Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sevgiciğim ;

Bence doktorunla bir görüş. Ya da testi tekrarla. Acı ama gerçek olan şu ki korkunun ecele faydası yok. Er ya da geç olan olacak. Sen her zaman hayırlısını dile, hayırlısını iste..

Genetikle uğraşmak çok zor Allah yardımcımız olsun. Ama imkansız diye birşey de yok. Önemli olan mücadele etmek. İnşallah bir dahaki tedavinde sağlıklı bulunur Ayçacığım.

İncim ben dağınık kafayla pek anlamamış olabilirim. Sen çarşamba günü Cumhur Bey ile bizim meseleyi konuş. Bizim seninle dertlerimiz aynı Allah inşallah sevinç ortaklığı versin ikimize

Tamam canım soracağım hastanedeyse.
Amin amin

Kızlar son 1 Sanki gebelik testi yaptıracağım o kadar heyecanlıyım

Genetikle uğraşmak çok zor Allah yardımcımız olsun. Ama imkansız diye birşey de yok. Önemli olan mücadele etmek. İnşallah bir dahaki tedavinde sağlıklı bulunur Ayçacığım.[/QUOTE]

evet canım allah hepimizin yardımcısı olsun.her gün hayallerle yatıp kalkıyoruz.teşekkür ederim.

sevgiciğim doktorunla görüş bence de belirsizlik çok daha zor bir şey. inş olumlu olur ama olumsuz da olsa insan şöyle bi rahatlayıp acı da olsa önüne bakıyor. inş inş olumlu olsun.

inci tanesi canımmmm.az kaldı zaman geçse biran önce de o gebelik testi zamanlarına gelsen olumlu sonuç alsan.inş canım.yarın güzel haberler ver inş.

canımm insallah içinde parça kalmamıştır ,bu senın doğal surecının gecıkmesıdır.. dr.unu aradı mı? seni bir muayene etsin bakalım deidğim gibi bu gecıkme senın doğal sürecındeir insallah..hayırlısı olsun..

iskorpit canım bizde nerede dondurulmuş.benim hiç sağlıklı çıkmadı.yeniden başlayacağım. inş bu sefer sağlıklı çıkar.

hayırlısı olsun canım benımm.. dua et bolbol Rabbime sonuçta tedbir bizden takdir Allahtan tatlım..

Bende genart ta yaptırdım,peki çok kalabalık diye biliyorum başkent i öyle mi?bir de pgt yi nerde yaptılar?hastanenin genetik labı var mı?maliyet nasıl?çok sordum galiba ayça

kalabalık ama ben pek şikayetçi olmadım.çünkü doktorum hastalarını hiç unutmuyor.çok iyi birisi. biraz bekliyoruz ama olsun.hastahanenin kendi lanoratuvarı var.ımsi tekniği yok diyorlar ama bilmiyorum.yani iyi mi ?ama üniversite sonuçta kötü değildir en azından.genart nasıl?

embriyo başına 250.biyopsi için 400 verdik.genartta nasıl fiyaTLAR):):) hem çok sormadın. sonuçta amaç paylaşm istediğini sor cnm.

Son düzenleme:
embriyo başına 250.biyopsi için 400 verdik.genartta nasıl fiyaTLAR):):)

ünivdeki genetikcide bana şey dedıydı biyopsi basına 350tlmiş ama problem gen basına yani.. sanırım ünide yapmıyorlar bizi anlaşmalı bi tıp merkezine göndecekler .. yada yapıyorlarmıkı bılmıyorum gidince ögrences sanırım :26:

salı ve cuma günleri benım temizlik günlerim

bugun pazarda var ama yagmurlu çok ıslanmadan gitmenin yollarını hesaplamaya çalışıyorum

hepinize iyi günler..

merhaba incicim, bugün benim de kontrol randevum vardı. aynı senin gibi akşamdan çok heyecanlandım. içime bir mutluluk doldu nedense. neyse bugun gittik muayene etti dr um. benim bri sorunum vardı geçmiş sayfalarda bahsetmiştim. rahimden sıvı geliyordu. bugun yumurtlama günümdü. ultrasonla baktığında karnımın içi su doluymuş. ama rahimde ve tüplerde hiç sıvı yok bu iyi bişey dedi. ama belli bir zaman sonra karın içindeki bu sıvı tüplerin ucu karın içinde açık olduğundan tüplerden geçerek rahimin içine doluyor.rahim de kasılark on sıvıyı dışarı atmaya çalışıyor. sebebi bulundu gibi. bunu önlemenin yolu şimdilik yok. belki tüpler karın içi tarafından bağlanabilir dedi. ama kararı kesinleştirmedik henüz. sonuçta tüplerde sıvı birikmesi yok şu anda. ben de o yüzden tüpleri bağlatmayı düşünmüyorum.

bu topikte bize örnek olacak bir çok kişi var mesela hanzede, 3 düşük ve 3 tüp denemsinden sonra doğal yolla hamile kalıp bebeğini kucağına almadı mı? belki ebim de bir gün doğal yolla sağlıklı bebeğim olabilir. Allahtan ümit kesilmez. ben yolunda bulunayım, duamı eksik etmeyeyim. değil mi?

nasipse ben de nisan gibi yada mart sonu olacağım adetle yeni denemeye başlamayı düşünüyorum. bekleyen arkadaşlar hadi takılın peşimize... ben bir yerde bahar aylarında yapılan tüp denemelerinin daha başarılı sonuçlar verdiğini okumuştum. belki baharın gelişi umutları yeşerttiği gibi bizim bebeklerin gelişine de vesile olur.

sevgiler...

İnşallah İskorpit cim inşallah , bu hafta doktora gidicem bakalım, hayırlısı artık... doğal olmayı o kadar çok istiyorum ki:)

Tamam canım soracağım hastanedeyse.
Amin amin

Kızlar son 1 Sanki gebelik testi yaptıracağım o kadar heyecanlıyım

İncim inan ben de senin kadar heyecanlıyım Aylardan sonra ilk defa güzel gelişmeler olacak inşallah Bu arada ben de 23 'üne Nur Hanıma randevu aldım. Ama maalesef sabah yoktu. Saat 2'ye alabildim. Cumartesi Hazademe yetişmem pek mümkün görünmüyor

Oh ne guzel hazade ye gitme pilanlai yapiyorsunz
Akasyacim nasilsin iyisin insallah kusuruma bakma cocuklardan
Kimseye nailsin bile diyemiyorum arada bazi seylere cevap verip cikiyorum

Sizlerden bir sozde ben aliyim ben insallah turkiye ye gelincede biryerde bir bulusma ayarliyalim
Sizlerle tanismayi cok ama cok istiyorum hepinizi optum kocamannnn

Özlemciğim ;

Faceten bakıyorum kızlara. Maşallahları var prenseslerin Hele ki o ağlama sahnesine bayıldım. Kıyamam nasıl da dudak bükerek ağlamış.

Bu arada ufaklık bencede ablaya benzeyecek. Şimdiden ben ablasına çok benzettim

Ben iyiyim canım. Çok şükür. Gün saymaya başladık. Önce İncim için sonra kendim için. Kısmetse Hazadeye gitmeyi düşünüyoruz. İnşallah sen Türkiye'ye geldiğinde görüşebiliriz.

inci tanesi canımmmm.az kaldı zaman geçse biran önce de o gebelik testi zamanlarına gelsen olumlu sonuç alsan.inş canım.yarın güzel haberler ver inş.

Allah razı olsun ayçacım. Amin inşaallah

oyyy incimmm hadiii çok az kalmışşş

bende adet olmayı beklıomm kıss
adet olmayı beklerken hiç bu kadar heveslenmemıstım hormon ve rahım kaldı onlar için gerek

Yarın tedavi müjdesini bir alabilsem hayırlısıyla
Bu adetinle başlayacak mısın?

Merhaba canım. İnşaallah işleme gerek kalmaz. Kesinlikle doğru düşünüyorsun
Geçen yıl bahar kabus gibiydi benim için umarım bu yıl bebeğime kavuşacağım rüya gibi bahar olur

Ayyy Akasyam yarın Derin Bey'in odasında düşüp bayılmazsam iyidir Ben muayene sonrası hazırlanırken eşim pat diye soruveriyor tedavi işini Diyeceğim bekle geleyim de birlikte soralım

Sen de güzel haberler getireceksin inşaallah

Canım hazade müsait olursa sizler de olursanız pazar gideriz

İnşaallah özlemim. Var mı yakın gelecekte öyle bir plan?

Son düzenleme:

Değerin 2500'ü geçmiş kese görülebilir aslında.Ve bana anormal gelmedi kan değerin haftana göre
Bence cesaretini toplayıp doktora gitmelisin nereye kadar kaçacaksın canım

Kızlar ben geldim Hemde güzelim embriolarımı alıpta geldim

İki tanesini de dondurduk elhamduLillah.

Pgt sonucuna göre 2 embrioda monozomi 18, birinde monozomi 16, birinde trizomi 13 çıkmış:18::18::18::18:

İşin en qarip yanı, bizim hastalıklı embriolar kaliteli olarak 5. güne kadar gelmişler. Doktor dedi ki, pgt yapılmamış olsaydı bu embrioları sağlam sanıp transfer ede bilirdik:18::18:

Çok şükür embriolarıma kovuşdum Kendime söz verdim hiç bir olumsuz düşünce yok. Bebeklerim benimle birlikte ve test gününe kadar da böyle düşünücem. Test tarihim 24 mart. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eylesin.

melisdilek canımm randevunun iyi geçmesine sevındım.. hadi insallah daha daha güzel haberler vereceksın bızlere.. en azından artık prob. az olsa biliyorsun..

yer gök duayla demişler.. dua edicez çaresiz değiliz çok şükür.. hiç bi zaman kendini çaresiz hissetme canım.. Rabbime sığın..dualarında gücüne inanmalıyız.. başarmanın yarısı inanmak canım pozitif ol..olumlu düşün ..bu söylediklerim benim içinde geçerli bu topikteki diğer arkadaşlarım içinde geçerli.. bu ay /yıl olmazsada vardır bir hayır bazen şer diye gördüklerimize bir bakmışsınki hayırmış aslında olayların bu boyutunuda unutmamak gerek.. hakkımızda hayırlısı olsun..Mevlam neylerse güzel eyler canım..
ben kendimi kötü hissettiğim zaman hemen dua ediyorum.. bi ara suphanallahil azim ve bi hamdihi diyordum şimdilerde rabbi yessir.. duasını söylüyorum

armaancımm gönlünden geçen duaların kabul olmasını dileğiyle ozaman diyorumm aminnnnn

incicim yok canım bu ay değil ben nisana kaldım buyuk ihtimal 26martta randevum varya hormonla rahım yetıssın dıye panık yapmıs bulunmaktayım ,yetişmezse mecbur randevuyu değiştirmek için arıcaz zaten bide benım adetım cuma felan denk gelmez umarım haftasonu acık lab.nerden bulayımda hormon yaptırayım yaww neyse herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…