Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kolay gelsin tulip

Arkadaşlar memorıalda muane ücreti ne kadar toplam pgt tüp ne kadar ödediniz.

Sevdacım tedavi 2100 euro (ilaçlar hariç), pgt de embriyo sayısına göre değişiyor.

Aklındaki merkezlerle görüşüp öyle karar ver canım. İçinde kalmasın sonra. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Akasya dün akşam gördüm yazını ama yazamadım aklımda kaldın sabaha kadar...Benim ve buradaki diğer arkadaşların da kalbi sık sık sıkışıyordur eminim benzer seyler yaşadığımızda ya da durup dururken aklımıza geldiğinde... Bana kalırsa bu çok normal, biz yakında bebeklermizi kucağımıza aldığımızda dahi böyle konular geçtiğinde herkesten farklı hüznümüzü hatırlıcaz... bebeklerimizi kucakladığımızda acımız daha da hafifleyecek belki ama hiç bir zaman bu tecrübe ve hüzün unutulmayacak... Çok şükür Allah'a bizi böyle bir acıyla olgunlaştırıyor... Diğer annlerden daha farklı olucaz biz... Geçen gün şunu düşündüm: sabah kahvaltı eden, öğlen yemeğini yiyen biri akşam yemeğini ne kadar arzular bunun için ne kadar mutlu olur? Oysa tüm gün aç kalmış ya da oruç tutan biri akşam yemeğini ne kadar arzular ve yediğinde ne kadar mutlu olur... Çok şükür biz bu büyük mutluluğu yaşayacağız....

Nasılsınız kızlar?

toparlanmak ve adet olmak için gün sayıyorum inci_tanesi... Her zaman yazamasam da sizi de takip ediyorum buradan... Senin umutlar yeşermeye başladı:) Randevularını almıssın, dualarımız seninle, İnşallah senden başlayan iyi haberlerle bu yıl bebeklerimizin haberleri ile dolacak burası...

Ah o gün saymak yok mu :)
Evet aldım çok şükür. Allah'ım bu kez yavrumu nasip eder inşaallah bana. Allah razı olsun.

Allah sabırlar versin binbirgece, ne çok şey yaşamıssın sen de belli ki çok metanetli güçlüsün Allah bebeğini kucaklamayı nasip etsin bu defa inşallah...

Son düzenleme:
arkadaşlar geç haber verdim kusura bakmayın yarın kısmetse sabah erkenden hastanede olacağım
sezeryanla kızımı kucağıma alacağım dualarınıza ihtiyacım var öpüldünüz kocamannnn

Çok mutlu zamanlar Allah bebeğine ve ailesine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin, dualarımızdasın... Sen de bzileri aklından geçir...

iyim bende delikız. en son ayrıntılı ultrasona girdim. her şey iyi çıktı. haftayada kalp incelemesi var. gün sayıyorum işte. bir an önce doğum vakti gelsin istiyorum.

sağol inci.

iyim bende delikız. en son ayrıntılı ultrasona girdim. her şey iyi çıktı. haftayada kalp incelemesi var. gün sayıyorum işte. bir an önce doğum vakti gelsin istiyorum.

sağol inci.

herşeyin güzel olmasına sevindim umarım hep böyle devam eder..
RABBİM hayırlısıyla doğum nasip etsin inş.
merak etme doğum zamanı da gelir :))

sürekli kimyasal gebelik yaşamışsın. pıhtılaşma konusunda uzman bi dr. bulmalısın ve hamile kalmadan tedavi olmalısın. iğnelere önceden başlanıyo, bazı vitaminleri vücut sentezleyemiyo pıhtılaşmadan dolayı onlar takviye ediliyo. pıhtılaşma önemsiz bi konu değil sadece iğne kullanmakla sonuç alamayan çok kişi var.
pgt işe yarayabilir sende ama çok karmaşık bi konu. pıhtılaşma konusunu ciddiye alan bi dr bulsan yol katedersin bence.
tabi bunlar benim fikirlerim sadece herkes kendisi için en doğrusunu bilir.
yani pgt yapılcaksa da diğer etkenler iyice araştırılıp tedavi edilmeden yapılırsa yine düşük yaparsın allah korusun.
en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun inş.

tulip güle güle kirlensin evin ben de şöyle köklü bi temizlik yapmak istiyorum insan iyi hissediyo kendini. oğlunun hareketleri nasıl, ama net hissetmek için küçük daha.

akasya kızların hepsi yazmış, bence de unutursak daha kötü. özel insanlarız bu konuda bebeğine kavuşsan da o acı duruyo bi yerde. önemli olan umudunu kaybetmemek.

akasya kızların hepsi yazmış, bence de unutursak daha kötü. özel insanlarız bu konuda bebeğine kavuşsan da o acı duruyo bi yerde. önemli olan umudunu kaybetmemek.

Galiba dediğiniz gibi o acı hiçbir zaman gitmeyecek.. Belki yeniden hamile kalırsam, bebeğim doğarsa biraz hafifleyecek. Ama ince ince sızlamaya devam edecek. Her bebek kaybı haberinde, hatta her hamilelik haberinde ben bunu hatırlayacağım.. Sanırım bu bir travma. Bu olayı yaşamadan önceki halimi aramam boşuna. Nasıl ki ; bir vazo yapıştırıldığında bile kırık izi kalıyorsa benim de ruhumda bu çizik hep kalacak.

Nesrinciğim psikologa gitmeyi düşündüm ama tedavi için çektiğim kredi borçları, hamilelikte muayene ücretleri, tahliller derken şu an psikologa ayırabilecek bütçe yaratamadım maalesef... Sigorta da psikologu karşılamadığından kendi kendimin psikologu olmak zorunda kaldım.

Dostlar çok sağolun manevi destekleriniz için... Hepinizden Allah razı olsun..

Çok şükür iyiyim ben de. Yok daha gitmedim. Martta randevum. Sen ön görüşmeye gelecek misin?

inci sence şimdiden mi gelmeliyim?semra hanımla görüşeyim bir de kiminle? ortak randevu alacağım ya,

memorial a giden arkadaşlar,sizce yaz için şimdiden mi görüşmek gerekir?bir de siz nur hanımdan çok memnundunuz,o da olmayacaksa tedaviyi kimle devam edeceksiniz?

Turkuaz bence tedaviden birkaç ay önce gitmende fayda var. Senden bazı testler istiyorlar. Bir de tutunmama sebebi için rahime bakabilirler. Semra Hanım ve istediğin ibir doktordan ortak randevu alabilirsin. Nur Hanım nisanın ilk haftasına kadar orada.

Nur Hanım olmazsa, Semra Hanım benim tedavimle ilgileneceğini söyledi. Ben Semra Hanıma gideceğim. Ama onun yoğunluğu olursa ben Müstecep Bey ya da mustafa Beye gitmeyi düşünüyorum. Mustafa Bey'in hastası olan kızlar çok memnunlar. Müstecep Bey de benim yumurta toplamamı yapmıştı. Çok pozitif ve sıcakkanlı bir doktor. İşinde de çok iyi.

akasya sen haziranda başlayacaksın değil mi?ben tam karar veremedim daha,yazın ama hangi ay?
hemen randevu vermiyorlar mı?ben memorial i henüz aramadım,bilmiyorum ki aslında düşünmek için bile çok mu erken?
ama hep aklımda,rabbim hepimizin yardımcısı olsun,akasya sen bebeğin için üzülüyorsun,ben 4 denemedir hiç o duyguyu yaşayamadığıma,hepimizin imtihanı farklı bu hayatta...inşallah bu günleri de atlatırız,

sağol mattikacığım. hareketler çok sık değil. yani hiç yerinde durmuyor bu bebek demiyorum. 4-5 defa bayağı kuvvetli hareketi oldu diğerleri daha hafif. ama artık hareketlerini hissetmek için kendimi dinlemem gerekmiyor. günün normal seyrinde de hissedebiliyorum. şu ana için bu kadarı normal mi bilmiyorum.

akasya sana katılıyorum zamanla hafifleyecek, katlanılabilir hale gelecek ama hiçbir zaman unutulmayacak. olması gerekende bu zaten. hazirandaki tedavinde umarım hamile kalırsın, o zaman daha iyi hissedeceksin kendini.

ben çok şükrediyorum, oğlumu kaybettiğimde iyiki hamileymişim diye. onun yerini asla tutmuyor ama hem kendimi güçlü hissetmemi, hemde insanlara karşı daha sağlam durmamı sağladı.

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba..
Çok geçmişe dönemiyorum,,şööle bir baktım..
İlk önce Özlem bebeğini kucağına aldın tebrik ederim cnmm:)) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah cnm..
inciciğim, cnm tedavi için adımlar atılmış nasıl sevindim anlatamam,, heyecanlandımm:)) inşallah bu sefer hersey güzel olacak bebişine kavuşacaksın,,her gece sana ve burada bebek hasreti çeken arkadaşların tümüne dua ediyorum..Allahım kabul etsin..
taze annecikler hazade,naz,delikız bebişleriniz de siz de iyisinizdir umarım.. eminim çok yoğun geçiyorsur günler yavrularınızla..darısı başımıza inşallah:))
kıdemli anneler mattika,nesrin sehzadeler nasıl, iyimisiniz kızlar, büyüdümü yavrular tam ele geliyolardır şimdiii yemelık olmuşlardır,benim için de yıyın acıkkk:)))
akasyacığım, cnm zor günler geçiriyorsun insanın içinde fırtınalar esiyor sabır versin Rabbim sana ama herşey güzel olacak ınan ben ınanıyorum cnm benim, hep dualarımdasın arkadaşım..
tulıp cnm herşey yolundaymış ,çok seviniyorum senın güzel haberlerine maşallah sizee..temizlikte varmış kolay gelsin,,ohhh miss gibi bayılırım temizliğe daha doğrusu sonrasına:))
merve sen nasılsın cnmm,,hala zor mu geçiyor hamişlik,prenses nasıllll:))baya bır oldu maşallah mervusum..
trkuaz,ada,izz,leave inşallah kızlar sizlerde iyisinizdir tez vakitte tedavilere başlar güzel haberler alırsınız inşallah..
adı suan aklıma gelmeyen olduysa kusura bakmasın ,hepinize sevgiler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…