Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canım.Melek gibi bir doktorum var Mart sonu gel demişti. 23'üne randevu almayı düşünüyorum. Kan tahlili vs yapacaktı. Ben şu an pek heyecanlı değilim Mervem. Tedavi başlayınca belki heyecanım geri gelir Yaş geçiyor olmasa bu kadar çabuk tekrar denemezdim ara verirdim. Ama vakit yok maalesef.. Mecbur kısa sürede harekete geçmek zorundayız.

Akasyam İzz canlarım ben çıkıyorum rahatsız oldum baya bi yürüyüş yapayım evin içinde

öPÜyorum sizleri. Allah'a emanet olun her daim dualarımdasınız..Sizleri seviyoree

Görüşürüz canım. Tabii zor artık. Epeyce ağırlaşmışsındır. Prenses iyi olsun da katlanacaksın Mervem.. Sen de benim dualarımdasın.. Kendine ve prenses iyi bak... Ben de seni seviyoreeeee

Ah ya ben ilk dusuk-kurtajdan sonra aylarca regl olamamistim duzgun. Aralarda surekli dogum kontrol hapi kullanmistim.

Ins cabuk toparlarsin.

Evet canim ankara.

Akasyam İzz canlarım ben çıkıyorum rahatsız oldum baya bi yürüyüş yapayım evin içinde

öPÜyorum sizleri. Allah'a emanet olun her daim dualarımdasınız..Sizleri seviyoree

Sen de allaha emanet...
Gorusuruz ins.

Bence cok beklememek daha iyi akasya. Ben kurtajdan sonra bi sene beklicem dedim ve 1 sene kistle ugrastim.
Buyuklerden annemden vs sunu duymustum: kurtajjdan sonra uzun sure rahim bos kalmamali.

Adet duzene girmesi zaman aliyor benim baya surmustu. Forumdaki arkadaslar da ayni seyi soyluyolar endise etme yani sana ozel bi problem degil.

Duzene girer girmez tedaviye gec bence.

Bu arada ozel mesaji biraz gec farkettim ve tabi biraz gec cevap yazdim:)

merhaba arkadaslar ben henüz tahlıl verip sonuc alma kısmındayım..

hormon ve rahım fılmım kaldı eksık onlar içinde adetımı bekliyorum..

26 martta randevumuz var.. bakalım kaç gün/hafta/ay sonraya tedaviye başlatacaklar beni..

benim eşim asker ve mayıs bi gidecek göreve haziranda dönecek o arada olursa ne yapacam hiç bilmiyorummm off off off diyorum sadece..

birde bir arkadas vardı b urda burda benımde kromozonlarım mozaik 47xxx ... sadece problemli genimi ayıklıyoırlar yoksa cinsiyetidemi belirliyorlar..nedir,nasıldır bu pgt ?

meraba izzz. beni hatırlıyor musun bilmiyorum. şu anda 5 aylık hamileyim. allahım sanada nasip eder en kısa zamanda inşallah. evet erkekler gurur yapıyor bu durumu genelde. sperm tahlili yapınca mutlaka bir problem çıkıyor. ilk çocuk düşündüğümüzde 4 ay olmadı çocuğumuz. evlendikten sonra 4 sene beklediğimiz için doktora gittik bir problem varsa geç kalmayalım diye. benden hormon tahlili istedi sonuçlar iyi çıkınca sperm tahlili istedi. eşim hiç bana söylemeden gidip yaptırmış. telefonda hareketlilik biraz düşük ama normal yoldan çocuğunuz olur demişler. şakayla karışık nasıl morali bozulmuştu. hep bu ayda deneyelimde olmasa boşanırız deyip beni sinir ediyordu ve o ay hamile kaldım ben. zaten tüp bebekte çok önemli değil sperm sorunları. ama erkekler gurur yapıyor işte.

ankarada nerde yaptıracaksınız. ben genartı araştırmıştım bir ara ama şehir dışına çıkma imkanım olmadığı için bursada yaptırdım tüp bebeği. zaten allah nasip ettikten sonra herşey bir vesile.

Kızlar iyice dağıldık farkındamısınız
Sizleri çok özlüyorum ben

Mattika İncim akasya hazade naz chnb özlem...

topiğe ilk geldiğimde sayfaları okumayı yatiştiremiyordum. şimdi neden kimse yazmıyor diyorum. bu aralar hazadeyi merak ettim. gerçi bebişten zaman bulamıyordur ama doğumdan sonra hiç girmiyor. bir sıkıntısı yoktur inşallah.

Hepinizi çok özledim

bizde seni özledik canım. arada başka topiklerde geçmiş konulara bakıyorum. dün akşam senin cevabına denk geldim. 2001 yılında yazmıştın sanırım. yabancı bir yerde tanıdığa rastlamak gibi bişeydi.

mrb iskorpit. bu sefer hayırlısıyla kavuşursun minnoşuna inşallah.

Merhaba ayca hoş geldin. Bu yıkımı hepimiz o kadar iyi biliyoruz ki... Allah yardımcın olsun. İnan bana çok geçmeden toparlanacak ve yeni tedavin için gün saymaya başlayacaksın.

Nazım çok geçmiş olsun. Allah esirgesin meleklerinizi
Görümcen için zor bir durum ama redüksiyona karar vermeden önce başka doktorlarla görüşsün. Gittiği doktor büyük ihtimalle normal bir kadın doğum uzmanı, riskli gebelik doktoru bulun canım. Nice kadınlar var üçüz doğuran.

Bubuş hayırlı haberlerle gel inşaallah.
Arkadşlar yazmış evet dondurulabiliyor.

İzz merhaba. Eşin bayağı problem etmiş konuyu maalesef. İlk etapta zor olur ama zamanla kabullenir durumu. Dediğin gibi genetikle uğraşıyorz bu nedir ki... İnşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla başlar ve yavrunuza kavuşursunuz...

Merhaba iskorpit. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
Pgt yapılan her embriyonun cinsiyet kromozomuna bakılıyor ancak bu hastaya söylenmiyor.

Hazade de bebek de iyi canım şükür. İnterneti yok, telefondan da zor oluyor girmesi.

sağol canım haber verdiğin için. hazadeyi gerçekten merak etmiştim.

bize verdikleri sonuçta açık olmasada tıp diliyle cinsiyet yazıyordu. sağlık sekörünün içinde olduğum için ve internetten içine düşecek kadar araştırdığım için çözmüştüm cinsiyetleri. ama iki embriyo koyup biri tuttuğu için yinede sürpriz oldu bizim için. çünkü diğeri kızdı. ama cinsiyet belli olana kadar hiç sormadım doktora yanlış anlayıp bu kadar sıkıntı arasında cinsiyet ayrımı yapıyor zanneder diye.

Rica ederim :)
Evet raporlarda yazıyor bilmiyorum herkesinkinde yazıyor mu ama benimkinde de yazıyordu. xx ya da xy :)
Çok şükür senin sorunun cinsiyete bağlı değil canım.
Nasıl hissediyorsun kendini? Bebek hareketlenmiş bayağı

Merhaba o kişi benim yüzde 20 oranında 47 XXX mozaiğim...yenimi öğrendin çok az insanda oluyor bu,çok nadir bulunuyor diğer genetik rahatsızlıklar gibi değil...
neyse geçmişler olsun...sormak istediğin bişi olursa seve seve yardımcı olurum...

Son düzenleme:
ben de 47xxx im ,yüzde %20 oranında
ilk denememde ikizlerime kavuştum çok şükür
hiç canını sıkma
RABBİM istediyse hastalık bahanesi oluyr
pgtde yönteme göre 9 kromozoma ya da 24 sure ise hepsine bakılıyor
sağlıklı olan seçilip transfer ediliyor
RABBİM yardımcın olsun inş.

ben de varım angell

inci tanesi evet evet gün saymaya başladım bile. bu forum sayesinde çabuk atlattım tabi hala etkileri var ama ilk günkü gibi değil. mayısta tedaviye başlıyorum biraz umutsuz biraz umutlu. bizde ne ararsan var. 1-9 translakosyon, erkek infertilite ve eşimde %2 mozaiklik var kromozomlarda. bilmiyorum nasıl olacak. allah yazdıysa olur.

Ah ya ben ilk dusuk-kurtajdan sonra aylarca regl olamamistim duzgun. Aralarda surekli dogum kontrol hapi kullanmistim.

Ins cabuk toparlarsin.

Evet canim ankara.

Benim zaten regl düzensizdi. İşimiz var o zaman Adaçayı falan içiyorum ama işe yaramadı henüz.

Canım senin kist neden oldu ? Kürtajla ilgisi var mı ?
Benim kürtaj işlemi yapılmadı. Normal doğum olup ; kalan parçaları doğal yoldan attırdılar. Sağolsun doktorum rahime hiçbir şekilde müdahale etmeyelim dedi. Çok titiz davrandı. O nedenle minnettarım Bu olaydan sonra çok fazla beklemeden tekrar denemek gerektiğini ben de çok kişiden duydum. Sanırım vücut hamileliğe alışmışken, hormonlar çalışırken denendiğinde daha kolay tutuyormuş... Ama tabii bizim elimizde değil. Fabrika şu an üretim yapmıyor

Hepinizi çok özledim

Biz de seni özledik İncim

Benim raporda cinsiyet yoktu. Set up olduğunda diğer kromozomlara bakmıyorlar. Cinsiyete de bakılmıyor.

Günaydın canlar

Günaydın İncim..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar... geçmişi okuyorum pek yazmıyorum... iyisiniz şükür... ben de iyiyim...

Ayçacığım çabuk atlatmana sevindim canım. Hiçbir oyun oynamadan kazanılmaz da kaybedilmez de... Oynayıp göreceğiz.. Umut her daim. Ne imkansız olaylar okuduk burada. Olmaz diye birşey yok. nasip kısmet işi. İnşallah vakti zamanı gelmiştir. Ben de haziran gibi düşünüyorum. Baharda buraları yine şenlenecek gibi görünüyor İnşallah bu bahar bizler için de yeni umutlarla gelir...

Günaydın arkadaşlar... geçmişi okuyorum pek yazmıyorum... iyisiniz şükür... ben de iyiyim...

Günaydın Nesrinciğim...

Çok şükür iyiyiz.. Deniz arada dalgalansa da yine duruluyor Sen de iyisin. Faceten takip ediyorum. Oğluş da iyi maşallah Okula başlayacak mısın ? Bu kadar aradan sonra çok zor olur diye düşünüyorum Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…