Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım hadi hayırlı olsun, sıkıca tutunsunlar inşaallah.
3 embriyo mu transfer edildi?

öncelıkleee masallahhh dıyorummmm canımmmm benımmmm en iyisini dusunmussun canım mumkun oldugunca olumsuz düşünme.. test gününe kadar ayetel gibi kuvvetli dualar oku istersen yada sen ne istersen onu oku..

birde fish mi yaptınız array mı?

Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5 sağlam elhamduLillah.
Yarın saat 11 de transfer var inşeAllah

cnm allah tamamına erdirsin inş. şimdi olumsuz seyleri bi kenara bırak. inş. pozitifi göreceksin.

bende hep şükrettim ya pgt yapılmasaydı sağlıksız olanlar transfer edilseydi allah korusun ne zorluklarr çıkardı basımıza.
rabbim can versin. olumlu sonucu paylaşalım bir an önce. allaha emanet ol. öpüyorumm..

Bizde fiş yöntemi uygulandı. Fişle bu kadar sorun çıktısa arrayla ne kadar çıkardı kim bilir:18: ...

Bende sizinle beraber gun sayiyorum buradan hakkinizda hayirlisi olur insallah

Ben ufak kizi cok benzetemiyorum buyuk kiza ha simdiki haline benzeyebilir
Ben bebekligi ile karsilastirma yapiyorum belki o yuzden bebekligine benzetemiyorum

Inciiiim dusunuyoruz ama cok zaman var insallah geldigimde karnin burnunda olur seninde akasya ninda
Eylulde dusunuyoruz gerci zaman nerdirki bir bakmissin sene bitmis artik okadar hizli geciyor ki

Özlem bende küçük kızını sana fazla benzetemedim
Ama maşallah çok tatlı Büyümüş bile Rabbim nazarlardan esirgesin
İzin zamanınız eylüldemi?

Bizde fiş yöntemi uygulandı. Fişle bu kadar sorun çıktısa arrayla ne kadar çıkardı kim bilir:18: ...

hımm arrayda çok mu didikleyip inceliyorlar yani? umarım ben senın aşamalarına geldiğimde (tabee yumurtam ve embryom olursa) doktor bana secım yaptırmaz umarım yont.ler konusunda.. yoksa ne diyecegımı bilemem sanırım.. zor bu işler Allah yardımcımız olsunn.

amaaa ben bılmıyomkı senın kaç yavrucak istediğini hadee söleee 2 mi 3 mü

Söylee çabukkkkk
Ay her şey yasalara göre mi yaplıyor sanki benimkide yasadışıydı ne olacak

Tamam siz kazandınız söylüyorum

Hakkında hayırlısı olsun
Hormon tahlillerini özel hastanede yaptıramaz mısın?

Amin Teşekkür ederim. Ben sözümü tutup sayıyı söylemeyim artık siz anlarsınız

Seninde son 1 günün kalmış. Rabbim hepimize hayırlısını nasip eylesin.

Amin inşaallah
9'dan çıkarmıştım ben sayıyı

İkinci randevun senin asıl dooktoruna mı?

1'de ameliyat olduğum doktora 3'te tüp bebeğe canım.

Özlemcim biz de şimdiki halini benzetiyoruz :) İnanılmaz benziyorlar :)

Array'de tüm kromozomlara bakılıyor canım. Neler çıkıyor neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…