- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.881
inciiii geçmiş olsun,hemoroid çıkmış,toplumun çogunda var dertlenme,inşallah sorun yaratmaz
tedavin hayırlı uğurlu olsun,inşallah beklediğimiz mutlu sona kavuşacaksın bu sefer...
Kizlar slm. Esimle sorun yasiyrm o nedenle pc'yi acamiyrm. Guya ben siteye girmeyince depresyonum gececek, hayata dncgm. Oyle zannettigi icin beni burda grdgnde cok kotu kavga ediyrz.Sabah da bu nedenle hastaneye gitmeden tartistik, agladim falan. Neyse beni anlamiyor. Anlamasini da beklemiyrm artik... Bugun kontrolum vardi. Reglden sonra kanamam devam ediyordu. Nur hanim bakti. Kanamanin sebebi pek belli degiltemizlemeye calisti. Kanama devam ederse kurtaj grkblr dedi tek iyi haber yumurtaliklar yumurta uretiyor. Hatta bir tanesi kocaman olmustu. Normal denesem hamile kalirim herhalde ama mumkun degil. Neyse size haber vereyim dedim.
Evet öyle oldu neyse böylece aradan çıkmış oldu. 1,5 saat önce vurdum ilk iğnecağızımı :) Hayırlı olur inşaallah :)
Ayçacım hoş geldin. Nasılsın?
merhaba ;
h.içi internetim zor çalıştığı için yazamadım.sümeyye verdiğin habere çokk çok sevindim.sağlıkla kucağına al inş minnişlerini.inci tanesi yeni tedavin hayırlı olsun bence senin için güzel günler geliyor. bubuş üzüldüm ama zamanı şimdi değilmiş demekki. biran önce atlatıp yeni tedavi için beklemek en güzeli zaten seni güçlü gördüm.dondurulmuşların da var .bu sefer güzel olacak.daha rahat olacak.sevgicim her şeyin hayırlısı.hayırlı haberler ver inş.mervecim 6. hissin kuvvetliymiş.bizimle ilgili neler hissettiğini de yaz zamanı gelince. çok inanırım böyle şeylere.hepinizi öptüm.sakın umudumuzu kaybetmeyelim.
Mervem ben bugün normal muayene bekliyordum kadın demesin mi kolonoskopi yapalım
Dedim yaptıramam yarın tedaviye başlıyorum. O zaman diğerini yapalım dedi. Nur Hanım'a sordum sorun olmaz yaptır dedi. Biz de yaptıralım aklımızda kalmasın dedik. En büyük şüphemdi hemoroid ama şimdi emin olduk. Şükür başka bir şey yok.
Canım benim sağolasın. Yarın lucrinle başlıyoruz inşaallah. Çok özlemişim iğneleri :)
Hepimizin hamileliğini kutlayacağız zamanı gelince inşaallah
Nasılsın? Keyfin nasıl?
Akasyam benim gibi kaçak göçek telefondan giriyorsun sen de bazen :)
Sakın canını sıkma. Bundan sonra güneş bizler için de doğacak inşaallah.
Akasyacim yaa
Kurtajdan sonra benim de ayni sorunum olmustu hatirliyo musun?
Yumurta buyuyo buyuyo catlayamayabiliyodu hatta zaman zaman. Cabuk duzeliyodu ama.
Sinirim bozuluyodu ama sonunda duzene girdi sukur. Bunye hormonal sasma yasiyabiliyomus.
Benim de adet disi lekelenmem oluyodu camur gibi.bi hafra da o suruyodu. Uzulme duzeliyo.
Doktorun en iyisini bilir ama ayni durumda olsam bana oneroldigi gibi 1ay d.kont hapi kullanmam. Bi duzelip bi bozuluyoducunku.kullan duzel bozul.kullan duzel bozul.
Simdi olsa en az 2 ay kullanirim mumkunse 3 ay. Tam duzelsin aylarca uzamasin derin. Senin durumun ayni bilmem. Ama bence konus 1 d.kont hapi derse. 2 ay kullanmak daha garanti olur mu de bence ya.
Haber verdiğin iyi oldu canım genede çok şükür her şey yolunda gibi.Ohh ohh yumoşlarında varmış maşallah
İnşallah kürtaja gerek kalmaz
inciiii geçmiş olsun,hemoroid çıkmış,toplumun çogunda var dertlenme,inşallah sorun yaratmaz
tedavin hayırlı uğurlu olsun,inşallah beklediğimiz mutlu sona kavuşacaksın bu sefer...
akasya canım takma boşver,sen eşine inat bunalım takılma yanında,arkadaşlarını falan ara,gül,eğlen ya da eğleniyormuş gibi yap...
ben hep öyle yapıyorum:)
bak bizde de kayınvalideler yap,bu erkekler değişmez iyice anladım artık,amaaan boşver...
mervee cicilerin hepsi çok tatlı bayıldım,iyi günlerde kullanırsınız inşallah...
delikız nerelerdesin?görünmüyorsun artık....
Mervem ben bugün normal muayene bekliyordum kadın demesin mi kolonoskopi yapalım
Dedim yaptıramam yarın tedaviye başlıyorum. O zaman diğerini yapalım dedi. Nur Hanım'a sordum sorun olmaz yaptır dedi. Biz de yaptıralım aklımızda kalmasın dedik. En büyük şüphemdi hemoroid ama şimdi emin olduk. Şükür başka bir şey yok.
Canım benim sağolasın. Yarın lucrinle başlıyoruz inşaallah. Çok özlemişim iğneleri :)
Hepimizin hamileliğini kutlayacağız zamanı gelince inşaallah
Nasılsın? Keyfin nasıl?
Akasyam benim gibi kaçak göçek telefondan giriyorsun sen de bazen :)
Sakın canını sıkma. Bundan sonra güneş bizler için de doğacak inşaallah.
sağol cnm evet zamanı değil diye düşünüyoruz ama pgt olunca bu sefer ümidim biraz daha artmıştı kısmette yokmus ne yapabilirimki kabullenmekten başka. inş. dondurulmuşlarla olur. tekrar embryo oluştur pgt falan uğraşmaya gerek kalmaz.öpüyorum cnm sende umudunu kaybetme sakın.
inci cnm çok geçmiş olsun. inşallah seni zorlamaz bu süreçte birde bununla uğraşmak zorunda kalmazsın.
kafana takma bosver. tedavin daha önemli.
ilk iğnen hayırlı uğurlu olsun inş. bu sefer olacak. bahar hepimize iyi gelecek.
cnm bende dün regl oldum allahım o ne kanama hem ağrı hem miktarı cok fazla. kimyasaldan sonra böyle oluyormuş. ilaçla duruyorum.
cmtesi histereskopi yapılacak anestezisiz(
dr um dayanırsın bi 15 dk bakıcam dedi. birşey varsada cıksın yeter artık. ben laparoskopi yaptıralı 2 sene geçti dr um rahime bi bakalım bişeyler değiştimi içeride diye bakacak. bu sebebim olur inş.
sonra 2 ay ara veriyoruz. ve sanırım haziranda dondurulmuslarla tekrar deneyeceğim.
inşallah benim embryolar donunca akılları başlarına gelmiştir :)))
herkese selamlar kendinize iyi bakın öpüyorum.
Incim, canım ,
dun baslayacaktın tedaviye.
yazılanları okuyamadım henüz.
sanırım ilk iğneni dün yapmışssındır.
Sans senın yanında olsun .
sorunsuz bir tedavi gecırmenı dılıyorum arkadasım .
sen her daım benım yanımdaydın , ben de yanındayım.
sıteye cok gıremesem de aklımdasın ve senı takıp edıyorum.
edecegım...
incim canım telini açmadın şükür iyisin iğneler başlamış Allahım gönlünün isteğini hakkında hayırlı eylesin amin...
Akasyam canım yumoşlar varmış maşallah. benim eşim de önceden öyleydi sonradan anladı buradaki dostluğu şimdi hiç karışmıyor. hastaneye gerçek hayattaki arkadaşlarım değil kk arkadaşlarım geldi. ben yatarken de öyle. şimdi hiç ses çıkarmıyor...
sanırım farklı haber yok.
ben de perşembe okula dönüyorum...
İnşallah İncim.. Umarım bu yaz çok güneşli geçerSenin için güneşin doğuşu yaklaştı kuzummm.. Şafak vakti
Akasya yumurtaları görmen çoook guzel kanamayı da kafana takma bence doktorun çözecektir durumu ve geçecektir mutlaka az bir sey atlatmadı ki vücut biraz şaşkınlık olucak tabi.... Çok şükür sen adet oldun ben halen bekliyorum:) yarından sonra olmam gerek artık ilaçtan sonra.... Kocalara gelince :) onların en anlayışlısıyla bile kafamız aynı frekansta çalışmıyor ne yazıkki , idare etmek çoğunlukla bize düşüyor.
incim canım telini açmadın şükür iyisin iğneler başlamış Allahım gönlünün isteğini hakkında hayırlı eylesin amin...
Akasyam canım yumoşlar varmış maşallah. benim eşim de önceden öyleydi sonradan anladı buradaki dostluğu şimdi hiç karışmıyor. hastaneye gerçek hayattaki arkadaşlarım değil kk arkadaşlarım geldi. ben yatarken de öyle. şimdi hiç ses çıkarmıyor...
sanırım farklı haber yok.
ben de perşembe okula dönüyorum...
İnşaallah kuzum
Bu arada benim eşim de seninkisi gibi düşünüyorAdam ikna olmuyor
Merhaba ,ben yeni üyeyim ve bir süredir sizi takip ediyorum.Umarım şu an doğru yere yazıyorumdur.Hikayem birçoğunuz gibi uzun ve yorucu.Önümüzdeki tüp bebekte pgt yapılacak bu nedenle aranıza katılmak istedim.
Merhaba ,ben yeni üyeyim ve bir süredir sizi takip ediyorum.Umarım şu an doğru yere yazıyorumdur.Hikayem birçoğunuz gibi uzun ve yorucu.Önümüzdeki tüp bebekte pgt yapılacak bu nedenle aranıza katılmak istedim.
Merhaba seles. Aramıza hoşgeldin. PGT yapılmasının sebebi nedir ?
Şimdiye kadar 2 taze bir dondurulmuş tedavim oldu.Dondurulmuşlarla olan denememde 9.haftada bebeğin kalbi durdu.Daha önce kendiliğinden bir gebeliğim olmuştu.Ancak onda da kese görünmedi ve kendiliğinden düşük yaşadım.Genetik testlerimimzde herhangi bir şey çıkmadı..Son denmemizde olumsuz sonuclanınca pgt ye karar verdik.Bu ay son olarak histeroskopi yaptık ve rahmin üst kısmında filmlerde göremediği bir çıkıntıyı düzeltti.Çok yavaşım kusura bakmayın.Zamanla hızlanırım
merhaba canım aramıza hoşgeldin. Kaç yaşındasın, sorun ne ve nerede tedavi görüyosun canım?
Hoşgeldin seles. Geçmiş olsun. Sorununuz nedir?
Merhaba inci ,senin de tedavin hayırlı olsun .İnşallah sen de bu sefer anne olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?