- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.541
arkadaslar bısey sorucan benım bebegım karnında kalbı durdu 3 aylıkken ve aldırmak zorunda kaldım doktorlar 2 yada 3 dusukten sonra genetık test yaptırırsın dedıller ama ben hamılelık dusunuyorum bu yuzden eger gentıkte sorun varsa tekrar bole bıse yasamak ıstemıyorum sızce genetık test yaptırım mı nerde yaptırabılırım
Merhaba, aranıza yeni katıldım ama aylardır bu forumu takip ediyordum. Derdimi anlatmaya nereden başlasam ki..Eşim ve ben Akdeniz Anemisi taşıyıcısıyız. Evlilik öncesi testlerde öğrendik ama bu evlenmemize engel olmadı. İki yıldır evliyiz ve artık bebek istediğimize karar verdik. Talasemi için tüm genetik testlerimizi yaptırdık ve Alman Hastanesine başvurduk. Ufak sorunlar dışında her şey iyi gitti. 35 yumurta toplandı, OHSS oldum o yüzden transfer ertelendi.PGT yapılan 15 embriyodan 6 tanesi sağlıklı çıktı ve nihayet 4 şubatta transferim yapıldı ve 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Havalara uçtum fakat sevincim pazartesi günü son buldu. Sebep boş gebelikilk kontrolde bebeğimi görmüştüm, yolk kesesini, her şeyi. 1mm'di. ama bi hafta sonra kalp atımı için gittiğimizde kaybolduğunu öğrendik. Yıkıldım, perişan durumdayım. Yarın kürtaj olacağım. Allah sabrını verir inşallah
Canim insallah ikimiz de aliriz bebeklerimizi kucagimiza bi an once. Tekrar denemeyi dusunuyor musun?
cerda Allah sabır versin bir daha yaşatmasın inşallah.... ben de kısa bir süre önce benzer bişey yaşadım halen kürtaj sonrası normal halime dönemedm duygualrımın pik yaptığı anlar oluyor bugun de onlardan biriyd mesela ama İnci nin dediği gibi öyle bir aşk ki bu her yıkılışın ardından bir an önce iyileşip yeni bir umut yakalamaya çalışıyorsun... Kürtajdan sonra her gecen gün daha iyi hissedeceksin emin ol... Kendine çok çok dikkat et....tedavin nerede olmustu?
Amin inşaallah...
Düşünmez miyim... Dün kontrolüm vardı. 6 ay önce rahim ağzı ameliyatı geçirdim tam tedaviye başlayacakken iptal oldu. 1 yıldır yeni tedavimi bekliyorum :) Smear alındı, onun sonucunu bekleyeceğim. Bir de tahlillerimi yaptıracağım ve inşaallah bir sorun çıkmazsa haftaya pazar lucrinle başlıyorum. İğneleri bile çok özledim :)
Sen de inşaallah en kısa zamanda toparlanır ve tedavine başlarsın. Uzun ve meşakkatli bir yol ama sonunda evlat kokusu, cennet kokusu var inşaallah. Bunu düşündükçe insan her türlü zorluğa göğüs geriyor Allah'ın izniyle...
İnsallah dedigin gibi olur canim ama sanki hic toparlanamayacakmisim gibi geliyor. Surekli arastiriyorum, neden boyle oldugunu, bir daha olur mu. Bi suru soru var kafamda, hepimiz icin hayirlisi olsun artik ne diyim. Tedavim Alman hastanesinde oldu canim, hakan kozinoglu doktorum. Pgtyi de Volkan Baltaci yapti.
Canim insallah bu sefer mutlu olur sonu, yumuk yumuk mis kokulu evlatlarimiza kavusuruz hepimiz. Nerde yaptiriyosun tedavini?
Şimdi öyle geliyor ama inan bana toparlacaksın inşaallah.
Burada Akasya arkadaşımız var, yazar o da mutlaka. 2 ay önce maalesef 15 haftalık bebeğini kaybetti ve şimdi yeni tedavisini sabırsızlıkla bekliyor.
Lütfen umudunu yitirme.
Amin cerdacım inşaallah...
Memorial Hastanesi'nde tedavi görüyorum ben.
Haber var mı kırmızılardan :)
İnsan yalniz olmadigini gorunce biraz da olsa rahatliyor. İyi ki uye olmusum buraya:) daha ilk gunum ama hemen araniza aldiniz beni, cook ama cook tesekkur ederim.
İnsallah dedigin gibi olur canim ama sanki hic toparlanamayacakmisim gibi geliyor. Surekli arastiriyorum, neden boyle oldugunu, bir daha olur mu. Bi suru soru var kafamda, hepimiz icin hayirlisi olsun artik ne diyim. Tedavim Alman hastanesinde oldu canim, hakan kozinoglu doktorum. Pgtyi de Volkan Baltaci yapti.
Hamilelerimiz
merve - 2 kayıptan sonra ilk denemesinde kızına kavuştu, doğum için gün sayıyorYaklaşık 3 ay var doğuma
tulip - Tulip'in 15 aylık oğlu vardı maalesef 4 ay önce vefat etti. İlk denemesinde hamile kaldı çok şükür, oğlunun gelmesi için gün sayıyorYaklaşık 4 ay var doğuma
akide - Olumsuz sonuç veren tedavinin ardından doğal yolla oğluna kavuştuDoğuma yaklaşık 4 ay var
Annelerimiz
ozlemcano - ilk kızı pgt ile dünyaya geldi, ikinci kızı doğal yolla geldiAlmina'sı yaklaşık 1,5 yaşında, Eslem'i 1,5 aylık 2 kaybı var.
hituci - 4.denemesinde ikiz kızlarına kavuştu, Ebrar ve İclal temmuzda 3 yaşında olacaklar
mattika - 2 kayıptan ve iptal olan tedavisinden sonra doğal yoldan oğluna kavuştuAhmet Barış'ı 5,5 aylık
hazade - 3 kürtaj 3 tedavi sonrası doğal yolla geldi kızıArya Mina'sı yaklaşık 2,5 aylık
chnb - sorununu bilmeden dünyaya gelen sağlıklı 8 yaşında bir oğlu var, ardından 2 düşük ve 25 haftalık bir kaybı vargeçen yıl iptal olan transferden 2 ay sonra doğal hamile kaldı ve sağlıkla oğlunu kucağına aldı çok şükür Bu arkadaşımızın bir de rahim ağzı yetmezliği problemi var, 11.haftada yanlış hatırlamıyorsam dikiş atıldı. 7. haftadan doğuma kadar hep yattı. Ahmet Arda'sı yaklaşık 4 aylık
nazefsa ilk denemesinde sağlıkla kızına kavuştuEylül'ü 2 aylık
anngel - 4 düşük ve 1 başarısız denemeden sonra doğal yoldan oğluna kavuştuoğlumuz 1 yaşında
delikız - ilk denemesinde ikizlerini kucağına aldıkuzular 2 aylık
Bekleyen tayfa
akasya - 23 mart cumartesi kontrol
suskunada
laveque
trkuaz
izz
sümeyye - 24 mart pazar büyük gün
iskorpit
bubuş - 16 mart cumartesi büyük gün
ayça
armaan
maiumut
melisdilek
inci
melisdilek
cerda - Boş gebelikten sonra yeni tedavisini bekliyor
Seni de ekledim sakıncası yoksa :)
Ne sakincasi gorunce gozlerim doldu inan. Cok cok tesekkur ederim. Acilar paylasilidikca insanlar yakinlasiyo birbirine gercekten. Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah.
Anlıyorum seni cerda cım hepimiz öyle uzman olucaz yakında araştıra araştıra... İyi ki buaraya gelmişsin dertleşmek anlatmak dinlemek iyi geliyor insana... Ben şoka girmiş gibiydim birkaç gün kötü bir şaka gibiydi...kimsenin söylediği teselli etmiyordu ama sonra yavaş yavaş azalıyor işte... Üzüntünü yaşayacaksın mutlaka ama acı hafifliyor Allah ın takdiri bu mutlaka senin için bizim hepimiz için getireceği daha iyi şeyler vardır bu acı daha büyük mutluluklara vesile olacaktır inşallah...
Gercekten iyi ki gelmisim. Bi gun insallah hepimiz guzel haberlerle gelicez buraya
İnşaallah. Dua, sabır ve tevekkül...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?