- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.621
bubuş nerdesin merak ettik seni.....
kızlar cnm arkadaslarım kusura bakmayın merakta bıraktım sizi. eşim perşembe gece sehir dısına gitti. benide anneme bıraktı net olmadıgından giremedim.
eşimde söz verdirdi o yokken test yapmayacagıma dolayısıyla testi 10. gün yine yapamadım. bugün progestan iğnem için gittiğimde kan verdim. sonuç yarın öğleden sonra cıkacak pazar olduğu için yarın sabah işleme girecek.
eşimde sabahtan yola cıkıyor geldiğinde birlikte öğrenecekmişiz sonucu. şimdi onunda hakkı var ne diyim. o yüzden yarın akşam yazarım buraya inş.pozitif sonucu..
ama negatifte olabilir. hiç bir belirtim yok. göğüslerim eski haline döndü çoktan ne acı ne şişlik. bilmiyorummm böyle olupta pozitifi gören varmı??
bu gece hepinizden dua istiyorum lütfennn..
allahım ol demiştir inş. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.
Allah yardımcın olsun. Çok zor bir bekleyiş. Keşke hiç diyilse idrar testi yapsaydın. Ben 5-6 saatı zor bekliyordum, bu kadar süre nasıl beklenir ki...
Rabbim bu sefer hayırlısı ile bebeğine kovuştursun.
allah razı olsun cnm amin.
bu benim 2. denemem ilki çok zor geçmişti. bu daha kolay oldu. tecrübe edince insan birde negatifi görünce sanki alısıyo.
şimdide negatif olacak gibi diyor bitarafım. kaç gün öncesinde göğüslerim eski haline döndü hiç bir belirtim yok doğru dürüst.
o yüzden heralde daha sabrediyorum.
idrar testinide yapsam ya negatif çıkarsa tek basıma cok ağır geçiririm pozitif olursada esim gelene kadar nasıl dayanırım söylemeden diye yapmadım.
allahım kısmet etsinde tek ben 1 gün daha bekleyim.
valla nedenini bilmiyorum ama doğuştan dediler
cinsiyet sorunu olabilir deyince slaak doktor genetikten şüphelendik ama sonraki testleri temiz çıkınca peşine düşmedik
yokyaa ben yaptırmam test filan kafamı bulandırmak istemiyorum
ilerde bi sorun olursa kendileri yaptırırlar
bin türlü düşünce girer artık bişey çıkarsa aklımıza
zaten o süreçte yıprandık ,şuan ikiz anne baba olmanın tadına varıyorken hiç kurcalamayı düşünmüyorum
zaten oğlanın bi de kalp sorunu var kontrole götüyoruz ,her kontrolde geriliyoruz bişey çıkmasın diye
bi de yaa bu işlere biz çok kafa takıyoruz da herşey olacağına varıyor
tek sorun genetik değil ki ,genetiği sağlam insanda da çok şeyler çıkabiliyor,sokakta yürürken araba çarpar sakat kalır
yani bu iş böyle..
en fazla benim hastalığım kızda olabilir o kadar onu da ilerde çocuğu olmazsa baktırır artık
allah razı olsun cnm amin.
bu benim 2. denemem ilki çok zor geçmişti. bu daha kolay oldu. tecrübe edince insan birde negatifi görünce sanki alısıyo.
şimdide negatif olacak gibi diyor bitarafım. kaç gün öncesinde göğüslerim eski haline döndü hiç bir belirtim yok doğru dürüst.
o yüzden heralde daha sabrediyorum.
idrar testinide yapsam ya negatif çıkarsa tek basıma cok ağır geçiririm pozitif olursada esim gelene kadar nasıl dayanırım söylemeden diye yapmadım.
allahım kısmet etsinde tek ben 1 gün daha bekleyim.
Bubuşçuğum güzel haberlerini bekliyoruz canım
inş.inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır...
bubuşşş güzel haberlerle gel inşallah...
cerda Allah bir daha yaşatmasın...
turkuaz nerelerdesin sen ,ne yaptın son kararın ne ne zaman başlıyorsunkızlar nasılsınız?nerelerdesiniz?yine kimsecikler yok
kızlar dün kk da gezinirken gördüm timur gürgan ın hastalarından birisi tedavi öncesi kullanması gereken bir sürü ilaç,vitamin,vb yazmış,
memorial da da böyle vitamin takviyesi falan yazıyor mu?
akasya arı sütü bal polen kullandın diye biliyorum,memorial ın bu tedavilere bakışı nasıl merak ettim...
genart ta herhangi bir şey söylemediler bana,dhea dan başka
kızlar nasılsınız?nerelerdesiniz?yine kimsecikler yok
kızlar dün kk da gezinirken gördüm timur gürgan ın hastalarından birisi tedavi öncesi kullanması gereken bir sürü ilaç,vitamin,vb yazmış,
memorial da da böyle vitamin takviyesi falan yazıyor mu?
akasya arı sütü bal polen kullandın diye biliyorum,memorial ın bu tedavilere bakışı nasıl merak ettim...
genart ta herhangi bir şey söylemediler bana,dhea dan başka
Lavem canım ben de seni gerçekten özledim. Keşke İstanbul'a yolun düşse de boğazda bir yemek yesek.. martılar eşliğinde dertleşsekAyy valla hayali bile güzel
İncim bugün randevuya gitti canım. Herşey yolunda demiş Derin Bey. Smear almış. 1 haftada sonuç çıkacak. Smearda da bişey yoksa inşallah haftaya başlıyor. Uzun protokol olacak.
Kromozom problemine hiç girmek istemiyorum. Okumuşsundur bizim için daha büyük bir sorun. Ve karar vermek çok zor.Hakkımızda hayırlısı ....
ben hıc bır sey yapmıyorum.İzz başlayacaktı. Ben de 23 martta kontrole gideceğim canım. Sorun yoksa haziranda denemeyi düşünüyorum.Sen ne düşünüyorsun ?
merhaba lave nasılsın?nerelerdesin?
volkan hoca bana array yapalım dedi,çünkü fısh le yapılabilecek herşeyi yaptık bir de böyle deneyelim demeye getirdi
sen takılma boşver...bence tam bir muamma,fısh mı array mı konusu.
merhaba kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. pgt li boş gebelik yaşayan arkadaşım fihle yapıldı sanırım pgt. belki bakılmayan bir kromozom sorunudur peki pıhtılaşma sorunun var mı?
3 aylık kayıp yaşayan arkadaşım pıhtılaşmada çok test var riskli gebelik dr sine git belki atlanan test olabilir...
kızlr iyisiniz di mi?
bugün dr ye gittik. bıngıldağı biraz fazla açıkmış( kafasından röntgen çektiler. bir şey çıkmadı ama takip edelim dedi. kafasını çok tutamıyor çok basmıyor biraz motor gelişimi geri dedi ( biraz erken doğduğu için olabilir dedi (
boyu 7-8 ay gibi dedi kilo da iyiymiş. 7300 dü geçen ay bugün 7 700 dedi. ek gıdaya geçiyoruz çalışmaya başlayacağım hem sütüm çok yok
üzüldüm ağladım bugün. dr tomografi dedi şayet bıngıldak kapanmazsa... Araştırdım troid, raşitizm, down lu bebeklerde olabilir diyor ama down beraberinde başka bulgular verirmiş. şükür yok belirti. eşimde 47 xyy sorunu vardı inşallah bu sorun yoktur. içim sıkıldı bugün(
Canım cok memnun oldm randevun guzel gecmıs .
Gerısı de su gıbı aksın ınsallah arkadasım
Lavem İncimin smear sonucu temiz geldi. Pazar uzun protokolle başlıyor.Bir ara görüşelim canım.. Araşalım..
üzgünüümm mutsuzuum yine hüsran yine kayıp burayayazmak beni rahatlatıyor içimi döküyorum bugün artık dayanamayıp doktora gittim lekelenmelerim hala oluyor kesem olmsı gerekenden 5 gün küçük cumaya kadar bekliycez ve sonra kürtaj kızlar artık benim tekrar doğal yolla deneyecek gücüm kalmadı dayanamıyorum yolda çocuk görsem ağlıyorum iyice tuhaflaştım tek çare pgt sanırım ama doktor onunda garantisi yok diyor çok bunaldım çokk
İnci haberi yeni gördüm çok mutlu oldum haydi hayırlısıyla muradına kavusacaksın inşallah canım...
armaan nasılsın canım ? Reglden var mı gelişme ? Ben cumartesi kontrole gideceğim. Nedense biraz gerginim.Tedavi yaklaştıkça da gerildiğimi hissediyorum. Korkular sarıyor. :18:
Sana yaşanmış bir hikaye anlatıyım. Amcamın kızı doğum yapmaya gitti, sezeryan oldu, ancak çocuğunu kayb etti. Doktorlar günlerce bebeğin yaşıyor diye oyaladılar, sezeryan olduğu için. Çok zor bir dönem geçirdi. o hastane koridorları zindan gibiydi. Günlerce yaşanan o kadar stress... Daha sonra (ilkinden 6 sene sonra, ve 6 kayb daha verdikden sonra), oğlunu doğurmaya aynı hastaneye gitti. Ve daha önce zindan olan o hastane artık konumunu tamamen değiştirmişdi. Tamamaen başka bir havası vardı... İkinci oğlunu da aynı hastanede doğurdu...
Sen de sakın korkma, her şey insanlar için. Sevinci de kederi de. İnşeAllah bu sefer her şey yolunda gider de sen de yaşadıklarını unutursun, ya da sadece eski hatıra gibi arada hatırlarsın. Sen gönlünü ferah tutmaya çalış. Korkunun hiç bir faydası yoktur ki... sen dim dik ayakta dur ki, engelleri aşa bilesin. Rabbim kalbini huzurla kaplasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?