Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bubuş nerdesin güzel haberlerini bekliyoruz.

geldim cnm. dün akşam üstü aradılar. bugünde sabahtan dün embryolog ile daha ayrıntılı görüştüm ilk haber verdiklerinde eşimle konusmuslardı o pek anlamadığı için ayrıntıları pek soramamış. toplam 8 yumos toplanmış ama 2 tanesi tam olgun değilmiş. olgunlaşma evresine çok yakın oldukları için sonradan onlarda döllenmiş.
dün 8 tane 4 hücrelilerdi. bugün embryolog 6 tanesi pgtye gidecek durumda onaylıyorsanız gönderiyoruz dedi. o 2 tane baştan beri nazlandılar zaten :)))
bende hepsi gitsin dedim. sağlıklı dönenlerden transfer dışında artakalan olursa dondurabiliyorlarmış.
allahım inşallah bu sefer kısmet eder. genetikden sonusun ne zaman geleceği belli değilmiş. saatine göre beni transfere çağıracaklar.
yarın klinikte kalırım. geçen sefer 5 saat dolduğunda kalkıp eve gelmiştim kendi isteğimle. bu sefer yatıcam valla.
sabahta iğnemi yaptırıp eve geçerim.
emeklerimiz boşa gitmesin ne olur artık çok yoruldummmm.. dualarında eksik etme benide lütfenn...çok öpüyorumm...

birde transfer sonrası neler tavsiye edersiniz.

Bubuş Allah yardımcın olsun.Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın..

Rabbim yardımcın olsun. İnşeAllah bu sefer sağlıklı evladlarına kovuşursun. Transfer sonrası sadece kendini yorma, ağır iş yapma. Bir de ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum amma ananas yemenin olumlu etkisi olduğunu hep söylüyolar. Kabz olmamaya çok dikkat et, bol-bol su iç. Rabbim yardımcın olsun.

Ayçacım hadi hayırlısı. Bak kendin de demişsin Allah yazdıysa olur. Bunların hepsi sadece bahane.

bubuş çok güzel bir haber bu. Allah yardımcın olsun, sıkıca tutunsunlar inşaallah...
Transfer sonrası ağır iş yapma yeter. Sürekli yatmana gerek yok. Kan dolaşımının olması lazım, arada evin içinde yürü.

çok tşk ederim kızlar. allah yardımcımız olsun. inş. sonucların en az 4 tanesi sağlıklı gelirde 2 transfer 2 de dondurulmuş olur.
rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.
dualarınızı eksik etmeyin lütfen. hepinizi öpüyorum.

Akasyacim kist neden oldu bilmiyorum. Ama sunu soyliym kurtajdan once hic kist sorunu yasamamistim hatta hayatimin hic bir evresinde. Doktora kurtajla ilgisi olabilir mi dedim, hayir sanmiyorum vucut uretiyor dedi. Ama ben vucudun dis etkilerden bagimsiz urettigine inanmiyorum. Son 6 aydir yok boyle bi sorun neyse ki gecti.

Bu arda benim dusuk tam olarak gerceklesmedigi icin kurtaj yapildi.

Tulipcim seni nasil hatirlamam. Herkesi hatirliyorum. Bazen hikayelerin kilomeyre taslarini karistirsam da:) sen netsin mesela, hatirliyorum... umarim hamileligin iyi geciyordur. Az sikintin olmadi senin de...

Ben ankaradayim tulipcim, epey arasirmistim daha once. Genartta karar kildim diyebilirim bir degisiklik olmassa. Onumuzdeki ay tedaviye basliycaz galiba, esim sekteye ugratmassa sureci.

Bu arada bursada oldugunu bilmiyordum. Ben de bi taraftan bursaliyim:)

Canım sanırım ilk tedavi İncimden devamı da senden gelecek.. Topik olarak güzel haberlere hasret kaldık. Gelişmeleri bekliyoruz..

Akasyam ağzından bal damlıyor. Şafak 7, fena heyecanlıyım :18:

İncim ben de senin adına çok heyecanlıyım Martı sabırsızlıkla bekledim diyebilirim mucizenin 17 haberi de keyfimi yerine getirdi. İnşallah biz de o sayıları görebiliriz.. En azından psikolojikman insan iyi hisseder gibime geliyor

Ben de çok sevindim ya. Sayı olarak 10'u görsem razıyım

Bence büyük bir fırsat. 2-3 saatliğine eşinle bir yere gideceğiz dersiniz.

Ben iyiyim şükür. Güzel geçti, stresimi attım geldim :)

Ben de çok sevindim ya. Sayı olarak 10'u görsem razıyım

Aynen ben de 10'u görsem razıyım. Şu 4-5 sayısından kurtulalım yeter

Akasya ben de içiyorum konustugumuzdan beri adaçayı ben de hala tık yok :) 10 güne kadar olmazsa doktora gitmem gerekecek....

herkese selamlar sevgiler bu arada:)

Selam canım. Ben de mart 23'üne randevu alacağım. Regl olmamak çok sorun değil. Mayısta olsa yeter bana. Beni düşündüren tedaviye başlamadan önce 2-3 adet dönemi geçirmek gerekir mi gerekmez mi ? Bunu soracağım. Eğer öyleyse beklemem gerekecek.

ben de heyecanlandım valla haydi hayırlısı inşallah adım adım güzel haberlerini alıcaz...

herkesin diyeceği klasik ama çok çok gerçek rahat olmak bubuş ve inanmak... rahat git ve çıktıgında da rahat ve hamile oldugunu düşünerek hareket et keyifle yemek ye keyifle gülümse... olumsuz oldugunu düşünmek insana birşey kazandırmıyor zaten olumsuzsa 12 gün sonra üzülürüz ama olumlu düşünerek horomonlarımıza da destek oluruz:)

fatklı durumlar ama bana doktor en az 2 adet geçir demişti sanırım iyi yumurta toplayabilmek için... öte yandan kürtaj oldugu ay hamile kalanlar bile var... Allahım hayırlısı olsun sabrediyorum ve hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar...

İnci sen de başladın galiba tedaviye bir süre girmediğim için bazı seyleri kaçırdım sanırım, hayırlı olsun heyecanla takipteyim seni de... İnşallah her sey güzel olacak bahar ayları bize sonu güzel olacak güzel haberler getirecek....

Son düzenleme:

Amin armaan inşallah. Bazı şeyler elimizde olmuyor. Şu an dört gözle regl beklesem de benim istememle gelmiyor. Sen mayıs gibi düşünüyordun sanırım. İnşallah bir an önce geir de en az 2 adet geçirmiş oluruz.

Yok canım ben henüz başlamadım. Haftaya çarşamba netleşecek inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…