Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci, hazade napıyormuş ,,bebişle alışmışlar mı geçmişte göremedim onu merak ettimm..

Canım iyiler çok şükür. Evdeler şu anda. Ufaklıkta gaz problemi var. Bir de boyun fıtığıyla küvezde kaldığı için gözünde ufak bir problem çıkmış. Onun dışında iyiler maşallah Doktorlar zamanla geçer demiş. Bir görsen çok şeker zeytin gözlü Annesi gibi kokoş

Akide cim cok saol Allah razi olsun
Bak seninde bebeginin zamani simdiymis demekki
Birde oglusun olacakmis cok sevindim senin adina Allah saglik versin
Saglikli sihhatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

İncim hazadeye de gidemedik bir türlü Gidelim en yakın zamanda. Boyun fıtığı ile göz sorunu mu olmuş.. kıyamam kuzumaaa. Benim hiç haberim yok. Allah şifa versin kuzucuğa.. Geçmiş olsun hazademe ...

Akide senin heycanini okadar iyi anliyorum ki masallah 15 haftalik bile olmussun
Normal hamile kalinca herseyden birhqbersin bebegi kucagina alana kadar stress bitmiyor
Ama birde kucagina alinca ooooo cok guzel bir duygu insallah en kisa zamanda
Bu duygulari inci ve akasya da yasarlar ve bu yola baskoymus butun anne adaylari
Dualarim hep sizlerle

İncim hazadeye de gidemedik bir türlü Gidelim en yakın zamanda. Boyun fıtığı ile göz sorunu mu olmuş.. kıyamam kuzumaaa. Benim hiç haberim yok. Allah şifa versin kuzucuğa.. Geçmiş olsun hazademe ...

Amin inş. akasyam.

Canım bu hafta sonu ayarlayalım diyecektim misafirim çıktı. Haftaya burada değilim, gidip geleyim sağ salim inşaallah ayarlayalım. Havalar da biraz düzelmiş olur

akide çok sevindim maşallah riskli zamanları atlatmışsınız. hiç bu haftalara gelememiştin di mi daha önce?
oğlun olcakmış senin de. maşallah paşaya.

tşk ederim büyüyo bizim oğlan da allahın izniyle.

Evet Akasyacım ya film gibi yasadıklarımız ,cok teşekkürler güzel dileklerin için cnm inşallah senın güzel haberlerinde de hep beraber sevineceğiz...sen de cok ara vermeden başlamayı dusunuytorsun bence de iyi yapıyorsun, inşallah bu son tedavın olsun da bebişine kavuşasın cnmmm..

sağol mattıkacım,,hıç gelememiştim..9.haftayı hiç görmemiştik,,gerçekten Allahın mucizesi bu,,buyumustur yakışıklıya maşallah ....

Akide cim cok saol Allah razi olsun
Bak seninde bebeginin zamani simdiymis demekki
Birde oglusun olacakmis cok sevindim senin adina Allah saglik versin
Saglikli sihhatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin cnm..inşallah o günleri görebıleyım cnm ..sende sut kokulu kuzunu öp benım içinnnn....

sağol mattıkacım,,hıç gelememiştim..9.haftayı hiç görmemiştik,,gerçekten Allahın mucizesi bu,,buyumustur yakışıklıya maşallah ....

inş sağlıkla doğurcaksın bu defa. benim de öyleydi 8.haftadan öteye geçememiştik, geçince sonu geldi çok şükür.

Canım ya kıyamam ben inşallah kolayca geçirir sıkıntılarını,,zeytın gözlü mu ayyy maşallah mina prensese,ama odasından belliydi kokoş olacağıııı:)))sağlıkla buyuşun inşallah..

Canım benim ya sorma kontrol gunum gelmeden başlıyor heyecan,,kabuslar,birde tansiyon ekledim buna:))ama artık daha az korkuyorummm:))çabucak ağustos olsun istiyorum...
inşallah cnm butun bebek hasreti çekenlerin yardımcısı olsun Rabbımm

mattika bisey sorucam sana dr lar amnıyo yaptırın falan dediler mi?

amniyo da yapalım dediler cvs de. doğum yaptığım dr.um cvs yapalım amniyo geç olur dedi. iyi bi profa falan yönlendirdi bizi. ama ben istemedim. kızlar hatırlar burda yaptırsam mı diye kafayı yedim çok. sonra ne olursa olsun aldırmayacağıma göre gerek yok dedim. eşim amniyo yaptıralım dedi benim de söz hakkım var dedi ama ben kabul etmedim. tamamen içimden geldiği gibi davrandım yoksa doğrusu bu olduğundan değil.
her gittiğimde dr.lar kapris yaptı durdu, test yapmadık ultrason yanılır vs. diye. kulaklarımı tıkadım.
stresli bi durum yani sen ne yapmayı düşünüyosun

canım benim özlettin kendini. yaz ara ara dün senden bahsettim 23xxx olan birine bu forumda yardımcı olursun...
oğluşun nasıl?

Ah incim unutulmuyor. kayınvalidemi gördüm 2 çocuğunu doğduktan sonra kaybetmiş. bak 9 çocuğu var yine gözleri doluyor bahsi geçince. 50 sene geçmiş. ben de öyleyim şükür 2 oğlum var. dün diğer forumda bir arkadaş 28 artı 4 te doğum yaptı 940 grammış. gece içime bir tuhaflık çöktü ağladım ağladım melek oğlumun geriye kalan tek hatırası doğum sertifikasında minicik ayak izini öptüm öptüm ağladım hiç unutamıyorum incim en ufak şey hatırlatıyor. bak şu an yine gözümden yaş akıyor...doğduğu an ağlamıştı o sesi hiç unutamıyorum. ardamı o yüzden epidural istedim kısmet olmadı o sesi belki hafifletir kısmet olmadı...

yorma kendini canım...

canım mattika demiş ben de. pgt tutsada başka neden varsa yine düşebilir.
peki basit ama tokloplazma bakıldı mı? troidlere. protein s sorunluymuş. benim de düşüktü dr m yeniden yaptırdı. taze kanda çalışılmalıymış. sonra iyi çıktı.

eşin ve sende yaptırmadıysan 100 hücrede preferik kanda kromozom analizi yaptır.

pıhtılaşma için en az 3 ay önce ben folbiol, apicobal, coraspine başladım. dün de yazdım doç dr arda lembete femicalde dr ye sor bölümüne yaz genelde döner. eksik varsa bilgilendirir.

canım üsküdar devlette serpil hanım var ben beğendim ücret verilmiyor...istersen görüş canım iyi geliyor... rahatlıyor insan...

canım dr bir sorundan bahsetmişti belli oldu mu?

canım büyüyoruz maşallah Allah size de nasip etsin. 3.5 aylık sayılırız...

oğlan ha. Maşallah. forumda kız az galiba. şükür minayı gelin yaptım kendime...:))

canım direk 4 lü yapıldı bana 16 gibi. 2 lim süperdi 4 lümde sorun çıkmıştı...

ya mattıka sen de yasadın bunları demek,benim doktorum bebek normal gözüküyor dedi kararı sen ver dedi..ben bazen yaptırsam da içim rahat götüreyim hamileliğimi diyorum ama hiç cesaretim yok riski var diye korkuyorum .. ben ilk defa bebek sahıbı olmaya bukadar yaklaştım yasım 36 biliyorsundur...cok ınce bir çizgi bu ve cok stresli..sonuç ne yapacağımı bılmıyorum.bir dr var risklı gebelik doktoru Atıl Yuksel ondan randevu aldım bir detaylı ultrosonla da baksın bir görüşelim..ama amnıyo düşüncesi bana da uzak geliyor..ne zaman tam rahatlayacağım acaba...cok sukur tabiki Rabbime..

Unutulabilir mi unutulamaz Hafifler ama unutulmaz. İnsanın tek tesellisi melek olmaları
Arkadaşa çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. Bebek ne durumdaymış şu an?

Masallahh 3.5 aylık oldu mu kuzucuk,zaman ne hızlı geçiyor,,evet oğlanlar çoğaldı topik de,, ayyy benim daha hiç gelin alasım yok yaaaa sormaa bol bol hasret gideresim var:))))
bu testlerden beynım sastı benim yani bunun 4 lüsünu de ilk duyuyorummm... Allahım kolaylıklar versin bize,doğru kararlar aldırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…