- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.041
Ne güzel hamile olanları görünce çok seviniyorum.tebrik ederim hepinizi.darısı biz olmayanların başına. ben de hikayemi anlatayım.bundan 7 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrenip çok üzülmüştüm. tüp bebekti şansımız ben şükrettim. ocakta doğum kontrol hapı sonra lucrin gonal f tedaviye bşladık. güya ben de sorun yoktu. ama çıkan genetik testi sonucu translokasyonum çıktı. 15 yumurtam toplandı 6 sı döllendi . 3 tanesi pgt ye gitti.3ü de sağıksız çıktı.bugün öğrendim ve sürekli ağlıyorum. ilk denememdi ama yıkıldım. yrn transfer günümdü iptal oldu. çok üzgünüm.
Ne güzel hamile olanları görünce çok seviniyorum.tebrik ederim hepinizi.darısı biz olmayanların başına. ben de hikayemi anlatayım.bundan 7 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrenip çok üzülmüştüm. tüp bebekti şansımız ben şükrettim. ocakta doğum kontrol hapı sonra lucrin gonal f tedaviye bşladık. güya ben de sorun yoktu. ama çıkan genetik testi sonucu translokasyonum çıktı. 15 yumurtam toplandı 6 sı döllendi . 3 tanesi pgt ye gitti.3ü de sağıksız çıktı.bugün öğrendim ve sürekli ağlıyorum. ilk denememdi ama yıkıldım. yrn transfer günümdü iptal oldu. çok üzgünüm.
merve02 ve tuliprosa o güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ayrıca tabiki yazdıklarınız umut ışığı oluyor. hyrlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.çok tatlısınız.buluuuut sana da çok teşekkür ederim. gittiğim doktor genetik testleri ilk muayenede istedi. eşimin spermi az olunca nedenini öğrenmek istedi herhalde. vee bende de sorun çıktı. her şey çok taze sadeceburadan teselli alıyorum. uzaktan hep okurdum yazıları olumlu sonuç alanlarla sevindim. üzülenlerle üzüldüm ağladım.şimdi yazma sırası bana geldi inşallah bir gün ben de olumlu şeyler yazarım ve başkalrı için sevinç olur.umut olur.
Selam canim cok gecmis olsun uzulme diyemem uzulmemek elde degil
Bizim de esimde tranlokasyon cikti,tabi bizde bunu ogrenene kadar cok sey yasadik
Bak sana teselli olsun diye kendimi anlatayim bende 15 yumurta tplanmisti
8 pgt ye gitti ve yanlizca 1 tane saglikli cikti ve oda tuttu cok sukur kizim simdi 1,5 yasinda
Nasil olsa olmuyor, olsada erken dusuyor diye korunmadim kizim 5 aylikken yeniden hamile oldugumu ogrendim
1 ay once ikinci kizimi saglikli bir sekilde kucagima aldim diyecegim suki isterse 30 isterse 1 yumurta toplansin
Onemli olan saglikli cikmasi ve tutunmasi herseyden onemlisi Allah in ol demesi insallah bidahaki denemende
Allah ol der de zamanida gelmistirde olur sende bizlerin yasadigi mutlulugu annelik duygusunu yasarsin insallahhhhhh
merve02 ve tuliprosa o güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ayrıca tabiki yazdıklarınız umut ışığı oluyor. hyrlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.çok tatlısınız.buluuuut sana da çok teşekkür ederim. gittiğim doktor genetik testleri ilk muayenede istedi. eşimin spermi az olunca nedenini öğrenmek istedi herhalde. vee bende de sorun çıktı. her şey çok taze sadeceburadan teselli alıyorum. uzaktan hep okurdum yazıları olumlu sonuç alanlarla sevindim. üzülenlerle üzüldüm ağladım.şimdi yazma sırası bana geldi inşallah bir gün ben de olumlu şeyler yazarım ve başkalrı için sevinç olur.umut olur.
ozlemcano, mattika,anggel yazdıklarınız bana umut oldu destek oldu teselli oldu çok teşekkür ederim.maşallah o şeker yavrularınıza.inşallah ben de diyorum ki benim ve herkesin olur ve bugünleri unuturuz.
günaydın kızlar. nasılsınız?
İyi olmalarına sevindim kuzucukların
Yok sağlıklı olsunda valla kilosu önemli değil artık
Ama doğana kadar 2.5 kgye ulaşırmıki:26:
Evet face hesabım var ekleyeyim seni canım
Gunaydin canim biz iyiyiz bugun misafirim var yemege gelecekler
Hazirlik ve temizlikle ugrasiyorum sen nasilsin kuzucuk nasil
Iyi tekmeliyormu annesini?
Canımm tabi ulaşır ulaşmazmı.Senn haftalarda eylülün kilosuda aynıydı bende endşlenşyordum hatırlıyorsan kuzumm dedigin gibi önemli olan saglıklı olması
Kızlar görümcemin 3 tane tuttun ama bir tanesine redüksiyon yaptıracaklarmış..Ben ne kadar dogru bulmasamda mecburi oldugu için yapacaklarmış..
Dün gece çok sıkıntılı bi olay atlattık eylül bi anda kusmaya başladı yan yatırmama ragmen soluk borusu tıkandı mos mor oldu çocuk ters çevirdim salladım vs.. düzeldi çok şükür ama ömrümden 10 yıl gitti..
Canımm tabi ulaşır ulaşmazmı.Senn haftalarda eylülün kilosuda aynıydı bende endşlenşyordum hatırlıyorsan kuzumm dedigin gibi önemli olan saglıklı olması
Kızlar görümcemin 3 tane tuttun ama bir tanesine redüksiyon yaptıracaklarmış..Ben ne kadar dogru bulmasamda mecburi oldugu için yapacaklarmış..
Dün gece çok sıkıntılı bi olay atlattık eylül bi anda kusmaya başladı yan yatırmama ragmen soluk borusu tıkandı mos mor oldu çocuk ters çevirdim salladım vs.. düzeldi çok şükür ama ömrümden 10 yıl gitti..
bu arada iyi geceler merve ben çıkıyorum. malum yarın iş var.
bu arada iyi geceler merve ben çıkıyorum. malum yarın iş var.
canım görümcen bence başka dr lerle de görüşssün riskli gebelik dr leri ile...
çünkü bu işlem diğer bebeklerin kaybına neden olabilir. bizim diğer forumdan 2 arkadaş var biri el- muallim tüple üçüz hamile kalmış redüksiyonla 2 ye indirilmiş ve 20 haftanın üstünde kaybetti. sonra yine üçüz kaldı üç kızı oldu maşallah...
yaren58, mumudihaba da redüksiyonla 2 ye indirmiş 20 küsürde kaybettiler. bu işlem Arda beyin kitabında da yazıyor rahimağzı yetmezliğine neden oluyor.
üçüz topikleri var sağlıklı 30 u geçen var. iyi dr ler doğru stratejilerle rahimin yapısına bakarak belki devam edilebilir.
gönlümden geçen kendiliğinden durur biri inşallah...
benim ardam da morarmıştı 16 günlükken... çok korkuyor insan...
sen de benim gibi başladın misafire demek...
canım geçmiş olsun. benim de 5 i pgt ye gitti 4 ü incelendi 2 sağlıklı 2 sağlıksız. sağlıklılar da transfer günü gelişimi durdu. 2 ay sonra doğal oldu.
inşallah senin de sağlıklı bebeklerin olur...
Kızlar görümcemin 3 tane tuttun ama bir tanesine redüksiyon yaptıracaklarmış..Ben ne kadar dogru bulmasamda mecburi oldugu için yapacaklarmı günaydın cnm benimde üçüz olduğumu biliyorsunuz banada başta bu teklifte bulundular kabul etmedim çünkü riskli bir olay redüksiyon mecburi değil ssadece sana çoğul gebeliğin riskini anlatıyorlar sen kara verıyorsun her ay ayrıntılı ultrasonla bakılırsa hiç bir sorun olmaz yazık günahtır...o kadar güzel bir duygukki anlatamam bazen ücü birlikte tekmeliyo eğer bir sorun yoksa mecbur değil kesinlikle hangi merkezde yaptı
selamlar arkadaslar, iyi haftasonları,
dün opu günümdü. 8 yumurta toplandı. sabah aradılar 6 sı çok iyi durumda döllendi, 2 sine müdahale ettik onlarda döllendi dediler.
yarınki hücre bölünmesi için tekrar arayacaklar.
pgt düşünüyor dr um. bu 2. denemem.
inş. sağlıklı çıkarlar.
sizlere bir sorum var. pgt ye gidince eğer sağlıklı çıkarsa transferden geri kalanları dondurabiliyoruz dimi. bir engel varmı?
selamlar arkadaslar, iyi haftasonları,
dün opu günümdü. 8 yumurta toplandı. sabah aradılar 6 sı çok iyi durumda döllendi, 2 sine müdahale ettik onlarda döllendi dediler.
yarınki hücre bölünmesi için tekrar arayacaklar.
pgt düşünüyor dr um. bu 2. denemem.
inş. sağlıklı çıkarlar.
sizlere bir sorum var. pgt ye gidince eğer sağlıklı çıkarsa transferden geri kalanları dondurabiliyoruz dimi. bir engel varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?