnın da çıkmıştır
Ay nasıl sevindim, sanki birimiz pozitif almış gibi

Nasıl sevindiğimi anlatamam Allah'ım sağlıkla doğum yaptığını yazmanı da nasip etsin inş. canım.

İyiyim şükür. Martta kontrolüm var. Duanı bekliyorum

inşallah cnm :))martın kaçın da gideceksin o gün mutlaka takıp edeceğim,,tedavi hangı ay olacak o ay mı?senın ıcın bol bol dua edeceğim cnm..inan hep aklımdasınız öyle cok istiyorum kı güzel haberlerini incim,Allahım inşallah senın bebişini konuşuyo olacağız burada

13 martta gideceğim nasipse canım. Önce ameliyat olduğum doktor kontrol edecek. İnş. iyileşmişimdir Doktor iyisin derse sonrasında tüp bebek doktorlarımla görüşeceğim, onlar da başlayabilirsiniz derse ve Allah nasip ederse mart sonu başlayacağız.

Maşallah maşallah Karnın da çıkmıştır
Ay nasıl sevindim, sanki birimiz pozitif almış gibi

Canım benim,,ben hala inanamıyorum.. artık umıtlerim oyle azalmıştı ki,çok hüzünlüydüm, umutsuzdum,yorgundum..birde eşime,, kendimden çok eşime üzülüyordum benim yüzümden diye ..yanı duygularımı yazsam bitmez...hala şoktayım biliyor musun,çokda korkuyorum da..dualar beni rahatlatıyor birtek..artık rahat olacağım ama öyle modluyorum kendimi:)))

Her şey iyi olacak inş. Rahat ol tabi rahat ol ki bebeğin de rahat olsun

Canım benim,herşey güzel olacak inşallah içini ferah tut..ilköce martta güzel haberini alalım sonra da bahar müjdesini alacağiz Allahın izniyle,,ayyy cok heyecanlandım inciiii her gece dua ediyorum hepinize senin için ayrıca edeceğim incim hemen nisan olsun istiyorum bak şimdiiiiii:)))

Allah razı olsun canım. Allah hepinizden razı olsun... Dualarınız benim için çok önemli.
Ah bir de beni bilsen nasıl sabırsızlıkla bekliyorum
Doğumun temmuz gibi mi?

Allah razı olsun canım. Allah hepinizden razı olsun... Dualarınız benim için çok önemli.
Ah bir de beni bilsen nasıl sabırsızlıkla bekliyorum
Doğumun temmuz gibi mi?
Tahmın edebılıyorum heyecanını,,incirleri,hurmaları bol bol ye :))
kısmetse ağustos gibi cnm,daha karnım pek çıkmadı biraz cıktı..ama midem baya zorladı benı sorma kılo yenı almaya başladım..şimdi yiyorum artıkkkk iştahım geldi çıkar belkı artık:))

Hadi hayırlısı
Bundan sonra çıkmaya başlar artık. Hamileyken kilo alması bile güzel

Canım haziran dedik ama ben daha regl bile olamadım Mart sonu kontrole gittiğimde daha da netleşir. Ama haziranı geçirmeyi çok istemiyorum. Vücut hamileliğe alışıkken, hormanlar iyice düşmeden yapılınca tutunma ihtimali daha yüksek oluyor gibi birşey söylendi. O yüzden fazla ara vermezsek iyi olacak. Bence düşünmen için erken değil. Senden istenecek test ve tetkikler için birkaç aya ihtiyacın olabilir. Regl olup tedaviye başlayacağım diye ararsan hemen randevu veriyorlar. Tavsiyem direkt tedaviye gitme. Mutlaka ön görüşme yap. Haklısın herkesin imtihanı farklı ama inan bana bulup da vazgeçmek zorunda kalmak çok çok ağır birşey Allah kimseye yaşatmasın. Hamileliğim sona kadar gitmeyecekse, bir şekilde bebeğimi kaybedeceksem , hiç hamile kalmamayı tercih ederim.

İnşallah canım. Evet o duygu bende de var. İnsanların bana acıdığını düşünüyorum. Belki öyle birşey hiç yok ama tuhaf bir eziklik duygusu oldu bende. Tam kelime bu . Hamile olduğumu bilen insanlar nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar. Zaten bir dahaki tedavimde riskli süreçleri atlatmadan hiç kimseye hamileyim demeyeceğim

Allah razı olsun akidem... Ben de seni ve bebişini merak etmiştim. Sen de hep dualarımdasın

Çok şükür akidem Tüp bebekten negatifi alınca ne kadar üzüldüğünü hatırlıyorum. Biz de çok üzülmüştük. Anneciğin sendeydi. Heyy gidi günler... Şimdi mutlu haberlerinle seviniyoruz.. Rabbim bir ağlatıp bir güldürüyor... İnşallah hep güleriz.. Bebişini sağlıkla kucağına almanı diliyorumm canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…