Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anlatmasan da inan biz seni çok iyi anlıyoruz
Geçmiş olsun, önemli bir şey değildir inşaallah.

aslında önemli bir şey inci,hayatımda bir kez kulak ağrısı yaşadım aralık ayında ve hooop kulak zarı delinmiş,

ameliyat olmam gerekiyor,şimdi olmasam mutlaka ilerde olmam gerekiyor,inşallah iyi geçer ameliyat,işte herşey insan için,

bunu çok daha iyi anladım,inci sen anlat bakayım nereleri gezdin?güzel vakit geçirdin mi?

Tutunamama sebepleri araştırılır. Yeni bir rahim filmi belki de laparoskopi istenir.

Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah sağlıkla atlatırsın. Allah acil şifalar versin. Evet her şey bizler için... Rabbim beterinden korusun...

Makedonya'da Üsküp dahil olmak üzere 3 şehri gezdik. Vardar Nehri'nin doğduğu yere gittik. Alabalık çiftliği vardı çok güzeldi önce balıkları izledik sonra yedik O kadar güzel camiler var ki Osmanlı döneminden kalan insan hayran aklıyor. Şansımıza hava da güzeldi. Öyle böyle geçti

süper inci ne güzel ben de çok severim gezmeyi ama bu yıl tam tatil planı yaparken bu ameliyat çıktı,tabii ki deniz havuz yasak,

ama biz yurt içi takılıyoruz şekerim henüz dışarıya açılamadık:)

ama senin adına çok sevindim tam tedavi öncesi moral olmuştur sana az kaldı inci 13 marttı değil mi?

Naz canım görümcenin hakkında hayırlısı olsun. Eğer birini müdahale ile düşüreceklerseiki tane olmaları daha hayırlı sanki..

Önce sağlık canım. Tatile gidilir :)
13 martta kontrol canım. O gün belli olacak tedavi süreci. İnşaallah hayırlısıyla başlayabiliriz

Canım nasipte varsa oluyor. Zamanı gelmemiş diye düşünüyorum. Ama bilimsel açıdan değerlendirirsem senin embiryolar 5. güne kadar gitmişti diye hatırlıyorum. 5. güne gidenler için kaliteli, tutunma şansı yüksek embiryo diyorlar. Hatta bu embiryolarda tutunma ihtimalinin %75 olduğunu iddia edenler var. Eğer buna rağmen tutunmuyorsa rahimle ilgili sorunlar akla gelebilir belki.

Bizim eylül topiğinde bir arkadaş vardı. Senelerdir deneyen biri. En son denemesinde yine hamile kalamamıştı. Rahime baktıklarında perdeli olduğu görmüşler. O perdeyi alınca tekrar tüp bebek denedi. Seneler sonra şimdi hamile. Yani bazen çok basit sebepler nedeniyle bu oluyor. Önemli olan sebebi bulabilmek ve tedavi olabilmek..

Son düzenleme:
öyle tabii,zaten tedaviydi falan tatiller bununla geçiyor

hadi bakalım senin süreç,bizim takip başlasın,inşallah güzel başlar güzel biter:)

Evlatlarımıza kavuşalım da hayırlısıyla sonra hep beraber gidilir tatillere
Amin inşaallah trkuazım...

Akasyam böyle şeyleri okudukça tırsıyorum ne yalan söyleyeyim. Her şeye bakılsın istiyorum, paranoyak oldum iyice

kızlarrr biz geldik..
çok şükür evimdeytim.. sanki hiç transfer olmamıs gibi rahatım. gecen sefer daha bi ağrılı falandım.
bu sefer sadece sondadan dolayı idrara cıkarken cok acı yanma oldu ve kanama olduu şimdi azaldı gitgide.
2 transfer edildi. 2 tane dondurduk.
diğerlerinde trizomi 13 ve anükleer blastomer cıkmıs.. arastırcam bakalım.ç
öptm hepinizi

canım sımsıkı tutunsunlar inşaallah...
Dualar seninle...

Aman yok bee İncim. Ben mesela tedaviye başlamadan önce Nur Hanım bana rahim sola yatık demişti. Birkaç küçük bişeyler görmüştü. Bu tedavide bunu gözardı edeceğiz dedi. Hamile kalamazsan bakarız demişti. Yani hamile kalamama riskim vardı. Ben hamile kaldım. Belki bir dahakinde bu kadar rahat kalamayacağım. ne bileyim gerçekten de insan vücudunun işleyişini anlamak mümkün değil. Çok da takılma

Bubuş canım Allah yardımcın olsun.

yok turkuaz unuturmuyum hiç
unutmadım da buraya sık uğramadığım için seni değil kendimi bile zor yazdım

döllenme oluyorsa sorun ne ? döllenme oluyor ama tutunamıyor mu ? sorun ne onu merak ediyorum .

canım sorun sağlıklı yumurtanın denk gelmemesi...yani genetiği bozuk yumurta denkgeliyor genelde düşüklerde,şimdi kanda çıkan mozaiklik dokularda da var dolayısıyla yumurtalarda var...mesela ben pgd yapıldığında 2 embriyoda 45 X0 görülmüştü turner yani transfer iptal...zaten 6 yumurta toplandı 4 ü gelşmedi bile,demek ki yumurtaların hepsinde proplem varmış,yumurta rezervimde az zaten...sonrasında memoriale de gittim tekrar tekrar pgd dediler,gücüm kalmamıştı yaptırmadım pgd Allahıma güvendim sana sığınıyorum rabbim dedim hayırlı sağlıklı istedim hep,herkez kız mı erkek mi merak eder,ben bunu düşünmedim bile her hafta kontrol inceleme 9 ay tamamladım,amniyo yaptırmadım...içim çok ferahtı çok sağlıkla geldi yavrum o bir mucize,aslında her bebek mucize...
bütün kalbimle diliyor istiyorum arkadaşlarım inşallah inşallah bu duyguları tadarsınız...Allahın izniyle

Son düzenleme:

akasya bu denemeden birkaç ay önce doktor tedbir amaçlı histereskopi yapmıştı,herşey normal dendi ki daha öncede yaptırmıştım histereskopiyi,beni bu ihtimaller öldürecek zaten,nerde %75 nerde ben:)
pgt ye hepsi gidiyor,hepsi 5.güne gidiyor,her defasında 2 tane sağlıklı transfer ediliyor,ama maalesef olmuyor,

vakit saat gelmemiş demek ki ya da başka bir sorun var bende,bulamadılar bir türlü,hayırlısı artık ne yapalım,

Rabbim minicik embriolarına can versin. Sım sıkı tutunsunlar sana. Sağlıklı bir hamilelikle rahat bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

çok geçmiş olsun trkuaz olacakların önüne geçemiyoruz inşallah kısa sürede iyileşirsin ve İNŞALLAH MUCİZEN seni bulur... benim de hep umudum...

trkuaz laparoskopi isteyebilirler.

bubuşcum hayırla sağlıkla gelsin yavrun inşallah...nacizhane bir tavsiyem olucak,eğer kablosuz bağlanıyorsan internete zararlı,cep telefonu da öyle...zararı iyonize dalgalar yani radyasyon vücüt ısısını yükseltebiliyor ve dokuları etkileyebiliyor...normalde önemli değil de,böyle durumlarda biraz uzak kalmalı bir araştıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…