Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Incimm nasilsin canim nasil gidiyor heycan dorukta
Valla bende cok heycali bir sekilde bekliyorum
Kizlaaarrrrrr hamileyimmmm....... Diye yazmaniiiiiii

inci bu defa uzun protokol di mi. lucrine mi başladın?
o zaman daha var opuya. sağlıklı bol bol yumurtaların olsun inş.

amin cnm aynen senin içinde..rabbim bu yolda hiçbirimizi boş çevirmesin. herşey o kadar zorki allahım yardımcımız olsun.
dondurulmuş daha önce denemedim seninde söylediğin gibi daha rahat geçiyormuş. inş. bu sefer kısmet olur. hayırlısı bakalım. o zamana kadar sen 2 aylık hamile olacaksın bana inan :))))

Bir laf var ya Özlem. Kadınlar ;bebek rahmine düşünce, erkekler kucağına alınca baba olur diye. Bu doğru. Sanırım bizim vücudumuz annelik içgüdüsü ile doğduğundan biz bebek olmadan da bu duyguyu hissediyoruz. Daha yoğun yaşıyoruz. Ben de çok iyi biliyorum ki bebeğimiz olursa eşim çok fazla sevecek. Kendi yeğenlerine bile bayılıyor. Çocuk aşığı bir adam.

Ama insan bu mücadelede de yanında olmasını istiyor. Daha önceki tedavimde de herşeyi ben araştırdım , ben ilgilendim. O sadece yanımda geldi. Kritik kararları bile bana bıraktı. Çekimser kaldı. Ya da son anda yorum yaptı. Şimdi de aynı şeyi yapıyor. Doktordan geldikten sonra sordum. Haziranda mı deneyelim temmuz mu olsun. Daha çok var düşünürüz dedi.Kromozomlara baktıracak mıyız dedim bu hemen verilecek bir karar değil dedi. Zorlayınca sen bilirsin dedi. Buradan anladım ki akasya yine bütün yük senin omuzlarında., araştırmaları sen yapacaksın, kritik kararları sen vereceksin Armut piş ağzıma düş

İncim kuzum dualarım seninle Heyecanla güzel gelişmeleri bekliyoruz.

cANIM SAgol rabbim bütün isteyenlere nasip etsin..
Hay onların hormonlarına öyle hormon olmaz olsun
Sagoll canımm benmmm..Evet eylülcük ugurlu geldi halasına:)
İyiym rosammm sagol kuzummm büyüdü valla 2,5 aylık oldu sıpam gülücükler atıyor etrafa anca şebegim
Pek nazlıyız ama kızınca anlıyor hemencik aglıyor nisan 2 de izmire gidiyoruz annanemizi özledik sen nasılsın canımm hamilelik nasıl geçiyor az kaldı sizlrin dogumadaa valla heyecan doruktaa
Canımmm valla akasyaya yazmak istedigim bütün herşeyi sen bi çırpıda yazmışsın..Bizimkide şimdi eylül 6 aylık olsun hemen bir daha yapalım dondurulmuşlarla diyor ama ben çok yorgunum valla bi daha çocugu göze alabilirmiyim bilmiyorum çok zor hem tutcakmı tutmayacakmı oda belli degil..

Canımmm benmmm gün gelecek bunların hepsini unutacaksın bebegini kucagına alınca bu sefer eşinn hemen bi tane daha yapalım beraber büyüsünler diye başının etini yiyecek ama sennn yoookkk benmm gözüm korktu bidaha yapmam diyeceksinn bizim evde hep böyl cümleler dolaşıyor :)

arkadaşlar

infertilite topiğinde dolaşırken safkan31 diye bir arkadaşın yazısını denk geldim. istanbulda oturanlar için trombofili ve kromozom testi yaptırmak isteyenler için diye paylaşmış kendisi sağ olsun. ben de sizinle paylaşayım istedim. bu topikte bu testleri yaptırmak zorunda olan çok arkadışımız var. belki size de bir faydası olur düşüncesiyle paylaşıyorum.ben istanbulda oturmuyorum ama umarım sizlerin işinie yarar.
ALINTI: (istanbulda oturan arkadaşlar )trombofili paneli ve kromozon testi yaptırmak isteyenler ssk ücretsiz yapıyor ve 1 ay içinde özel labratuarlar gibi sonucu veriyor (cerrahpaşa hastanesi hemen yanında samatya hastanesi diye bilinen şuanda devlet hastanesi diye geçiyor samatya diyince herkes bilir özel bir labratuarla anlaşması oldugundan ssk ücretsiz yapıyor 1 ay içinde sonuçlar çıkıyor)gidecek olan bayan arkadaşlar kadın doguma randevu alsın doktor hemen tahlilleri yapıyor erkek arkadaşlar ise üroloji bölümüne randevu alsınlar sorunsuz tahliller yapılıyor. Ssk olmayanlar ise anlaşması olan burc genetik labratuarına gidebilirler yardımcı olduklarını söylediler ödemelerde !

sevgilerimle

Son düzenleme:
Kızlar bugün oğlumun doğum günü,paylaşmak istedim...bir sene nasıl geçti anlamadım,önceden günler geçmiyordu hiç...
oğlum 1 yaşında çok mutluyuz

Kızlar bugün oğlumun doğum günü,paylaşmak istedim...bir sene nasıl geçti anlamadım,önceden günler geçmiyordu hiç...

doğum günü kutlu olsun oğlunun. sağlıklı uzun ömürler versin Allah.
zaman ne çabuk geçiyo gerçekten, ahmet de 6 aylık oldu, dişi çıktı dün. diş buğdayı yaptım bugün
topiğimizdeki herkese böyle cümleler kurmayı nasip etsin Allah sağlıkla.. rüya gibi geliyodu hala öyle geliyo bana..

Nice mutlu sağlıklı yıllara doğum gününü kutluyorum oğlişinin

Ay Mattikam burada olsaydın bizde gelirdik diş hediyemizi alıp
Maşallah

Incimm nasilsin canim nasil gidiyor heycan dorukta
Valla bende cok heycali bir sekilde bekliyorum
Kizlaaarrrrrr hamileyimmmm....... Diye yazmaniiiiiii

Sağol canım. İyi gidiyor şükür. Şimdi sabırsızlıkla adetimi bekliyorum :) Ah inşaallah Özlemim inşaallah...

inci bu defa uzun protokol di mi. lucrine mi başladın?
o zaman daha var opuya. sağlıklı bol bol yumurtaların olsun inş.

Evet canım uzun. 3.gün de bitti. Beklenen adet 31 mart, çok gecikmez umarım :)

Burada gebeliklerimizi, doğumlarımızı da konuşacağız Allah'ın izniyle inan bubuş :)

Maşallah yavruna. Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu, birlikte geçireceğiniz nice seneler nasip etsin inşaallah

Oy maşallah
Merve'nin dediği gibi keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu

Ağlamaklı olduğumda " ne çektin be Gülistan" diyip gülsem

armaan ya şaka gibi ama dün geceden beri vasfiye ablaya gülüyorum Bugün de işyerinde arkadaşlarla toplanıp videosunu yeniden izledik. Ne çektin beee diye diye birbirimize takılıyoruz Bir de bizim işyerinde buna benzeyen biri var. Düşün artık şamatayı Ne çektinn be Selahattin

teşekkürler canım sizinde ilk dişiniz hayırlı olsun...bizim 8 tane oldu azılar çıkmadı daha.
banada öyle geliyor rüya gibi...eşimle diyoruz bu çocuk nasıl geldi böyle evimize inanamıyoruz,yoktan varolmak işte,yoktu ama şimdi var....rabbimin sonsuz hazinesinden bizede nasip etti çok şükür elhamdülillah...Allahım gönülden isteyen ve inanan herkeze nasip etsin...

teşekkürler incicim gönülden diliyorum inşallah inşallah sende kavuşursun yavruna Allahın izniyle...

Ben de kendi kendimle eğleneniyorum napıyım Akasya olacakların önüne geçemiyoruz üzülmeden de edemiyoruz bari durumu eğlenceli hale getirelim Allah daha başka üzüntüler yaşatmasın...

nice yıllara sağlıkla inş.

aynen yaa ,valla bi de ikiz annesi olunca hiç anlamıyorsun ,uğraşırken vakit geçip gidiyor ,bizimkiler 3 aya yaklaştı
bana da rüya gibi geliyordu ama büyüyorlar bi şekilde anlamıyor insan ..
RABBİM nice yıllara sağlıkla gelmeyi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…