- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.461
Merveeemmmm bebekleri say
Merveeemmmm bebekleri say
Anacım benim aklımada beynimede bi haller oldu Minnouşum bendeki her şeyi sildi süpürdü valla
Yanlış anlamayın hastaneye olan saygımdan dolayıBir de söz verdim...
Anacım benim aklımada beynimede bi haller oldu Minnouşum bendeki her şeyi sildi süpürdü valla
Yerim senin minnoşunu
Yok canım neden yanlış anlayalımSenin kaçıncı denemendi? Bu sayı normaldir.
Yerim senin minnoşunu
Yok canım neden yanlış anlayalımSenin kaçıncı denemendi? Bu sayı normaldir.
Rabbim bize de senin aklını dağıtan tatlı sebeplerden versin. Amin.
Kızlar ben geldimHemde güzelim embriolarımı alıpta geldim
İki tanesini de dondurduk elhamduLillah.
Pgt sonucuna göre 2 embrioda monozomi 18, birinde monozomi 16, birinde trizomi 13 çıkmış:18::18::18::18:
İşin en qarip yanı, bizim hastalıklı embriolar kaliteli olarak 5. güne kadar gelmişler. Doktor dedi ki, pgt yapılmamış olsaydı bu embrioları sağlam sanıp transfer ede bilirdik:18::18:
Çok şükür embriolarıma kovuşdumKendime söz verdim hiç bir olumsuz düşünce yok. Bebeklerim benimle birlikte ve test gününe kadar da böyle düşünücem. Test tarihim 24 mart. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eylesin.
oyy masallahh suphanallahhhh... Rabbim sana ve babasına bağışlasın kuzucuklarını.. NurAllahım tamamına erdirsin insallahhh.. bizlere müjdeli haber vereceksin bubuşla bırlıkte
Hamilelerimiz
merve - 2 kayıptan sonra ilk denemesinde kızına kavuştu, doğum için gün sayıyorYaklaşık 3 ay var doğuma
tulip - Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat etti. İlk denemesinde hamile kaldı çok şükür, oğlunun gelmesi için gün sayıyorYaklaşık 4 ay var doğuma
akide - Olumsuz sonuç veren tedavinin ardından doğal yolla oğluna kavuştuDoğuma yaklaşık 4 ay var
Annelerimiz
ozlemcano - ilk kızı pgt ile dünyaya geldi, ikinci kızı doğal yolla geldiAlmina'sı yaklaşık 1,5 yaşında, Eslem'i 1,5 aylık 2 kaybı var.
hituci - 4.denemesinde ikiz kızlarına kavuştu, Ebrar ve İclal temmuzda 3 yaşında olacaklar
mattika - iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştuAhmet Barış'ı 5,5 aylık
hazade - 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızıArya Mina'sı yaklaşık 2,5 aylık
chnb - sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı vargeçen yıl iptal olan transferden 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı. Ahmet Arda'sı yaklaşık 4 aylık
nazefsa ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştuEylül'ü 2 aylık
anngel - 4 düşük ve 1 başarısız denemeden sonra doğal yoldan oğluna kavuştuoğlumuz 1 yaşında
delikız - ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldıkuzular 2 aylık
Bekleyen tayfa
akasya - 23 mart cumartesi kontrol
suskunada
laveque
trkuaz
izz
sümeyye - 24 mart pazar büyük gün
iskorpit
bubuş - 16 mart cumartesi büyük gün
ayça
armaan
maiumut
melisdilek
inci - 13 mart çarşamba kontrol
BubuşNasılsın?
bilmiyorumki cnm iyimiyim kötümüyüm. :))
hiçbir şey hissetmiyorum. ne ağrı ne sızı ne leke. 7. gün bugün. önceki negatifimde tam tersi kramp adet sancısı gibi ağrılar vardı inş. sonucumda farklı olur. belirti aramayın diyor hamile olanlar. bende aramamaya çalısıyorum. evin içinde ufak ufak işlerimi yapıyorum.,
rabbim ol demiştir umarım.
sende heyecanlısın inş. herşey yolunda çıkar. tez zamanda bebişlerimize kavusalım..
Pgt sonucuna göre 2 embrioda monozomi 18, birinde monozomi 16, birinde trizomi 13 çıkmış:18::18::18::18:
İşin en qarip yanı, bizim hastalıklı embriolar kaliteli olarak 5. güne kadar gelmişler. Doktor dedi ki, pgt yapılmamış olsaydı bu embrioları sağlam sanıp transfer ede bilirdik:18::18:
Çok şükür embriolarıma kovuşdumKendime söz verdim hiç bir olumsuz düşünce yok. Bebeklerim benimle birlikte ve test gününe kadar da böyle düşünücem. Test tarihim 24 mart. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eylesin.
Gözün aydın canım. Evet olumsuz düşünce yok.Hep pozitif düşünelim sonuç da pozitif olsun inşallah Sümeyyem yaaa 4 embiryoda ne kadar çok problem çıkmış Şok oldum. Bacım affına sığınarak senin yaşın kaçtı ki ? Ayy böyle sonuçlar gördükçe iyice aklım karışıyor. Bir diyorum tevekkül edeyim. Bir diyorum yok illa kromozomlara da baktırayım.. Allah yardımcımız olsun.
inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. cnm dualarımız yerine ulaşır inş.
sümeyye maaşallah kuzucuklarına sıkıca tutunsunlar inş. ananas ye hergün 2,5 lt suyunuda eksik etme.
nacizane bana tavsiyeleri bende iletmek istedim..
kendine iyi bak.
inci cnm hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah..
bilmiyorumki cnm iyimiyim kötümüyüm. :))
hiçbir şey hissetmiyorum. ne ağrı ne sızı ne leke. 7. gün bugün. önceki negatifimde tam tersi kramp adet sancısı gibi ağrılar vardı inş. sonucumda farklı olur. belirti aramayın diyor hamile olanlar. bende aramamaya çalısıyorum. evin içinde ufak ufak işlerimi yapıyorum.,
rabbim ol demiştir umarım.
sende heyecanlısın inş. herşey yolunda çıkar. tez zamanda bebişlerimize kavusalım..
oyy oyy yerim onları. inş sımsıkı tutunacaklar sana.olumsuz düşünce yok.bence olacak kavuşacaksın güzel yavrularına. 24 mart çabuk gelsin.sen de bize müjdeyi ver.
hayırlı olsun kuzuukların canım. ben inanıyorumki pozitifi göreceksin bu sefer. kimi bilir belki ikiz bile olabilir.
Allah kucağına almayı nasip etsin canım ... Bubuş ve senle heyecan basladı inşallah bu bahar en mutlu bahar olacak topikteki tüm anne adaylarımız aday adaylarımız için ....Allahım hayırlısıyla sağlıkla...
Ben sonuca dair hiç bir şey düşünemiyordum. Hepsi sağlıklı çıka da bilirdi, hiç sağlıklı çıkmaya da bilirdi. Vallahi ben sorun çıktığına sevindim desem yeridir. Yani tutunamama sebebi keşke yalnız bu olmuş olsa. Allahtan bu sefer hiç ummadığım kadar embrio 5. güne geldi. En iyi tedavimde döllenen 12 yumurtadan yalnızca 4-ü 5. güne gelmişdi. Doktorun ve embriologun sözleri hiç aklımdan çıkmıyor- hastalıklı embriolar o kadar kaliteli gözüküyor ki, onları transfer ede bilirdik dediler. Benim yaş 28 . Bu sefer doktorum yapıla bilecek hiç bir ayrıntını geçmedi desem yeridir. Rabbim çabamazı hayırlı ve sağlam evlatlarla sonlandırsın. Amin.
Senin de randevun alınmış elhamduLillah. Rabbim bu sefer sağlıklı evladına kovuşmanı nasip eylesin.
Teşekkür ederimİkiz olmasını çok isterim. İçimde o kadar büyük bir istek var ki, sanki tek olursa az kalır gibime geliyor (tabii öyle olmadığını biliyorum)
Sümeyyem affına sığınarak yaşını sormamın sebebi anomolilerin daha çok 35 yaş ve üstünde görülmesi. Yani doktorlar için risk o yaştan sonra başlıyor. Ama yaşa başa bakmıyor sanırım. Bu arada 5. güne gidenlerde de kromozom anomolisi görülebiliyormuş. 5. güne gitmesi de birşey ifade etmiyor.
İyi ki de PGT yaptırmışsın. Benim içimden geçen de yaptırman yönündeydi. Allah tamamına erdirsin canım. Diğer transferlerinde anomoli olan varsa tutunmamış olabilir .Yani tutunmama sebebi bu bozukluklar olabilir. İnşallah bu sefer herşey güzel olacak..Geliyorrr ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?