- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.441
Kızlar ben geldimHemde güzelim embriolarımı alıpta geldim
İki tanesini de dondurduk elhamduLillah.
Pgt sonucuna göre 2 embrioda monozomi 18, birinde monozomi 16, birinde trizomi 13 çıkmış:18::18::18::18:
İşin en qarip yanı, bizim hastalıklı embriolar kaliteli olarak 5. güne kadar gelmişler. Doktor dedi ki, pgt yapılmamış olsaydı bu embrioları sağlam sanıp transfer ede bilirdik:18::18:
Çok şükür embriolarıma kovuşdumKendime söz verdim hiç bir olumsuz düşünce yok. Bebeklerim benimle birlikte ve test gününe kadar da böyle düşünücem. Test tarihim 24 mart. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eylesin.
Pgt sonucuna göre 2 embrioda monozomi 18, birinde monozomi 16, birinde trizomi 13 çıkmış:18::18::18::18:
İşin en qarip yanı, bizim hastalıklı embriolar kaliteli olarak 5. güne kadar gelmişler. Doktor dedi ki, pgt yapılmamış olsaydı bu embrioları sağlam sanıp transfer ede bilirdik:18::18:
Çok şükür embriolarıma kovuşdumKendime söz verdim hiç bir olumsuz düşünce yok. Bebeklerim benimle birlikte ve test gününe kadar da böyle düşünücem. Test tarihim 24 mart. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eylesin.
Canım hadi hayırlı olsun, sıkıca tutunsunlar inşaallah.
3 embriyo mu transfer edildi?
Sağol kuzum
İlki 1'de ikincisi 3'te.
Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5 sağlam elhamduLillah.
Yarın saat 11 de transfer varinşeAllah
öncelıkleee masallahhh dıyorummmm canımmmm benımmmmen iyisini dusunmussun canım mumkun oldugunca olumsuz düşünme.. test gününe kadar ayetel gibi kuvvetli dualar oku istersen yada sen ne istersen onu oku..
birde fish mi yaptınız array mı?
Amin Teşekkür ederim. Ben sözümü tutup sayıyı söylemeyim artık siz anlarsınız
Seninde son 1 günün kalmış. Rabbim hepimize hayırlısını nasip eylesin.
Özlemciğim ;
Faceten bakıyorum kızlara. Maşallahları var prenseslerinHele ki o ağlama sahnesine bayıldım. Kıyamam nasıl da dudak bükerek ağlamış.
Bu arada ufaklık bencede ablaya benzeyecek. Şimdiden ben ablasına çok benzettim
Ben iyiyim canım. Çok şükür. Gün saymaya başladık. Önce İncim için sonra kendim için.Kısmetse Hazadeye gitmeyi düşünüyoruz. İnşallah sen Türkiye'ye geldiğinde görüşebiliriz.
Niye kız sayıyı söyleyince ne oluyorki bereketi mi kaçacak
Yok yaa estağfirullah. Bir az fazla kaçdı sayı yasa gereğiHani kimseye söyleme derler yaa
Bende sizinle beraber gun sayiyorum buradan hakkinizda hayirlisi olur insallah
Ben ufak kizi cok benzetemiyorum buyuk kiza ha simdiki haline benzeyebilir
Ben bebekligi ile karsilastirma yapiyorum belki o yuzden bebekligine benzetemiyorum
Inciiiim dusunuyoruz ama cok zaman var insallah geldigimde karnin burnunda olur seninde akasya ninda
Eylulde dusunuyoruz gerci zaman nerdirki bir bakmissin sene bitmis artik okadar hizli geciyor ki
Bizde fiş yöntemi uygulandı. Fişle bu kadar sorun çıktısa arrayla ne kadar çıkardı kim bilir:18: ...
Söylee çabukkkkk
Ay her şey yasalara göre mi yaplıyor sanki benimkide yasadışıydı ne olacak
hımm arrayda çok mu didikleyip inceliyorlar yani? umarım ben senın aşamalarına geldiğimde (tabee yumurtam ve embryom olursa) doktor bana secım yaptırmaz umarım yont.ler konusunda.. yoksa ne diyecegımı bilemem sanırım.. zor bu işler Allah yardımcımız olsunn.
amaaa ben bılmıyomkı senın kaç yavrucak istediğini hadee söleee 2 mi 3 mü
incicim yok canım bu ay değil ben nisana kaldım buyuk ihtimal 26martta randevum varya hormonla rahım yetıssın dıye panık yapmıs bulunmaktayım ,yetişmezse mecbur randevuyu değiştirmek için arıcaz zatenbide benım adetım cuma felan denk gelmez umarım haftasonu acık lab.nerden bulayımda hormon yaptırayım yaww neyse herşeyin hayırlısı..
Tamam siz kazandınız söylüyorum
Tamam siz kazandınız söylüyorum
Amin Teşekkür ederim. Ben sözümü tutup sayıyı söylemeyim artık siz anlarsınız
Seninde son 1 günün kalmış. Rabbim hepimize hayırlısını nasip eylesin.
İkinci randevun senin asıl dooktoruna mı?
Bende sizinle beraber gun sayiyorum buradan hakkinizda hayirlisi olur insallah
Ben ufak kizi cok benzetemiyorum buyuk kiza ha simdiki haline benzeyebilir
Ben bebekligi ile karsilastirma yapiyorum belki o yuzden bebekligine benzetemiyorum
Inciiiim dusunuyoruz ama cok zaman var insallah geldigimde karnin burnunda olur seninde akasya ninda
Eylulde dusunuyoruz gerci zaman nerdirki bir bakmissin sene bitmis artik okadar hizli geciyor ki
hımm arrayda çok mu didikleyip inceliyorlar yani? umarım ben senın aşamalarına geldiğimde (tabee yumurtam ve embryom olursa) doktor bana secım yaptırmaz umarım yont.ler konusunda.. yoksa ne diyecegımı bilemem sanırım.. zor bu işler Allah yardımcımız olsunn.
amaaa ben bılmıyomkı senın kaç yavrucak istediğini hadee söleee 2 mi 3 mü
Sözle değil de resimle söyledim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?