Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok sevindim Akasya rahat rahat gidebileceksin doktora.. darısı basıma:)
Mesajım geldi mi bu arada gönderip gönderemediğimi anlayamadım

Son düzenleme:

Canım regl mi oldun yoksaaa

çok sevindim Akasya rahat rahat gidebileceksin doktora.. darısı basıma:)
Mesajım geldi mi bu arada gönderip gönderemediğimi anlayamadım

Yok canım gelmedi maaleseff.. Acaba neden iletilmedi ki ? Benim kutum mu dolu ki ? Bir daha dener misin canım ? Bu arada inşallah yakın senin de gelir. Ve tedavimize başlarız

Mervişim ona benzer bir durum var ama böyle tam değil. Ara ara az az gibi. Emin olamadım. :26:Eğer artarsa oldu diyeceğim. Dua et bana kuzum..

Bu arada seni takipteyim. Diğer topikte okuyorum. Herşey yolunda maşallah

Teşekkür ederim canım benim çok şükür her şey yolunda maşallah maşallah diyeyimde nazarı değmesin bazılarının
Ay hadi inşallah yaa ne renk peki kahvemi?

Teşekkür ederim canım benim çok şükür her şey yolunda maşallah maşallah diyeyimde nazarı değmesin bazılarının
Ay hadi inşallah yaa ne renk peki kahvemi?

Aman canım Allah nazarlardan korusun. Devamlı oku kızçene. Ben nazara çok inanıyorum. Gerçekten nazar değebiliyor. Yok canım şu an kanama var ama az az. Damla gibi Ve devamlı değil.

100 mesaj olamadığım için mesaj atamıyormusum az kaldı sanırım bu 98

Haa gayret canım

Armaan canım msj gönderdim sana. Mervişim 10 dakika engeli :26: Eğer çıkmak zorunda kalırsam da akşam yazacağım kuzum... Prensese sevgiler... Teyzeleri çok seviyor onu

merve 2 de normal tüp bebek,toplam 4 etti yani:)

hayırlısı tabii ki,rahim filmi falan çekildi de laparoskopi nasıl bir şey onu bilmiyorum

haftasonu genart ta görüşmem var sorayım doktora,volkan baltacı bakalım durumuma ne diyecek

gerçi nasip değilmiş diyecek başka ne diyebilir ki:)

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,armaan inşallah mucizeler hepimizi bulur

bubuş bu arada gözün aydın,inşallah bebeklerin seni hiç bırakmaz...

akasya gözün aydın,kırmızılar yoldaymış ne güzel...

merve sana ve bebişine sevgiler, ben hala bu formu tam anlamıyla kullanamıyorum galiba 97 msg oldugunu nerden görmüştün:)?
Ben bu sitenin her şeyini bilirim canım illiğini çilliğini
Armaan canım msj gönderdim sana. Mervişim 10 dakika engeli :26: Eğer çıkmak zorunda kalırsam da akşam yazacağım kuzum... Prensese sevgiler... Teyzeleri çok seviyor onu

Anladım kuzum.Oda sizleri çok seviyor teyzelerii

Memorialda pgt ya da 24 sure testleri kendi hastanelerinde mi yapılıyor yoksa baska bir merkezi mi gönderiliyor arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…