- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.161
Anlatmasan da inan biz seni çok iyi anlıyoruz
Geçmiş olsun, önemli bir şey değildir inşaallah.
aslında akasya bilmiyorum ki,hiç tutunmadığı için,şans var mı yok mu anlamadım
bir de mozaik olup düşük yapanlar var,ben hangi gruptayım anlamak zor,neden tutunmuyor açıklama yok,onun için Allah büyüktür,
inşallah en kısa zamanda bu zorlu yolu biz de geçeriz de bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
aslında önemli bir şey inci,hayatımda bir kez kulak ağrısı yaşadım aralık ayında ve hooop kulak zarı delinmiş,
ameliyat olmam gerekiyor,şimdi olmasam mutlaka ilerde olmam gerekiyor,inşallah iyi geçer ameliyat,işte herşey insan için,
bunu çok daha iyi anladım,inci sen anlat bakayım nereleri gezdin?güzel vakit geçirdin mi?
Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah sağlıkla atlatırsın. Allah acil şifalar versin. Evet her şey bizler için... Rabbim beterinden korusun...
Makedonya'da Üsküp dahil olmak üzere 3 şehri gezdik. Vardar Nehri'nin doğduğu yere gittik. Alabalık çiftliği vardı çok güzeldi önce balıkları izledik sonra yedikO kadar güzel camiler var ki Osmanlı döneminden kalan insan hayran aklıyor. Şansımıza hava da güzeldi. Öyle böyle geçti
Kızlar görümcem 6 hafta 3 günlükken gitti 3 tane kesenin 2 tanesinde kalp atışı vr digeri boş şuanda ..İnşallah öyle devam eder.
Hepinizin yazdıklarını okuyorum ama cvp veremiyorummm Eylül çok huysuz olmaya başladı bu ara..Martın 25 gibi izmire gidiyırum umarım uçakta beni rezil etmez
süper inci ne güzel ben de çok severim gezmeyi ama bu yıl tam tatil planı yaparken bu ameliyat çıktı,tabii ki deniz havuz yasak,
ama biz yurt içi takılıyoruz şekerim henüz dışarıya açılamadık:)
ama senin adına çok sevindim tam tedavi öncesi moral olmuştur sana az kaldı inci 13 marttı değil mi?
Önce sağlık canım. Tatile gidilir :)
13 martta kontrol canım. O gün belli olacak tedavi süreci. İnşaallah hayırlısıyla başlayabiliriz
aslında akasya bilmiyorum ki,hiç tutunmadığı için,şans var mı yok mu anlamadım
bir de mozaik olup düşük yapanlar var,ben hangi gruptayım anlamak zor,neden tutunmuyor açıklama yok,onun için Allah büyüktür,
inşallah en kısa zamanda bu zorlu yolu biz de geçeriz de bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
öyle tabii,zaten tedaviydi falan tatiller bununla geçiyor
hadi bakalım senin süreç,bizim takip başlasın,inşallah güzel başlar güzel biter:)
Canım nasipte varsa oluyor. Zamanı gelmemiş diye düşünüyorum. Ama bilimsel açıdan değerlendirirsem senin embiryolar 5. güne kadar gitmişti diye hatırlıyorum. 5. güne gidenler için kaliteli, tutunma şansı yüksek embiryo diyorlar. Hatta bu embiryolarda tutunma ihtimalinin %75 olduğunu iddia edenler var. Eğer buna rağmen tutunmuyorsa rahimle ilgili sorunlar akla gelebilir belki.
Bizim eylül topiğinde bir arkadaş vardı. Senelerdir deneyen biri. En son denemesinde yine hamile kalamamıştı. Rahime baktıklarında perdeli olduğu görmüşler. O perdeyi alınca tekrar tüp bebek denedi. Seneler sonra şimdi hamile. Yani bazen çok basit sebepler nedeniyle bu oluyor. Önemli olan sebebi bulabilmek ve tedavi olabilmek..
kızlarrr biz geldik..
çok şükür evimdeytim.. sanki hiç transfer olmamıs gibi rahatım. gecen sefer daha bi ağrılı falandım.
bu sefer sadece sondadan dolayı idrara cıkarken cok acı yanma oldu ve kanama olduu şimdi azaldı gitgide.
2 transfer edildi. 2 tane dondurduk.
diğerlerinde trizomi 13 ve anükleer blastomer cıkmıs.. arastırcam bakalım.ç
öptm hepinizi
Evlatlarımıza kavuşalım da hayırlısıyla sonra hep beraber gidilir tatillere
Amin inşaallah trkuazım...
Akasyam böyle şeyleri okudukça tırsıyorum ne yalan söyleyeyim. Her şeye bakılsın istiyorum, paranoyak oldum iyice
kızlarrr biz geldik..
çok şükür evimdeytim.. sanki hiç transfer olmamıs gibi rahatım. gecen sefer daha bi ağrılı falandım.
bu sefer sadece sondadan dolayı idrara cıkarken cok acı yanma oldu ve kanama olduu şimdi azaldı gitgide.
öptm hepinizi
yok turkuaz unuturmuyum hiç
unutmadım da buraya sık uğramadığım için seni değil kendimi bile zor yazdım
döllenme oluyorsa sorun ne ? döllenme oluyor ama tutunamıyor mu ? sorun ne onu merak ediyorum .
Canım nasipte varsa oluyor. Zamanı gelmemiş diye düşünüyorum. Ama bilimsel açıdan değerlendirirsem senin embiryolar 5. güne kadar gitmişti diye hatırlıyorum. 5. güne gidenler için kaliteli, tutunma şansı yüksek embiryo diyorlar. Hatta bu embiryolarda tutunma ihtimalinin %75 olduğunu iddia edenler var. Eğer buna rağmen tutunmuyorsa rahimle ilgili sorunlar akla gelebilir belki.
Bizim eylül topiğinde bir arkadaş vardı. Senelerdir deneyen biri. En son denemesinde yine hamile kalamamıştı. Rahime baktıklarında perdeli olduğu görmüşler. O perdeyi alınca tekrar tüp bebek denedi. Seneler sonra şimdi hamile. Yani bazen çok basit sebepler nedeniyle bu oluyor. Önemli olan sebebi bulabilmek ve tedavi olabilmek..
kızlarrr biz geldik..
öptm hepinizi
zaten öyle düşünüyorum akasya ama işte ne bileyim,sen yazmıştın ya bir ara okusam da yazmak içimden gelmiyor diye
sanırım bende öyleyim,hissettiklerimi anlatmak zor,aslında siz tahmin edersiniz ama işte öyle....
tabii ki defalarca deneyen var,ben de öyle sayılırım aslında bak 4 oldu,ama neyse inşallah inci,sen, ben,lave,armaan,hepimiz biz de anne olduk diye yazarız buraya...
ben görüşmeye ne zaman geleceğim inan bilmiyorum,çünkü nisan ayında kulak ameliyatı olacağım,bir ayda ancak iyileşirmiş,mayısta gelirim belki ama bir mucize olsa gelse beni bulsa:) tedaviye gerek kalmasa:)
akasya bu denemeden birkaç ay önce doktor tedbir amaçlı histereskopi yapmıştı,herşey normal dendi ki daha öncede yaptırmıştım histereskopiyi,beni bu ihtimaller öldürecek zaten,nerde %75 nerde ben:)
pgt ye hepsi gidiyor,hepsi 5.güne gidiyor,her defasında 2 tane sağlıklı transfer ediliyor,ama maalesef olmuyor,
vakit saat gelmemiş demek ki ya da başka bir sorun var bende,bulamadılar bir türlü,hayırlısı artık ne yapalım,
kızlarrr biz geldik..
öptm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?