Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

susum çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın... Ben de aynı seyi yasadım 2.5 aylık iken kalbi durmustu bebeğimin biz pgt yaptırıyoruz ama uzun süredir bir tedavi maceramız var neyse... Birçok kişinin başına gelebiliyor bu durum ve olaya genelden bakılınca sıradan özelden bizim gözümüzden bakıldığında ise çok travmatik bir durum yaşanıyo... Bir çok kriter var aile hikayeniz daha önceki düşükler kendiliğinden hamile kalabiliyormusun vs iyi bir değerlendirme yapılması gerekiyor doktorların pgteye karar vermesi için... Ben kendi durumum için keske en basta yapsalardı diyorum ama etrafımda birçok arkadasım var yaşları da 25 den 42 ye değişiyor ilk hamilelikleri düşükle sonuclandı ve 3-4 ay sonra yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeklerini dogurdular... Problemli gebelik uzmanıyla görüşüp sağlıklı bir karar vereceğni düşünüyorum... Allah yardımcın olsun....

cerda Allah sabır versin bir daha yaşatmasın inşallah.... ben de kısa bir süre önce benzer bişey yaşadım halen kürtaj sonrası normal halime dönemedm duygualrımın pik yaptığı anlar oluyor bugun de onlardan biriyd mesela ama İnci nin dediği gibi öyle bir aşk ki bu her yıkılışın ardından bir an önce iyileşip yeni bir umut yakalamaya çalışıyorsun... Kürtajdan sonra her gecen gün daha iyi hissedeceksin emin ol... Kendine çok çok dikkat et....burası çok uğurlu bir topik.. ve arkadaşlar çok yardımseverler candanlar.... Bana da çok destek oldular tekrar çok teşekkür ediyorum herkese....
tedavin nerede olmustu bu arada?

Son düzenleme:
Canim insallah ikimiz de aliriz bebeklerimizi kucagimiza bi an once. Tekrar denemeyi dusunuyor musun?

Amin inşaallah...
Düşünmez miyim... Dün kontrolüm vardı. 6 ay önce rahim ağzı ameliyatı geçirdim tam tedaviye başlayacakken iptal oldu. 1 yıldır yeni tedavimi bekliyorum :) Smear alındı, onun sonucunu bekleyeceğim. Bir de tahlillerimi yaptıracağım ve inşaallah bir sorun çıkmazsa haftaya pazar lucrinle başlıyorum. İğneleri bile çok özledim :)

Sen de inşaallah en kısa zamanda toparlanır ve tedavine başlarsın. Uzun ve meşakkatli bir yol ama sonunda evlat kokusu, cennet kokusu var inşaallah. Bunu düşündükçe insan her türlü zorluğa göğüs geriyor Allah'ın izniyle...

İnsallah dedigin gibi olur canim ama sanki hic toparlanamayacakmisim gibi geliyor. Surekli arastiriyorum, neden boyle oldugunu, bir daha olur mu. Bi suru soru var kafamda, hepimiz icin hayirlisi olsun artik ne diyim. Tedavim Alman hastanesinde oldu canim, hakan kozinoglu doktorum. Pgtyi de Volkan Baltaci yapti.

Canim insallah bu sefer mutlu olur sonu, yumuk yumuk mis kokulu evlatlarimiza kavusuruz hepimiz. Nerde yaptiriyosun tedavini?

Şimdi öyle geliyor ama inan bana toparlacaksın inşaallah.
Burada Akasya arkadaşımız var, yazar o da mutlaka. 2 ay önce maalesef 15 haftalık bebeğini kaybetti ve şimdi yeni tedavisini sabırsızlıkla bekliyor.
Lütfen umudunu yitirme.

Canim insallah bu sefer mutlu olur sonu, yumuk yumuk mis kokulu evlatlarimiza kavusuruz hepimiz. Nerde yaptiriyosun tedavini?

Amin cerdacım inşaallah...
Memorial Hastanesi'nde tedavi görüyorum ben.

Son düzenleme:

İnsan yalniz olmadigini gorunce biraz da olsa rahatliyor. İyi ki uye olmusum buraya:) daha ilk gunum ama hemen araniza aldiniz beni, cook ama cook tesekkur ederim.

Haber var mı kırmızılardan :)

İnciii merhaba:)
malesef yok halen ve kendiliğinden olması için daha beklemem gerekecekti sanırım. Doktorum baktı bugün inatçı parçacık halen oarada,, ve halen yumurtlayamamışım (...o yuzden bi ilaç verdi, ilacı kullanıp 11 gün sonra adet olmam gerekiyor... Ben de hemencecik oluversem nolurdu diye geçriyorum aklımdan:) ama sanırım vücut lohusalık hali yaşıyor bazılarında 2 aya kadar oluyormus.. beklemek gerekiyorsa beklicem elden bşey gelmiyo... şu ilaç bitsin Sümeyye nin dediği karışıma başlıcam:)...Allahım daha fazla bekletmesin inşallah... yumurtacıkları tekrar görmek istiyorum bi an öncee:)

İnsan yalniz olmadigini gorunce biraz da olsa rahatliyor. İyi ki uye olmusum buraya:) daha ilk gunum ama hemen araniza aldiniz beni, cook ama cook tesekkur ederim.

Bence de iyi ki gelmişsin :)
Burası çok farklı. Birbirimizi görmeden duymadan birbirimiz için dualar ediyoruz, her tedaviyi kendi tedavimizmiş gibi bekliyor her negatifte üzülüyor her pozitifte coşuyoruz. Bak ben sana listemizi yazayım, az çok tanırsın kızları :)

Hamilelerimiz

merve - 2 kayıptan sonra ilk denemesinde kızına kavuştu, doğum için gün sayıyor Yaklaşık 3 ay var doğuma
tulip - Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat etti. İlk denemesinde hamile kaldı çok şükür, oğlunun gelmesi için gün sayıyor Yaklaşık 4 ay var doğuma
akide - Olumsuz sonuç veren tedavinin ardından doğal yolla oğluna kavuştu Doğuma yaklaşık 4 ay var

Annelerimiz

ozlemcano - ilk kızı pgt ile dünyaya geldi, ikinci kızı doğal yolla geldi Almina'sı yaklaşık 1,5 yaşında, Eslem'i 1,5 aylık 2 kaybı var.
hituci - 4.denemesinde ikiz kızlarına kavuştu, Ebrar ve İclal temmuzda 3 yaşında olacaklar
mattika - 2 kayıptan ve iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu Ahmet Barış'ı 5,5 aylık
hazade - 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızı Arya Mina'sı yaklaşık 2,5 aylık
chnb - sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı var geçen yıl iptal olan transferden 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı. Ahmet Arda'sı yaklaşık 4 aylık
nazefsa ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştu Eylül'ü 2 aylık
anngel - 4 düşük ve 1 başarısız denemeden sonra doğal yoldan oğluna kavuştu oğlumuz 1 yaşında
delikız - ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldı kuzular 2 aylık

Bekleyen tayfa

akasya - 23 mart cumartesi kontrol
suskunada
laveque
trkuaz
izz

sümeyye - 24 mart pazar büyük gün
iskorpit
bubuş - 16 mart cumartesi büyük gün
ayça
armaan
maiumut
melisdilek
inci
melisdilek
cerda
- Boş gebelikten sonra yeni tedavisini bekliyor

Seni de ekledim sakıncası yoksa :)

Anlıyorum seni cerda cım hepimiz öyle uzman olucaz yakında araştıra araştıra... İyi ki buaraya gelmişsin dertleşmek anlatmak dinlemek iyi geliyor insana... Ben şoka girmiş gibiydim birkaç gün kötü bir şaka gibiydi...kimsenin söylediği teselli etmiyordu ama sonra yavaş yavaş azalıyor işte... Üzüntünü yaşayacaksın mutlaka ama acı hafifliyor Allah ın takdiri bu mutlaka senin için bizim hepimiz için getireceği daha iyi şeyler vardır bu acı daha büyük mutluluklara vesile olacaktır inşallah...

Ne sakincasi gorunce gozlerim doldu inan. Cok cok tesekkur ederim. Acilar paylasilidikca insanlar yakinlasiyo birbirine gercekten. Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah.

Ben de oyleydim iki gundur ama bugun daha iyiyim sanki. Sayenizde oldu bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…