- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.501
Sümeyye çok çok sağol ayrıntısıyla anlatmıssın eline sağlık... Şimdi benden denemesi benim 10 -12 tane oluyor yarisi 5. Gune gidiyor bakalim ne kadar artis olcak:)... Sen nasilsin bugun .... Sevgiler... INCIiiiii sen nasilsin her sey yolundadir umarim...Arı sütü çok hassas bir madde. Isının etkisiyle çabuk bozuluyor. Aslında kilo sorunu yoksa bala karışık olarak satılan arı sütü daha dayanıklı oluyor. Bal bozulmasını engelliyor çünki. Benim kullandığım 3-lü karışımdı. Aktardan almıştım. BÖyle karışımları her yerden bulmak mümkün. Sabahları ve akşam yemeğinden önce aç karnına yenilmesi tafsiye olunuyor. Gerçi ben yalnız sabahları yerdim. Az dozla başlayıp giderek dozu artırmak gerekiyormuş. Ancak en azı bebek planlanan zamandan 1 ay öncesinden kullanmak gerekiyor.
Karışımın içerisinde polen miktarı az oluyor. Bende midede sorun yarattığı için ayrıca polen kullanmadım. Ancak polen de içerik açısından muhteşem bir ürün. Dikkat et, polene karşı alerjin ola bilir. (mesela eşimde şiddetli alerji var polene karşı).
istersen aşağıdakı geçitten daha geniş bilgi ala bilirsin.
Arı Sütünün Faydaları ve Kullanımı | Beslenme Desteği
arkadaşlar merhaba . ben 24 yaşındayım eşim behçet hastası bu nedenle normal yoldan hamile kalamadım ve aralık ayında ilk tüp bebek demesini yaptık 2 tane embriyo transfer edildi. ve gebe kaldım , fakat öğrendikten 1 hafta sonra düşük yaptım 1 ay ara verdik adet gördüm ve tekrar başladık, 12 gün öncede 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi fakat bugün negatif sonuç aldım. bu kez hiç tutunmamıştüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi hormon tahlillerim yapıldı ve bende bi sorun çıkmadı. 2 kez başarısız tüp bebekten sonra şimdi neden başarısız olduğu araştırılacak elbette, peki bu pgt nedir , üniversite hastanesinde yapılabiliyormu.
mrb inci görüşmen nasıl geçti? akasya iyi olduğunu yazmış. inşallah nisanda başlarsın tedavine.
bu arada liste için teşekkürler. oğlumu kaç aylıkken kaybettiğimi ve aradan ne kadar zaman geçtiğini yazmışsın. görünce bi acayip oldum. etrafımdaki yakınlarıma sorsam bilemezler inan. biz burda herkesden yakın olduk birbirimize.
Sağol canım.
Umarım seni üzmemişimdir :26:
Ben hepinizi beynime kazıdım, hepiniz benim için çok önemlisiniz...
Canım çok çok sevindim senin adına inşallah smear testinde temiz çıkacak Allah'ın iznniyle
İnşaallah mervem. Şimdi 1 hafta da onu bekle :) Ama ben pazartesiden başlarım sonuç için hastaneyi taciz etmeye
İnşaallah mervem. Şimdi 1 hafta da onu bekle :) Ama ben pazartesiden başlarım sonuç için hastaneyi taciz etmeye
ve neden Volkan Bey transloksayonlarda fishi uygun gordugunu soyledi bana ?
cevaplarını bulamıyorum, zaten ne yapacagımı da bılmıyorum .
Kızlar ben geldim
Derin Bey smear aldı, 1 hafta sonra konuşalım dedi. Temiz çıkarsa haftaya pazar iğnelere başlıyorum inşaallahAy nasıl özlemişim nasıl anlatamam
Meliscim maalesef Cumhur Bey'le görüşemedik, tüp bebekte 1,5 saat kadar durduğumuz ve eşimin de acil işe dönmesi gerektiği için görüşemeden ayrıldık. Artık ilk gittiğimde soracağım nasipse.
Olsun canım 1 haftadan bişey çıkmaz inşallah biraz daha sabır az kaldı
inci hoşgeldin güzel haberlerle gelmişsin,şimdiden hayırlı uğurlu olsun tedavin
merve nasılsın?buralardasın sanırım
inş güzel temiz bi başlangıç olcak incim. dualarımızdasın
Kızlar ben geldim
Derin Bey smear aldı, 1 hafta sonra konuşalım dedi. Temiz çıkarsa haftaya pazar iğnelere başlıyorum inşaallahAy nasıl özlemişim nasıl anlatamam
Meliscim maalesef Cumhur Bey'le görüşemedik, tüp bebekte 1,5 saat kadar durduğumuz ve eşimin de acil işe dönmesi gerektiği için görüşemeden ayrıldık. Artık ilk gittiğimde soracağım nasipse.
inşallah herşey yolunda gider incicim hayırlarla...dualarımız seninle...
Kızlar ben geldim
Haydi hayirlisi Incicim adimi attin sen de guzellikler iyilikler seninle olsun cok yakin zamanda bebegin kucagini doldursun:)
Özlem bende küçük kızını sana fazla benzetemedim
Ama maşallah çok tatlı Büyümüş bile Rabbim nazarlardan esirgesin
İzin zamanınız eylüldemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?