- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.121
Canım sanırım ilk tedavi İncimden devamı da senden gelecek.. Topik olarak güzel haberlere hasret kaldık. Gelişmeleri bekliyoruz..
Incii
Ne zaman nerde basliyosun?
Ben galiba inumuzdeki ay ankarada basliyorum.
ben de 47xxx im ,yüzde %20 oranında
ilk denememde ikizlerime kavuştum çok şükür
hiç canını sıkma
RABBİM istediyse hastalık bahanesi oluyr
pgtde yönteme göre 9 kromozoma ya da 24 sure ise hepsine bakılıyor
sağlıklı olan seçilip transfer ediliyor
RABBİM yardımcın olsun inş.
ben de varım angell
Tulipcim seni nasil hatirlamam. Herkesi hatirliyorum. Bazen hikayelerin kilomeyre taslarini karistirsam da:) sen netsin mesela, hatirliyorum... umarim hamileligin iyi geciyordur. Az sikintin olmadi senin de...
Ben ankaradayim tulipcim, epey arasirmistim daha once. Genartta karar kildim diyebilirim bir degisiklik olmassa. Onumuzdeki ay tedaviye basliycaz galiba, esim sekteye ugratmassa sureci.
Bu arada bursada oldugunu bilmiyordum. Ben de bi taraftan bursaliyim:)
selam kızlar.. nasılsınız
bizim ahmet paşa değişik bi döneme girdi huyu baştan değişti oturtmuyo hiç, okudum ama yazamadım bu yüzden.
akasya topiğe gelmemezlik yazmamazlık etme canım hiç, yaşadığın çok zor ama her şeyi paylaşıyoruz burda. yokluğun belli oluyo yani.
inci geziniz nasıldı, yanlış hatırlamıyorum di mi gidip geldiniz?
bubuş bol bol sağlıklı çıkar inş pgt sonucunda.
inşallahh bende o güzel duyguları yeniden tadarım canımmm..öyle çok istiyorumki..aynı zamanda korkuyorum hevesim yine kursakta kalırsa diye bi tedirginim hayırlısı olsun.. 6yıllık evliyim .. hamilesin masalallh,Rabbim tamamına erdirip biavazda kurtarsın.. duaların kabul olur senın ne olur benım içinde dua et .. Rabbim banada nasip etsın ınsallah.. daha onceden doğal yolla düşüğüm olmuştu şimdi pgt denıcez ınsallah tutar..mrb iskorpit. bu sefer hayırlısıyla kavuşursun minnoşuna inşallah.
sağol canım..ne zaman gelsem bu topiğe hep yardımcı oldun bana Allah sendn razı olsun.. sende bebişine kavusursun ınsallh (belkide var cocugun bilemiyorum)Merhaba iskorpit. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
Pgt yapılan her embriyonun cinsiyet kromozomuna bakılıyor ancak bu hastaya söylenmiyor.
eveeetttt o sendinn :)Merhaba o kişi benim yüzde 20 oranında 47 XXX mozaiğim...yenimi öğrendin çok az insanda oluyor bu,çok nadir bulunuyor diğer genetik rahatsızlıklar gibi değil...
neyse geçmişler olsun...sormak istediğin bişi olursa seve seve yardımcı olurum...
darısı bana insallah :)ben de 47xxx im ,yüzde %20 oranında
ilk denememde ikizlerime kavuştum çok şükür
hiç canını sıkma
RABBİM istediyse hastalık bahanesi oluyr
pgtde yönteme göre 9 kromozoma ya da 24 sure ise hepsine bakılıyor
sağlıklı olan seçilip transfer ediliyor
RABBİM yardımcın olsun inş.
ben de varım angell
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsın ınsallah arkadasım.. kötü düşünmeee iyi düşünki iyi ,güzel olsun sonucuninci tanesi evet evet gün saymaya başladım bile. bu forum sayesinde çabuk atlattım tabi hala etkileri var ama ilk günkü gibi değil. mayısta tedaviye başlıyorum biraz umutsuz biraz umutlu. bizde ne ararsan var. 1-9 translakosyon, erkek infertilite ve eşimde %2 mozaiklik var kromozomlarda. bilmiyorum nasıl olacak. allah yazdıysa olur.
inşallahh bende o güzel duyguları yeniden tadarım canımmm..öyle çok istiyorumki..aynı zamanda korkuyorum hevesim yine kursakta kalırsa diye bi tedirginim hayırlısı olsun.. 6yıllık evliyim .. hamilesin masalallh,Rabbim tamamına erdirip biavazda kurtarsın.. duaların kabul olur senın ne olur benım içinde dua et .. Rabbim banada nasip etsın ınsallah.. daha onceden doğal yolla düşüğüm olmuştu şimdi pgt denıcez ınsallah tutar..
sağol canım..ne zaman gelsem bu topiğe hep yardımcı oldun bana Allah sendn razı olsun.. sende bebişine kavusursun ınsallh (belkide var cocugun bilemiyorum)
eveeetttt o sendinn :)
ilk olarak 1995 yılında memleketimdeki tıp fak oğrenmıstık ve ozamanda boyle bişeyden bi haber olan hastane bildiğin denek gibi kullandılar beni..ben ozamanlar ortaokula gidiyordum ve gayet iyi hatırlıyorum.. bisürü saçma sapan testlerden gectım..ilaçsız - ilaçlı makinelere girdim çıktım,boy boy fotoğraflarım çekıldı vsvs.. sonuç olarak böyle bi genim var olduğunu ve çok nadir görüldüğünü belirttiler.. binde mi milyondamı 1 görülen bir genetik bozuklukmuş.. neyse şimdi izmirdeyim ege üniv. ekim ayından beri kadın doğumdan infertiliteye ordanda genetik bölümüne sevkim oldu bu sayede tekrar öğrenıldı (ben doktorlara demıstım ama ınanmamıslardı)hatta benım kan değerleim 2 kez test edildi ,doktor kesınlıkle yanlıslık olmalı dedi.. benımde sonucum %50 mozaik 47xxx olarak kayıtlara geçti.. genetiktende tüp bebek servisine sevk ettiler beni.. doktorum normal yolla bebegımın olabilecegını ancak 16.haftaya gelmeden yine düşer dedi..eğer düşmezse biz senın karnından su alcaz (bebeğin suyunu) onunda garabtisini veremem dedi sağlıklı olacagının..böyle bir riske girmemem gerektiğini tüp bebekle sağlıklı bebeğe sahip olacağımı söyledi.. daha önceden normal yolla 6+2lik bir düşüğüm oldu düşen bebeğinde büyük ihtimal genetiğimdeki bozukluk neden olmuştır dedi doktor.düşen bebeğim erkekti genetikte ortaya çıktı.
birde bende pıhtılaşma var .protrombim g20210a heterizigot,faktör xııı v34L heterizigot , mthfr c677t homozigot
biraz uzun oldu kusura bakma
darısı bana insallah :)
alltaki düzeltmeni gördüm canım..benımde %50 mozaik 47xxx..
insallah canımmm ...benimde evladım olsun çok istiyorum 6yıllık hasretim var
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsın ınsallah arkadasım.. kötü düşünmeee iyi düşünki iyi ,güzel olsun sonucun
selam kızlar.. nasılsınız
bizim ahmet paşa değişik bi döneme girdi huyu baştan değişti oturtmuyo hiç, okudum ama yazamadım bu yüzden.
akasya topiğe gelmemezlik yazmamazlık etme canım hiç, yaşadığın çok zor ama her şeyi paylaşıyoruz burda. yokluğun belli oluyo yani.
inci geziniz nasıldı, yanlış hatırlamıyorum di mi gidip geldiniz?
bubuş bol bol sağlıklı çıkar inş pgt sonucunda.
kızlarrrr günaydın,
az önce haber aldım. pgt sonucu cıkmış. 6 embryodan 4 tane sağlıklı çıktı. allahıma çok şükür.
2 tane transfer edilecek. 2 sinide donduralım diyoruz.
hepinize ayrı ayrı desteğiniz için çok tşk ediyorum. allah razı olsun hepinizden.
inşallah sonucumuzda pozitif olur. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
saat 14:30 da transfer için çağırdılar. dualarınızı eksik etmeyin. öpüyorum hepinizi..
kızlarrrr günaydın,
az önce haber aldım. pgt sonucu cıkmış. 6 embryodan 4 tane sağlıklı çıktı. allahıma çok şükür.
hepinize ayrı ayrı desteğiniz için çok tşk ediyorum. allah razı olsun hepinizden.
saat 14:30 da transfer için çağırdılar. dualarınızı eksik etmeyin. öpüyorum hepinizi..
ben varım iştetuhaf ama sevindimdaha önceden durumumu araştırırken hiç rastlamadım böyle bi kişiye,fakültenin genetik bölümünde bile yoktu...
tebrikler hayırlı olsun bebeklerin
benimde oldu sonunda şükürler olsun...
inşallahh bende o güzel duyguları yeniden tadarım canımmm..öyle çok istiyorumki..aynı zamanda korkuyorum hevesim yine kursakta kalırsa diye bi tedirginim hayırlısı olsun.. 6yıllık evliyim .. hamilesin masalallh,Rabbim tamamına erdirip biavazda kurtarsın.. duaların kabul olur senın ne olur benım içinde dua et .. Rabbim banada nasip etsın ınsallah.. daha onceden doğal yolla düşüğüm olmuştu şimdi pgt denıcez ınsallah tutar..
sağol canım..ne zaman gelsem bu topiğe hep yardımcı oldun bana Allah sendn razı olsun.. sende bebişine kavusursun ınsallh (belkide var cocugun bilemiyorum)
eveeetttt o sendinn :)
ilk olarak 1995 yılında memleketimdeki tıp fak oğrenmıstık ve ozamanda boyle bişeyden bi haber olan hastane bildiğin denek gibi kullandılar beni..ben ozamanlar ortaokula gidiyordum ve gayet iyi hatırlıyorum.. bisürü saçma sapan testlerden gectım..ilaçsız - ilaçlı makinelere girdim çıktım,boy boy fotoğraflarım çekıldı vsvs.. sonuç olarak böyle bi genim var olduğunu ve çok nadir görüldüğünü belirttiler.. binde mi milyondamı 1 görülen bir genetik bozuklukmuş.. neyse şimdi izmirdeyim ege üniv. ekim ayından beri kadın doğumdan infertiliteye ordanda genetik bölümüne sevkim oldu bu sayede tekrar öğrenıldı (ben doktorlara demıstım ama ınanmamıslardı)hatta benım kan değerleim 2 kez test edildi ,doktor kesınlıkle yanlıslık olmalı dedi.. benımde sonucum %50 mozaik 47xxx olarak kayıtlara geçti.. genetiktende tüp bebek servisine sevk ettiler beni.. doktorum normal yolla bebegımın olabilecegını ancak 16.haftaya gelmeden yine düşer dedi..eğer düşmezse biz senın karnından su alcaz (bebeğin suyunu) onunda garabtisini veremem dedi sağlıklı olacagının..böyle bir riske girmemem gerektiğini tüp bebekle sağlıklı bebeğe sahip olacağımı söyledi.. daha önceden normal yolla 6+2lik bir düşüğüm oldu düşen bebeğinde büyük ihtimal genetiğimdeki bozukluk neden olmuştır dedi doktor.düşen bebeğim erkekti genetikte ortaya çıktı.
birde bende pıhtılaşma var .protrombim g20210a heterizigot,faktör xııı v34L heterizigot , mthfr c677t homozigot
biraz uzun oldu kusura bakma
darısı bana insallah :)
alltaki düzeltmeni gördüm canım..benımde %50 mozaik 47xxx..
insallah canımmm ...benimde evladım olsun çok istiyorum 6yıllık hasretim var
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsın ınsallah arkadasım.. kötü düşünmeee iyi düşünki iyi ,güzel olsun sonucun
kızlarrrr günaydın,
kızlarrrr günaydın,
kızlarrrr günaydın,
ben varım işte
doğrusu ben de rastlamamıştım
bu topiğe ilk geldiğimde de konuşmuştuk seninle unutmuşsun sanırım
ailemde de kimsede yok 3-5 nesil geriden geliyor olabilir dedi genetikçi
zaten en ufak yüzdeler hep beni buluyor
neyse önemli olan sonuç çok şü
inş. daırıs başına...
ben hiç hamile kalamadım düşürmeyi bırak hiç olmadı
muhtemelen içerde döllenemedi ya da döllendi tutunamadı sağlıksız olduğu için
doktor bana normal yolla gebe kalman %20 ihtimal demişti
o da 5-10 yıla tekabül ediyorki o bile sağlıklı yumurta gelme şansı yani onu bulsam bile gebe kalacağım diye birşey yok
yani tüp bebeksiz işim çok zor ama RABBİM nasip edince oldu
şimdi de korunmuyoruz zaten gelirse bi tane daha gelsin ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?