- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.861
herkese selam kızlar sümeyyenin pozitif alacağı içime doğmuştu çok sevindim hayırı olsun benim durum aynı doktor yolk saç oluşmuş ama bebek yok dedi istersen bekle kendi düşsün istersen kürtaj dedi yine mutsuz son peki tedavi için ne kadar beklemem gerekli diye sordumm 2 ay sonra başlayalım dedi kızlar aranızda ataşehir memorilda pgt yaptıran var mı hangi yöntmin uygulanacağına doktorunuz mu karar veryor birde her embriyo için ayrı pgt ücreti mi alınıyor yoksa pgt için paket fiyat mı var ve ne kadar okuduğum kadarıyla merve ve chnb ataşehirde tedavi olmuş cevap verirseniz sevinirim
Arkadaşlar beni hatırladınız mı geçenlerde kromozom tahlili yaptırdım 4 ve 8 kromozom bozuklugu çıktı iki yıllık evliyim bir tane tüp bebek denemesi var asıl diyecegime geleyim bugün adwtim iki gün geçti ve kan testinde degerim 155,3 çıktı sanırım hamileyim çok sevinçliyim şu durumda kromozom bozuklugu hamileligi olumsuzmu etkiliyor daha doktoruma kromozom sonuçlarını göstermedim.
İzzcim çok geçmiş olsun, şükür her şey yolunda. Gelsin tedavi :)
Kar tanesi hatırladım seni canım. Yoktun ne zamandır. Hayırlı olsun gebeliğin. İnşaallah sağlıklıdır bebeğin. Rabbim daim etsin inşaallah. Burada mattika ve hazade doğal yolla sağlıkla yavrularına kavuştular inşaallah senin de öyle olur.
Sevgi merhaba. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Ataşehir'de paket fiyat uygulanıyor. Şişli'de embriyo başına ücret alınıyor. Merve ve chnb orada tedavi görmüştü. Chnb'nin tedaviyle değil doğal oldu şükür. Merve de gün sayıyor kuzum
Kızlar ben de bugün sigmoidoskopi (kolonoskopinin hafifi) oldum. Hemoroid çıktıİşlemde hiç acı çekmedim ama sonrası kabus gibiydi. Allah bir daha yaşatmasın. Yarın ilk iğnemi vuruyorum inşaallah
İnci çok geçmiş olsun....yarın büyük gün dualarım seninle İnci Allahım hamileliğini kutladığımız günlei de göstericek inşallah...
Armaan tesk ederim. Yoklugumda gelmissin galiba foruma, takip edemedim seni.
Bende genetik sorun var: translokasyon, esimde morfoloji hiz sorunu var. Onun icin burdayim kisaca, evet insallah yakin zamanda tedaviye baslicam. Ankaradayim.
Senin durumun nedir?
İzzcim çok geçmiş olsun, şükür her şey yolunda. Gelsin tedavi :)
Kar tanesi hatırladım seni canım. Yoktun ne zamandır. Hayırlı olsun gebeliğin. İnşaallah sağlıklıdır bebeğin. Rabbim daim etsin inşaallah. Burada mattika ve hazade doğal yolla sağlıkla yavrularına kavuştular inşaallah senin de öyle olur.
Sevgi merhaba. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Ataşehir'de paket fiyat uygulanıyor. Şişli'de embriyo başına ücret alınıyor. Merve ve chnb orada tedavi görmüştü. Chnb'nin tedaviyle değil doğal oldu şükür. Merve de gün sayıyor kuzum
Kızlar ben de bugün sigmoidoskopi (kolonoskopinin hafifi) oldum. Hemoroid çıktıİşlemde hiç acı çekmedim ama sonrası kabus gibiydi. Allah bir daha yaşatmasın. Yarın ilk iğnemi vuruyorum inşaallah
Aaa incim hiç haberimiz yok kuzum ya çok geçmiş olsun zaten şimdi olmasa bile illa hamile kaldığında olacaktın
Kaçınılmaz son galiba bu hemoroid
İnci çok geçmiş olsun....yarın büyük gün dualarım seninle İnci Allahım hamileliğini kutladığımız günlei de göstericek inşallah...
Kizlar slm. Esimle sorun yasiyrm o nedenle pc'yi acamiyrm. Guya ben siteye girmeyince depresyonum gececek, hayata dncgm. Oyle zannettigi icin beni burda grdgnde cok kotu kavga ediyrz.Sabah da bu nedenle hastaneye gitmeden tartistik, agladim falan. Neyse beni anlamiyor. Anlamasini da beklemiyrm artik... Bugun kontrolum vardi. Reglden sonra kanamam devam ediyordu. Nur hanim bakti. Kanamanin sebebi pek belli degiltemizlemeye calisti. Kanama devam ederse kurtaj grkblr dedi tek iyi haber yumurtaliklar yumurta uretiyor. Hatta bir tanesi kocaman olmustu. Normal denesem hamile kalirim herhalde ama mumkun degil. Neyse size haber vereyim dedim.
Canım sen benim sana yazdıklarımı hiç görmüyorsun ama ben ısrarla sana yazıyorum yazmayada devam edeceğim
Geçmiş olsun his. atlatmışsın çok şükür her şey yolunda
Merhaba izz çok olmadı evet geleli. Bizde sebepsiz inf. O yuzden herseyi denedik , 3 senelik bi macera 2 asılama 5 ivf, histeroskopi, en son 5. İvf idi pgt ile çok mutluydum ilk kez hamile kalmıştım ama 2,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu....sonra kürtaj....o ruh haliyle buraya yazmaya baslamıştım sağolsun ilk akasya ve inci kucakladılar diyebilirim o gun onlarla yazışmak çok iyi gelmişti.... sonra diğer tüm arkadaslar çok samimi bi forum .... Tedavileri,test sonuclarını, merve gibi bebek heyecanını kendim gibi heyecanla takip ediyorum... Burdaki tüm arkadaslar birbirini herkesten çok anlıyor.... Hergün diliyorum hepimiz en kısa süede hamileliğimizi bebeklerimizin müjdelerini paylaşalım diye dua ediyorum.... Allah emeklerimizi dualrımızı karşılıksız bırakmasın inşallah....
merhaba arkadaşlar geçmiş olsun...
genetik test nasıl yapılıyor, hem erkeğe hem bayana mı. ben de 2 kez mikro denedim. olumsuz oldu. 3. tedavimde doktor pgt yapalım dedi. hakkımızda hayırlısı bakalım
Kizlar slm. Esimle sorun yasiyrm o nedenle pc'yi acamiyrm. Guya ben siteye girmeyince depresyonum gececek, hayata dncgm. Oyle zannettigi icin beni burda grdgnde cok kotu kavga ediyrz.Sabah da bu nedenle hastaneye gitmeden tartistik, agladim falan. Neyse beni anlamiyor. Anlamasini da beklemiyrm artik... Bugun kontrolum vardi. Reglden sonra kanamam devam ediyordu. Nur hanim bakti. Kanamanin sebebi pek belli degiltemizlemeye calisti. Kanama devam ederse kurtaj grkblr dedi tek iyi haber yumurtaliklar yumurta uretiyor. Hatta bir tanesi kocaman olmustu. Normal denesem hamile kalirim herhalde ama mumkun degil. Neyse size haber vereyim dedim.
Ayyy mervecim nolur kusura bakma ya. Acayip mahcup oldum. Forumda mesajlara bakmaya calisiyorum ama kacirdiklarim da uyo demek ki.
Inan gormedim yazdiklarini. Iyi niyetinde israr edip tekrar tekrar yazdigin icin coook tesekkur ederim:))
Gecmis olsun dileklerine de tabi:)
Anaamm görüyormusun hiç hesapta olmayan iş çıkmış sana neyseki tedavine negel değil
Mervem ben bugün normal muayene bekliyordum kadın demesin mi kolonoskopi yapalım
Dedim yaptıramam yarın tedaviye başlıyorum. O zaman diğerini yapalım dedi. Nur Hanım'a sordum sorun olmaz yaptır dedi. Biz de yaptıralım aklımızda kalmasın dedik. En büyük şüphemdi hemoroid ama şimdi emin olduk. Şükür başka bir şey yok.
Canım benim sağolasın. Yarın lucrinle başlıyoruz inşaallah. Çok özlemişim iğneleri :)
Hepimizin hamileliğini kutlayacağız zamanı gelince inşaallah
Nasılsın? Keyfin nasıl?
Akasyam benim gibi kaçak göçek telefondan giriyorsun sen de bazen :)
Sakın canını sıkma. Bundan sonra güneş bizler için de doğacak inşaallah.
Anaamm görüyormusun hiç hesapta olmayan iş çıkmış sana neyseki tedavine negel değil
Yarın muhakkak yaz bize gelişmeleri iğneye başlarsan eğer heyecanlıyım senin adına
merhaba ;
h.içi internetim zor çalıştığı için yazamadım.sümeyye verdiğin habere çokk çok sevindim.sağlıkla kucağına al inş minnişlerini.inci tanesi yeni tedavin hayırlı olsun bence senin için güzel günler geliyor. bubuş üzüldüm ama zamanı şimdi değilmiş demekki. biran önce atlatıp yeni tedavi için beklemek en güzeli zaten seni güçlü gördüm.dondurulmuşların da var .bu sefer güzel olacak.daha rahat olacak.sevgicim her şeyin hayırlısı.hayırlı haberler ver inş.mervecim 6. hissin kuvvetliymiş.bizimle ilgili neler hissettiğini de yaz zamanı gelince. çok inanırım böyle şeylere.hepinizi öptüm.sakın umudumuzu kaybetmeyelim.
Evet öyle oldu neyse böylece aradan çıkmış oldu. 1,5 saat önce vurdum ilk iğnecağızımı :) Hayırlı olur inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?