Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba incim nerelerde kaldın? herkesin gözü kulağı sende. konuşabildin mi cumhur beyle? fish mi array mi diye soracaktın. aklındaki soru işaretlerini giderebildin mi?burada herkes senden gelecek haberleri bekliyor. umarım güzel haberlerle gelirsin ve benimle birlikte nisanda tedaviye başlarsın. ve tekrar tedaviye başlayacak olan arkadaşlarla bereber baharın müjdesini alabiliriz inş. sevgiler

Sümeyye çok çok sağol ayrıntısıyla anlatmıssın eline sağlık... Şimdi benden denemesi benim 10 -12 tane oluyor yarisi 5. Gune gidiyor bakalim ne kadar artis olcak:)... Sen nasilsin bugun .... Sevgiler... INCIiiiii sen nasilsin her sey yolundadir umarim...

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba . ben 24 yaşındayım eşim behçet hastası bu nedenle normal yoldan hamile kalamadım ve aralık ayında ilk tüp bebek demesini yaptık 2 tane embriyo transfer edildi. ve gebe kaldım , fakat öğrendikten 1 hafta sonra düşük yaptım 1 ay ara verdik adet gördüm ve tekrar başladık, 12 gün öncede 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi fakat bugün negatif sonuç aldım. bu kez hiç tutunmamış tüp bebek tedavisine başlamadan önce rahim filmi hormon tahlillerim yapıldı ve bende bi sorun çıkmadı. 2 kez başarısız tüp bebekten sonra şimdi neden başarısız olduğu araştırılacak elbette, peki bu pgt nedir , üniversite hastanesinde yapılabiliyormu.

Son mesajdan başlayayım :)

Merhaba ela. Öncelikle geçmiş olsun. Pgt, preimplatasyon genetik tanı demek. Tüp bebek tedavisi sonunda oluşan embriyolar genetik incelemeye gönderiliyor. Pgt genellikle genetik bir hastalığı olanlara, kromozom anomalisi taşıyanlara yapılıyor ancak son dönemlerde başarısız tedavi geçiren hastalara da uygulanmaya başladı. Üniversite hastanelerinde bildiğim kadarıyla yapılmıyor. Yeni bir yöntem olduğu için her tüp merkezinde de yapılmıyor. Sen önce kendi genetik testlerini yaptır, eşine de yapılsın mutlaka. Ünv. hastanelerinde ya da devlet hastanelerinde yaptırabilirsin. Tedavi gördüğün doktora bu talepte bulun. Allah yardımcın olsun.

mrb inci görüşmen nasıl geçti? akasya iyi olduğunu yazmış. inşallah nisanda başlarsın tedavine.

bu arada liste için teşekkürler. oğlumu kaç aylıkken kaybettiğimi ve aradan ne kadar zaman geçtiğini yazmışsın. görünce bi acayip oldum. etrafımdaki yakınlarıma sorsam bilemezler inan. biz burda herkesden yakın olduk birbirimize.

Kızlar ben geldim

Derin Bey smear aldı, 1 hafta sonra konuşalım dedi. Temiz çıkarsa haftaya pazar iğnelere başlıyorum inşaallah Ay nasıl özlemişim nasıl anlatamam

Meliscim maalesef Cumhur Bey'le görüşemedik, tüp bebekte 1,5 saat kadar durduğumuz ve eşimin de acil işe dönmesi gerektiği için görüşemeden ayrıldık. Artık ilk gittiğimde soracağım nasipse.

Sağol canım.
Umarım seni üzmemişimdir :26:
Ben hepinizi beynime kazıdım, hepiniz benim için çok önemlisiniz...

ve neden Volkan Bey transloksayonlarda fishi uygun gordugunu soyledi bana ?

cevaplarını bulamıyorum, zaten ne yapacagımı da bılmıyorum .

merhaba lave nasılsın?nerelerdesin?

volkan hoca bana array yapalım dedi,çünkü fısh le yapılabilecek herşeyi yaptık bir de böyle deneyelim demeye getirdi

sen takılma boşver...bence tam bir muamma,fısh mı array mı konusu.

inş güzel temiz bi başlangıç olcak incim. dualarımızdasın

Olsun canım 1 haftadan bişey çıkmaz inşallah biraz daha sabır az kaldı

1 sene beklemişsin 1 hafta mı bekleyemeyeceksin desene mervem :)

inci hoşgeldin güzel haberlerle gelmişsin,şimdiden hayırlı uğurlu olsun tedavin

merve nasılsın?buralardasın sanırım

Sağol canım

inş güzel temiz bi başlangıç olcak incim. dualarımızdasın

İnşaallah mattikam. Bu kez çok hafifim nedense, diğer tedavilerimdeki gibi bir yük yok omuzlarımda. Allah'ım hayırlara çıkarsın...

inşallah herşey yolunda gider incicim hayırlarla...dualarımız seninle...

Haydi hayirlisi Incicim adimi attin sen de guzellikler iyilikler seninle olsun cok yakin zamanda bebegin kucagini doldursun:)

Özlem bende küçük kızını sana fazla benzetemedim
Ama maşallah çok tatlı Büyümüş bile Rabbim nazarlardan esirgesin
İzin zamanınız eylüldemi?

Biraz gec cevap oldu ama anca ne yaabilirim, evet mervem bende benzetemiyorum
Evet aslinda istedigimiz zaman gelebiliriz ama esim eylul stiyor cok sicaklara kalmak isteymiyor
Kendisi kilolu oldugu icin cok rahatsiz oluyor o yuzden cocuklar okula baslayana kadar boyle

Cok sevindim haberler guzelmis hadi bakalim her nekadar semear ne oldugunu bilmesemde
Insallah oda temiz cikar haftaya ilk adimi atarsin sonra gelsin minnoslarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…