Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasyammm İzmir'in tek güzel tarafı bebekti her şeye rağmen moral depoladım da geldim şükür.
Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşaallah

Kızlar bu gün test yaptırdım. Değerim 173.6 çıktı

SÜMEYYE CANIM GÖZÜN AYDIN OLSUN. sanırım ikizler geliyor. çok sevindim senin adına.

Canım pazar günü başlıyorum inşaallah
hadi hayırlısı inci. bu sefer güzel sonucu göreceğiz inşallah.

Canım neredesin? 18 martta kontrolün vardı? Nasıl geçti?

evet canım bir türlü yazamadım.
zaten siz her şeyi yaptırmışsınız dedi ama isterseniz bide biz bakalım dedi. perşembe günü fetal eko yapılacak ve genetik polikliniği ile görüşebilirsiniz dedi. 25 nisanda da detaylı ultrason var. başka bir göz daha bakmış olur dedi.

Minayi op bizim icin hazade.
Iste dedigim gibi yarin histereskopi var. Bisiy cikmszsa sonraki ay tedaviye baslicsz. Ilk deneyisim olucak. Basliyorum bakalim.
Izinizi surucez iste:))

inşallah bişey çıkmazda başlarsın tedaviye canım. benim tedavim ertelenince çok sıkılıyordum.

merveciğim hepsi çok güzel. güle güle giysin prenses.

Canım anlt bakalım izmir gezin nasıldı yusuf bebek nasıldı?

Gezi konusuna pek girmek istemiyorum mervem
Yusuf'u konuşalım Çok güzel bir bebek Hep kucağımda tutasım geldi. Hele o mis kokusu oy oy...
Onunla bir kaç gün geçirdikten sonra bebek arzum daha da arttı. İnşaallah bu kez olur inşaallah...

İnşaallah canım.
Hadi güzel haberler inşaallah.

Merveee hepsi çoooook güzel. Zevkin de hisslerin gibi kuvvetliymiş MaşeAllah. Gerçekten güzeller, hem de hepsi

İncim sumeyye tulipim teşekkürler daha güzelleri sizin bebeklerinize olsun inşallah

Öyle oluyor canım ya insan çok etikisinde kalıyor arzusu dahada artıyor
Rabbim gönlüne göre verir inşallah bu sefer

Öyle oluyor canım ya insan çok etikisinde kalıyor arzusu dahada artıyor
Rabbim gönlüne göre verir inşallah bu sefer

Kesinlikle öyle :)
Amin inşaallah...

Çocuk emme konusunda sıkıntı çekiyor ona canım sıkıldı. Bir kaç öneride bulundum pek tınmadılar ben de üstelemedim, kendileri bilir

Kesinlikle öyle :)
Amin inşaallah...

Çocuk emme konusunda sıkıntı çekiyor ona canım sıkıldı. Bir kaç öneride bulundum pek tınmadılar ben de üstelemedim, kendileri bilir

Nasıl bir sıkıntısı var canım emme konusunda banada söyle merak ettim
Ve ne öneride bulundun :26:

Nasıl bir sıkıntısı var canım emme konusunda banada söyle merak ettim
Ve ne öneride bulundun :26:

Emmek istiyor ama memeyi tam kavrayamıyor. Ememedikçe sinirleniyor, huysuzlanıyor, uyuyamıyor. 15 dakika uyuyup uyanıyor sonra sar baştan. Dedim ki belki memeden süt gelmiyor, bir makina alıp kontrol edin. Süt geliyorsa problem yok uğraşın ama gelmiyorsa sağın ve biberonla verin. Ve bana dediler ki çocuk ilk doğduğunda meğersem bir müddet aç kalmış memeyi tam kavrayamayınca. Ağzıyla oynayıp durmuş. Ben bunu öğrensem direkt sağarım, kontrol ederim.

yok incim bebek pompalardan çok fazla çekiyo. ne kadar küçük de olsa. öyle büyük bebek gibi doydum emdim demiyolar ilk günler sürekli memede sürekli emmeye çalışma oluyo sanki doymuyomuş gibi. tabi sütün olup olmaması da önemli.
kaynanam süt var mı yok mu dedi durdu telefondan doymuyo mu dedi durdu ne zaman arasa emiyo diyolardı çünkü.
süt vardı ama memeyle kavgası vardı paşanın, şimdi 3 dk.da bitiriyo olan sütü
ben de hevesliymişim hemen kendimi anlattım he kadın değil miyiz

ama 15 dk uyuyosa sen haklı görünüyosun. :/

Son düzenleme:
mervee hepsi çok tatlı maşallah zevkliymişsin
altı çıtçıtlı elbise hele çok tatlıı.
sağlıkla giysin hepsini minnoşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…