- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.141
yok unutmadım canım hatırlıyorum seni,sadece genetik rahatsızlığını hatırlayamadım.
benimde ailemde kimsede yok,bu sorun döllenme sırasında oluşan bişi zaten...o ufak yüzdeler benide bulur hep:) bunda da vardır bi hayır...
kızlarrrr günaydın,
az önce haber aldım. pgt sonucu cıkmış. 6 embryodan 4 tane sağlıklı çıktı. allahıma çok şükür.
2 tane transfer edilecek. 2 sinide donduralım diyoruz.
hepinize ayrı ayrı desteğiniz için çok tşk ediyorum. allah razı olsun hepinizden.
inşallah sonucumuzda pozitif olur. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
saat 14:30 da transfer için çağırdılar. dualarınızı eksik etmeyin. öpüyorum hepinizi..
kızlarrrr günaydın,
az önce haber aldım. pgt sonucu cıkmış. 6 embryodan 4 tane sağlıklı çıktı. allahıma çok şükür.
hepinize ayrı ayrı desteğiniz için çok tşk ediyorum. allah razı olsun hepinizden.
saat 14:30 da transfer için çağırdılar. dualarınızı eksik etmeyin. öpüyorum hepinizi..
kızlarrrr günaydın,
yok unutmadım canım hatırlıyorum seni,sadece genetik rahatsızlığını hatırlayamadım.
benimde ailemde kimsede yok,bu sorun döllenme sırasında oluşan bişi zaten...o ufak yüzdeler benide bulur hep:) bunda da vardır bi hayır...
ozaman benimle aynı rahatsızlıktan olan vrmı diye sormuştum seni söylemişlerdi
bizim rahatsızlıkta döllenme mi olmuyor sen daha ayrıntılı bilirsin azıcık anlat hele merak ettim şimdi
yok turkuaz unuturmuyum hiçmerhaba anggel delikız beni unutmuş sanırım
bende aynı durumdayım,yazayım dedim ama maalesef bende de hiç kendiliğinden gebelik olmadı
ne yazık ki pgt li denemelerde de olmadı henüz, içinizde en vahim durum benim ne yazık ki
Allah büyüktür ne söylesem boş,inşallah bir gün benim ve bekleyen diğer arkadaşların da yüzü güler...
döllenme oluyorsa sorun ne ? döllenme oluyor ama tutunamıyor mu ? sorun ne onu merak ediyorum .hayır öyle bişi değil döllenme oluyor bizlerdel...bizim böyle olmamız,biz olurken döllenme aşamasında olmuş tesadüfi bişeymiş...ailede kimsede yok benim kardeşlerimde de yok...
merhaba anggel delikız beni unutmuş sanırım
bende aynı durumdayım,yazayım dedim ama maalesef bende de hiç kendiliğinden gebelik olmadı
ne yazık ki pgt li denemelerde de olmadı henüz, içinizde en vahim durum benim ne yazık ki
Allah büyüktür ne söylesem boş,inşallah bir gün benim ve bekleyen diğer arkadaşların da yüzü güler...
merhaba anggel delikız beni unutmuş sanırım
Günaydın
Canım karamsarlık yok aslaVakti zamanı gelmemiş diye düşün. 8-9 kere deneyen insanlar var. Bu konuda maalesef elimizden gelen birşey yok. Tüm imkanları kullanıp deneyip ; bekliyoruz. En önemlisi sabretmek, yılmadan mücadele etmek. Sen ne zaman geleceksin görüşmeye ? :26:
zaten öyle düşünüyorum akasya ama işte ne bileyim,sen yazmıştın ya bir ara okusam da yazmak içimden gelmiyor diye
sanırım bende öyleyim,hissettiklerimi anlatmak zor,aslında siz tahmin edersiniz ama işte öyle....
tabii ki defalarca deneyen var,ben de öyle sayılırım aslında bak 4 oldu,ama neyse inşallah inci,sen, ben,lave,armaan,hepimiz biz de anne olduk diye yazarız buraya...
ben görüşmeye ne zaman geleceğim inan bilmiyorum,çünkü nisan ayında kulak ameliyatı olacağım,bir ayda ancak iyileşirmiş,mayısta gelirim belki ama bir mucize olsa gelse beni bulsa:) tedaviye gerek kalmasa:)
zaten öyle düşünüyorum akasya ama işte ne bileyim,sen yazmıştın ya bir ara okusam da yazmak içimden gelmiyor diye
sanırım bende öyleyim,hissettiklerimi anlatmak zor,aslında siz tahmin edersiniz ama işte öyle....
tabii ki defalarca deneyen var,ben de öyle sayılırım aslında bak 4 oldu,ama neyse inşallah inci,sen, ben,lave,armaan,hepimiz biz de anne olduk diye yazarız buraya...
ben görüşmeye ne zaman geleceğim inan bilmiyorum,çünkü nisan ayında kulak ameliyatı olacağım,bir ayda ancak iyileşirmiş,mayısta gelirim belki ama bir mucize olsa gelse beni bulsa:) tedaviye gerek kalmasa:)
Burada çok mucizelere şahit olduk. İnşallah mucizen seni bulur canımSizin şansınız sanırım tutunursa sağlıklı olması. Bizde tutunsa da yaşamla bağdaştığından normal deneme şansım yok benim. Bu aşamadan sonra zaten asla denemem. Rabbim mecbur bırakmasın.
Mucizen seni bulmazsa da bir kere de Memorial'da dene derim ben. Allah yardımcımız olsun. Kulak ameliyatın için de çok geçmiş olsun.
aslında akasya bilmiyorum ki,hiç tutunmadığı için,şans var mı yok mu anlamadım
bir de mozaik olup düşük yapanlar var,ben hangi gruptayım anlamak zor,neden tutunmuyor açıklama yok,onun için Allah büyüktür,
inşallah en kısa zamanda bu zorlu yolu biz de geçeriz de bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?