- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.021
Ayy canım benim kıyamam sana
Evet şükür ikili sayılara geçtik artık ilk başlarda 250'lili sayılardaydık
Geçermi bugünler demiştim ama öyle yada böyle geçti çok şükür
Ya bizde en son gittiğimizde eliyle yüzünü kapatmıştı
Ne zaman görsek öyle hep yatıyor enerjisi çok düşük:S
Hazırlıklar şimdilik durdu
Ayın 15'ini bekliyoruz malum gelmiyorda gelmiyor oda böyle bekleyince
Sende başlarsın artık ufaktan ufaktan
Kaç gr olmuştu doktor söyledimi ağırlığını:26:
ben çok bişey almayacağım. her şey var. 3-4 tane zıbın alacağım bide arabaya monte edilen ana kucağından. önceden arabamız yoktu almamıştık. şimdi lazım olur diye düşnüyorum. 448 gr olmuş.
bu arada iyi geceler merve ben çıkıyorum. malum yarın iş var.
Özlemim naber?
Nasıl gidiyor iki cimcimeyle hayat? :)
Almina'nın videosuna bittim
Evett 99'un altına düştük çok şükür ite kalka geldik bugünlere
Rabbim herkese nasip etsin
Cici kızımı heyecanla bekliyorum
Bu arada ben okudum terfiricyeleri 500 tane oldu haberin olsun
Senin kuzular nasıl iyimi?Almina kıskanıyormu?
Kızlar günaydınnn ayy vakit bulup artık giremiyorum bile kafayı yiycem
Haber vereyim dedim,görümcemin üçüz oldu..3 tane kese görüldü bakalım kalp atışı duyulackmı..
Hepinizi çok özledimmm
Haber vereyim dedim,görümcemin üçüz oldu..3 tane kese görüldü bakalım kalp atışı duyulackmı..
Hepinizi çok özledimmm
Hepinizi çok özledimmm
Canimsin cok sagol agzina saglik beni biraz hafiflettiniz
Benim kuzular sukur allah a iyiler sende sg salim kavus yavruna insallah
Face in varsa almina nin bir videosunu yukledim onu izlerdin
Kizim pepee yi izliyor pepee agliyor diye kizimda agliyor cok merhametli kizim benim
Bu arada okudumda bebegin kilosu az demissin heralde hic takilma
Sagligi herseyden onemli hem zayif narin kibar bebek daha sevimli oluyor
Kilolu bebekler biraz hantal oluyor hareket etmekte cok zorlaniyor
Hepinizi çok özledimmm
Ne güzel hamile olanları görünce çok seviniyorum.tebrik ederim hepinizi.darısı biz olmayanların başına. ben de hikayemi anlatayım.bundan 7 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrenip çok üzülmüştüm. tüp bebekti şansımız ben şükrettim. ocakta doğum kontrol hapı sonra lucrin gonal f tedaviye bşladık. güya ben de sorun yoktu. ama çıkan genetik testi sonucu kromozom translokasyonum çıktı. 15 yumurtam toplandı 6 sı döllendi . 3 tanesi pgt ye gitti.3ü de sağıksız çıktı.bugün öğrendim ve sürekli ağlıyorum. ilk denememdi ama yıkıldım. yrn transfer günümdü iptal oldu. çok üzgünüm.
Ne güzel hamile olanları görünce çok seviniyorum.tebrik ederim hepinizi.darısı biz olmayanların başına. ben de hikayemi anlatayım.bundan 7 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrenip çok üzülmüştüm. tüp bebekti şansımız ben şükrettim. ocakta doğum kontrol hapı sonra lucrin gonal f tedaviye bşladık. güya ben de sorun yoktu. ama çıkan genetik testi sonucu translokasyonum çıktı. 15 yumurtam toplandı 6 sı döllendi . 3 tanesi pgt ye gitti.3ü de sağıksız çıktı.bugün öğrendim ve sürekli ağlıyorum. ilk denememdi ama yıkıldım. yrn transfer günümdü iptal oldu. çok üzgünüm.
Ne güzel hamile olanları görünce çok seviniyorum.tebrik ederim hepinizi.darısı biz olmayanların başına. ben de hikayemi anlatayım.bundan 7 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrenip çok üzülmüştüm. tüp bebekti şansımız ben şükrettim. ocakta doğum kontrol hapı sonra lucrin gonal f tedaviye bşladık. güya ben de sorun yoktu. ama çıkan genetik testi sonucu translokasyonum çıktı. 15 yumurtam toplandı 6 sı döllendi . 3 tanesi pgt ye gitti.3ü de sağıksız çıktı.bugün öğrendim ve sürekli ağlıyorum. ilk denememdi ama yıkıldım. yrn transfer günümdü iptal oldu. çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?