- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.201
İnşallah canım. Benim kesin sanırım. Buna bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim. Ama benim için normalleşme belirtisi olduğundan çok sevindim.
Çok sağol Sevgiciğim.. Hepimiz için herşeyin hayırlısı. Bebeğin sağlıksız olup başka üzüntüler yaşayacağına erkenden bunu yaşaman daha az üzücü diye düşünüyorum.
Armaan sola yatıklığı ben çok araştırmıştım. Hamileliğe engel olmaz diyenler de vardı. Düzeltilmeli diyenler de. Ben hamile kalabildim. Demek ki engel olmuyor diye düşünüyorum.İnşallah bir dahaki tedavimde de hamile kalabilirim. Bu arada galiba regl olacağım. Nazlı bir durum var ama inşallah gelir. İhtimali bile mutlu etti beni
çok sevindim Akasya rahat rahat gidebileceksin doktora.. darısı basıma:)
Mesajım geldi mi bu arada gönderip gönderemediğimi anlayamadım
Canım regl mi oldun yoksaaa
Mervişim ona benzer bir durum var ama böyle tam değil. Ara ara az az gibi. Emin olamadım. :26:Eğer artarsa oldu diyeceğim. Dua et bana kuzum..
Bu arada seni takipteyim.Diğer topikte okuyorum. Herşey yolunda maşallah
Yok canım gelmedi maaleseff.. Acaba neden iletilmedi ki ?Benim kutum mu dolu ki ? Bir daha dener misin canım ? Bu arada inşallah yakın senin de gelir. Ve tedavimize başlarız
hala 100 mesaj olamamışım Akasya:)
Teşekkür ederim canım benim çok şükür her şey yolunda maşallah maşallah diyeyimde nazarı değmesin bazılarının
Ay hadi inşallah yaa ne renk peki kahvemi?
100 mesaj olamadığım için mesaj atamıyormusum az kaldı sanırım bu 98
Herkese iyi akşamlar diliyorum:) (100)
Armaan ha gayret anacımm 3 mesajın kalmış 100'e ulaşmana hadi yaz bişeylerde ulaş
Ayy turkuazcığım öyle deme lütfennn vakti zamanı vardır elbet.
2 kere pgtli tüp bebek denemiştin değil mi?
İnşallah bebeğine kavuşacağın vakit yakındır.
Bu arada rahim filmi felan çekildin mi?
laporoskopi felan yaptırdın mı?eğer bunları yaptırdıysan
Birdaha yaptırma canım Rahmine fazla müdahale ettirme
Bizim bir arkadaş var 2 kere laparoskopi yaptırdı ve şimdi rahmi kalınlaşmıyor dondurulmuşlarını transfer edemiyor doktoru
Sebebide buymuş Rahime fazla müdahale edilip doğal dengesi bozulmuş
Hakkında hayırlısı canım
Ben bu sitenin her şeyini bilirim canım illiğini çilliğinimerve sana ve bebişine sevgiler, ben hala bu formu tam anlamıyla kullanamıyorum galiba 97 msg oldugunu nerden görmüştün:)?
Armaan canım msj gönderdim sana. Mervişim 10 dakika engeli :26: Eğer çıkmak zorunda kalırsam da akşam yazacağım kuzum... Prensese sevgiler...Teyzeleri çok seviyor onu
Memorialda pgt ya da 24 sure testleri kendi hastanelerinde mi yapılıyor yoksa baska bir merkezi mi gönderiliyor arkadaşlar?
Mervem heyecan had safhada. Sanki ilk tedavim...
Armaancım anggel cevaplamış, öyle
Eee hemen hemen 1 sene geçti aradan evladına kavuşacaksın bu kez inşallah heyecanlanmamak ne mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?