- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.561
Aynen oyle canim, bu da bizim sinavimiz herhalde.
Öyle tabi her yaşadığımız imtihan. Allah beterinden korusun...
Amin canim, insallah.
İyi misin biraz daha?
Yarını da hayırlısıyla atlatacaksın inşaallah...
Sayenizde daha iyiyim gercekten. Ne kadar tesekkur etsem az. Yarini da atlatsam iyice rahatlicam. Bi sey sorucam sana canim, kromozom anomalisi diye bi sey varmis. Doktorum teste gerek yom diyo ama ben yine de yaptiricam. Bu anormali genetik mi? Yani ailende sakat cocuk vs varsa mi supheleniliyo bu durumdan? Zaten anemi tasiyicisyiz bi de oyle bi sey yoktur insallah.
Yarın da hayırlısıyla geçecek inşaallah.
Evet kromozom anomalileri olabiliyor. Hayır aile sapasağlam olsa da bu tür rahatsızlıklar çıkabiliyor maalesef. Ben ve eşim yaptırdık kromozom testlerimizi mesela, kendim istedim yaptırmak. Çok şükür bir şey çıkmadı. İçin rahat edecekse yaptır sen de. Preferik kanda kromozom analizi diye geçiyor.
Yaptiricam canim kesin karar verdim. İnsallah yoktur bizde de.
Ben cikiyorum simdi, insallah yarin daha iyi hissedicem. Operasyon sonrasi ha ber veririm eve donunce. Cok tesekkur ederim tekrar tekrar.
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.
amin..aminnn...aminnnnn...
çok duygulandım iskorpit...bütün kalbimle amin amin amin.......
Kızlar ben geldim
Derin Bey smear aldı, 1 hafta sonra konuşalım dedi. Temiz çıkarsa haftaya pazar iğnelere başlıyorum inşaallahAy nasıl özlemişim nasıl anlatamam
Meliscim maalesef Cumhur Bey'le görüşemedik, tüp bebekte 1,5 saat kadar durduğumuz ve eşimin de acil işe dönmesi gerektiği için görüşemeden ayrıldık. Artık ilk gittiğimde soracağım nasipse.
merhaba kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. pgt li boş gebelik yaşayan arkadaşım fihle yapıldı sanırım pgt. belki bakılmayan bir kromozom sorunudur peki pıhtılaşma sorunun var mı?
3 aylık kayıp yaşayan arkadaşım pıhtılaşmada çok test var riskli gebelik dr sine git belki atlanan test olabilir...
kızlr iyisiniz di mi?
bugün dr ye gittik. bıngıldağı biraz fazla açıkmış( kafasından röntgen çektiler. bir şey çıkmadı ama takip edelim dedi. kafasını çok tutamıyor çok basmıyor biraz motor gelişimi geri dedi ( biraz erken doğduğu için olabilir dedi (
boyu 7-8 ay gibi dedi kilo da iyiymiş. 7300 dü geçen ay bugün 7 700 dedi. ek gıdaya geçiyoruz çalışmaya başlayacağım hem sütüm çok yok
üzüldüm ağladım bugün. dr tomografi dedi şayet bıngıldak kapanmazsa... Araştırdım troid, raşitizm, down lu bebeklerde olabilir diyor ama down beraberinde başka bulgular verirmiş. şükür yok belirti. eşimde 47 xyy sorunu vardı inşallah bu sorun yoktur. içim sıkıldı bugün(
cerdacığım canım çok üzüldüm.ama elden bir şey gelmiyor.veren allah alan ,yine allahım.canım benim yaşadığın acıyı, hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.ama bir an önce toparlanıp, güçlenip yeniden mücadele etmek lazım.allahım iyi kullarını sınarmış.senin sınavın da buymuş. iyi tarafından bakarsak 6 tane sağlıklı embriyon oluşmuş umarım dondurulmuşların vardır. benim 3 tane gitti pgtye ve hiç sağlıklı çıkkmadı.ne yapalım bebişlerimiz şimdi gelmek istemedi.canım benim inşallah bir gün hepimiz kavuşacağız bebişlerimize.yarını atlatıp toplarlanıp yeni tedavi için gün saymaya başlayacaksın inş.Merhaba, aranıza yeni katıldım ama aylardır bu forumu takip ediyordum. Derdimi anlatmaya nereden başlasam ki..Eşim ve ben Akdeniz Anemisi taşıyıcısıyız. Evlilik öncesi testlerde öğrendik ama bu evlenmemize engel olmadı. İki yıldır evliyiz ve artık bebek istediğimize karar verdik. Talasemi için tüm genetik testlerimizi yaptırdık ve Alman Hastanesine başvurduk. Ufak sorunlar dışında her şey iyi gitti. 35 yumurta toplandı, OHSS oldum o yüzden transfer ertelendi.PGT yapılan 15 embriyodan 6 tanesi sağlıklı çıktı ve nihayet 4 şubatta transferim yapıldı ve 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Havalara uçtum fakat sevincim pazartesi günü son buldu. Sebep boş gebelikilk kontrolde bebeğimi görmüştüm, yolk kesesini, her şeyi. 1mm'di. ama bi hafta sonra kalp atımı için gittiğimizde kaybolduğunu öğrendik. Yıkıldım, perişan durumdayım. Yarın kürtaj olacağım. Allah sabrını verir inşallah
merhaba kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. pgt li boş gebelik yaşayan arkadaşım fihle yapıldı sanırım pgt. belki bakılmayan bir kromozom sorunudur peki pıhtılaşma sorunun var mı?
3 aylık kayıp yaşayan arkadaşım pıhtılaşmada çok test var riskli gebelik dr sine git belki atlanan test olabilir...
kızlr iyisiniz di mi?
bugün dr ye gittik. bıngıldağı biraz fazla açıkmış( kafasından röntgen çektiler. bir şey çıkmadı ama takip edelim dedi. kafasını çok tutamıyor çok basmıyor biraz motor gelişimi geri dedi ( biraz erken doğduğu için olabilir dedi (
boyu 7-8 ay gibi dedi kilo da iyiymiş. 7300 dü geçen ay bugün 7 700 dedi. ek gıdaya geçiyoruz çalışmaya başlayacağım hem sütüm çok yok
üzüldüm ağladım bugün. dr tomografi dedi şayet bıngıldak kapanmazsa... Araştırdım troid, raşitizm, down lu bebeklerde olabilir diyor ama down beraberinde başka bulgular verirmiş. şükür yok belirti. eşimde 47 xyy sorunu vardı inşallah bu sorun yoktur. içim sıkıldı bugün(
kızlr iyisiniz di mi?
Geçmiş olsun. Hemen kendini koyu verme. İnşeAllah kötü bir şey yoktur. Bazı normal bebeklerde de böyle ola biliyor. İnşeAllah sizde de bir sorun yoktur. Rabbim her daim yardımcınız olsun. Evlat böyle bir şey işte, kendini unutursun. Rabbim hiç kimseye dermansız dert vermesin.
Sen kendin demişdin 47 xyy o kadar da sorunlu bir hastalık değil (pgt-den sağlıklı embrio çıkmasaydı ve 47 xyy-li embrio olsaydı transfer ettirmeği düşünüyordum) . İnşeAllah hiç bir sorun yoktur.
chnbcim canım.sıkma canını bir şey yoktur.benim arkadaşıma hamileyken downlı dendi sapasağlam doğdu. sonra bıngıldak dediler hiç bir şey olmadı. kapandı.düzeldi. üzülme canım.doktorlar hep en kötüsünü söylüyor. ne olur kendini üzme.olumlu düşün.bir şey yoktur canımmm.
her bebeğin gelişimi farklı oluyo. biliyo musun ben aylık kontrole götürmüyorum. kendi bildiğime okuduğuma göre ek gıdaya da başladık gayet. sağlık ocağında kilosuna bakılıyo o kadar.
her dr farklı yaklaşıyo konulara, d vitamini kullanıyo musun, bıngıldağın kapanmasına destek oluyomuş o.
allahın izniyle bi sıkıntı yok oğlunda okuma netteki şeyleri
kızlr iyisiniz di mi?
Aminn insallahhh ...Gercekten iyi ki gelmisim. Bi gun insallah hepimiz guzel haberlerle gelicez buraya
Hazadeeemmmm
Tedavime çok az kaldı inşaallah kuzum
İyiyim cnm benım sen nasılsın nasıl gıdıo hamılelık ınsallah bır sorun yoktur.mrb hazade nasılsın? prenses ne yapıyor?
Dualarım senınle ıncımm ...Kızlar ben geldim
Derin Bey smear aldı, 1 hafta sonra konuşalım dedi. Temiz çıkarsa haftaya pazar iğnelere başlıyorum inşaallahAy nasıl özlemişim nasıl anlatamam
Meliscim maalesef Cumhur Bey'le görüşemedik, tüp bebekte 1,5 saat kadar durduğumuz ve eşimin de acil işe dönmesi gerektiği için görüşemeden ayrıldık. Artık ilk gittiğimde soracağım nasipse.
kızlr iyisiniz di mi?
Ay Nesrin ablam çok şükür bulgu felan yok ortada sen neden ağladın üzme kendini lütfenmerhaba kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. pgt li boş gebelik yaşayan arkadaşım fihle yapıldı sanırım pgt. belki bakılmayan bir kromozom sorunudur peki pıhtılaşma sorunun var mı?
kızlr iyisiniz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?