Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Geçmişolsun ayça, hissettiğin üzüntü ve hayal kırıklığını anlayabiliyorum buradaki herkes anlayabiliyodur eminim. Sorununu ve çözümünü biliyorsun çok şükür bu defa olmadıysa gelecek sefere olur inşallah... Hiç yıkılma tekrar denemek için kendine sağlıklı ve moralli olarak ihtiyacın var...bizim herseferinde şundan dolayıdır bundan dolayıdır diye 3 yılımız geçti... 6.deneme için gün sayıyorum... her seferinde çok çok üzüldük ama toparlanmak zorundaydım...Biz iyi olmazsak şansımız daha az olur... çok şükür hepimiz çok güçlüyüz... birçok arkadaş başardı sıra bize de gelecek...

canım inşallah biz de başaracağız. o gücü tekrar toplayacağım ben de.herkes toplamalı. evleneli 3.5 yıl oldu.ilk 2 yıl istemedim şimdi keşke diyorum keşke isteseydim.ve yeni evlenenlere tavsiyem hep bu olacak hemen düşünsünler.1.5 yıldır bu işin içindeyim.bütün tahlillerimi yaptırmıştım. ama genetik sonucu hiç ummadığım bir şeydi.umarım sınavımızı atlatırız.inşallah senin ve herkesin güzel haberlerini alırız.aslında deneme sayısı önemli değil.allahım ne zaman takdir ederse o zaman inş olacak.teşekkür ederim.iyiki buradayım.kendimi daha iyi hissediyorum.

Selam canim cok gecmis olsun uzulme diyemem uzulmemek elde degil
Bizim de esimde tranlokasyon cikti,tabi bizde bunu ogrenene kadar cok sey yasadik
Bak sana teselli olsun diye kendimi anlatayim bende 15 yumurta tplanmisti
8 pgt ye gitti ve yanlizca 1 tane saglikli cikti ve oda tuttu cok sukur kizim simdi 1,5 yasinda
Nasil olsa olmuyor, olsada erken dusuyor diye korunmadim kizim 5 aylikken yeniden hamile oldugumu ogrendim
1 ay once ikinci kizimi saglikli bir sekilde kucagima aldim diyecegim suki isterse 30 isterse 1 yumurta toplansin
Onemli olan saglikli cikmasi ve tutunmasi herseyden onemlisi Allah in ol demesi insallah bidahaki denemende
Allah ol der de zamanida gelmistirde olur sende bizlerin yasadigi mutlulugu annelik duygusunu yasarsin insallahhhhhh

tüp bebek denemeden önce genetik test isteyen doktorunu tebrik ediyorum öncelikle. çoğu dr bunu yapmıyo nedense, yıllarca uğraşıp denedikten sonra öğrenmek daha zor inan.
bu sürecin her anı zor, allah yardımcın olsun.

sana umut olsun ben de yazayım, 2 kürtajdan sonra öğrendik eşimde translokasyon olduğunu, pgt denedik 7 taneden hiç sağlıklı çıkmadı. tedaviden sonraki ay doğal hamile kaldım, şimdi oğlum 5 aylık oldu.
4.pgt denemesinde ikiz kızlarına kavuştu burda bi arkadaş.
umudunu yitirme, zorlu bi yol ama sonunda bebeklerimize kavuştuk, kavuşcaksın inş.

özlem merhaba tebrikler,ben ikinci bebeğinin doğal olduğunu bilmiyordum tüylerim diken diken oldu 5 aya kadar bilemedin mi hamile olduğunu...Allahım nelere kadir.sen 2.nasıl olcak,ne zaman olcak,pgd mi olcak demeye kalmadan,rabbime çok şükür...

Son düzenleme:

Merhaba ayca seni o kadar iyi anlıyorum ki,buradaki herkez gibi.doğru yerdesin....benimde transferim iptal oldu sağlıklı bulunamadı.4 tane doğal kayıp ve 1 tane olumsuz pgd denemesi...üst üste yaşanan hayal kırıklıkları ve 7 yıl...yaşadıkların tabiki kolay değil ama inan bebeğin olunca unutacaksın ince bir sızı kalıyor tabi...bende çok şükür yavruma kavuşanlardanım...
burada herkez acılarını paylaştı sıkıntılarını ve herkez birer birer bebeğine kavuştu şükürler olsun,şuanda gün sayan anne adaylarımızda var aramızda...bende senin gibi inşallah birgün bende yazarım,bende anne oldum derim diyordum hep arkadaşlar bilir.ve yazdım,Allahın izniyle bende anne oldum çok sağlıklı çok tatlı mavi gözlü 11 aylık paşa bir oğlum var ...sende yazarsın inşallah inanmaya devam et...

ozlemcano, mattika,anggel yazdıklarınız bana umut oldu destek oldu teselli oldu çok teşekkür ederim.maşallah o şeker yavrularınıza.inşallah ben de diyorum ki benim ve herkesin olur ve bugünleri unuturuz.

ozlemcano, mattika,anggel yazdıklarınız bana umut oldu destek oldu teselli oldu çok teşekkür ederim.maşallah o şeker yavrularınıza.inşallah ben de diyorum ki benim ve herkesin olur ve bugünleri unuturuz.

teşekkürler inşallah senin hikayeni de okuruz buradan..hep umutlu ol altını çizerek söylüyorum umutsuzluğa kapılma...Allah herşeye kadir o istedi mi herşey olur naparsan yap,ancak onun izniyle olur...

Son düzenleme:
İyi olmalarına sevindim kuzucukların
Yok sağlıklı olsunda valla kilosu önemli değil artık
Ama doğana kadar 2.5 kgye ulaşırmıki:26:
Evet face hesabım var ekleyeyim seni canım

Canımm tabi ulaşır ulaşmazmı.Senn haftalarda eylülün kilosuda aynıydı bende endşlenşyordum hatırlıyorsan kuzumm dedigin gibi önemli olan saglıklı olması

Kızlar görümcemin 3 tane tuttun ama bir tanesine redüksiyon yaptıracaklarmış..Ben ne kadar dogru bulmasamda mecburi oldugu için yapacaklarmış..

Dün gece çok sıkıntılı bi olay atlattık eylül bi anda kusmaya başladı yan yatırmama ragmen soluk borusu tıkandı mos mor oldu çocuk ters çevirdim salladım vs.. düzeldi çok şükür ama ömrümden 10 yıl gitti..

Gunaydin canim biz iyiyiz bugun misafirim var yemege gelecekler
Hazirlik ve temizlikle ugrasiyorum sen nasilsin kuzucuk nasil
Iyi tekmeliyormu annesini?

kolay gelsin canım. iki çocukla misafir ağırlamak zor olur. tekmelemezmi. artık bariz hissediyorum hareketlerini.

zor bir karar ama diyecek bişey yok. sonuçta yaşayan bilir.

çok geçmiş olsun canım. allahtan hemen müdahale etmişsin. küçük bebekleri yalnız bırakmamak lazım. yoksa allah korusun fark edemeyiz böyle bişey olduğunda.

canım görümcen bence başka dr lerle de görüşssün riskli gebelik dr leri ile...
çünkü bu işlem diğer bebeklerin kaybına neden olabilir. bizim diğer forumdan 2 arkadaş var biri el- muallim tüple üçüz hamile kalmış redüksiyonla 2 ye indirilmiş ve 20 haftanın üstünde kaybetti. sonra yine üçüz kaldı üç kızı oldu maşallah...
yaren58, mumudihaba da redüksiyonla 2 ye indirmiş 20 küsürde kaybettiler. bu işlem Arda beyin kitabında da yazıyor rahimağzı yetmezliğine neden oluyor.
üçüz topikleri var sağlıklı 30 u geçen var. iyi dr ler doğru stratejilerle rahimin yapısına bakarak belki devam edilebilir.
gönlümden geçen kendiliğinden durur biri inşallah...
benim ardam da morarmıştı 16 günlükken... çok korkuyor insan...

sen de benim gibi başladın misafire demek...

canım geçmiş olsun. benim de 5 i pgt ye gitti 4 ü incelendi 2 sağlıklı 2 sağlıksız. sağlıklılar da transfer günü gelişimi durdu. 2 ay sonra doğal oldu.
inşallah senin de sağlıklı bebeklerin olur...

bu arada iyi geceler merve ben çıkıyorum. malum yarın iş var.

bu arada iyi geceler merve ben çıkıyorum. malum yarın iş var.

düzeltme: rahim ağzı yetmezliğine neden olabiliyor...

Ah canım yaa çok üzüldüm şimdi görümcenin bu kararına keşke 3 embriyo transferini kabul etmeyseydi o zaman madem böyle bir karar alınacaktı
Haddim değil yargılamak yanlış anlama yargılamıyorumda eleştirmiyorumda uff üzüldüm işte şimdi tercih yapmak ne kadar zor 3 can sonuçta
ve bunlardan birinden vazgeçmek...Ya onun hakkı ne olacak öbür dünyada ne bileyim bi an böyle düşündüm

Bide chnbde yazmış.diğerlerininde kaybına neden oluyor diye gerçektende bende çok duydum böyle birini sonlandıranlardan
Diğer bebekler küsüyormuş.ayrıca illa böyle bir şey olması şart değil hiçmi üçüz sahibi anne baba yok:26:
Bence başarılı alanında iyi bir doktorla bu üçüz gebelik devam ettirilebilir diye düşünüyorum

Ayrıca geçmiş olsun canım benim dikkat et Eylülcüğümüze benimde en korktuğum şey bu ne yaparım başıma gelse :44:

selamlar arkadaslar, iyi haftasonları,
dün opu günümdü. 8 yumurta toplandı. sabah aradılar 6 sı çok iyi durumda döllendi, 2 sine müdahale ettik onlarda döllendi dediler.
yarınki hücre bölünmesi için tekrar arayacaklar.
pgt düşünüyor dr um. bu 2. denemem.
inş. sağlıklı çıkarlar.
sizlere bir sorum var. pgt ye gidince eğer sağlıklı çıkarsa transferden geri kalanları dondurabiliyoruz dimi. bir engel varmı?

Hayirli olsun bubus hamilelik ve dogum haberlerini de yazarsin insallah...pgtden saglikli cikip transfer edilmeyenleri dondurabiliyorsun...

hadi hayırlısı bubuş. kalanları dondurabiliyorlar.kaç tane transfer olacak konuştunuz mu?

chnb teşekkür ederim. inşallah allahım çok bekletmez . bubuş inşallah hepsi sağlıklı çıkar.minikciklerinin.yarın güzel haberlerini yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…