- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.081
Sende sağol varol canım.Yine Memoya gidiyorsun değilmi canım kontrol için?
Anladım ben seni tamam.Aynen gereksiz o kadar insan varki ahh...
Her neyse..
Bakalım doktorun ne diyecek.insan nasılda heyecanlanıyor ya ben bile heyecanşandım hadi Hazirann çabucak gell
Akasyam İzz canlarım ben çıkıyorum rahatsız oldum baya bi yürüyüş yapayım evin içinde
öPÜyorum sizleri. Allah'a emanet olun her daim dualarımdasınız..Sizleri seviyoree
Dostum dertlerimle insanları sıkmayayım. Topiğin enerjisini düşürmeyeyim. Mesaj kutuna yazdımKısmetse haziranda tekrar PGT tüp bebek deneyeceğim. Tabii regl olabilirsem. Halen regl olmadım.
Erkekler öyle maalesef. Sen şimdi PGT deneyeceksin diye anlıyorum. Ankarada 'mı olacak tedavi ? Hadi Allah yardımcın olsun. Bilgilendir bizi.
Mervişim canım nasılsın ? Prenses nasıl ?
Ahh izzim erkeklerdeki bu gurur inat...
Anlarım halinden.Bir çoğumuzda var bu sorun
Genetik sorun yetmiyormuş gibi ayrıca yumurta rezervi ve eşlerde sperm sorunu var
Sorun bir değil iki yani.Benim eşimdede var varikosel amelyatı felan oldu ama beyefendi toz kondurmaz kendine
Çok şükürki Tüp bebek diye bir şey var.Rabbime şükürler olsun bizler için büyük bir nimet
İnşallah sizde bir an önce planınızı yapar ve bebeğinize kavuşursunuz
Akasyam İzz canlarım ben çıkıyorum rahatsız oldum baya bi yürüyüş yapayım evin içinde
öPÜyorum sizleri. Allah'a emanet olun her daim dualarımdasınız..Sizleri seviyoree
Evet canım.Melek gibi bir doktorum varMart sonu gel demişti. 23'üne randevu almayı düşünüyorum. Kan tahlili vs yapacaktı. Ben şu an pek heyecanlı değilim Mervem. Tedavi başlayınca belki heyecanım geri gelir Yaş geçiyor olmasa bu kadar çabuk tekrar denemezdim ara verirdim. Ama vakit yok maalesef.. Mecbur kısa sürede harekete geçmek zorundayız.
Herkese merhaba
Bu sefer oldukca uzun bir ara. Mesajlari da okumadim bu sure zarfinda. Simdi gecmise gozgezdirsem de pek bisey anlamadim.
Giderken naz dogum yapmak uzereydi ve sorun yoktu. Simdi de iyi galiba hersey masallah.
Onun disinda kimsedeki gelismeleri de takip edemedim. Yeni gelenler var, hosgelmisler.
Ben isin basinda oldugum yerdeyim teknik olarak.
Esime semen testi yapildi. (Doktoruma teklif etmeme ragmen elli kere gerek yok demesine ragmen). Ve milyon tane sorun cikti ve doktoru bu sartlarda hamilelik imkansiza yakin dedi.
Esimin psikolojisi epey bozuldu ve dogal olarak benim de. Bir tur kabullenmeyis....
Ben de salladim bu sureci. Forumdan da bundan uzak durdum. Yeni yeni toparliyoruz psikolojimizi(esim yani)...
Pgt ye yeni yeni bakariz demeye basladi.
Bakicaz ins.
Iste boyle gecti bikac ay...
Kızlar iyice dağıldık farkındamısınız
Sizleri çok özlüyorum ben
Mattika İncim akasya hazade naz chnb özlem...
Hepinizi çok özledim
merhaba arkadaslar ben henüz tahlıl verip sonuc alma kısmındayım..
hormon ve rahım fılmım kaldı eksık onlar içinde adetımı bekliyorum..
26 martta randevumuz var.. bakalım kaç gün/hafta/ay sonraya tedaviye başlatacaklar beni..
benim eşim asker ve mayıs bi gidecek göreve haziranda döneceko arada olursa ne yapacam hiç bilmiyorummm off off off diyorum sadece..
birde bir arkadas vardı b urda burda benımde kromozonlarım mozaik 47xxx ... sadece problemli genimi ayıklıyoırlar yoksa cinsiyetidemi belirliyorlar..nedir,nasıldır bu pgt ?
Ne güzel hamile olanları görünce çok seviniyorum.tebrik ederim hepinizi.darısı biz olmayanların başına. ben de hikayemi anlatayım.bundan 7 ay önce eşimde sorun olduğunu öğrenip çok üzülmüştüm. tüp bebekti şansımız ben şükrettim. ocakta doğum kontrol hapı sonra lucrin gonal f tedaviye bşladık. güya ben de sorun yoktu. ama çıkan genetik testi sonucu translokasyonum çıktı. 15 yumurtam toplandı 6 sı döllendi . 3 tanesi pgt ye gitti.3ü de sağıksız çıktı.bugün öğrendim ve sürekli ağlıyorum. ilk denememdi ama yıkıldım. yrn transfer günümdü iptal oldu. çok üzgünüm.
Canımm tabi ulaşır ulaşmazmı.Senn haftalarda eylülün kilosuda aynıydı bende endşlenşyordum hatırlıyorsan kuzumm dedigin gibi önemli olan saglıklı olması
Kızlar görümcemin 3 tane tuttun ama bir tanesine redüksiyon yaptıracaklarmış..Ben ne kadar dogru bulmasamda mecburi oldugu için yapacaklarmış..
Dün gece çok sıkıntılı bi olay atlattık eylül bi anda kusmaya başladı yan yatırmama ragmen soluk borusu tıkandı mos mor oldu çocuk ters çevirdim salladım vs.. düzeldi çok şükür ama ömrümden 10 yıl gitti..
selamlar arkadaslar, iyi haftasonları,
dün opu günümdü. 8 yumurta toplandı. sabah aradılar 6 sı çok iyi durumda döllendi, 2 sine müdahale ettik onlarda döllendi dediler.
yarınki hücre bölünmesi için tekrar arayacaklar.
pgt düşünüyor dr um. bu 2. denemem.
inş. sağlıklı çıkarlar.
sizlere bir sorum var. pgt ye gidince eğer sağlıklı çıkarsa transferden geri kalanları dondurabiliyoruz dimi. bir engel varmı?
Herkese merhaba
Bu sefer oldukca uzun bir ara. Mesajlari da okumadim bu sure zarfinda. Simdi gecmise gozgezdirsem de pek bisey anlamadim.
Giderken naz dogum yapmak uzereydi ve sorun yoktu. Simdi de iyi galiba hersey masallah.
Onun disinda kimsedeki gelismeleri de takip edemedim. Yeni gelenler var, hosgelmisler.
Ben isin basinda oldugum yerdeyim teknik olarak.
Esime semen testi yapildi. (Doktoruma teklif etmeme ragmen elli kere gerek yok demesine ragmen). Ve milyon tane sorun cikti ve doktoru bu sartlarda hamilelik imkansiza yakin dedi.
Esimin psikolojisi epey bozuldu ve dogal olarak benim de. Bir tur kabullenmeyis....
Ben de salladim bu sureci. Forumdan da bundan uzak durdum. Yeni yeni toparliyoruz psikolojimizi(esim yani)...
Pgt ye yeni yeni bakariz demeye basladi.
Bakicaz ins.
Iste boyle gecti bikac ay...
26 martta randevumuz var.. bakalım kaç gün/hafta/ay sonraya tedaviye başlatacaklar beni..
benim eşim asker ve mayıs bi gidecek göreve haziranda döneceko arada olursa ne yapacam hiç bilmiyorummm off off off diyorum sadece..
birde bir arkadas vardı b urda burda benımde kromozonlarım mozaik 47xxx ... sadece problemli genimi ayıklıyoırlar yoksa cinsiyetidemi belirliyorlar..nedir,nasıldır bu pgt ?
bizde seni özledik canım. arada başka topiklerde geçmiş konulara bakıyorum. dün akşam senin cevabına denk geldim. 2001 yılında yazmıştın sanırım. yabancı bir yerde tanıdığa rastlamak gibi bişeydi.
Merhaba ayca hoş geldin. Bu yıkımı hepimiz o kadar iyi biliyoruz ki... Allah yardımcın olsun. İnan bana çok geçmeden toparlanacak ve yeni tedavin için gün saymaya başlayacaksın.
Nazım çok geçmiş olsun. Allah esirgesin meleklerinizi
Görümcen için zor bir durum ama redüksiyona karar vermeden önce başka doktorlarla görüşsün. Gittiği doktor büyük ihtimalle normal bir kadın doğum uzmanı, riskli gebelik doktoru bulun canım. Nice kadınlar var üçüz doğuran.
Bubuş hayırlı haberlerle gel inşaallah.
Arkadşlar yazmış evet dondurulabiliyor.
İzz merhaba. Eşin bayağı problem etmiş konuyu maalesef. İlk etapta zor olur ama zamanla kabullenir durumu. Dediğin gibi genetikle uğraşıyorz bu nedir ki... İnşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla başlar ve yavrunuza kavuşursunuz...
Merhaba iskorpit. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
Pgt yapılan her embriyonun cinsiyet kromozomuna bakılıyor ancak bu hastaya söylenmiyor.
Hazade de bebek de iyi canım şükür. İnterneti yok, telefondan da zor oluyor girmesi.
sağol canım haber verdiğin için. hazadeyi gerçekten merak etmiştim.
bize verdikleri sonuçta açık olmasada tıp diliyle cinsiyet yazıyordu. sağlık sekörünün içinde olduğum için ve internetten içine düşecek kadar araştırdığım için çözmüştüm cinsiyetleri. ama iki embriyo koyup biri tuttuğu için yinede sürpriz oldu bizim için. çünkü diğeri kızdı. ama cinsiyet belli olana kadar hiç sormadım doktora yanlış anlayıp bu kadar sıkıntı arasında cinsiyet ayrımı yapıyor zanneder diye.
ben de 47xxx im ,yüzde %20 oranındamerhaba arkadaslar ben henüz tahlıl verip sonuc alma kısmındayım..
Merhaba o kişi benim yüzde 20 oranında 47 XXX mozaiğim...yenimi öğrendin çok az insanda oluyor bu,çok nadir bulunuyor diğer genetik rahatsızlıklar gibi değil...
neyse geçmişler olsun...sormak istediğin bişi olursa seve seve yardımcı olurum...
Ah ya ben ilk dusuk-kurtajdan sonra aylarca regl olamamistim duzgun. Aralarda surekli dogum kontrol hapi kullanmistim.
Ins cabuk toparlarsin.
Evet canim ankara.
Bence cok beklememek daha iyi akasya. Ben kurtajdan sonra bi sene beklicem dedim ve 1 sene kistle ugrastim.
Buyuklerden annemden vs sunu duymustum: kurtajjdan sonra uzun sure rahim bos kalmamali.
Adet duzene girmesi zaman aliyor benim baya surmustu. Forumdaki arkadaslar da ayni seyi soyluyolar endise etme yani sana ozel bi problem degil.
Duzene girer girmez tedaviye gec bence.
Bu arada ozel mesaji biraz gec farkettim ve tabi biraz gec cevap yazdim:)
Hepinizi çok özledim
sağol canım haber verdiğin için. hazadeyi gerçekten merak etmiştim.
bize verdikleri sonuçta açık olmasada tıp diliyle cinsiyet yazıyordu. sağlık sekörünün içinde olduğum için ve internetten içine düşecek kadar araştırdığım için çözmüştüm cinsiyetleri. ama iki embriyo koyup biri tuttuğu için yinede sürpriz oldu bizim için. çünkü diğeri kızdı. ama cinsiyet belli olana kadar hiç sormadım doktora yanlış anlayıp bu kadar sıkıntı arasında cinsiyet ayrımı yapıyor zanneder diye.
Günaydın canlar
inci tanesi evet evet gün saymaya başladım bile. bu forum sayesinde çabuk atlattım tabi hala etkileri var ama ilk günkü gibi değil. mayısta tedaviye başlıyorum biraz umutsuz biraz umutlu. bizde ne ararsan var. 1-9 translakosyon, erkek infertilite ve eşimde %2 mozaiklik var kromozomlarda. bilmiyorum nasıl olacak. allah yazdıysa olur.
Günaydın arkadaşlar... geçmişi okuyorum pek yazmıyorum... iyisiniz şükür... ben de iyiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?