Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ya üzüldüm geçmiş olsun.İnşallah bebeğin bu tedaviyle gelir seni fazla bekletmeden
Ben Ataşehir Memorıalde tedavi gördüm.Tüp bebek tedavisi:2100 euro
pgt fiyatı: 1500 tl idi.ilaçlarda 2000 tlye yakın tutmuştu
Benim Doktorum Arzu hanımdı çok çok memnun kalmıştım tavsiye ederim
Doktorum karar verdi hangi teknik uygulanacağını FISH Senin için uygun dedi
Tabi Volkan Baltacıyı aradı onunla görüştü telefonda oda Fısh'ı uygun gördü
Öyle işte canım.başka sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

Çok mutlu oldum maşallah
İnşallah yavrucuğun sağlıklıdır canım

Aaa incim hiç haberimiz yok kuzum ya çok geçmiş olsun zaten şimdi olmasa bile illa hamile kaldığında olacaktın
Kaçınılmaz son galiba bu hemoroid

Canım sen benim sana yazdıklarımı hiç görmüyorsun ama ben ısrarla sana yazıyorum yazmayada devam edeceğim

Geçmiş olsun his. atlatmışsın çok şükür her şey yolunda

Kizlar slm. Esimle sorun yasiyrm o nedenle pc'yi acamiyrm. Guya ben siteye girmeyince depresyonum gececek, hayata dncgm. Oyle zannettigi icin beni burda grdgnde cok kotu kavga ediyrz.Sabah da bu nedenle hastaneye gitmeden tartistik, agladim falan. Neyse beni anlamiyor. Anlamasini da beklemiyrm artik... Bugun kontrolum vardi. Reglden sonra kanamam devam ediyordu. Nur hanim bakti. Kanamanin sebebi pek belli degil temizlemeye calisti. Kanama devam ederse kurtaj grkblr dedi tek iyi haber yumurtaliklar yumurta uretiyor. Hatta bir tanesi kocaman olmustu. Normal denesem hamile kalirim herhalde ama mumkun degil. Neyse size haber vereyim dedim.

Merhaba izz çok olmadı evet geleli. Bizde sebepsiz inf. O yuzden herseyi denedik , 3 senelik bi macera 2 asılama 5 ivf, histeroskopi, en son 5. İvf idi pgt ile çok mutluydum ilk kez hamile kalmıştım ama 2,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu....sonra kürtaj....o ruh haliyle buraya yazmaya baslamıştım sağolsun ilk akasya ve inci kucakladılar diyebilirim o gun onlarla yazışmak çok iyi gelmişti.... sonra diğer tüm arkadaslar çok samimi bi forum .... Tedavileri,test sonuclarını, merve gibi bebek heyecanını kendim gibi heyecanla takip ediyorum... Burdaki tüm arkadaslar birbirini herkesten çok anlıyor.... Hergün diliyorum hepimiz en kısa süede hamileliğimizi bebeklerimizin müjdelerini paylaşalım diye dua ediyorum.... Allah emeklerimizi dualrımızı karşılıksız bırakmasın inşallah....

Çok teşekkükrler inci tanesi inşallah saglıklıdır

Aaa incim hiç haberimiz yok kuzum ya çok geçmiş olsun zaten şimdi olmasa bile illa hamile kaldığında olacaktın
Kaçınılmaz son galiba bu hemoroid

Mervem ben bugün normal muayene bekliyordum kadın demesin mi kolonoskopi yapalım
Dedim yaptıramam yarın tedaviye başlıyorum. O zaman diğerini yapalım dedi. Nur Hanım'a sordum sorun olmaz yaptır dedi. Biz de yaptıralım aklımızda kalmasın dedik. En büyük şüphemdi hemoroid ama şimdi emin olduk. Şükür başka bir şey yok.

İnci çok geçmiş olsun....yarın büyük gün dualarım seninle İnci Allahım hamileliğini kutladığımız günlei de göstericek inşallah...

Canım benim sağolasın. Yarın lucrinle başlıyoruz inşaallah. Çok özlemişim iğneleri :)
Hepimizin hamileliğini kutlayacağız zamanı gelince inşaallah
Nasılsın? Keyfin nasıl?

Akasyam benim gibi kaçak göçek telefondan giriyorsun sen de bazen :)
Sakın canını sıkma. Bundan sonra güneş bizler için de doğacak inşaallah.

Canım sen benim sana yazdıklarımı hiç görmüyorsun ama ben ısrarla sana yazıyorum yazmayada devam edeceğim

Geçmiş olsun his. atlatmışsın çok şükür her şey yolunda

Ayyy mervecim nolur kusura bakma ya. Acayip mahcup oldum. Forumda mesajlara bakmaya calisiyorum ama kacirdiklarim da uyo demek ki.
Inan gormedim yazdiklarini. Iyi niyetinde israr edip tekrar tekrar yazdigin icin coook tesekkur ederim:))
Gecmis olsun dileklerine de tabi:)

Amin armaancim. Ben oyle dusunuyorum ki olacak. Boyle hissediyorum su forumda gordugum herkes adina.
Ama imtehan dunyasi biraz mesakkatlisi dusmus bizim payimiza. Herseyde bir hayir var.
Allah yardim etsin, hep dedigim gibi, gonlumuze gore versin...

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun...
genetik test nasıl yapılıyor, hem erkeğe hem bayana mı. ben de 2 kez mikro denedim. olumsuz oldu. 3. tedavimde doktor pgt yapalım dedi. hakkımızda hayırlısı bakalım

mrb bende tüp bebek denemeyi düşünüyorum yumurta toplarken tamamen uyuyomusun

Akasyacim yaa
Kurtajdan sonra benim de ayni sorunum olmustu hatirliyo musun?
Yumurta buyuyo buyuyo catlayamayabiliyodu hatta zaman zaman. Cabuk duzeliyodu ama.
Sinirim bozuluyodu ama sonunda duzene girdi sukur. Bunye hormonal sasma yasiyabiliyomus.
Benim de adet disi lekelenmem oluyodu camur gibi.bi hafra da o suruyodu. Uzulme duzeliyo.
Doktorun en iyisini bilir ama ayni durumda olsam bana oneroldigi gibi 1ay d.kont hapi kullanmam. Bi duzelip bi bozuluyoducunku.kullan duzel bozul.kullan duzel bozul.
Simdi olsa en az 2 ay kullanirim mumkunse 3 ay. Tam duzelsin aylarca uzamasin derin. Senin durumun ayni bilmem. Ama bence konus 1 d.kont hapi derse. 2 ay kullanmak daha garanti olur mu de bence ya.

Mesajlarina baktim yine hozumden kscmadiysa :) bulamadim goremedkm mesajini. Gwcenlerde kimdi hatirlamiyorum burdan bi arkafasin mesajlarindan 1-2tanesi ucmustu.
Benzer bisey olabilir. Ya da ben gorememis olabilirim dedigim gibi.
Her halukarda tesekkurler sana bol bol:)
Senun ne kadar vaktin kaldi merve? Ne zaman geliyo bebisss? Dr ne diyo, hersey yolunda mi?

Haber verdiğin iyi oldu canım genede çok şükür her şey yolunda gibi.Ohh ohh yumoşlarında varmış maşallah
İnşallah kürtaja gerek kalmaz

Olur canım illaki insanlık hali ben senin samimiyetine ve tatlı haline güvenerekten latife yaptım sadece
Şimdilik Her şey yolunda gibi Salı günü randevumuz var inşallah
Bakalım doktor bunda ne diyecek
Şimdilik sezeyan gibi gözüküyor doğum şekli 8 haftamız kaldı yani
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Anaamm görüyormusun hiç hesapta olmayan iş çıkmış sana neyseki tedavine negel değil
Yarın muhakkak yaz bize gelişmeleri iğneye başlarsan eğer heyecanlıyım senin adına

merhaba ;
h.içi internetim zor çalıştığı için yazamadım.sümeyye verdiğin habere çokk çok sevindim.sağlıkla kucağına al inş minnişlerini.inci tanesi yeni tedavin hayırlı olsun bence senin için güzel günler geliyor. bubuş üzüldüm ama zamanı şimdi değilmiş demekki. biran önce atlatıp yeni tedavi için beklemek en güzeli zaten seni güçlü gördüm.dondurulmuşların da var .bu sefer güzel olacak.daha rahat olacak.sevgicim her şeyin hayırlısı.hayırlı haberler ver inş.mervecim 6. hissin kuvvetliymiş.bizimle ilgili neler hissettiğini de yaz zamanı gelince. çok inanırım böyle şeylere.hepinizi öptüm.sakın umudumuzu kaybetmeyelim.

Anaamm görüyormusun hiç hesapta olmayan iş çıkmış sana neyseki tedavine negel değil
Yarın muhakkak yaz bize gelişmeleri iğneye başlarsan eğer heyecanlıyım senin adına

Evet öyle oldu neyse böylece aradan çıkmış oldu. 1,5 saat önce vurdum ilk iğnecağızımı :) Hayırlı olur inşaallah :)

Ayçacım hoş geldin. Nasılsın?

Evet öyle oldu neyse böylece aradan çıkmış oldu. 1,5 saat önce vurdum ilk iğnecağızımı :) Hayırlı olur inşaallah :)

inciiii geçmiş olsun,hemoroid çıkmış,toplumun çogunda var dertlenme,inşallah sorun yaratmaz

tedavin hayırlı uğurlu olsun,inşallah beklediğimiz mutlu sona kavuşacaksın bu sefer...

akasya canım takma boşver,sen eşine inat bunalım takılma yanında,arkadaşlarını falan ara,gül,eğlen ya da eğleniyormuş gibi yap...
ben hep öyle yapıyorum:)

bak bizde de kayınvalideler yap,bu erkekler değişmez iyice anladım artık,amaaan boşver...

mervee cicilerin hepsi çok tatlı bayıldım,iyi günlerde kullanırsınız inşallah...

delikız nerelerdesin?görünmüyorsun artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…