- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.601
Geçmişler olsun cerda,şuan belki ne desek faydasız,zor gerçekten.4 kaybım var 2 kere kürtaj 2 side düşük ve seni çok iyi anlıyorum.Ama şunu söyleyim inan arkadaşlarında dediği gibi kısa bir süre sonra yeni tedaviyi düşüneceksin...
Sadece zaman...Sabırlı ve umutlu ol....
İncinin yazdığı listeyi görmüşsündür,bir zamanlar bende benzer konuları konuşuyordum ve bi çok arkadaşımız...şimdi şükür anneyiz,hamile olanlar ve tedaviye başlayanlar var benzer sorunlardan...
İnşallah bu topikte anne olmayan biri kalmaz ve inci de başta kendi adı olmak üzere,herkezin adını anne olarak ,büyük bir çoşkuyla o listeye yazar...Amin...
Merhaba herkese, dun oldum kurtaj. Basarili gecti, agrim ya da kanamam yok cok sukur. Ama ruh sagligim bozuldu. Beta talasemi tasiyiciligi benim icin en onemli sorunu ta ki internetten dusuk ya da bos gebeliklerin kromozomal sorunlardan kaynaklanabilecegini ogrenmeme kadar. Kendime, vucuduma olan inancimi yitirdim. Daha hicbi sey belli degil ama ben kendimde ya da esimde kromozomal bi sorun varmis gibi davraniyorum. Surekli arastiriyorum. Dusuk materyali genetik teste gitti, bi sey varsa orda cikacak zaten. Sonuc gelene kadar nasil beklicem bilmiyorum. Kendimi taniyamiyorum. Allah iki dert birden vermez diyorum hep ama icimde gittikce buyuyen bi korku var. Kizlar dua edin nolur, genetik problemin yaninda bi de kromozom sorunu cikmasinbizi bizden baskasi anlamaz, allah hepimize yardim etsin. Tez zamanda evlatlarimiza kavustursun insallah
Allah yardınmın olsun. Seninki zor bir durum ve daha acın yeni. Çok fazla araştırma. Zamana bırak. Nasıl olsa değiştire bileceğin bir şey yok. Her korkduğunda korkularından Allaha sığın. İnşeAllah hiç bir sorun yoktur. Varsa bile her şeyin bir çaresi vardır. Önce senin sağlığın önemli. Sen kendini yeni bir tedavi için toparlamaya bak. Hiç bir sorun yokmuş gibi ayağa kalk. önünde güzel günler inşeAllah ki, seni bekliyor. Her bir sıkıntıdan sonra bir ferahlık vardır. Bu yaşadığın acıları Rabbim günahlarına keffare eylesin. Senin de kucağın en kısa zamanda bebeklerle dolsun. Amin.
Merhaba herkese, dun oldum kurtaj. Basarili gecti, agrim ya da kanamam yok cok sukur. Ama ruh sagligim bozuldu. Beta talasemi tasiyiciligi benim icin en onemli sorunu ta ki internetten dusuk ya da bos gebeliklerin kromozomal sorunlardan kaynaklanabilecegini ogrenmeme kadar. Kendime, vucuduma olan inancimi yitirdim. Daha hicbi sey belli degil ama ben kendimde ya da esimde kromozomal bi sorun varmis gibi davraniyorum. Surekli arastiriyorum. Dusuk materyali genetik teste gitti, bi sey varsa orda cikacak zaten. Sonuc gelene kadar nasil beklicem bilmiyorum. Kendimi taniyamiyorum. Allah iki dert birden vermez diyorum hep ama icimde gittikce buyuyen bi korku var. Kizlar dua edin nolur, genetik problemin yaninda bi de kromozom sorunu cikmasinbizi bizden baskasi anlamaz, allah hepimize yardim etsin. Tez zamanda evlatlarimiza kavustursun insallah
Mervem kuzum nasılsın ?Haftaya pazar için belki Hazadeye gideriz diyoruz. Eşinin iş durumu belli mi canım ?
İyiyim canım benim sen nasılsın ??
Dur hesaplayayım çalışma günlerini canım bekle
İyilik canım. Evdeyim ben de.. Eşim dışarı çıktı. Fırsat bu fırsat bakayım dedim.
Allah iyilik versin.hafta sonu bugün bir turlasaydın sende eşini koluna takıp
valla nedenini bilmiyorum ama doğuştan dedilerYaza ne kaldı ki? inşallah güzel olur her şey canım...
canım okul idaresi çağırıyor bir öğretmenimizin tayini çıkmış herkes çok yoğunmuş hafifletmem istendi...
evet mayıs ortasından beri raporluyum...
çok sağ ol canım... inşallah hepimiz için güzel olsun her şey..
canım neden olmuş eğrilik.
benim de büyük oğlum doğuştan tek testisli. duyunca çok üzülmüştük. zamanla alıştık. eşimde genetik sorun çıkınca tamam dedim oğlumda da sorun var. eşimin cinsiyete bağlıydı. şükür çıkmadı.
senin de sorun önemsizdir inşallah. peki sen yaptıracakmısın bebelere genetik test? ben bazen yaptırsam mı diye düşünüyorum...
Acil çıkışş Mervem
Tamam canım bende kös kös oturuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?