Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İyi misin biraz daha?
Yarını da hayırlısıyla atlatacaksın inşaallah...

Sayenizde daha iyiyim gercekten. Ne kadar tesekkur etsem az. Yarini da atlatsam iyice rahatlicam. Bi sey sorucam sana canim, kromozom anomalisi diye bi sey varmis. Doktorum teste gerek yom diyo ama ben yine de yaptiricam. Bu anormali genetik mi? Yani ailende sakat cocuk vs varsa mi supheleniliyo bu durumdan? Zaten anemi tasiyicisyiz bi de oyle bi sey yoktur insallah.

Yarın da hayırlısıyla geçecek inşaallah.
Evet kromozom anomalileri olabiliyor. Hayır aile sapasağlam olsa da bu tür rahatsızlıklar çıkabiliyor maalesef. Ben ve eşim yaptırdık kromozom testlerimizi mesela, kendim istedim yaptırmak. Çok şükür bir şey çıkmadı. İçin rahat edecekse yaptır sen de. Preferik kanda kromozom analizi diye geçiyor.

Yaptiricam canim kesin karar verdim. İnsallah yoktur bizde de.
Ben cikiyorum simdi, insallah yarin daha iyi hissedicem. Operasyon sonrasi ha ber veririm eve donunce. Cok tesekkur ederim tekrar tekrar.

Yaptiricam canim kesin karar verdim. İnsallah yoktur bizde de.
Ben cikiyorum simdi, insallah yarin daha iyi hissedicem. Operasyon sonrasi ha ber veririm eve donunce. Cok tesekkur ederim tekrar tekrar.

İnşaallah.
Ne demek canım bir nebze faydamız olduysa ne mutlu bize
Yarın için Allah yardımcın olsun...

çok duygulandım iskorpit...bütün kalbimle amin amin amin.......

cnm hosgeldin..
smear in temiz çıkacak bence. inş. haftaya iğnelere başlarsın hayırlısıyla. sonuda güzel gelir rabbim bu yolda hepimizin yüzünü güldürür inş.
kendine iyi bak cnm öpüyorum.

merhaba kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. pgt li boş gebelik yaşayan arkadaşım fihle yapıldı sanırım pgt. belki bakılmayan bir kromozom sorunudur peki pıhtılaşma sorunun var mı?

3 aylık kayıp yaşayan arkadaşım pıhtılaşmada çok test var riskli gebelik dr sine git belki atlanan test olabilir...

kızlr iyisiniz di mi?

bugün dr ye gittik. bıngıldağı biraz fazla açıkmış( kafasından röntgen çektiler. bir şey çıkmadı ama takip edelim dedi. kafasını çok tutamıyor çok basmıyor biraz motor gelişimi geri dedi( biraz erken doğduğu için olabilir dedi(
boyu 7-8 ay gibi dedi kilo da iyiymiş. 7300 dü geçen ay bugün 7 700 dedi. ek gıdaya geçiyoruz çalışmaya başlayacağım hem sütüm çok yok
üzüldüm ağladım bugün. dr tomografi dedi şayet bıngıldak kapanmazsa... Araştırdım troid, raşitizm, down lu bebeklerde olabilir diyor ama down beraberinde başka bulgular verirmiş. şükür yok belirti. eşimde 47 xyy sorunu vardı inşallah bu sorun yoktur. içim sıkıldı bugün(

Geçmiş olsun. Hemen kendini koyu verme . İnşeAllah kötü bir şey yoktur. Bazı normal bebeklerde de böyle ola biliyor. İnşeAllah sizde de bir sorun yoktur. Rabbim her daim yardımcınız olsun. Evlat böyle bir şey işte, kendini unutursun. Rabbim hiç kimseye dermansız dert vermesin.

Sen kendin demişdin 47 xyy o kadar da sorunlu bir hastalık değil (pgt-den sağlıklı embrio çıkmasaydı ve 47 xyy-li embrio olsaydı transfer ettirmeği düşünüyordum ) . İnşeAllah hiç bir sorun yoktur.

Son düzenleme:
cerdacığım canım çok üzüldüm.ama elden bir şey gelmiyor.veren allah alan ,yine allahım.canım benim yaşadığın acıyı, hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.ama bir an önce toparlanıp, güçlenip yeniden mücadele etmek lazım.allahım iyi kullarını sınarmış.senin sınavın da buymuş. iyi tarafından bakarsak 6 tane sağlıklı embriyon oluşmuş umarım dondurulmuşların vardır. benim 3 tane gitti pgtye ve hiç sağlıklı çıkkmadı.ne yapalım bebişlerimiz şimdi gelmek istemedi.canım benim inşallah bir gün hepimiz kavuşacağız bebişlerimize.yarını atlatıp toplarlanıp yeni tedavi için gün saymaya başlayacaksın inş.

chnbcim canım.sıkma canını bir şey yoktur.benim arkadaşıma hamileyken downlı dendi sapasağlam doğdu. sonra bıngıldak dediler hiç bir şey olmadı. kapandı.düzeldi. üzülme canım.doktorlar hep en kötüsünü söylüyor. ne olur kendini üzme.olumlu düşün.bir şey yoktur canımmm.

her bebeğin gelişimi farklı oluyo. biliyo musun ben aylık kontrole götürmüyorum. kendi bildiğime okuduğuma göre ek gıdaya da başladık gayet. sağlık ocağında kilosuna bakılıyo o kadar.
her dr farklı yaklaşıyo konulara, d vitamini kullanıyo musun, bıngıldağın kapanmasına destek oluyomuş o.
allahın izniyle bi sıkıntı yok oğlunda okuma netteki şeyleri

sağ olun kızlar...

mattikacığım sağ ol. evet 4 damla. memorial 4 dedi. hiç güneş görmedim diye...
ben de geçtim ek gıdaya...

mrb chnb. allahın izniyle inşallah hiçbirşey çıkmayacak. ama insana en ufak bir şüphesi bile yetiyor. allahım hiç bir bebeğe en ufak bir dert acı vermesin. oğluna kromozom tahlili yaptırmayı düşünmüyor musun. sonuçta doğumdan sonra basit bir kan tahlili ile bakılıyor.

Gercekten iyi ki gelmisim. Bi gun insallah hepimiz guzel haberlerle gelicez buraya
Aminn insallahhh ...

Hazadeeemmmm

Tedavime çok az kaldı inşaallah kuzum

İncşm kader arkadasım cnm ıyı yureklı kardesım Allahım yanında olsun.Rabbım bu defa yuzunu guldursun ınsallahh herzaman dualarımdasın ınan,eskısı gelemıorum ne olur kızmayın cunku ewde net yok teldende cok baglanamıorum ama ıse basladıgımda eskısı gıbı gırıcem yıne...
Ama akasyam ve senın tedavın de hep gelıcem sızlere destek olucak soz ...
senı cok sewıorum mınaya dıorumkı annecım ıncı teyzene dua et onunda senın gıbı guzel bır kızı olsun ...
Benı sankı dınlıo tamam annecım der gıbı bakıo ınankı, burda herne kadar uzak olsakda sanal desende ben burdakı samımıyetı ve dostlugu baska yerde gormedım.
Hepınızden Allah razı olsun.

mrb hazade nasılsın? prenses ne yapıyor?
İyiyim cnm benım sen nasılsın nasıl gıdıo hamılelık ınsallah bır sorun yoktur.

Dualarım senınle ıncımm ...

Canım benım cok gecmıs olsun Allahım ınsallah bısey yoktur ama ben anlamadım,bıngıldagı fazladerken nasıl yanı?

Ay Nesrin ablam çok şükür bulgu felan yok ortada sen neden ağladın üzme kendini lütfen
Bıngıldak ne bilmiyorumki:26::26:
Ardamız sağlıklı inşallah
Doktorlar her ihtimali göz önünde bulundurmak zorundalar çünkü onların işi bu
Biz fazlasıyla hassasız bu konuda o yüzden böyle oluyor
Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…