Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben çok bişey almayacağım. her şey var. 3-4 tane zıbın alacağım bide arabaya monte edilen ana kucağından. önceden arabamız yoktu almamıştık. şimdi lazım olur diye düşnüyorum. 448 gr olmuş.

Anladım canım.Arabanız hayırlı uğurlu olsun o zaman kazasız belasız iyi günlerde kullanın
Tabi lazım olur.ben daha el atmadım bebek arabası puset konusuna
en sona onu bırakacağım inşallah
Maşallah ağırlığıda iyiymiş biz daha 700 gramız
Haziran anneleri topiğinde 1kg ye ualştı bebekler benle haftası aynı olanlar
Sanırım benim kız narin ince yapılı bişey olacak

Canimsin cok sagol agzina saglik beni biraz hafiflettiniz
Benim kuzular sukur allah a iyiler sende sg salim kavus yavruna insallah
Face in varsa almina nin bir videosunu yukledim onu izlerdin
Kizim pepee yi izliyor pepee agliyor diye kizimda agliyor cok merhametli kizim benim

Bu arada okudumda bebegin kilosu az demissin heralde hic takilma
Sagligi herseyden onemli hem zayif narin kibar bebek daha sevimli oluyor
Kilolu bebekler biraz hantal oluyor hareket etmekte cok zorlaniyor

Kızlar günaydınnn ayy vakit bulup artık giremiyorum bile kafayı yiycem
Haber vereyim dedim,görümcemin üçüz oldu..3 tane kese görüldü bakalım kalp atışı duyulackmı..
Hepinizi çok özledimmm

Haber vereyim dedim,görümcemin üçüz oldu..3 tane kese görüldü bakalım kalp atışı duyulackmı..
Hepinizi çok özledimmm

Ay masallah nasil bakacak Allah yardimcisi olsun
Gerci bi o gunlere gelsinde Allah bir sekilde kolayligini veriyor

Hepinizi çok özledimmm

Üçüz müü wowwwww Allah yardımcısı olsun. İnşallah sıkıntı çekmeden ya da en az sıkıntı ile kucağına alır

Hepinizi çok özledimmm

vakit bulmak zor canım gerçekten. ama olsun sen arada girip böyle haberlerini ver yeter. maşallah demek üçüz. inşallah hepsini sağlıkla kucağına alır. gerçekten zor ama güzel taraflarıda çoktur.

İyi olmalarına sevindim kuzucukların
Yok sağlıklı olsunda valla kilosu önemli değil artık
Ama doğana kadar 2.5 kgye ulaşırmıki:26:
Evet face hesabım var ekleyeyim seni canım

Hepinizi çok özledimmm

Anaaaa maşallah hadi bakalım sağlıcakla gelsin üçüde
Canım bizde seni özledik.Ne güzel işte tatlı yorgunluk bunlar

Ne güzel hamile olanları görünce çok seviniyorum.tebrik ederim hepinizi.darısı biz olmayanların başına. ben de hikayemi anlatayım.bundan 7 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrenip çok üzülmüştüm. tüp bebekti şansımız ben şükrettim. ocakta doğum kontrol hapı sonra lucrin gonal f tedaviye bşladık. güya ben de sorun yoktu. ama çıkan genetik testi sonucu translokasyonum çıktı. 15 yumurtam toplandı 6 sı döllendi . 3 tanesi pgt ye gitti.3ü de sağıksız çıktı.bugün öğrendim ve sürekli ağlıyorum. ilk denememdi ama yıkıldım. yrn transfer günümdü iptal oldu. çok üzgünüm.

Son düzenleme:

Ayçacığım Rabbimin takdiri. Başa gelen çekiliyor. Bak burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Genetik sorunlar nedeniyle normal yoldan çocuk sahibi olamıyoruz. Ama hepimizin sınavı ayrı ayrı. Kimimiz ilk denemede hamile kalıyor, kimisi birden fazla deneme yaparak bebeğine kavuşuyor bazısı mucize eseri normal yoldan hamile kalıyor . Benim gibi bazısı da hamile kalıp bebeğini kaybediyor Sen üzülme. İlk seferde sağlıklı bulunamadı diye diğerlerinde de bulunamaz değil. Elbet sağlıklı bulunur. Yeter ki ümidini kaybetme. Biraz toparlanınca yeniden denersin.

akasyacığım.çok teşekkür ederim allah razı olsun.inşallah bu yolda uğraşan herkes kavuşur yavrularına. gerçekten süreç çok zor. inşallah hepimiz için güzel olur her şey.1. ve 9. kromozom trans. şok geçirdim.neler öğreniyoruz.snavımızı atlatırız hepimiz umarım.

Canım üzülmemek elde mi.Allah yardımcın olsun.ama geçer iki üç haftaya felan inş
Bi bakmışsınki yeniden tedavi planlarını yaparken bulmuşsun kendini
Bak sana umut olsun diye yazıyorum bendede k translokasyonu var 2 ve 7 nolu kromzomlarda
Çok şükür rabbime hamileyim şuan 27. haftamızdayız

çok geçmiş olsun canım. evet gerçekten çok üzücü bir süreç. ama yapacak bişey yok. başa gelen çekiliyor. zamanla toprlanıp tekrar deneyeceksin. burda translokasyon olup çok hamile kalan var. bende tek gen hastalığı ndeniyle pgt yaptırdım. 2 tane sağlıklı çıktı ve biri tuttu. alahım tez zamanda sanada nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun.Allah sabırlar versin .En kısa zamanda toparlanırsın inşallah . İnan bana insan bütün umutlarının tükendiğini ve bidahaki deneme için hiç gücünün olmadığını düşünüyo. Ama umut bitmiyo ve kendinin de inanamayacağın kadar çabuk sürede bir sonraki deneme için napabilrimi düşünmeye başlıyosun. Umarım en kısa sürede herkes sağsağlim yavrusuna kavuşur. Bu arada sendeki durum nasıl belli oldu?

merve02 ve tuliprosa o güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ayrıca tabiki yazdıklarınız umut ışığı oluyor. hyrlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.çok tatlısınız.buluuuut sana da çok teşekkür ederim. gittiğim doktor genetik testleri ilk muayenede istedi. eşimin spermi az olunca nedenini öğrenmek istedi herhalde. vee bende de sorun çıktı. her şey çok taze sadeceburadan teselli alıyorum. uzaktan hep okurdum yazıları olumlu sonuç alanlarla sevindim. üzülenlerle üzüldüm ağladım.şimdi yazma sırası bana geldi inşallah bir gün ben de olumlu şeyler yazarım ve başkalrı için sevinç olur.umut olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…