- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.921
İncim canım hayırlı uğurlu olsun ilk iğnen hadi bakalım
Canım benim sağol
Allah'ım senin için en hayırlısını en güzelini nasip etsin. Dondurulmuş tedavisi daha rahat geçecek, iğne yok hormon almak yok. Rahmin yorulmayacak. Bebeğin sağlıkla gelecek inşaallah.
Sağol canım. Allah razı olsun...
Evet dün ilkini vurdum. Hayırlı olur inşaallah.
Canım 535 li numaramı siliver sana zahmet. Seninle konuştuğumuz en son numaramı kullanıyorum artık. Diğeri bir köşede duruyor arada bakıyorum bir şey var mı diye. İğnemi vurayım az sonra ararım seni.
Akasya cim inanki butun erkekler boyle benim esim cok duygusal bir insandir
Banada aynen senin esin gibi derdi hatta benim esim birde ne acelesi var biraz daha sabret derdi
Ben cok cok cok yanlizdim hergun yuzum asikti moralim bozuktu isten gelirdi konusmak istemezdim
Bana hep derdi aslinda ben cocouk istemiyorum ama sirf senin icin bukadar ugrasiyorum
Ilk kizimi kucagima aldigimizda benimle beraber agladi simdi bana ne diyor biliyor musun
Keseke o sozleri demeseydim seni zamaninda dinleyip zamaninda yapsaydik ki problem de kendisinde
Ikinci kizim dogdu ben gulerken o agliyordu mutluluktan diyecegim o ki insallah
En kisa zamanda sen de dunya guzeli yavrunu kucagina alinca konusma sirasini sana nasip etsin
Simdi esim hergun diyorki eslem buyusun 3. Yu deneyelim veya tup bebek yapalim
Bende diyorum hani istemiyordun bakiyorumda arka arkaya istiyorsun birde diyorki ama ben nereden bilirdim ukadar guzel birsey oldugunu eee zamaninda ben az demedim demi simdi sen iste dur
Senin esinde bu sozleri sarf edecek birgun hic uzulme sen bosveeerrrr sen hergun minik bebegini kucagina alacagin gunu hayal et
cANIM SAgol rabbim bütün isteyenlere nasip etsin..Nazım ikiz haberine çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Demek bütün erkekler aynı. Sanırım hormonlarla ilgili bişey. Zaten herşey hormanlarla ilgili değil mi
Canım inşallah sırada önce İncim sonra İzz, sen, ben ve diğer arkadaşlarım var.Zaman da su gibi akıp gidiyor. Günler nasıl geçecek derken nisana geldik.
Sagoll canımm benmmm..Evet eylülcük ugurlu geldi halasına:)Allah razı olsun nazım başladık bakalım inşaallah güzel olur
Oh maşallah ikizler geliyor. Sağlıkla kucağına alsın inşaallah. Eylül'e de 2 kuzen birden geliyor
Arkadaşın da sağlıkla kavuşur inşaallah yavrusuna.
İyiym rosammm sagol kuzummm büyüdü valla 2,5 aylık oldu sıpam gülücükler atıyor etrafa anca şebegimhoş geldin seles. bu tedavin beklediğin bebişi getirir sana umarım.
mrb naz. görümcen adına çok sevindim. allah onu bir karar vermek zorunda bırakmamış. sağlıkla ikizlerine kavuşur inşallah. senini prensesin nasıl, büyüdü mü?
mrb inci. tedavin hayırlı olsun. o iğneleri vurmak bile ayrı bir heyecanlı oluyor. bol yumoşlu bir tedavi inşallah.
topikteki bütün arkadaşlara iyi geceler.
Canımmm valla akasyaya yazmak istedigim bütün herşeyi sen bi çırpıda yazmışsın..Bizimkide şimdi eylül 6 aylık olsun hemen bir daha yapalım dondurulmuşlarla diyor ama ben çok yorgunum valla bi daha çocugu göze alabilirmiyim bilmiyorum çok zor hem tutcakmı tutmayacakmı oda belli degil..Akasya cim inanki butun erkekler boyle benim esim cok duygusal bir insandir
Banada aynen senin esin gibi derdi hatta benim esim birde ne acelesi var biraz daha sabret derdi
Ben cok cok cok yanlizdim hergun yuzum asikti moralim bozuktu isten gelirdi konusmak istemezdim
Bana hep derdi aslinda ben cocouk istemiyorum ama sirf senin icin bukadar ugrasiyorum
Ilk kizimi kucagima aldigimizda benimle beraber agladi simdi bana ne diyor biliyor musun
Keseke o sozleri demeseydim seni zamaninda dinleyip zamaninda yapsaydik ki problem de kendisinde
Ikinci kizim dogdu ben gulerken o agliyordu mutluluktan diyecegim o ki insallah
En kisa zamanda sen de dunya guzeli yavrunu kucagina alinca konusma sirasini sana nasip etsin
Simdi esim hergun diyorki eslem buyusun 3. Yu deneyelim veya tup bebek yapalim
Bende diyorum hani istemiyordun bakiyorumda arka arkaya istiyorsun birde diyorki ama ben nereden bilirdim ukadar guzel birsey oldugunu eee zamaninda ben az demedim demi simdi sen iste dur
Senin esinde bu sozleri sarf edecek birgun hic uzulme sen bosveeerrrr sen hergun minik bebegini kucagina alacagin gunu hayal et
Bir laf var ya Özlem. Kadınlar ;bebek rahmine düşünce, erkekler kucağına alınca baba olur diye. Bu doğru. Sanırım bizim vücudumuz annelik içgüdüsü ile doğduğundan biz bebek olmadan da bu duyguyu hissediyoruz. Daha yoğun yaşıyoruz. Ben de çok iyi biliyorum ki bebeğimiz olursa eşim çok fazla sevecek. Kendi yeğenlerine bile bayılıyor. Çocuk aşığı bir adam.
Ama insan bu mücadelede de yanında olmasını istiyor. Daha önceki tedavimde de herşeyi ben araştırdım , ben ilgilendim. O sadece yanımda geldi. Kritik kararları bile bana bıraktı. Çekimser kaldı. Ya da son anda yorum yaptı. Şimdi de aynı şeyi yapıyor. Doktordan geldikten sonra sordum. Haziranda mı deneyelim temmuz mu olsun. Daha çok var düşünürüz dedi.Kromozomlara baktıracak mıyız dedim bu hemen verilecek bir karar değil dedi. Zorlayınca sen bilirsin dedi.Buradan anladım ki akasya yine bütün yük senin omuzlarında., araştırmaları sen yapacaksın, kritik kararları sen vereceksin Armut piş ağzıma düş
İncim kuzum dualarım seninleHeyecanla güzel gelişmeleri bekliyoruz.
Kızlar bugün oğlumun doğum günü,paylaşmak istedim...bir sene nasıl geçti anlamadım,önceden günler geçmiyordu hiç...
oğlum 1 yaşında çok mutluyuz
Nice mutlu sağlıklı yıllara doğum gününü kutluyorum oğlişininKızlar bugün oğlumun doğum günü,paylaşmak istedim...bir sene nasıl geçti anlamadım,önceden günler geçmiyordu hiç...
doğum günü kutlu olsun oğlunun. sağlıklı uzun ömürler versin Allah.
zaman ne çabuk geçiyo gerçekten, ahmet de 6 aylık oldu, dişi çıktı dün. diş buğdayı yaptım bugün
topiğimizdeki herkese böyle cümleler kurmayı nasip etsin Allah sağlıkla.. rüya gibi geliyodu hala öyle geliyo bana..
Nice mutlu sağlıklı yıllara doğum gününü kutluyorum oğlişinin
Ay Mattikam burada olsaydın bizde gelirdik diş hediyemizi alıp
Maşallah
Incimm nasilsin canim nasil gidiyor heycan dorukta
Valla bende cok heycali bir sekilde bekliyorum
Kizlaaarrrrrr hamileyimmmm....... Diye yazmaniiiiiii
inci bu defa uzun protokol di mi. lucrine mi başladın?
o zaman daha var opuya. sağlıklı bol bol yumurtaların olsun inş.
amin cnm aynen senin içinde..rabbim bu yolda hiçbirimizi boş çevirmesin. herşey o kadar zorki allahım yardımcımız olsun.
dondurulmuş daha önce denemedim seninde söylediğin gibi daha rahat geçiyormuş. inş. bu sefer kısmet olur. hayırlısı bakalım. o zamana kadar sen 2 aylık hamile olacaksın bana inan :))))
Kızlar bugün oğlumun doğum günü,paylaşmak istedim...bir sene nasıl geçti anlamadım,önceden günler geçmiyordu hiç...
zaman ne çabuk geçiyo gerçekten, ahmet de 6 aylık oldu, dişi çıktı dün. diş buğdayı yaptım bugün
topiğimizdeki herkese böyle cümleler kurmayı nasip etsin Allah sağlıkla.. rüya gibi geliyodu hala öyle geliyo bana..
Ağlamaklı olduğumda " ne çektin be Gülistan" diyip gülsem
Nice mutlu sağlıklı yıllara doğum gününü kutluyorum oğlişinin
Ay Mattikam burada olsaydın bizde gelirdik diş hediyemizi alıp
Maşallah
Sağol canım. İyi gidiyor şükür. Şimdi sabırsızlıkla adetimi bekliyorum :) Ah inşaallah Özlemim inşaallah...
Evet canım uzun. 3.gün de bitti. Beklenen adet 31 mart, çok gecikmez umarım :)
Burada gebeliklerimizi, doğumlarımızı da konuşacağız Allah'ın izniyle inan bubuş :)
Maşallah yavruna. Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu, birlikte geçireceğiniz nice seneler nasip etsin inşaallah
Oy maşallah
Merve'nin dediği gibi keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu
armaan ya şaka gibi ama dün geceden beri vasfiye ablaya gülüyorumBugün de işyerinde arkadaşlarla toplanıp videosunu yeniden izledik. Ne çektin beee diye diye birbirimize takılıyoruz Bir de bizim işyerinde buna benzeyen biri var. Düşün artık şamatayı Ne çektinn be Selahattin
nice yıllara sağlıkla inş.Kızlar bugün oğlumun doğum günü,paylaşmak istedim...bir sene nasıl geçti anlamadım,önceden günler geçmiyordu hiç...
Sağol canım. İyi gidiyor şükür. Şimdi sabırsızlıkla adetimi bekliyorum :) Ah insallahh
Inci sen d.k hapi kullanmainmi ben tedaviden 3ay once balamistim
Tedaviye basladim 3. Gunu felandi net hatirlamiyorum ilaci biraktim 1 hafta sonra adet olmustum
O yuzden zamaninda gelmisti insallah deninkide bekletmez zamaninda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?