Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

nazefsa çok geçmiş olsun allah korusun küçük melekleri. görümcenin kararı çok zor ve uzaktan yorum yapmak, onun duygularını anlamak çok zor yerinde olmak lazım.inşallah en doğru karar verilir.kıyamam.

Hayirli olsun bubus hamilelik ve dogum haberlerini de yazarsin insallah...pgtden saglikli cikip transfer edilmeyenleri dondurabiliyorsun...

hadi hayırlısı bubuş. kalanları dondurabiliyorlar.kaç tane transfer olacak konuştunuz mu?

chnb teşekkür ederim. inşallah allahım çok bekletmez . bubuş inşallah hepsi sağlıklı çıkar.minikciklerinin.yarın güzel haberlerini yaz.

çok tşk ederim kızlar cevaplarınız için. birisi bana pgtye gidenler dondurulmuyormus dedi. bayağı stres olmustum.
bugün embryolog gelişimleri için arayacak. bakalım kaç hücre oldular. dün söylediği 6 tanesi çok iyi durumda 2 tanesine müdahale ettik. onlarda döllendi dediler. benim fikrim 6 tanesi pgtye gitsin. allahın izniyle sağlıklı çıkan 2 taneyi transfer edecek dr um.
geriyede kalırsa donduralım.
diğer 2 taneyide dondursak gün gelir belki muhtaç oluruz. bilmiyorumki kafam çok karısık :))
öpüyorum hepinizi. öğleden sonra yazarım.

sen de benim gibi başladın misafirlerin

Evet chnb basladi misafirlerim Allah tan burada genelde haftasonu geliyorlar da
Esim buyuk kizla ilileniyor kucukte genelde uyuyor da islerimi halledebiliyorum

Bubuş Allah yardımcın olsun. İnşallah en az iki sağlıklı çıkıp , 2 de dondurmaya kalır. Elinde sağlıklı embiryo kalırsa mutlaka dondur derim ben. Sağlıklı embiryo bulmak zor.

Bubuş Allah yardımcın olsun. İnşallah en az iki sağlıklı çıkıp , 2 de dondurmaya kalır. Elinde sağlıklı embiryo kalırsa mutlaka dondur derim ben. Sağlıklı embiryo bulmak zor.

amin cnm sağol. bende dondurmayı cok istiyorum. çünkü sıfırdan başlamak tekrar cok zor olur. hiç olmazsa seni hazırda bekleyen bir embryonun olması çok daha rahatlatır insanı.
dediğin gibi sağlıklı embryo yu baştan ortaya çıkarmak çok sıkıntılı bi süreç.
inş. herşey iyi gider.

Herkese merhaba

Bu sefer oldukca uzun bir ara. Mesajlari da okumadim bu sure zarfinda. Simdi gecmise gozgezdirsem de pek bisey anlamadim.

Giderken naz dogum yapmak uzereydi ve sorun yoktu. Simdi de iyi galiba hersey masallah.

Onun disinda kimsedeki gelismeleri de takip edemedim. Yeni gelenler var, hosgelmisler.

Ben isin basinda oldugum yerdeyim teknik olarak.
Esime semen testi yapildi. (Doktoruma teklif etmeme ragmen elli kere gerek yok demesine ragmen). Ve milyon tane sorun cikti ve doktoru bu sartlarda hamilelik imkansiza yakin dedi.

Esimin psikolojisi epey bozuldu ve dogal olarak benim de. Bir tur kabullenmeyis....

Ben de salladim bu sureci. Forumdan da bundan uzak durdum. Yeni yeni toparliyoruz psikolojimizi(esim yani)...

Pgt ye yeni yeni bakariz demeye basladi.

Bakicaz ins.

Iste boyle gecti bikac ay...

Selam dostum.. Epeydir yoktun. Geçen aklıma geldi. İzz görünmüyor demiştim. Sen o süreçte burdamıydın bilmiyorum ama bende haberler kötü Bebeği kaybettim maalesef.. Buna da şükür deyip hayata devam ediyorum. Başka da seçeneğim yok sanırım

Eşinin durumuna üzüldüm. Ama bir taraftan da bunu erken tespit etmeniz iyi olmuş. Vakit kaybetmekten kurtulmuşsun. Tüp bebekte erkek sperm problemi çok önemli olmuyor biliyorsun. Yani o bir şekilde çözüyorlar. O nedenle çok fazla kendinizi yıpratmayın. Güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey daha iyi olur umarım. Özellikle de moral olarak..

Hoşgeldin İzz canım bu süreci kabullenip inşallah çabucak kabullenirsiniz
Ve bir an önce tedavinize başlarsınız zira zaman su gibi akıp geçiyor

Kızlar iyice dağıldık farkındamısınız
Sizleri çok özlüyorum ben

Mattika İncim akasya hazade naz chnb özlem...

Akasya... sana da cok uzuldum. Inanamiyor insan... bi de nasil takip ediyorduk seni hepimiz. ama dedigin gibi yapacak bisey yok.... nasip degilmis. Sebebi neymis -tekrarlamak seni uzmeyecekse-... ve haziran falan yazmissin. Bundan sonra planin ne?

Biliyorum canim evet, ben esimin durumuna cok uzulmedim oyle zaten. Hatta tamam dogal mogal denemeyiz direk pgt diye dusundum ama onun bu kadar etkilenecegini hesaba katmadim. Benim biseyim yok yanlis olcuyolara getirdi. Ben de ustelemedim.

Veee... doktora tekrar gitme konusunu acamadim. Simdi normale donuyo gibi.

Fikir degistirmesse onumuzdeki ay gidelim diyorum.

Adetin 2. Ya da 3. Gunu gidiyorum... sonra bikac gun sonra yumurta toplama miydi?

Isten kac kere izin almam gerekiyo istirahat gerekiyo muydu bi de?

Ah ya erkekler ne kadar gurur meselesi yapiyolar eften puften seyleri....

Bi durum analizi yapayım hemen

İncim:Tatilde
Akasya:Topiğe pek yazmak istemiyor nedense daha çözeceğim o işide:26:
Mattika:Ahmetle ilgileniyor
Chnb:Eee iki çocuk misafirler eş ev kolay değil neyse tamam
Özlem:Oda aynı versiyon iki çocuk eş ev işleri...
Naz ve hazade onlarda minnoşlarla ilgileniyor tabiğ vakit bulamıyorlardır

Ya ben ben ise boş boş oturuyorum evde başka yaptığım hiçbir şey yok

Dostum dertlerimle insanları sıkmayayım. Topiğin enerjisini düşürmeyeyim. Mesaj kutuna yazdım Kısmetse haziranda tekrar PGT tüp bebek deneyeceğim. Tabii regl olabilirsem. Halen regl olmadım.

Erkekler öyle maalesef. Sen şimdi PGT deneyeceksin diye anlıyorum. Ankarada 'mı olacak tedavi ? Hadi Allah yardımcın olsun. Bilgilendir bizi.

Mervişim canım nasılsın ? Prenses nasıl ?

Hoşgeldin İzz canım bu süreci kabullenip inşallah çabucak kabullenirsiniz
Ve bir an önce tedavinize başlarsınız zira zaman su gibi akıp geçiyor

Merve hosbulduk canim. Ya ben genetik bozukluk gormusum sperm sorununu inan hic onemsemedim. Ama esimin psikolojisi altust oldu ve bana da yansidi dogal olarak.

Ins tedaviye baslamayi kabul eder artik

Topiğimizin zaten o kadar yüksek enerjisi varki anacım baksana topik kaldıramadı bu eerjiyi çöktü sonunda
Bak bakkk hele yanına getirtme beni.Biz sorunlarımızı yazıyoruz buraya sizleri sıkmış mı oluyoruz
Akasyam böyle düşünme rica ediyorum.Yaa valla iki kelam tatlı sohbetinize hasret bıraktınız hepinizde
Neyse siz iyi olunda yeter:)
Canım acını hatırlatmak istemem affına sığınarak söylüyorum ama sonuçta normal doğum gibi bişey oldu senin
Bu yüzden adet görmemen çok çok normal.2-3 ayada düzene girmeyebilir hatta inşallah hazirana kadar bu durumda düzelir

Merve hosbulduk canim. Ya ben genetik bozukluk gormusum sperm sorununu inan hic onemsemedim. Ama esimin psikolojisi altust oldu ve bana da yansidi dogal olarak.

Ins tedaviye baslamayi kabul eder artik

Ahh izzim erkeklerdeki bu gurur inat...
Anlarım halinden.Bir çoğumuzda var bu sorun
Genetik sorun yetmiyormuş gibi ayrıca yumurta rezervi ve eşlerde sperm sorunu var
Sorun bir değil iki yani.Benim eşimdede var varikosel amelyatı felan oldu ama beyefendi toz kondurmaz kendine
Çok şükürki Tüp bebek diye bir şey var.Rabbime şükürler olsun bizler için büyük bir nimet
İnşallah sizde bir an önce planınızı yapar ve bebeğinize kavuşursunuz

Mervişim lafın gelişi öyle dedim. Benden sıkılmadığınızı biliyorum. Sağolun varolun.. Her daim desteğimsiniz... Sadece eskiyi deşip buralara yazmak istemiyorum. Burayı herkes okuyor. İnsanları ilgilendirmez dimi

İşte ben de ondan korkuyorum. Halen regl olmadım. Ne zaman olacağım da belli değil Eğer regl olamazsam tedavi hazirandan daha ileriye sarkabilir. Bunu da istemiyorum. Bakalım birkaç hafta sonra kontrole gideceğim.. İnşallah bir çözümü vardır.

Sende sağol varol canım.Yine Memoya gidiyorsun değilmi canım kontrol için?
Anladım ben seni tamam. Aynen gereksiz o kadar insan varki ahh...
Her neyse..

Bakalım doktorun ne diyecek.insan nasılda heyecanlanıyor ya ben bile heyecanşandım hadi Hazirann çabucak gell

Akasyam İzz canlarım ben çıkıyorum rahatsız oldum baya bi yürüyüş yapayım evin içinde

öPÜyorum sizleri. Allah'a emanet olun her daim dualarımdasınız..Sizleri seviyoree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…