Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben de öyle olmasını umuyorum. Yaş sormanda da sıkıntı yok. Senin de dediğin gibi yaşa-başa bakmıyor işte.

Benim de size nacizane tafsiyem. Mutlaka tedaviden en az 1 ay önce arı sütü bal polen karışımı kullanın. zaten faydalı bir şey. Benim embriolarımda fark çok büyük oldu. Gerçi bu sefer ilacı da deyiştirdik, yine de ilk ultrason görüntüsünde sayı daha fazlaydı. Be bir de civanperçemli çay içtim. Tedaviye başlayınca durdum. Çayı tam bilmem ama arı sütü mutlaka kullanın derim (tabii alerjiniz yoksa ).

Canım sizin kendi kromozom sorununa bakarken aynı zamanda diğer kromozomlara da bakılabiliyor sanırım. :26: Bizim tek gende kendi sorunumuza bakarken diğerlerine bakamıyorlar. Onun için embiryodan 2 parça alınması gerekiyor. İnci ile benim durumum böyle O nedenle biz düşünüp karar vereceğiz. :18: Hakkımızda hayırlısı olsun..

Ben bundan önceki tedavimde kullanmıştım. Faydasına ben de çok inanıyorum. 5 embiryomun tümü de 5. güne gitmişti. Sonuç bambaşka sebeplerle olumsuz oldu ama sonuçta benim embiyolarım çok kaliteliydi. Ve hamilelik de oldu. O nedenle ben tekrar almayı düşünüyorum. Ama memleketten getirteceğim. İnternette satılanlar ithal çin malı.

Oyy oyy İncim bir bilsem ne yapacağımızı Kırk katır mı kırk satır mı gibi birşey bu. Sence ne yapsak ?? Ya Allah bismillah deyip tevekkül etmeyi düşünüyorum ama işte amaası var :18:

Ben büyük ihtimalle dediğini yapacağım. Yarın arayacağım seni inşaallah, kafa yoralım biraz

Ben büyük ihtimalle dediğini yapacağım. Yarın arayacağım seni inşaallah, kafa yoralım biraz

İncim yarın müjdeli haberini bekliyorum kuzummm. Genetiğe uğrarsan da biraz Cumhur Bey'in kafasını şişir Bir sen bir de ben. Numunelikler. Sağolsun öyle mi olur böyle mi olur diye az didiklemedim beynini.. Ne karar verirsek verelim en hayırlısı olsun İncim.. İyi düşünelim iyi olsun..

Sorma az çekmedi kahrımızı Eşimle gidiyoruz eşim hiç konuşmuyor ben bombalı tüfek gibi konuşuyorum soruyorum Allah razı olsun tekrar tekrar anlatıyor. Siz de eşinle böyle misiniz

Sorma az çekmedi kahrımızı Eşimle gidiyoruz eşim hiç konuşmuyor ben bombalı tüfek gibi konuşuyorum soruyorum Allah razı olsun tekrar tekrar anlatıyor. Siz de eşinle böyle misiniz

Aynen canım. Benim eşim konulara pek vakıf değil. Anlamıyor ya da kulağını pek vermiyor. Sürekli ben konuşuyorum. Ama en son görüşmemizde bu kromozom meselesini sorunca ben eşim artık dayanamadı. Paranoyak olduk biz dedi

Haklı
Kafayı yemezsek iyidir, kendi hastalığımız dışında kromozomlara da takmış durumdayız

İncim yarın güzel haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle dualarım her daim seninle canım arkadaşım

Bu arı sutü polen bal ayrı mı satılıyo beraber karısım olarak mı var sumeyye ben de yapayım bi anlatsana sana zahmet:)... Ya Allahın takdiri kısmetten ziyade olmuyor da keske doktorla en basta bu pgtyi yapsalar pahalı mahalı biz zaten herseyi gözealmışız 5. Gun kaliteli embriyolarda bile sorun oluyor işte bende de olmustu... 3 senem gitti şimdi yaş olarak da riskli gruba girdim... Allahım sen sağlıkla kısmet et yarabbim bebeklerimizi bize...

Canım ben ayrı ayrı aldım. Uzmanlar da ayrı ayrı daha faydalı diyorlar. Bir de balın içine karışınca kilo problemi olabiliyor.

Canım ben ayrı ayrı aldım. Uzmanlar da ayrı ayrı daha faydalı diyorlar. Bir de balın içine karışınca kilo problemi olabiliyor.

Arı sütü çok hassas bir madde. Isının etkisiyle çabuk bozuluyor. Aslında kilo sorunu yoksa bala karışık olarak satılan arı sütü daha dayanıklı oluyor. Bal bozulmasını engelliyor çünki. Benim kullandığım 3-lü karışımdı. Aktardan almıştım. BÖyle karışımları her yerden bulmak mümkün. Sabahları ve akşam yemeğinden önce aç karnına yenilmesi tafsiye olunuyor. Gerçi ben yalnız sabahları yerdim. Az dozla başlayıp giderek dozu artırmak gerekiyormuş. Ancak en azı bebek planlanan zamandan 1 ay öncesinden kullanmak gerekiyor.

Karışımın içerisinde polen miktarı az oluyor. Bende midede sorun yarattığı için ayrıca polen kullanmadım. Ancak polen de içerik açısından muhteşem bir ürün. Dikkat et, polene karşı alerjin ola bilir. (mesela eşimde şiddetli alerji var polene karşı).

istersen aşağıdakı geçitten daha geniş bilgi ala bilirsin.

Arı Sütünün Faydaları ve Kullanımı | Beslenme Desteği

incii cnm inş. şu anda görüşmelerin sevindiricidir. güzel haberlerle gel inş.

sümeyye cnm bende bu tedavide pgt yapılacak cok yumurta elde etmemiz gerektiği için. tedaviyle birlikte bal,çörekotu,tarcın,polen karısımı yaptım sabah akaşm onu yedim.
geçenkine göre +5 fark attı 8 yumurta toplandı hepsi döllendi ama pgtye 6 sı gitti. bizim içinde gayet yeterliydi. bence faydası oldu. hem sayı hem kalite olarak.
alerjisi olamyan herkes yesin bence hiçbir zararı yok nasıl olsa..

Incim ,

randevun yarin mi?
ben de yarin senden gelecek guzel haberleri bekliyor olacagim.
Insallah rast gitsin hersey .
Memoriala benden selam soyle :)

selam kızlar,

hepinizi cok ozeldim .
gercekten ozledim ...

bir bakayım dedim neler oluyor bitiyor diye...

evet dogru . yurtdısında yani benim yazıstıgım hıc kımse fısh duymamıs. herkes array yaptırıyor . bu arada yazıstıgım kişiler Amerika, İngiltere ve Avustralya genelde.
benim aklima CHNB'nin dedigi bir sey takılıyor . Bir yazısmamızda bana demıstı kı , biz zaten zor gebe kalıyoruz. o halde neden array ve 5. gune bekletıyoruz ? buun kromozomlara bakmaya ne gerek var , bızım sorunlu olan kromozomlarımız dısında cıkacak olananomalıler zaten normal ınsanlada da olabılecek rıskler.

bu benım hep kafamda oldu ve cevabını bulamadım. bir yandan evet haklı gıbı gelıyor ama dıger yandan da neden bakılmısken hepsıne bakılmasın ve ben neden 3. gun saglam cıkacak bır embryoyu rahme koydurup sonra aslında arrayle bakılsa ıdı cıkabılecek bır kromozom anomalılı bebegı karnımda tasıyım ve 12 gun sonra negatıf sonucu alayım?
cok uzun bır cumle oldu ama anlatabıldım mı?

ve neden Volkan Bey transloksayonlarda fishi uygun gordugunu soyledi bana ?

cevaplarını bulamıyorum, zaten ne yapacagımı da bılmıyorum .

Lavem canım ben de seni gerçekten özledim. Keşke İstanbul'a yolun düşse de boğazda bir yemek yesek.. martılar eşliğinde dertleşsek Ayy valla hayali bile güzel

İncim bugün randevuya gitti canım. Herşey yolunda demiş Derin Bey. Smear almış. 1 haftada sonuç çıkacak. Smearda da bişey yoksa inşallah haftaya başlıyor. Uzun protokol olacak.

Kromozom problemine hiç girmek istemiyorum. Okumuşsundur bizim için daha büyük bir sorun. Ve karar vermek çok zor. Hakkımızda hayırlısı ....

Cok guzel bir liste olmus.
Km yaptiysa ellerine saglık.

Izz tedaviye mi baslıyor? Haberim yoktu?
Icimin bugun mu yarın mı randevusu?

Akayam senın de kontrol varmıs 23 Martta?

İzz başlayacaktı. Ben de 23 martta kontrole gideceğim canım. Sorun yoksa haziranda denemeyi düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…