Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tutunamama sebepleri araştırılır. Yeni bir rahim filmi belki de laparoskopi istenir.

geçmiş olsun trkuaz...inciye katılıyorum genetik problem tek sebep olmayabilir,laparoskopi ve histeroskopi de yapılmalı rahim içinde yapışıklık olabilir,perde olabilir...pıhtılaşma varmı ona da baktır...i

Son düzenleme:

aynen katılıyorum benimki de sola yatıkmış...ve hsgde küçük bir perde varlığı görülmüştü ama hamileliği engellemz demişlerdi... en son 4 denemede tutunma olmayınca histeroskopi yaptık ve o küçük perde alındı ve ilk kez tutunma olmuştu... bazen önemsenmeyen seyler aslında tahminden daha önemli olabiliyor ve üzerinde durulan noktalar aslında asıl sorun olmayabiliyor sanırım... Allah yolumuzu aydınlatsın şifamız yakındadır umarım

Son düzenleme:

hayırlı olsun bubuş, senin adına heyecanlıyım gerçekten..beraber gün sayıcaz ve güzel haberlerini alıcaz inşallah... miniklere ve sana Allah güç versin...

histeroskopi yapılmış.dediğin gibi vakti saati gelmemiş demekki...hayırlısı canım olur inşallah...

Armaan sola yatıklığı ben çok araştırmıştım. Hamileliğe engel olmaz diyenler de vardı. Düzeltilmeli diyenler de. Ben hamile kalabildim. Demek ki engel olmuyor diye düşünüyorum. İnşallah bir dahaki tedavimde de hamile kalabilirim. Bu arada galiba regl olacağım. Nazlı bir durum var ama inşallah gelir. İhtimali bile mutlu etti beni

evet ben de öyle biliyorum
bana da hiç denk gelmedi 2 yıl boyunca zaten
denk gelse de düşecekti demekki
neyseki RABBİM hediyeleirmi verdi..
şimdi de yanımda yatıyorlar onlara her baktığımda mucizeye inanamıyorum
RABBİM isteyen herkese versin ..
valla biz korunmuyoruz ,ALLAH belki doğal yoldan bir mucize daha verir kimbilir
gerçi bizim ikiz sahibi arkadaş gibi 3 ay sonra 3.ye hamile kalıyormuşum bellimi olur
ALLAH istesin yeterki nasipte varsa herşey olabilir ..

arkadaşlar canım çok sıkkın kimsye anlatamıyorum belki hatırlayan vardır beni 2 kaybım vardı genetik testlerde ben yüzde 48xxx eşiminde 15. kromozomun bir kolunda uzama vardı 3 ay önce öğrendik ve pgt tüp bebeğe karar verdik öngörüşmeye gittiğimizde doktorum bence bir kez daha doğal denemelisin dedi ve tüp yapmaya yanaşmadı onu dinledim ve pazartesi günü ddoğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim ama sevincim 4 gün sürdü lkelenmem başladı bugün sanırım bebeğim yine beni terk edicek çok üzgünüm çoookkk sanırım benimde pgtden başka şansım yyok keşke doktoru dinlemeyip ısrara etseydimmm

Sevgiciğim

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bebeğin seni terk etmez. Doktorunla görüştün mü ? Hamilelikte bazen kanama olabiliyor. Belki öyle birşeydir :26:

Cok gecmis olsun canim sana yakin bir durumu bende yasamistim, ben pgt ile bebek yapmak zorunda oldugumuzu ogrenmistim
Ve randevu almistik gorusmeye gittigimiz gunun sabagi hamile oldugumu ogrenmistim ama gorusmeye yinede gitmistim ve kimseye anlatamamistim kendi kendime cok mutlu olmustum 3 ay sonra bebegimin kalp atisi durmustu ve kurtaj olmak zorunda kalmistim ama pgt yaptirdim ve kizima kavustum bizim sorun birtek esimde cok sukur bende hicbir sorun yok esimde translokasyon var o yuzden bizim biraz daha kolay oldu hatta ikinci kizim da dogal yolla oldu ve suanda ikinci kizim kucagimda uzulme canim bundada vardir bir hayir demekki sagliksiz o yuzden dua et

İnşallah Akasya cım inşallah bu tedavi sonuncusu ve en güzeli en hayılısı olacak ... umarım kırımızılar da bizi daha çok bekletmez:) aynı nazlı durum bende de var wcye gidip gidip duruyorum stres oldum ya inşallah ayın 10una kadar olurum...

Sevgiciğim

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bebeğin seni terk etmez. Doktorunla görüştün mü ? Hamilelikte bazen kanama olabiliyor. Belki öyle birşeydir :26:

inşallah hayırlısı olur akasya seni görmesemde yakından takip ediyordum seninle çok üzüldüğüm günlerde oldu ama bebeğim yüksek ihtimalle gidicek diğer gebelik kayıplarımda böyle başlamıştı fakat bu çok erken oldu pazartesi doktorumaa gittiğimde progestana bile gerek duymadığınıı eğer genetik sıkıntı varsa kendiliğinden düşmesinin daha sağlıklı olacağını söyledi aslında doktorum iyi de bir doktor tüp bebek uzmanı biz deneme yanılma yaptık ama yine kaybettik sanırım çığlık atnak istiyorum hıçkıra hıçkıra aslında böyle olabileceği ihtimalini hep biliyordum ama bir umut işte belki bu sefer olur demiştik:)

sağol canım bizim durumumuz kendi başlarına bir şey ifade etmiyormuş benimkinin oranı yüzde 4 müş kanda ama yumurtalarda ne kadarr olabileceğini bilemezmişiz doktora görede doğal yoldan sağlıklı bebeğe kavuşma ihtimalimiz yüksekti ama olmuyor iştee....

Sevgicim hakkınnızda hayırlısı olsun canım... hamileliğin basındaki kanamaların çok azı düşük ile sonuçlanıyorumus inşallah seninki de öyle olur...
şu anki ruh halini o kadar iyi anlıyorum ki benim de böyle bir tecrübem olmustu kanı gördüğüm an kulaklarım duymadı sanki konusamadım hiç birşey göremedim... sakin ol canım her sey yoluna girecek mutlaka... devam etmezse de sakın sakın kendini yıpratma her şerde bir hayır vardır derler ki tecrübeyle sabittir. Devam etmezse bunun mutlaka sağlık açısından bir nedeni oluyor biliyorsun bebek sağlıksız olacaksa ve vücudun bunu farkedip hamileliği devam ettirmediyse bunun için şükretmemiz gerek diye düşünüyorum şimdi...

rabbimden hep hayırlısını istiyorum 3. kez aynı şeyi yaşıyorum tek tesellisi seninde dediğin gibi sağlıksız olduğunu düşünmek ama artık bende normal insanlar gibi hamilelik yaşamak istiyorum inanın hamile olduğumu öğrendiğimde bende eşimde sevinemiyoruz bile yani hamile kaldığımıza bile sevinemez olduk Allahım çok zor imtihanımız varmış çoookkk

Sevgi şu an o kadar derinden sana dualrımı gönderiyoruk ki inan... Biz de eşimle benzer şeyler yaşıyoruz, ben yalnızca bir kez eşime iyi bir haber verebildim ve onda da yaşadığımız önceki olmusuzluklrdan dolayı kendimizi bırakıp doyasıya sevinemedik bile.... Allahım normal hissetmek istiyorum diye ağlamıstım....gerçekten zor imtihanımız Allah sabır ve güç versin şimdi önce sana sonra hepimize... Bize de kısmet olacak inan yolumuz zor ama sonu mutlu inşallah

Ayy turkuazcığım öyle deme lütfennn vakti zamanı vardır elbet.
2 kere pgtli tüp bebek denemiştin değil mi?
İnşallah bebeğine kavuşacağın vakit yakındır.
Bu arada rahim filmi felan çekildin mi?
laporoskopi felan yaptırdın mı?eğer bunları yaptırdıysan
Birdaha yaptırma canım Rahmine fazla müdahale ettirme
Bizim bir arkadaş var 2 kere laparoskopi yaptırdı ve şimdi rahmi kalınlaşmıyor dondurulmuşlarını transfer edemiyor doktoru
Sebebide buymuş Rahime fazla müdahale edilip doğal dengesi bozulmuş
Hakkında hayırlısı canım

Ayyy hadi bakalım böyle rahat olman çok güzel.İnşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur hakkında hayırlısı gene heyecanlandım ben

Nazım görümcenin hakkında böyle olması daha iyi sanki çünkü çok zor bir karar valla.
Kırkınız çıktımı ooo maşallah gezmelere başladınız desenizeeeanalı kızlı

Canım dur hemen umutsuzluğa kapılma çok mu kanaman belkide yerleşme kanaması felandır öyle olabilirmi
Hepimiz yaşadık kayıplar.Çok çok üzücü..Allah yardımcın olsun

Canım facede resimlerinize baktım harika hepsi bayıldım
Ne güzel gezmişsin bol bol sevindim senin adına
Bu arada az kaldı 13 Mart'a heyecan durumu ne alemde

İnşallah canım. Benim kesin sanırım. Buna bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim. Ama benim için normalleşme belirtisi olduğundan çok sevindim.

Çok sağol Sevgiciğim.. Hepimiz için herşeyin hayırlısı. Bebeğin sağlıksız olup başka üzüntüler yaşayacağına erkenden bunu yaşaman daha az üzücü diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…