- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.901
Merhaba 33 yaşındayım Sebepsiz olarak görülüyor.Bahçecideyim
canım bende Bahçecide tedavi gördüm ve şuanda 2 aylık hamileyim çok şükür. doktorun kim canım?
Hayırlı olsun brciin ,doktorum Aytun hanım.Senin kim orada mı devam ediyorsun kontrollere?
ewet canım ben hala bahçecide devam ediyorum doktorum Ümit Göktolga canım
Ya aslında benim eşim de İncimle , Lave ile tanıştı. Sizleri de çok sevdi. Arada da soruyor. Ama kendince buraya düşman olduSen diyor hergün buraya girerek nasıl düzeleceksin ? işte tek amacın bu oldu. Hayat devam ediyor vs vs. Ona göre olmasa da dünyanın sonu değil. Tabii ki olmazsa Allah'ın takdiri ama olmama ihtimalini düşünemiyorum bile ben. O daha rahat düşünebiliyor. Ya da üzülmeyeyim diye bana öyle diyor. Bilemedi.m Ne yapalım artık gizil saklı gireceğiz
Ya aslında benim eşim de İncimle , Lave ile tanıştı. Sizleri de çok sevdi. Arada da soruyor. Ama kendince buraya düşman olduSen diyor hergün buraya girerek nasıl düzeleceksin ? işte tek amacın bu oldu. Hayat devam ediyor vs vs. Ona göre olmasa da dünyanın sonu değil. Tabii ki olmazsa Allah'ın takdiri ama olmama ihtimalini düşünemiyorum bile ben. O daha rahat düşünebiliyor. Ya da üzülmeyeyim diye bana öyle diyor. Bilemedi.m Ne yapalım artık gizil saklı gireceğiz
Bu olayları yaşayınca insan başına ne geldiğini neler olduğunu araştırmak öğrenmek istiyor ve bunun da sonu yok.Burayı ben de geçen tedavimden beri takip ediyorum.Yazıp yazmamakta karar veremedim içine girince daha mı çok düşünürüm diye çünkü yaşarken zaten olayın içindeyiz ,yıpranıyoruz.Sonrasında yaşamaya dvam etmeliyiz.Ancak zor.Bir tek yaşayan anlıyor...
canım hayırdır? ıyısın dı mı?
kanaman duzelmıs sanırım.
Akasyam bence sen ara-sıra kaçamak yapmak şartıyla eşini dnle. Çünki eşler dinlenilmeye en çok layık olan insanlardır.
Biliyormusun aslında eşin doğru söylüyor. Hayat devam ediyor. Çocuğun yokluğu bir erkek için farklı bir duygu, kadın içinse tamamen farklı bir duygu, büyük bir boşluktur. Ben kendim için her zaman olacağını umdum, asla umudumu kayb etmedim. Ancak olmaya bileceyini de hep göz önünde bulundurdum. Eğer öyle olsaydı bile bir şekilde kendime çeki düzen verip ayağa kalkardım. Elimden gelen her şeyi yaptıktan sonra kaderime razı gelirim.
Ne kadar ki yaşın genç, pes etmek yok, denemeğe devam... Olucağına kendini emin et. İnşeAllah olucak. İçimde senin için güzel şeyler var, inşeAllah doğru çıkar. Ancak olmazsa bile bu hayatın sonu değil. Seni seven, gözünün içine bakan bir eşin var, bence bu en büyük niimet.
Yani ben kendim için bu güne kadar hep öyle düşünüyordum.
Canım çok şükür adet oldum. İnşallah sen de kısa sürede olacaksın. Ne kadar çok sabırla beklediğini tahmin edebiliyorum.Eğer adet döngüsü düzelmezse doğum kontrol hapı verecek bana. Buna gerek kalmaması için dua ediyorum. Bir de tedaviden 1 ay önce gelip görüşürsün dedi. Rahim filmi falan istenebilir dedi.Ona biraz canım sıkıldı. Ben de "zaten hamile kalmıştım gerek var mı "dedim. Büyük ihtimalle olmaz ama yine de sen erkenden bir görüş dedi. Bir sürü rutin tahlil verdi. Özetle haziranda tedaviye başlayacaksam mayıs ortası gideceğim. Haziran mı temmuz mu çok kararsızım Allah yardımcımız olsun..
İncimmmm tedaviye başlamışsınnn çok sevindimm kuzumm rabbimm tamamına erdirsinn güzl haberler bekliyorum senden.
Kızlar haber vereyim,görümcemin 2 tanesinde kalp atışı duyuldu digeri kayboldu.10 haftalık şimdi..
Bi arkadaşımda yeni tedavi gördü bugün 5 günü bakalım heyecanla test gününü bekliyoruzzzz ..
Akasyamm canım benm eşimde aynıydı ben kafama çok takıyordum ama o bu durumu kabullenmiş ve kafaya takmıyor gibi görünüyordu ve bu beni daha sinir ediyordu ..Bu durum bütün erkeklerde aynı heralde..
Hepinizi çok öptümmm
İncimmmm tedaviye başlamışsınnn çok sevindimm kuzumm rabbimm tamamına erdirsinn güzl haberler bekliyorum senden.
Kızlar haber vereyim,görümcemin 2 tanesinde kalp atışı duyuldu digeri kayboldu.10 haftalık şimdi..
Bi arkadaşımda yeni tedavi gördü bugün 5 günü bakalım heyecanla test gününü bekliyoruzzzz ..
Akasyamm canım benm eşimde aynıydı ben kafama çok takıyordum ama o bu durumu kabullenmiş ve kafaya takmıyor gibi görünüyordu ve bu beni daha sinir ediyordu ..Bu durum bütün erkeklerde aynı heralde..
Hepinizi çok öptümmm
Allah yardımcımız olsun Akasya dediğin gibi, o kriteri düşün bu kriteri düşün o mu olur bu mu olur cızırt cızırt dumanlar çıkıcak bigün çizgifilmlrdeki gibi kafamdan .... Öte yandan biliyorum ki ihtiyacımız olan sey sadece biraz zaman . Topikte iyi haberler basladı , sümeyye ,inci .... Sırasıyla bizlerle devam edicek vd benim hislerime göre sırada sen varsın gibi geliyor. Tahlilleri takrarlarmakda fayda olabilir benim 6 ay önce troidim 2 civari iken 6 ay snra 6 ya yaklaşmıştı mesela ... Zaman sana güzel bebekler getirsin..... Sümeyyee sen nasılsın en taze hamilemiz.... Senin sakinliğine inancına ben de kavusurum inşallah
Merhaba ,ben yeni üyeyim ve bir süredir sizi takip ediyorum.Umarım şu an doğru yere yazıyorumdur.Hikayem birçoğunuz gibi uzun ve yorucu.Önümüzdeki tüp bebekte pgt yapılacak bu nedenle aranıza katılmak istedim.
Şimdiye kadar 2 taze bir dondurulmuş tedavim oldu.Dondurulmuşlarla olan denememde 9.haftada bebeğin kalbi durdu.Daha önce kendiliğinden bir gebeliğim olmuştu.Ancak onda da kese görünmedi ve kendiliğinden düşük yaşadım.Genetik testlerimimzde herhangi bir şey çıkmadı..Son denmemizde olumsuz sonuclanınca pgt ye karar verdik.Bu ay son olarak histeroskopi yaptık ve rahmin üst kısmında filmlerde göremediği bir çıkıntıyı düzeltti.Çok yavaşım kusura bakmayın.Zamanla hızlanırım
Merhaba ,ben yeni üyeyim ve bir süredir sizi takip ediyorum.Umarım şu an doğru yere yazıyorumdur.Hikayem birçoğunuz gibi uzun ve yorucu.Önümüzdeki tüp bebekte pgt yapılacak bu nedenle aranıza katılmak istedim.
Hepinizi çok öptümmm
hoş geldin seles. bu tedavin beklediğin bebişi getirir sana umarım.
mrb naz. görümcen adına çok sevindim. allah onu bir karar vermek zorunda bırakmamış. sağlıkla ikizlerine kavuşur inşallah. senini prensesin nasıl, büyüdü mü?
mrb inci. tedavin hayırlı olsun. o iğneleri vurmak bile ayrı bir heyecanlı oluyor. bol yumoşlu bir tedavi inşallah.
topikteki bütün arkadaşlara iyi geceler.
kaçak göçek gireceksin o da heyecan oluyor:))
hoş geldin canım kalp durması yazmışsın pıhtılaşmaya bakıldı mı arkadaşım?
hoş geldin seles. bu tedavin beklediğin bebişi getirir sana umarım.
mrb naz. görümcen adına çok sevindim. allah onu bir karar vermek zorunda bırakmamış. sağlıkla ikizlerine kavuşur inşallah. senini prensesin nasıl, büyüdü mü?
mrb inci. tedavin hayırlı olsun. o iğneleri vurmak bile ayrı bir heyecanlı oluyor. bol yumoşlu bir tedavi inşallah.
topikteki bütün arkadaşlara iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?