Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gözün aydın canım. Evet olumsuz düşünce yok. Hep pozitif düşünelim sonuç da pozitif olsun inşallah Sümeyyem yaaa 4 embiryoda ne kadar çok problem çıkmış Şok oldum. Bacım affına sığınarak senin yaşın kaçtı ki ? Ayy böyle sonuçlar gördükçe iyice aklım karışıyor. Bir diyorum tevekkül edeyim. Bir diyorum yok illa kromozomlara da baktırayım.. Allah yardımcımız olsun.

oyy masallahh suphanallahhhh... Rabbim sana ve babasına bağışlasın kuzucuklarını.. NurAllahım tamamına erdirsin insallahhh.. bizlere müjdeli haber vereceksin bubuşla bırlıkte

inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. cnm dualarımız yerine ulaşır inş.

sümeyye maaşallah kuzucuklarına sıkıca tutunsunlar inş. ananas ye hergün 2,5 lt suyunuda eksik etme.
nacizane bana tavsiyeleri bende iletmek istedim..
kendine iyi bak.

inci cnm hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah..

Hamilelerimiz

merve - 2 kayıptan sonra ilk denemesinde kızına kavuştu, doğum için gün sayıyor Yaklaşık 3 ay var doğuma
tulip - Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat etti. İlk denemesinde hamile kaldı çok şükür, oğlunun gelmesi için gün sayıyor Yaklaşık 4 ay var doğuma
akide - Olumsuz sonuç veren tedavinin ardından doğal yolla oğluna kavuştu Doğuma yaklaşık 4 ay var

Annelerimiz

ozlemcano - ilk kızı pgt ile dünyaya geldi, ikinci kızı doğal yolla geldi Almina'sı yaklaşık 1,5 yaşında, Eslem'i 1,5 aylık 2 kaybı var.
hituci - 4.denemesinde ikiz kızlarına kavuştu, Ebrar ve İclal temmuzda 3 yaşında olacaklar
mattika - iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu Ahmet Barış'ı 5,5 aylık
hazade - 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızı Arya Mina'sı yaklaşık 2,5 aylık
chnb - sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı var geçen yıl iptal olan transferden 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı. Ahmet Arda'sı yaklaşık 4 aylık
nazefsa ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştu Eylül'ü 2 aylık
anngel - 4 düşük ve 1 başarısız denemeden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu oğlumuz 1 yaşında
delikız - ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı kuzular 2 aylık

Bekleyen tayfa

akasya - 23 mart cumartesi kontrol
suskunada
laveque
trkuaz
izz

sümeyye - 24 mart pazar büyük gün
iskorpit
bubuş - 16 mart cumartesi büyük gün
ayça
armaan
maiumut
melisdilek
inci
- 13 mart çarşamba kontrol

Son düzenleme:

Hadi hayırlısı İncim.. Senden sonra galiba ilk sırada İzz var. O da bu ay başlayacaktı.

Bubuş Nasılsın?

bilmiyorumki cnm iyimiyim kötümüyüm. :))
hiçbir şey hissetmiyorum. ne ağrı ne sızı ne leke. 7. gün bugün. önceki negatifimde tam tersi kramp adet sancısı gibi ağrılar vardı inş. sonucumda farklı olur. belirti aramayın diyor hamile olanlar. bende aramamaya çalısıyorum. evin içinde ufak ufak işlerimi yapıyorum.,
rabbim ol demiştir umarım.

sende heyecanlısın inş. herşey yolunda çıkar. tez zamanda bebişlerimize kavusalım..

Çok zor biliyorum ama kendimizi dinlemememiz lazım. Allah'ım bebeklerini sana bağışlasın inşaallah.

Sağol canım

oyy oyy yerim onları. inş sımsıkı tutunacaklar sana.olumsuz düşünce yok.bence olacak kavuşacaksın güzel yavrularına. 24 mart çabuk gelsin.sen de bize müjdeyi ver.

Son düzenleme:

hayırlı olsun kuzuukların canım. ben inanıyorumki pozitifi göreceksin bu sefer. kimi bilir belki ikiz bile olabilir.

Allah kucağına almayı nasip etsin canım ... Bubuş ve senle heyecan basladı inşallah bu bahar en mutlu bahar olacak topikteki tüm anne adaylarımız aday adaylarımız için ....Allahım hayırlısıyla sağlıkla...

Ben sonuca dair hiç bir şey düşünemiyordum. Hepsi sağlıklı çıka da bilirdi, hiç sağlıklı çıkmaya da bilirdi. Vallahi ben sorun çıktığına sevindim desem yeridir. Yani tutunamama sebebi keşke yalnız bu olmuş olsa. Allahtan bu sefer hiç ummadığım kadar embrio 5. güne geldi. En iyi tedavimde döllenen 12 yumurtadan yalnızca 4-ü 5. güne gelmişdi. Doktorun ve embriologun sözleri hiç aklımdan çıkmıyor- hastalıklı embriolar o kadar kaliteli gözüküyor ki, onları transfer ede bilirdik dediler. Benim yaş 28 . Bu sefer doktorum yapıla bilecek hiç bir ayrıntını geçmedi desem yeridir. Rabbim çabamazı hayırlı ve sağlam evlatlarla sonlandırsın. Amin.
Senin de randevun alınmış elhamduLillah. Rabbim bu sefer sağlıklı evladına kovuşmanı nasip eylesin.

Amin. Ananas ve su konusuna uymaya çalışıyorum. Tafsiyeler için teşekkürler.

Ben kendime söz verdim (inşeAllah sözümü tuta bilirim) hiç bir belirti aramıycam, sen de arama. En azından 12 günlük bir mutluluk yaşayalım diyilmi...

oyy oyy yerim onları. inş sımsıkı tutunacaklar sana.olumsuz düşünce yok.bence olacak kavuşacaksın güzel yavrularına. 24 mart çabuk gelsin.sen de bize müjdeyi ver.

hayırlı olsun kuzuukların canım. ben inanıyorumki pozitifi göreceksin bu sefer. kimi bilir belki ikiz bile olabilir.

Teşekkür ederim İkiz olmasını çok isterim. İçimde o kadar büyük bir istek var ki, sanki tek olursa az kalır gibime geliyor (tabii öyle olmadığını biliyorum)

Amin. Teşekkür ederim. Rabbim isteyen her kese nasip eylesin.

Sümeyyem affına sığınarak yaşını sormamın sebebi anomolilerin daha çok 35 yaş ve üstünde görülmesi. Yani doktorlar için risk o yaştan sonra başlıyor. Ama yaşa başa bakmıyor sanırım. Bu arada 5. güne gidenlerde de kromozom anomolisi görülebiliyormuş. 5. güne gitmesi de birşey ifade etmiyor.

İyi ki de PGT yaptırmışsın. Benim içimden geçen de yaptırman yönündeydi. Allah tamamına erdirsin canım. Diğer transferlerinde anomoli olan varsa tutunmamış olabilir .Yani tutunmama sebebi bu bozukluklar olabilir. İnşallah bu sefer herşey güzel olacak.. Geliyorrr ler

sümeyye transferin hayırlı olsun,inşallah bebeklerin seni hiç bırakmaz:)

akasya ben de de aynı şey oldu,5 güne gitti hepsi,biri turner,biri trizomi 18 çıktı,pgt siz tüp bebek yaptırsaydık ve tutsaydı,daha zor bir imtihandı bizim için,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…