- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.421
iyi geceler kızlar herkes iyi okuduğum kadarıyla perşembe günü lekelenmem olmuştu bir kerelik çok üzüldüm ağladım ama o günden sonra hiç birşeyy gelmedi dün akşam yine ağlama krizine girdim betahcg baktırdık 4+5 günlüktüm 5668 çıktı korkudan doktora gidemiyorum kalbim duracak gibi oluyor yanlız bana değer çok normal gelmedi fikri olan varsa sevinirim sanki tekrar umutlanmaya başladımm
canım ben de 1-9 tranlakosyon var eşimde %3 kromozomlarda mozaiklik var ve sperm azlığı.yok yok anlayacağın. ilk denememde benden dolayı hiç sağlıklı çıkmadı.senin neydi sorun? inş bu sefer olur canım ya.çok zor bir süreç.
İncim ben dağınık kafayla pek anlamamış olabilirim. Sen çarşamba günü Cumhur Bey ile bizim meseleyi konuş. Bizim seninle dertlerimiz aynıAllah inşallah sevinç ortaklığı versin ikimize
Evet iskorpitcim zaten parça kalmıstı ama doktor kontrolde adetle atılacağını söylemişti...o guzel ihtimale gelince buyuk bir mucize olması gerekır cunku doktor korunmamızı soylemişti parca kaldıgı için enfeksiyon olmasın diye... Ben sabırsızlıkla tekrar deneyebilmek için beklerken bakalım şansım döner inşallah....
iskorpit canım bizde nerede dondurulmuş.benim hiç sağlıklı çıkmadı.yeniden başlayacağım. inş bu sefer sağlıklı çıkar.
Bende genart ta yaptırdım,peki çok kalabalık diye biliyorum başkent i öyle mi?bir de pgt yi nerde yaptılar?hastanenin genetik labı var mı?maliyet nasıl?çok sordum galiba ayça
Kızlar son 1Sanki gebelik testi yaptıracağım o kadar heyecanlıyım
embriyo başına 250.biyopsi için 400 verdik.genartta nasıl fiyaTLAR):):)
canımm insallah içinde parça kalmamıştır ,bu senın doğal surecının gecıkmesıdır.. dr.unu aradı mı? seni bir muayene etsin bakalım deidğim gibi bu gecıkme senın doğal sürecındeir insallah..hayırlısı olsun..
Tamam canım soracağım hastanedeyse.
Amin amin
İncim inan ben de senin kadar heyecanlıyımAylardan sonra ilk defa güzel gelişmeler olacak inşallah Bu arada ben de 23 'üne Nur Hanıma randevu aldım. Ama maalesef sabah yoktu. Saat 2'ye alabildim. Cumartesi Hazademe yetişmem pek mümkün görünmüyor
Oh ne guzel hazade ye gitme pilanlai yapiyorsunz
Akasyacim nasilsin iyisin insallah kusuruma bakma cocuklardan
Kimseye nailsin bile diyemiyorum arada bazi seylere cevap verip cikiyorum
Sizlerden bir sozde ben aliyim ben insallah turkiye ye gelincede biryerde bir bulusma ayarliyalim
Sizlerle tanismayi cok ama cok istiyorum hepinizi optum kocamannnn
inci tanesi canımmmm.az kaldı zaman geçse biran önce de o gebelik testi zamanlarına gelsen olumlu sonuç alsan.inş canım.yarın güzel haberler ver inş.
oyyy incimmm hadiii çok az kalmışşş
bende adet olmayı beklıomm kıss
adet olmayı beklerken hiç bu kadar heveslenmemıstımhormon ve rahım kaldı onlar için gerek
merhaba incicim, bugün benim de kontrol randevum vardı. aynı senin gibi akşamdan çok heyecanlandım. içime bir mutluluk doldu nedense. neyse bugun gittik muayene etti dr um. benim bri sorunum vardı geçmiş sayfalarda bahsetmiştim. rahimden sıvı geliyordu. bugun yumurtlama günümdü. ultrasonla baktığında karnımın içi su doluymuş. ama rahimde ve tüplerde hiç sıvı yok bu iyi bişey dedi. ama belli bir zaman sonra karın içindeki bu sıvı tüplerin ucu karın içinde açık olduğundan tüplerden geçerek rahimin içine doluyor.rahim de kasılark on sıvıyı dışarı atmaya çalışıyor. sebebi bulundu gibi. bunu önlemenin yolu şimdilik yok. belki tüpler karın içi tarafından bağlanabilir dedi. ama kararı kesinleştirmedik henüz. sonuçta tüplerde sıvı birikmesi yok şu anda. ben de o yüzden tüpleri bağlatmayı düşünmüyorum.
bu topikte bize örnek olacak bir çok kişi var mesela hanzede, 3 düşük ve 3 tüp denemsinden sonra doğal yolla hamile kalıp bebeğini kucağına almadı mı? belki ebim de bir gün doğal yolla sağlıklı bebeğim olabilir. Allahtan ümit kesilmez. ben yolunda bulunayım, duamı eksik etmeyeyim. değil mi?
nasipse ben de nisan gibi yada mart sonu olacağım adetle yeni denemeye başlamayı düşünüyorum. bekleyen arkadaşlar hadi takılın peşimize... ben bir yerde bahar aylarında yapılan tüp denemelerinin daha başarılı sonuçlar verdiğini okumuştum. belki baharın gelişi umutları yeşerttiği gibi bizim bebeklerin gelişine de vesile olur.
sevgiler...
İncim inan ben de senin kadar heyecanlıyımAylardan sonra ilk defa güzel gelişmeler olacak inşallah Bu arada ben de 23 'üne Nur Hanıma randevu aldım. Ama maalesef sabah yoktu. Saat 2'ye alabildim. Cumartesi Hazademe yetişmem pek mümkün görünmüyor
Oh ne guzel hazade ye gitme pilanlai yapiyorsunz
Akasyacim nasilsin iyisin insallah kusuruma bakma cocuklardan
Kimseye nailsin bile diyemiyorum arada bazi seylere cevap verip cikiyorum
Sizlerden bir sozde ben aliyim ben insallah turkiye ye gelincede biryerde bir bulusma ayarliyalim
Sizlerle tanismayi cok ama cok istiyorum hepinizi optum kocamannnn
iyi geceler kızlar herkes iyi okuduğum kadarıyla perşembe günü lekelenmem olmuştu bir kerelik çok üzüldüm ağladım ama o günden sonra hiç birşeyy gelmedi dün akşam yine ağlama krizine girdim betahcg baktırdık 4+5 günlüktüm 5668 çıktı korkudan doktora gidemiyorum kalbim duracak gibi oluyor yanlız bana değer çok normal gelmedi fikri olan varsa sevinirim sanki tekrar umutlanmaya başladımm
Tamam canım soracağım hastanedeyse.
Amin amin
Uyyyyy heyecan dorukta valla bizde senin kadar heyecanlıyız incim valla Rabbim yardımcın olsun
Yarın saat kaçta randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?