Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bubuş nerdesin merak ettik seni.....

kızlar cnm arkadaslarım kusura bakmayın merakta bıraktım sizi. eşim perşembe gece sehir dısına gitti. benide anneme bıraktı net olmadıgından giremedim.
eşimde söz verdirdi o yokken test yapmayacagıma dolayısıyla testi 10. gün yine yapamadım. bugün progestan iğnem için gittiğimde kan verdim. sonuç yarın öğleden sonra cıkacak pazar olduğu için yarın sabah işleme girecek.
eşimde sabahtan yola cıkıyor geldiğinde birlikte öğrenecekmişiz sonucu. şimdi onunda hakkı var ne diyim. o yüzden yarın akşam yazarım buraya inş.pozitif sonucu..

ama negatifte olabilir. hiç bir belirtim yok. göğüslerim eski haline döndü çoktan ne acı ne şişlik. bilmiyorummm böyle olupta pozitifi gören varmı??

bu gece hepinizden dua istiyorum lütfennn..

allahım ol demiştir inş. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.

Allah yardımcın olsun. Çok zor bir bekleyiş. Keşke hiç diyilse idrar testi yapsaydın. Ben 5-6 saatı zor bekliyordum, bu kadar süre nasıl beklenir ki...

Rabbim bu sefer hayırlısı ile bebeğine kovuştursun.

allah razı olsun cnm amin.
bu benim 2. denemem ilki çok zor geçmişti. bu daha kolay oldu. tecrübe edince insan birde negatifi görünce sanki alısıyo.
şimdide negatif olacak gibi diyor bitarafım. kaç gün öncesinde göğüslerim eski haline döndü hiç bir belirtim yok doğru dürüst.
o yüzden heralde daha sabrediyorum.

idrar testinide yapsam ya negatif çıkarsa tek basıma cok ağır geçiririm pozitif olursada esim gelene kadar nasıl dayanırım söylemeden diye yapmadım.

allahım kısmet etsinde tek ben 1 gün daha bekleyim.

Allah sonunu hayırlı ve olumlu etsin. Alışma konusunda çok haklısın. Bu benim 4. denemem ve artık zamanın çabuk geçmesini beklemiyorum. Bu günü yaşıyorum. Oysa eskiden 12 gün nasıl geçerdi, daha doğrusu hiç geçmezdi... Rabbim sabr versin. sonu bebişli olsun.

inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır...

bubuşşş güzel haberlerle gel inşallah...

cerda Allah bir daha yaşatmasın...

Bubuşçuğum güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bubuşçuğum güzel haberlerini bekliyoruz canım

kızlar nasılsınız?nerelerdesiniz?yine kimsecikler yok

kızlar dün kk da gezinirken gördüm timur gürgan ın hastalarından birisi tedavi öncesi kullanması gereken bir sürü ilaç,vitamin,vb yazmış,

memorial da da böyle vitamin takviyesi falan yazıyor mu?

akasya arı sütü bal polen kullandın diye biliyorum,memorial ın bu tedavilere bakışı nasıl merak ettim...

genart ta herhangi bir şey söylemediler bana,dhea dan başka

inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır...

bubuşşş güzel haberlerle gel inşallah...

cerda Allah bir daha yaşatmasın...
inş.

turkuaz nerelerdesin sen ,ne yaptın son kararın ne ne zaman başlıyorsun
valla ben o vitaminlerin pek etkili olduğunu düşünmüyorum niyeyse
bi sürü ilaç yüklenmek de mantıklı gelmiyor bana ama bilemiyorum

Turkuaz selam canım ;

İncim İzmir'e gitti. Bebişi görecek. Haftasonuna doğru dönecek. Nete pek giremiyor. Ben arı sütü polen kullanmıştım. Bir de solgar Omega 3 içmiştim. Nur Hanıma yazmıştım. kararı bana bırakmıştı Yani pozitif ya da negatif bir yorum yapmadı. Memorial bu tarz vitamin , ot falan fazla inanmıyor. Yani bana tavsiyeleri olmadı. Ama ben arı sütü polen omega 3 bunların kaliteyi arttırdığına inanıyorum. Hafta sonu Prof Osman Durmuş'un (adı buydu galiba ) yazısını okudum hurriyette . O da yaşlılar için Co10 enzim ve omega 3 tavsiye etmiş. Zararı olsaydı prof tavsiye etmezdi diye düşünüyorum.

üzgünüümm mutsuzuum yine hüsran yine kayıp burayayazmak beni rahatlatıyor içimi döküyorum bugün artık dayanamayıp doktora gittim lekelenmelerim hala oluyor kesem olmsı gerekenden 5 gün küçük cumaya kadar bekliycez ve sonra kürtaj kızlar artık benim tekrar doğal yolla deneyecek gücüm kalmadı dayanamıyorum yolda çocuk görsem ağlıyorum iyice tuhaflaştım tek çare pgt sanırım ama doktor onunda garantisi yok diyor çok bunaldım çokk

Incimden guzel haberler gelmiş. Cok cok sevındım.
Hayali bana da guzel geldi Akasyam,belki gercek olur. :)
İzz başlayacaktı. Ben de 23 martta kontrole gideceğim canım. Sorun yoksa haziranda denemeyi düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun ?
ben hıc bır sey yapmıyorum.
oyle beklıyorum.
bır ara arayayım da da konusalım .

yani onerin ne Turkuazcım :)

canım umarım o acıklık hemen kapanır ve bır sorun cıkmaz.
sukur kı eslık eden baska bulgu yokmus canım.

Sevgim cim üzme kendini dicem ama üzülmeden geçmiyor.... Umarım hersey yoluna girer canım... Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ki , Allah korusun yarını yaşayacağımız belli değil, elimizden geleni yapıp hayırlısını dilemekten baska bir seçenek kalmıyor....Çok şükür imkanımız var da tedavisi bulmaya çalışıyoruz..

Son düzenleme:
İnci haberi yeni gördüm çok mutlu oldum haydi hayırlısıyla muradına kavusacaksın inşallah canım...

armaan nasılsın canım ? Reglden var mı gelişme ? Ben cumartesi kontrole gideceğim. Nedense biraz gerginim. Tedavi yaklaştıkça da gerildiğimi hissediyorum. Korkular sarıyor. :18:

armaan nasılsın canım ? Reglden var mı gelişme ? Ben cumartesi kontrole gideceğim. Nedense biraz gerginim. Tedavi yaklaştıkça da gerildiğimi hissediyorum. Korkular sarıyor. :18:

Sana yaşanmış bir hikaye anlatıyım. Amcamın kızı doğum yapmaya gitti, sezeryan oldu, ancak çocuğunu kayb etti. Doktorlar günlerce bebeğin yaşıyor diye oyaladılar, sezeryan olduğu için. Çok zor bir dönem geçirdi. o hastane koridorları zindan gibiydi. Günlerce yaşanan o kadar stress... Daha sonra (ilkinden 6 sene sonra, ve 6 kayb daha verdikden sonra), oğlunu doğurmaya aynı hastaneye gitti. Ve daha önce zindan olan o hastane artık konumunu tamamen değiştirmişdi. Tamamaen başka bir havası vardı... İkinci oğlunu da aynı hastanede doğurdu...

Sen de sakın korkma, her şey insanlar için. Sevinci de kederi de. İnşeAllah bu sefer her şey yolunda gider de sen de yaşadıklarını unutursun, ya da sadece eski hatıra gibi arada hatırlarsın. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış. Korkunun hiç bir faydası yoktur ki... sen dim dik ayakta dur ki, engelleri aşa bilesin. Rabbim kalbini huzurla kaplasın.

Korkunun faydası yok haklısın canım. Ben iğnenin acısını bir kere tadınca ondan kaçan çocuklar gibiyim. Daha önce olmayan korkularım şimdi var. Ama bir bebeğim olmasını istiyorsam herşeye rağmen deneyeceğim. Zor ve stresli günler beni beklese de katlanmak zorundayım. Zaten kendi kendime ahtım var. Yaşadığım kötü olay sırasında yan odadan bebek sesleri gelirken ben de dedim ki ; bir dahaki sefere bebeğimle çıkacağım buradan. İnşallah Allah nasip eder.

Sen nasılsın Sümeyyem ? Ne zaman test yapacaksın Memorial topiğinin pozitif havası hepimize iyi geliyor dimi ?

kızlar sonucum cok düşük çıktı sanırım kimyasal. dr henüz adını koymadı.
kompakt embryo kondugu için 2 gün daha bekleyelim. çarşamba kan ver onun üzerine konusalım dedi.

sonucumda 0-5 referans aralıgına göre 11,5 negatif de diyebiliriz. test yapmaya elim gitmemişti boşa değilmiş.
offfff oooffff bilmiyorum bu değer yükselirmi hiç sanmıyorum ama allahın mucizelerinede sonuna kadar inanıyorum banada kısmet olurmu onu bilmiyorum.

inci cnm bak sana demiştim temiz cıkacak diye gözünaydın cnm. hayırlı tedaviler olur inş.bol şans şimdiden..allah yüzünü güldürsün cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…