Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaslar bısey sorucan benım bebegım karnında kalbı durdu 3 aylıkken ve aldırmak zorunda kaldım doktorlar 2 yada 3 dusukten sonra genetık test yaptırırsın dedıller ama ben hamılelık dusunuyorum bu yuzden eger gentıkte sorun varsa tekrar bole bıse yasamak ıstemıyorum sızce genetık test yaptırım mı nerde yaptırabılırım

Cok sevindim haberler guzelmis hadi bakalim her nekadar semear ne oldugunu bilmesemde
Insallah oda temiz cikar haftaya ilk adimi atarsin sonra gelsin minnoslarrr

Sağol canım
Smear için rahimden sıvı alınıyor ve teste gönderiliyor. Rahim Allah korusun tehlikeli hastalıklar açısından inceleniyor. Benim bu ameliyat işi smear sonucu yüzünden olmuştu ya :)

incimmmmm çok sevindim arayacağım seni...

Sağol canım

Merhaba susumm. Sakın bunu söyleyen doktorlara bakma. Lütfen genetik, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini yaptır. Allah yardımcın olsun.

selam canım. PGT yönetiminde Bahçeci Kliniği çok iyi. istersen git bi görüş sonra karar ver. ön görüşmeleri ücretsiz yapıyolar onlar sana yol gösterecektr orda.

Canımmm çok sevindimmmm inşlaaahh smear testinde güzel çıkarda hayırlı haberle verirsin bize

Merhaba, aranıza yeni katıldım ama aylardır bu forumu takip ediyordum. Derdimi anlatmaya nereden başlasam ki..Eşim ve ben Akdeniz Anemisi taşıyıcısıyız. Evlilik öncesi testlerde öğrendik ama bu evlenmemize engel olmadı. İki yıldır evliyiz ve artık bebek istediğimize karar verdik. Talasemi için tüm genetik testlerimizi yaptırdık ve Alman Hastanesine başvurduk. Ufak sorunlar dışında her şey iyi gitti. 35 yumurta toplandı, OHSS oldum o yüzden transfer ertelendi.PGT yapılan 15 embriyodan 6 tanesi sağlıklı çıktı ve nihayet 4 şubatta transferim yapıldı ve 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Havalara uçtum fakat sevincim pazartesi günü son buldu. Sebep boş gebelik ilk kontrolde bebeğimi görmüştüm, yolk kesesini, her şeyi. 1mm'di. ama bi hafta sonra kalp atımı için gittiğimizde kaybolduğunu öğrendik. Yıkıldım, perişan durumdayım. Yarın kürtaj olacağım. Allah sabrını verir inşallah

Merhaba cerda. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
İnan bana yarından sonra yeni tedavinin peşine düşeceksin. Evlat aşkı öyle bir şey ki hüzünler, umutsuzluklar arttıkça o aşk da artıyor. Sağlığın ve maddi olanakların imkan verdiği sürece sakın pes etme. Yarın için Allah yardımcın olsun...

Geçmiş olsun cerdacığım.. Allah sabır versin. İnşallah bu kötü günleri en kısa sürede atlatacaksın. Dondurulmuş embiryon da vardır sanırım. En azından bu senin için bir teselli olur.

Kizlar inanin burdaki tek bi yoruma bile ihtiyacim varken, ikiniz ilac gibi geldiniz. İnsallah bi gun ben de anne olabilirim. Cok sagolun.

pekı bunlar ıcın en ıyı yer nersıdır nerde yaptırabılırım ne kadara mal olur

pekı bunlar ıcın en ıyı yer nersıdır nerde yaptırabılırım ne kadara mal olur

Devlet hastanelerinde yapılıyor ama sorun çıkarmayacak doktor bulmak lazım. Özellerde değişiyor fiyatlar, ortalama 1000 lira tutuyor.
İstanbul'daysan Zeynep Kamil'in genetik bölümünde kromozom analizi ve trombofili panelini (pıhtılaşma testleri) yaptırabilirsin. Pıhtılaşmaya bağlı ve bağışıklıkla ilgili testler de var. Onları kadın doğum bölümünde yaptırıyorsun.

beım doktorum kan pıhtılasması ıcn baktırdı ama bı sey cıkmadı benım kafama takılan genetıkte bı sorun olması yaklasık 7aya yakın oldu kurtajım gııtıgım butun doktorlar bı sey yok dıyo ama benım kafam cok karısıkkk ılgın ıcn cok saol tesskur ederımm

Amin insallah. Senin de cocugun yok sanirim inci tanesi. Sizin probleminiz neydi?

Maalesef yok cerdacım.
Kas erimesi hastalığı taşıyıcısıyım ben

Kromozom analizini ve bağışıklıklarını yaptır. Tahlil test olmadan nasıl bir şey yok diyorlar anlamıyorum.

Son düzenleme:
Cok uzuldum canim. Hepimizin ayri bi derdi var. Allah dermanini da verir insallah. Peki tedavi gordun mu daha once? Pgt?

Amin inşaallah...
Evet geçen yıl 2 denemem pgt'li oldu. Ben sorunumu bildiğim için hiç doğal denemeden doğrudan pgt'li tedaviye başladık. Maalesef henüz yavruma kavuşamadım.

Biz de hic normal yolla denemedik. Tutmusken, bi anda bos gebelik denmesi bitirdi beni. Allah ikimize de yardim etsin canim. Bi sey sorucam bu tasiyicilik esinde de mi var? Yoksa sadece sende olmasi da mi problem yaratiyo? Mesela bizde sadece ben ya da esim tasiyici olsaydi sorun olmayacakti.

Büyük umutlar, hayallerle çıkılıyor bu yola. Üzüntünü tahmin edebiliyorum. Bundan sonra yaşamazsın inşaallah böyle acılar.
Eşim sağlam, benim babam hasta ben de taşıyıcıyım. Sadece benim taşıyıcılığım yetiyor maalesef çocuğumun hasta veya taşıyıcı olmasına. Allah korusun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…