Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnsallah canim insallah

Allah yardınmın olsun. Seninki zor bir durum ve daha acın yeni. Çok fazla araştırma. Zamana bırak. Nasıl olsa değiştire bileceğin bir şey yok. Her korkduğunda korkularından Allaha sığın. İnşeAllah hiç bir sorun yoktur. Varsa bile her şeyin bir çaresi vardır. Önce senin sağlığın önemli. Sen kendini yeni bir tedavi için toparlamaya bak. Hiç bir sorun yokmuş gibi ayağa kalk. önünde güzel günler inşeAllah ki, seni bekliyor. Her bir sıkıntıdan sonra bir ferahlık vardır. Bu yaşadığın acıları Rabbim günahlarına keffare eylesin. Senin de kucağın en kısa zamanda bebeklerle dolsun. Amin.

Amin amin amin. İnsallah cektigimiz sikintilarin sonunda allah yuzumuzu guldurur. Cok sagol

Canım geçmiş olsun.Şu zamanda böyle hissetmen çok normal biliyormusun
İnsan ilk başta kendini suçlu hissediyor.Dediğin gibi vücudundan kendinden nefret ediyor
Ama geçici bunlar inşallah acın hafifleyecek.Sen Allah'a sığın en büyük yardımcımız o çünkü
Derdi veren o dermanınıda verir inşallah.Umutsuzluğa kapılma geçecek hepsi geçecek inşallah

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.inş bir şey çıkmaz ama çıksa da bununla da mücadele edeceğiz allah o gücü verecek canım.bu günler de geçecek .lütfen kendini çok yıpratma.

Cerdacığım sen sanırım thalesemi taşıyıcılığı nedeniyle PGT yaptırmıştın. Benim bir akrabam da eşi de kendisi de Thalesemi taşıyıcıymış. Maalesef bunu bilmeden çocukları oldu. Çocuk thalesemi hastası. Her ay kan nakli oluyor. çok zor günler yaşıyorlar. Şimdi onun tedavisi için donör kardeş yapmaya çalışıyorlar. Memorial'da tüp bebek deniyorlar. Allah'a çok şükür ki siz taşıyıcı olduğunuzu öğrenmişsiniz. Bebeğiniz hasta doğmamış. Bunlara şükretmek lazım.

Diğer konu ise PGT'de sadece thalesemiye bakıldıysa diğer kromozomlarda sorun varsa o nedenle bebek düşmüş olabilir. Ama bu kromozom bozukluğu olduğu anlamına gelmez. Bir kereye mahsus tesadüfen oluşmuş bir problem de olabilir. Kürtaj materyalini sonuçlanınca zaten sonuç belli olur. Ama yine de tedbiren kromozom testlerini de yaptırabilirsin. Yani bebeği kaybetmiş olman illa ki kromozomla ilgili problemin olduğu anlamına gelmiyor. İçini ferah tut. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Canım eşim o gün sabah işten geliyor yani müsaitiz
İnşallah doğru hesaplamışımdır:26:

valla nedenini bilmiyorum ama doğuştan dediler
cinsiyet sorunu olabilir deyince slaak doktor genetikten şüphelendik ama sonraki testleri temiz çıkınca peşine düşmedik
yokyaa ben yaptırmam test filan kafamı bulandırmak istemiyorum
ilerde bi sorun olursa kendileri yaptırırlar
bin türlü düşünce girer artık bişey çıkarsa aklımıza
zaten o süreçte yıprandık ,şuan ikiz anne baba olmanın tadına varıyorken hiç kurcalamayı düşünmüyorum
zaten oğlanın bi de kalp sorunu var kontrole götüyoruz ,her kontrolde geriliyoruz bişey çıkmasın diye
bi de yaa bu işlere biz çok kafa takıyoruz da herşey olacağına varıyor
tek sorun genetik değil ki ,genetiği sağlam insanda da çok şeyler çıkabiliyor,sokakta yürürken araba çarpar sakat kalır
yani bu iş böyle..
en fazla benim hastalığım kızda olabilir o kadar onu da ilerde çocuğu olmazsa baktırır artık

Tamam canım bende kös kös oturuyorum zaten

Kuzumm kusura bakma. Eşim içeri girer girmez başladı dırdıra Pc konusunda acayip takıntılı. Hele ki yemek pişerken neti aç. Deliriyor O yüzden aniden kapayıp çıktım. Şimdi de spora gitti. Gelene kadar takılırım.

Bubuş gelmemiş sanırım. Kimsede de teli yoktur herhalde:26: Güzel haberlerle gelir inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…