Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inciiii geçmiş olsun,hemoroid çıkmış,toplumun çogunda var dertlenme,inşallah sorun yaratmaz

tedavin hayırlı uğurlu olsun,inşallah beklediğimiz mutlu sona kavuşacaksın bu sefer...

Sağol canım. Dertlenmiyorum da tedavi döneminde sorun çıkartmasından korkuyorum. İnşaallah sıkıntı yaşamam.
Amin inşaallah
Senin ameliyat zamanın belli oldu mu?

Akasya yumurtaları görmen çoook guzel kanamayı da kafana takma bence doktorun çözecektir durumu ve geçecektir mutlaka az bir sey atlatmadı ki vücut biraz şaşkınlık olucak tabi.... Çok şükür sen adet oldun ben halen bekliyorum:) yarından sonra olmam gerek artık ilaçtan sonra.... Kocalara gelince :) onların en anlayışlısıyla bile kafamız aynı frekansta çalışmıyor ne yazıkki , idare etmek çoğunlukla bize düşüyor.

Evet öyle oldu neyse böylece aradan çıkmış oldu. 1,5 saat önce vurdum ilk iğnecağızımı :) Hayırlı olur inşaallah :)

Ayçacım hoş geldin. Nasılsın?

İyiyim canım.bu aralar eşim tedaviye başladı kaan aydosa.ben de gun sayıyor.ilk iğneni sevsinler.oh oh ıns guzel olacak.hemorid geçmiş olsun.o dertten hep muzdaribiz.tedavine engel olmaz bence.kib.guzel haberler ver.

sağol cnm evet zamanı değil diye düşünüyoruz ama pgt olunca bu sefer ümidim biraz daha artmıştı kısmette yokmus ne yapabilirimki kabullenmekten başka. inş. dondurulmuşlarla olur. tekrar embryo oluştur pgt falan uğraşmaya gerek kalmaz.öpüyorum cnm sende umudunu kaybetme sakın.

inci cnm çok geçmiş olsun. inşallah seni zorlamaz bu süreçte birde bununla uğraşmak zorunda kalmazsın.
kafana takma bosver. tedavin daha önemli.
ilk iğnen hayırlı uğurlu olsun inş. bu sefer olacak. bahar hepimize iyi gelecek.

cnm bende dün regl oldum allahım o ne kanama hem ağrı hem miktarı cok fazla. kimyasaldan sonra böyle oluyormuş. ilaçla duruyorum.
cmtesi histereskopi yapılacak anestezisiz (
dr um dayanırsın bi 15 dk bakıcam dedi. birşey varsada cıksın yeter artık. ben laparoskopi yaptıralı 2 sene geçti dr um rahime bi bakalım bişeyler değiştimi içeride diye bakacak. bu sebebim olur inş.
sonra 2 ay ara veriyoruz. ve sanırım haziranda dondurulmuslarla tekrar deneyeceğim.
inşallah benim embryolar donunca akılları başlarına gelmiştir :)))

herkese selamlar kendinize iyi bakın öpüyorum.

Incim, canım ,

dun baslayacaktın tedaviye.
yazılanları okuyamadım henüz.
sanırım ilk iğneni dün yapmışssındır.
Sans senın yanında olsun .
sorunsuz bir tedavi gecırmenı dılıyorum arkadasım .
sen her daım benım yanımdaydın , ben de yanındayım.
sıteye cok gıremesem de aklımdasın ve senı takıp edıyorum.
edecegım...

incim canım telini açmadın şükür iyisin iğneler başlamış Allahım gönlünün isteğini hakkında hayırlı eylesin amin...

Akasyam canım yumoşlar varmış maşallah. benim eşim de önceden öyleydi sonradan anladı buradaki dostluğu şimdi hiç karışmıyor. hastaneye gerçek hayattaki arkadaşlarım değil kk arkadaşlarım geldi. ben yatarken de öyle. şimdi hiç ses çıkarmıyor...

sanırım farklı haber yok.
ben de perşembe okula dönüyorum...

İzz canım benim de kahverengi akıntı şeklinde. Ama Allah'a şükür bugün azaldı. İnşallah da tamamen kesilir. Doktorum biraz dağıtmaya çalıştı. Sanırım işe yaradı.Eğer akıntı devam ederse tedavide risk almamak için kürtaj yapılabilir dedi. Doğum kontrol hapını da söyledi. Ama ben geçen ay normal şekilde regl oldum. Nisanda zamanında olmazsam doğum kontrol hapı verebilir. İnşallah böyle birşeye gerek olmaz. Tedaviden önce doğum kontrol hapı hormonların dengesini iyice şaşırtır gibime geliyor. Kullanmayı hiç istemiyorum.

Haber verdiğin iyi oldu canım genede çok şükür her şey yolunda gibi.Ohh ohh yumoşlarında varmış maşallah
İnşallah kürtaja gerek kalmaz

İnşallah Mervem..

Ayy yok canım ona inat neşeli görünemem. Kendimi zorlayamıyorum. Ne hissediyorsam yaşıyorum. Erkekler için bazı şeyler daha kolay. Hemen atlatıyorlar. Hayat devam ediyor onlara. Bana da devam ediyor ama tabii ben daha yoğun yaşıyorum. O istiyor ki , ben kurulu saat gibi hemen düzeleyim. Düzelmeme sebebim de bu siteye girmem Ben de akşamları ve haftasonu arada kaçamak telefonumdan giriyorum.

İnşallah İncim.. Umarım bu yaz çok güneşli geçer Senin için güneşin doğuşu yaklaştı kuzummm.. Şafak vakti

Canım benim sağol
Allah'ım senin için en hayırlısını en güzelini nasip etsin. Dondurulmuş tedavisi daha rahat geçecek, iğne yok hormon almak yok. Rahmin yorulmayacak. Bebeğin sağlıkla gelecek inşaallah.

Sağol canım. Allah razı olsun...
Evet dün ilkini vurdum. Hayırlı olur inşaallah.

Canım 535 li numaramı siliver sana zahmet. Seninle konuştuğumuz en son numaramı kullanıyorum artık. Diğeri bir köşede duruyor arada bakıyorum bir şey var mı diye. İğnemi vurayım az sonra ararım seni.

Canım çok şükür adet oldum. İnşallah sen de kısa sürede olacaksın. Ne kadar çok sabırla beklediğini tahmin edebiliyorum. Eğer adet döngüsü düzelmezse doğum kontrol hapı verecek bana. Buna gerek kalmaması için dua ediyorum. Bir de tedaviden 1 ay önce gelip görüşürsün dedi. Rahim filmi falan istenebilir dedi.Ona biraz canım sıkıldı. Ben de "zaten hamile kalmıştım gerek var mı "dedim. Büyük ihtimalle olmaz ama yine de sen erkenden bir görüş dedi. Bir sürü rutin tahlil verdi. Özetle haziranda tedaviye başlayacaksam mayıs ortası gideceğim. Haziran mı temmuz mu çok kararsızım Allah yardımcımız olsun..

İnşaallah kuzum

Bu arada benim eşim de seninkisi gibi düşünüyor Adam ikna olmuyor

Ya aslında benim eşim de İncimle , Lave ile tanıştı. Sizleri de çok sevdi. Arada da soruyor. Ama kendince buraya düşman oldu Sen diyor hergün buraya girerek nasıl düzeleceksin ? işte tek amacın bu oldu. Hayat devam ediyor vs vs. Ona göre olmasa da dünyanın sonu değil. Tabii ki olmazsa Allah'ın takdiri ama olmama ihtimalini düşünemiyorum bile ben. O daha rahat düşünebiliyor. Ya da üzülmeyeyim diye bana öyle diyor. Bilemedi.m Ne yapalım artık gizil saklı gireceğiz

Merhaba ,ben yeni üyeyim ve bir süredir sizi takip ediyorum.Umarım şu an doğru yere yazıyorumdur.Hikayem birçoğunuz gibi uzun ve yorucu.Önümüzdeki tüp bebekte pgt yapılacak bu nedenle aranıza katılmak istedim.

Merhaba seles. Aramıza hoşgeldin. PGT yapılmasının sebebi nedir ?

merhaba canım aramıza hoşgeldin. Kaç yaşındasın, sorun ne ve nerede tedavi görüyosun canım?

Hoşgeldin seles. Geçmiş olsun. Sorununuz nedir?

Merhaba seles. Aramıza hoşgeldin. PGT yapılmasının sebebi nedir ?

Şimdiye kadar 2 taze bir dondurulmuş tedavim oldu.Dondurulmuşlarla olan denememde 9.haftada bebeğin kalbi durdu.Daha önce kendiliğinden bir gebeliğim olmuştu.Ancak onda da kese görünmedi ve kendiliğinden düşük yaşadım.Genetik testlerimimzde herhangi bir şey çıkmadı..Son denmemizde olumsuz sonuclanınca pgt ye karar verdik.Bu ay son olarak histeroskopi yaptık ve rahmin üst kısmında filmlerde göremediği bir çıkıntıyı düzeltti.Çok yavaşım kusura bakmayın.Zamanla hızlanırım

Çok geçmiş olsun. İnşaallah bu tedavinde sağlıkla bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…