- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.101
bubuş nerdesin güzel haberlerini bekliyoruz.
geldim cnm. dün akşam üstü aradılar. bugünde sabahtan dün embryolog ile daha ayrıntılı görüştüm ilk haber verdiklerinde eşimle konusmuslardı o pek anlamadığı için ayrıntıları pek soramamış. toplam 8 yumos toplanmış ama 2 tanesi tam olgun değilmiş. olgunlaşma evresine çok yakın oldukları için sonradan onlarda döllenmiş.
dün 8 tane 4 hücrelilerdi. bugün embryolog 6 tanesi pgtye gidecek durumda onaylıyorsanız gönderiyoruz dedi. o 2 tane baştan beri nazlandılar zaten :)))
bende hepsi gitsin dedim. sağlıklı dönenlerden transfer dışında artakalan olursa dondurabiliyorlarmış.
allahım inşallah bu sefer kısmet eder. genetikden sonusun ne zaman geleceği belli değilmiş. saatine göre beni transfere çağıracaklar.
yarın klinikte kalırım. geçen sefer 5 saat dolduğunda kalkıp eve gelmiştim kendi isteğimle. bu sefer yatıcam valla.
sabahta iğnemi yaptırıp eve geçerim.
emeklerimiz boşa gitmesin ne olur artık çok yoruldummmm.. dualarında eksik etme benide lütfenn...çok öpüyorumm...
birde transfer sonrası neler tavsiye edersiniz.
geldim cnm. dün akşam üstü aradılar. bugünde sabahtan dün embryolog ile daha ayrıntılı görüştüm ilk haber verdiklerinde eşimle konusmuslardı o pek anlamadığı için ayrıntıları pek soramamış. toplam 8 yumos toplanmış ama 2 tanesi tam olgun değilmiş. olgunlaşma evresine çok yakın oldukları için sonradan onlarda döllenmiş.
dün 8 tane 4 hücrelilerdi. bugün embryolog 6 tanesi pgtye gidecek durumda onaylıyorsanız gönderiyoruz dedi. o 2 tane baştan beri nazlandılar zaten :)))
bende hepsi gitsin dedim. sağlıklı dönenlerden transfer dışında artakalan olursa dondurabiliyorlarmış.
allahım inşallah bu sefer kısmet eder. genetikden sonusun ne zaman geleceği belli değilmiş. saatine göre beni transfere çağıracaklar.
yarın klinikte kalırım. geçen sefer 5 saat dolduğunda kalkıp eve gelmiştim kendi isteğimle. bu sefer yatıcam valla.
emeklerimiz boşa gitmesin ne olur artık çok yoruldummmm.. dualarında eksik etme benide lütfenn...çok öpüyorumm...
inci tanesi evet evet gün saymaya başladım bile. bu forum sayesinde çabuk atlattım tabi hala etkileri var ama ilk günkü gibi değil. mayısta tedaviye başlıyorum biraz umutsuz biraz umutlu. bizde ne ararsan var. 1-9 translakosyon, erkek infertilite ve eşimde %2 mozaiklik var kromozomlarda. bilmiyorum nasıl olacak. allah yazdıysa olur.
Benim zaten regl düzensizdi. İşimiz var o zamanAdaçayı falan içiyorum ama işe yaramadı henüz.
Canım senin kist neden oldu ? Kürtajla ilgisi var mı ?
Benim kürtaj işlemi yapılmadı. Normal doğum olup ; kalan parçaları doğal yoldan attırdılar. Sağolsun doktorum rahime hiçbir şekilde müdahale etmeyelim dedi. Çok titiz davrandı. O nedenle minnettarımBu olaydan sonra çok fazla beklemeden tekrar denemek gerektiğini ben de çok kişiden duydum. Sanırım vücut hamileliğe alışmışken, hormonlar çalışırken denendiğinde daha kolay tutuyormuş... Ama tabii bizim elimizde değil. Fabrika şu an üretim yapmıyor
Biz de seni özledik İncim
Benim raporda cinsiyet yoktu. Set up olduğunda diğer kromozomlara bakmıyorlar. Cinsiyete de bakılmıyor.
Günaydın İncim..
meraba izzz. beni hatırlıyor musun bilmiyorum. şu anda 5 aylık hamileyim. allahım sanada nasip eder en kısa zamanda inşallah. evet erkekler gurur yapıyor bu durumu genelde. sperm tahlili yapınca mutlaka bir problem çıkıyor. ilk çocuk düşündüğümüzde 4 ay olmadı çocuğumuz. evlendikten sonra 4 sene beklediğimiz için doktora gittik bir problem varsa geç kalmayalım diye. benden hormon tahlili istedi sonuçlar iyi çıkınca sperm tahlili istedi. eşim hiç bana söylemeden gidip yaptırmış. telefonda hareketlilik biraz düşük ama normal yoldan çocuğunuz olur demişler. şakayla karışık nasıl morali bozulmuştu. hep bu ayda deneyelimde olmasa boşanırız deyip beni sinir ediyordu ve o ay hamile kaldım ben. zaten tüp bebekte çok önemli değil sperm sorunları. ama erkekler gurur yapıyor işte.
ankarada nerde yaptıracaksınız. ben genartı araştırmıştım bir ara ama şehir dışına çıkma imkanım olmadığı için bursada yaptırdım tüp bebeği. zaten allah nasip ettikten sonra herşey bir vesile.
topiğe ilk geldiğimde sayfaları okumayı yatiştiremiyordum. şimdi neden kimse yazmıyor diyorum. bu aralar hazadeyi merak ettim. gerçi bebişten zaman bulamıyordur ama doğumdan sonra hiç girmiyor. bir sıkıntısı yoktur inşallah.
bizde seni özledik canım. arada başka topiklerde geçmiş konulara bakıyorum. dün akşam senin cevabına denk geldim. 2001 yılında yazmıştın sanırım. yabancı bir yerde tanıdığa rastlamak gibi bişeydi.
mrb iskorpit. bu sefer hayırlısıyla kavuşursun minnoşuna inşallah.
Canım sanırım ilk tedavi İncimden devamı da senden gelecek.. Topik olarak güzel haberlere hasret kaldık. Gelişmeleri bekliyoruz..
Akasyam ağzından bal damlıyor. Şafak 7, fena heyecanlıyım :18:
İncim ben de senin adına çok heyecanlıyımMartı sabırsızlıkla bekledim diyebilirim mucizenin 17 haberi de keyfimi yerine getirdi. İnşallah biz de o sayıları görebiliriz.. En azından psikolojikman insan iyi hisseder gibime geliyor
Nasılsın canım? Ne yaptın? Randevu alabildin mi?
inci merhaba canım,henüz randevu almadım,aslında 23 ünde istanbul da nişan var ona geleceğiz ama kayınvalidemler falan da gelebilir,o yüzden almadım
sen nasılsın?gezi nasıldı?inşallah güzel geçmiştir
Benim zaten regl düzensizdi. İşimiz var o zamanAdaçayı falan içiyorum ama işe yaramadı henüz.
Ben de çok sevindim ya. Sayı olarak 10'u görsem razıyım
Akasya ben de içiyorum konustugumuzdan beri adaçayı ben de hala tık yok :) 10 güne kadar olmazsa doktora gitmem gerekecek....
herkese selamlar sevgiler bu arada:)
Aynen ben de 10'u görsem razıyım. Şu 4-5 sayısından kurtulalım yeter
Selam canım. Ben de mart 23'üne randevu alacağım. Regl olmamak çok sorun değil. Mayısta olsa yeter bana. Beni düşündüren tedaviye başlamadan önce 2-3 adet dönemi geçirmek gerekir mi gerekmez mi ? Bunu soracağım. Eğer öyleyse beklemem gerekecek.
fatklı durumlar ama bana doktor en az 2 adet geçir demişti sanırım iyi yumurta toplayabilmek için... öte yandan kürtaj oldugu ay hamile kalanlar bile var... Allahım hayırlısı olsun sabrediyorum ve hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar...
fatklı durumlar ama bana doktor en az 2 adet geçir demişti sanırım iyi yumurta toplayabilmek için... öte yandan kürtaj oldugu ay hamile kalanlar bile var... Allahım hayırlısı olsun sabrediyorum ve hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar...
İnci sen de başladın galiba tedaviye bir süre girmediğim için bazı seyleri kaçırdım sanırım, hayırlı olsun heyecanla takipteyim seni de... İnşallah her sey güzel olacak bahar ayları bize sonu güzel olacak güzel haberler getirecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?