- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.841
mervee hepsi çok tatlı maşallah zevkliymişsin
altı çıtçıtlı elbise hele çok tatlıı.
sağlıkla giysin hepsini minnoşun
Kapı süsü şeker ıvır zıvırlarımız bunlarda)
Eki Görüntüle 665663 Eki Görüntüle 665664 Eki Görüntüle 665665
Eki Görüntüle 665667 Eki Görüntüle 665668 Eki Görüntüle 665670 Eki Görüntüle 665673 Eki Görüntüle 665676 Eki Görüntüle 665677
Merve çılgınsın ne güzel şeyler bunlar renk kattın valla topiğe...minik kızının hayatı da böyle renkli mutlu olsun....
geçmiş olsun izz. sonuç da güzel çıkmış sevindim.Kizlar histeroskopi isi tamam. Cok sukur rahim temizmis.
Herkeslere tesekkur ederim guzel temennileriniz icin.
Forumlarda arastiran olursa da kolay bi islem oldugunu soyleyeyim.
geçmiş olsun izz. sonuç da güzel çıkmış sevindim.
Saol mattikacim..
Bu vesileyle haftasonu dinlenip kitap okuma firsati bulucam.
Senin oglusun nasil bu arada?
Sağol canım benim
beğenmiş olmana çok sevindim daha güzelleri senin yavruşuna olsun inşallah
Kizlar histeroskopi isi tamam. Cok sukur rahim temizmis.
Herkeslere tesekkur ederim guzel temennileriniz icin.
Forumlarda arastiran olursa da kolay bi islem oldugunu soyleyeyim.
Arkadaşlar beni hatırladınız mı geçenlerde kromozom tahlili yaptırdım 4 ve 8 kromozom bozuklugu çıktı iki yıllık evliyim bir tane tüp bebek denemesi var asıl diyecegime geleyim bugün adwtim iki gün geçti ve kan testinde degerim 155,3 çıktı sanırım hamileyim çok sevinçliyim şu durumda kromozom bozuklugu hamileligi olumsuzmu etkiliyor daha doktoruma kromozom sonuçlarını göstermedim.
kromozom sorunu olup normal yolla bebeğini doğuran çok var burda. eşimde 13-14 translokasyon vardı 2 kürtaj sonrası oğlum normal yolla oldu. inş senin de sağlıklı bebektir bu tutunan. ve sağlıkla devam eder.
Geçmiş olsun izz en kisa zamanda tedavine baslicaksin sanirim hayirli olsun canim
Arkadaşlar beni hatırladınız mı geçenlerde kromozom tahlili yaptırdım 4 ve 8 kromozom bozuklugu çıktı iki yıllık evliyim bir tane tüp bebek denemesi var asıl diyecegime geleyim bugün adwtim iki gün geçti ve kan testinde degerim 155,3 çıktı sanırım hamileyim çok sevinçliyim şu durumda kromozom bozuklugu hamileligi olumsuzmu etkiliyor daha doktoruma kromozom sonuçlarını göstermedim.
Kartanesi hayirli olsun. Insallah saglikli kromozomlar denk gelmistir. Bende de kromozom sorunu var, forumdaki cogu arkadas gibi.
Tedirgin gecirmen normal ilk haftalarini. Iyi hissetmeye calis.hamilesin, ki bu harika:) biraz bekliycez galiba..
Allah gonlune gore versin...
herkese selam kızlar sümeyyenin pozitif alacağı içime doğmuştu çok sevindim hayırı olsun benim durum aynı doktor yolk saç oluşmuş ama bebek yok dedi istersen bekle kendi düşsün istersen kürtaj dedi yine mutsuz son peki tedavi için ne kadar beklemem gerekli diye sordumm 2 ay sonra başlayalım dedi kızlar aranızda ataşehir memorilda pgt yaptıran var mı hangi yöntmin uygulanacağına doktorunuz mu karar veryor birde her embriyo için ayrı pgt ücreti mi alınıyor yoksa pgt için paket fiyat mı var ve ne kadar okuduğum kadarıyla merve ve chnb ataşehirde tedavi olmuş cevap verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim. Rabbim isteyen, bu yolda uğraşan her kese sağlıklı evlatlar versin. Amin.
Memorial Ataşehirde genetik doktoru dışarıdan getirildiği için embrio başına değl, toplam fiyat alıyolar. Yanlış hatırlamıyorsam 1500 $ fiş yönteminin fiyatıydı. Daha ayrıntılı bilgileri arkadaşlar verir. Rabbim yardımcın olsun. Tekrar geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın.
amin inşallah rabbim bir daha yaşatmasın diyorum bende .Sümeyye sen de tedavini memorial ataşehirde mi oldun doktorun kimdi ortam ilgi alaka nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?