Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu olayları yaşayınca insan başına ne geldiğini neler olduğunu araştırmak öğrenmek istiyor ve bunun da sonu yok.Burayı ben de geçen tedavimden beri takip ediyorum.Yazıp yazmamakta karar veremedim içine girince daha mı çok düşünürüm diye çünkü yaşarken zaten olayın içindeyiz ,yıpranıyoruz.Sonrasında yaşamaya dvam etmeliyiz.Ancak zor.Bir tek yaşayan anlıyor...

Akasyam bence sen ara-sıra kaçamak yapmak şartıyla eşini dnle. Çünki eşler dinlenilmeye en çok layık olan insanlardır.

Biliyormusun aslında eşin doğru söylüyor. Hayat devam ediyor. Çocuğun yokluğu bir erkek için farklı bir duygu, kadın içinse tamamen farklı bir duygu, büyük bir boşluktur. Ben kendim için her zaman olacağını umdum, asla umudumu kayb etmedim. Ancak olmaya bileceyini de hep göz önünde bulundurdum. Eğer öyle olsaydı bile bir şekilde kendime çeki düzen verip ayağa kalkardım. Elimden gelen her şeyi yaptıktan sonra kaderime razı gelirim.

Ne kadar ki yaşın genç, pes etmek yok, denemeğe devam... Olucağına kendini emin et. İnşeAllah olucak. İçimde senin için güzel şeyler var, inşeAllah doğru çıkar. Ancak olmazsa bile bu hayatın sonu değil. Seni seven, gözünün içine bakan bir eşin var, bence bu en büyük niimet.

Yani ben kendim için bu güne kadar hep öyle düşünüyordum.

Haklısın canım yaşayan biliyor ama Allah dermansız dert vermesin. Sağlığımız yerinde olsun er ya da geç çocuğumuz da olacak..

canım hayırdır? ıyısın dı mı?
kanaman duzelmıs sanırım.

Canım iyiyim. Cumartesi kontrolüm vardı. Can sıkıcı bir lekelenme var. Onun geçmesini bekliyorum. Bakalım hayırlısı...
Sen de iyisin dimi ?

Haklısın canım. Eşimden yana şikayetim yok çok şükür. Aslında ben buraya girsem de kendime dair hayatım da devam ediyor. Gün içerisinde işyerinde yoğunum. Arada vakit buldukça bakıyorum. Yani çok fazla kafayı yemiş durumda değilim. Akşamları ve haftasonları da öylesine göz gezdiriyordum artık onu da kaçamak yapacağım. Ümit her daim baki tabii ki.. Buraya girsem de girmesem de mücadele devam ediyor. Bu maç daha bitmedi

Sümeyyem dua et benim için

İncimmmm tedaviye başlamışsınnn çok sevindimm kuzumm rabbimm tamamına erdirsinn güzl haberler bekliyorum senden.

Kızlar haber vereyim,görümcemin 2 tanesinde kalp atışı duyuldu digeri kayboldu.10 haftalık şimdi..
Bi arkadaşımda yeni tedavi gördü bugün 5 günü bakalım heyecanla test gününü bekliyoruzzzz ..
Akasyamm canım benm eşimde aynıydı ben kafama çok takıyordum ama o bu durumu kabullenmiş ve kafaya takmıyor gibi görünüyordu ve bu beni daha sinir ediyordu ..Bu durum bütün erkeklerde aynı heralde..
Hepinizi çok öptümmm

Allah yardımcımız olsun Akasya dediğin gibi, o kriteri düşün bu kriteri düşün o mu olur bu mu olur cızırt cızırt dumanlar çıkıcak bigün çizgifilmlrdeki gibi kafamdan .... Öte yandan biliyorum ki ihtiyacımız olan sey sadece biraz zaman . Topikte iyi haberler basladı , sümeyye ,inci .... Sırasıyla bizlerle devam edicek vd benim hislerime göre sırada sen varsın gibi geliyor. Tahlilleri takrarlarmakda fayda olabilir benim 6 ay önce troidim 2 civari iken 6 ay snra 6 ya yaklaşmıştı mesela ... Zaman sana güzel bebekler getirsin..... Sümeyyee sen nasılsın en taze hamilemiz.... Senin sakinliğine inancına ben de kavusurum inşallah

Allah razı olsun nazım başladık bakalım inşaallah güzel olur

Oh maşallah ikizler geliyor. Sağlıkla kucağına alsın inşaallah. Eylül'e de 2 kuzen birden geliyor

Arkadaşın da sağlıkla kavuşur inşaallah yavrusuna.

Nazım ikiz haberine çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Demek bütün erkekler aynı. Sanırım hormonlarla ilgili bişey. Zaten herşey hormanlarla ilgili değil mi

Canım inşallah sırada önce İncim sonra İzz, sen, ben ve diğer arkadaşlarım var. Zaman da su gibi akıp gidiyor. Günler nasıl geçecek derken nisana geldik.

kaçak göçek gireceksin o da heyecan oluyor:))

hoş geldin canım kalp durması yazmışsın pıhtılaşmaya bakıldı mı arkadaşım?

hoş geldin seles. bu tedavin beklediğin bebişi getirir sana umarım.

mrb naz. görümcen adına çok sevindim. allah onu bir karar vermek zorunda bırakmamış. sağlıkla ikizlerine kavuşur inşallah. senini prensesin nasıl, büyüdü mü?

mrb inci. tedavin hayırlı olsun. o iğneleri vurmak bile ayrı bir heyecanlı oluyor. bol yumoşlu bir tedavi inşallah.

topikteki bütün arkadaşlara iyi geceler.

Sağol canım. İnşaallah güzel olur.

kaçak göçek gireceksin o da heyecan oluyor:))

hoş geldin canım kalp durması yazmışsın pıhtılaşmaya bakıldı mı arkadaşım?

Merhaba hoş bulduk cnbc.Evet bakıldı değerlerden birinde vardı diğerinde yoktu.Adını unuttum şimdi ikisinde de olunca oluyormuş galiba ama yine tedbir amaçlı transferden sonra kan sulandırıcı vurulmuştum.Bağışıklık,pıhtılaşma ,genetik testler hepsi yapıldı.Pıhtılaşmanın olduğu durumlarda önceden başlanması gerekiyor diye biliyorum.Ben de öncesine gerekli görülmedi.

Hoş bulduk tuliprosa sana da sağlıklı bir gebelik ve doğum

Akasya cim inanki butun erkekler boyle benim esim cok duygusal bir insandir
Banada aynen senin esin gibi derdi hatta benim esim birde ne acelesi var biraz daha sabret derdi
Ben cok cok cok yanlizdim hergun yuzum asikti moralim bozuktu isten gelirdi konusmak istemezdim
Bana hep derdi aslinda ben cocouk istemiyorum ama sirf senin icin bukadar ugrasiyorum
Ilk kizimi kucagima aldigimizda benimle beraber agladi simdi bana ne diyor biliyor musun
Keseke o sozleri demeseydim seni zamaninda dinleyip zamaninda yapsaydik ki problem de kendisinde
Ikinci kizim dogdu ben gulerken o agliyordu mutluluktan diyecegim o ki insallah
En kisa zamanda sen de dunya guzeli yavrunu kucagina alinca konusma sirasini sana nasip etsin

Simdi esim hergun diyorki eslem buyusun 3. Yu deneyelim veya tup bebek yapalim
Bende diyorum hani istemiyordun bakiyorumda arka arkaya istiyorsun birde diyorki ama ben nereden bilirdim ukadar guzel birsey oldugunu eee zamaninda ben az demedim demi simdi sen iste dur
Senin esinde bu sozleri sarf edecek birgun hic uzulme sen bosveeerrrr sen hergun minik bebegini kucagina alacagin gunu hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…