Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Son düzenleme:

Yok özlemcim kullanmıyorum. Benim adetler düzenlidir de lucrin 2-3 gün geciktirebiliyormuş. Burada tedavi esnasında vermiyorlar hap.

Akasyacım nasılsın?biraz daha ıyısın umarım zaman herseyın ılacı cnm,,benim eşimde aynı çok okumamı forumlara katılmamı tedavideyken de hamilelik haberi mi alınca da istemedi hatta söz verdirtti bana ..cok uzuluyorsun ,etkılenıyorsun diye..ama biz burada hep birbirimize destek olduk onu da bılıyor..
tedavi öncesi biraz herseyden uzaklasabılsen de ıyı gelebilir cnm bir kısa kaçamak tatil..haziran yada temmuzda başlıyacakmışşın hayırlısıyla inşallah bebeğine kavuşacaksın arkadaşım..ben topiğr giremesemde inan hepiniz her gece duamdasınız,öyle çok ıstıyorum ki hamiş haberleriniziii...

Yok özlemcim kullanmıyorum. Benim adetler düzenlidir de lucrin 2-3 gün geciktirebiliyormuş. Burada tedavi esnasında vermiyorlar hap.

İnci, cnm tedaviye başlamışsın hayırlısı olsun inşallah.. bu tedavinde sağlıklı, hayırlı ,uzun ömürlü, eksiksiz, kususrsuz yavruna kavuşursun tum kalbımle diliyorum..dualarım hep seninle cnm..
Heyecanlısındır cok suan hep pozıtıf ol herşey cok güze olacak inşallah..hepbirlikte sevineceğiz Allahın izniyle..

Umarım gerek kalmaz Akasyam.

İncim nasılsın ? Nasıl gidiyor iğnelerle dans Şaka maka 4. günündesin. Sayılı gün çabuk geçiyor kuzumm

Süper bir ikili oluşturduk iğnelerimle Evet ya ne zaman başlayacağım derken 4.güne gelmişiz bile

Akidem sağol canım. Ne güzel bir dua yürekten amin diyorum :)
Oğlun nasıl? Ne kadar kaldı doğuma?

Akideeee yakaladım seni
Nasılsın? Ne var ne yok?

Cnm benim iyiyim cok şükür,bebişde iyi:))
Heyecanla devam hamışliğe 20.haftaya girdik inanamıyorum inci,,bunları yazmak benim için hayaldi,,hergün şükrediyorum..inşallah cnm sen ve bu hasretle yanıp tutuşan herkes yazacak bu topiğe inşallah...
yavaş yavaş bişeylerde hissetmeye başladım duygularımı tarif edemem sana:))

bu eşler de bi alem. benim ilk kürtajdan sonra hamile kalmam yaklaşık 2 yıl sürdü. dr genetik testlere gerek yok demişti yaptırmadık biz de. ama bi türlü hamile kalamayınca dr.a gittik bi ay yumurta takibi falan yaptırmıştık. neyse o arada eşim de spermiyogram yaptırdı. ve sonuç baya baya kötü çıktı hiç hareketli yoktu. testi yaptırdığı hastenedeki dr muayene edip varikosel var hemen ameliyat dedi. eşim gün almış adamdan 3 gün sonraya. ameliyat olcak yani.
sonra ben araştırdım burda forumlarda testleri ameliyat için kötü çıkarttıklarını bi sürü kişinin boş yere varikosel ameliyatı falan olduğunu okudum. dedim ki başka yerde de test yaptıralım başka dr.a görünelim yine aynı sonuç çıkarsa öyle ameliyat ol. zor ikna ettim eşimi. ne gerek var aynı sonuç çıkar olalım bitsin diyo. resmen zorladım başka hastaneye götürdüm sonuç normal çıktı. dr varikosel falan yok dedi. eşim inanmadı başka bi yere daha gitti. yine normal çıkınca anladık ki ilk dr ameliyat ve para peşindeymiş.
o gün bugündür bu forumun işlevselliğinin farkındadır eşim. sanki buraya girmeyince üzülmüyo musun, kendin gibilerle konuştukça daha da iyi hissediyosun, bunları anladı yani.
bu böyle bir anımdı

Akidem sağol canım. Ne güzel bir dua yürekten amin diyorum :)
Oğlun nasıl? Ne kadar kaldı doğuma?

Canım tum kalbımle dua ediyorum hersey güzel olacak çok inanıyorum..
Ağustosun ılk haftası kısmetse,beklemedeyim şimdi..nisan ayında memelekete gideceğim kısmetse,,birdaha gidemem ağırlaşırım diye..çabucak geçsin istiyorum zaman sorma:))

maşallah akide.
cinsiyeti belli mi

aa unutmuşum erkekmiş. nasıl paşa keyfi yerinde mi

Son düzenleme:

Maşallah size Allah sağlıkla kucakladığını da göstersin inşaallah.

Mattika benim kayınbiraderim de varikosel oldu geçen yaz. Doktor değerlerin çok düşük, çocuğunuzun olması çok zor demiş. Meğer o dönem eltim de hamileymiş :)

Zaman ne çabuk geçiyor değil mi... Bir aslan erkeği geliyor desene :)

Haklısın cnm eşler bir alem ama napalım idare ediyoruz bende söz verdiğim halde fırsat bulunca kaçamak giriyorum:))
bu arada yakışıklı prens ne yapıyor iyi misiniz cnm,,annelik nasıl gidiyor?ben inşallah oğluşum doğunca nasıl olurum bilemiyorum ya emziremezsem süt kaçarsa falan diye şimdiden tedirginliklerim var sorma..

maşallah akide.
cinsiyeti belli mi

aa unutmuşum erkekmiş. nasıl paşa keyfi yerinde mi

İyiyiz şükür cnm,önümüzdeki salı tekrar detaylı ultroson yapacaklar,,buarada amniyo yaptırmadım mattıka cok zor bır karardı ama şimdi içim rahat..o yüzden 2.kez detaylı ultroson istediler..
sen ne zaman hareketlerini hissettin cok sabırsızlanıyorum,,cok az hissettim ama bu hafta:))

Evet aslan olacak kısmetse,,
İnci cnm sen şişli memorialdasın değil mi?hangi dr gidiyorsun nur hnm istiyordun umarım o dur drun..uzun tedavi ya kısmetse opun ne zaman olacak??

Evet aslan olacak kısmetse,,
İnci cnm sen şişli memorialdasın değil mi?hangi dr gidiyorsun nur hnm istiyordun umarım o dur drun..uzun tedavi ya kısmetse opun ne zaman olacak??

Evet akidem oradayım. Nur Hanım'a yetiştim şükür :) 3 mayısta doğum yapacak. Gecikmem olmazsa benim transfer döneminden sonra izne ayrılacak. Pazar adet günüm ama 2-3 gün geciktirebilirmiş iğneler. 2-3 gün gecikirsem 13-14 nisan gibi olur opum inşaallah.

hele doğsun da sağlıkla bence sütün bol olur gayet iyi bi anne olursun. bizdeki özlem ayrı bi hava katıyo anneliğimize bence

detaylı usg iyi olur tabi kalbine fakan bakarlar. ben baya erken hissetmiştim. bu bebeğe ve anneye göre değişiyo canım.
her bebek hareketli olmuyo. annenin vücut yapısı etkiliyo. bu aralar hissedersin artık tam anlamıyla.
benim oğlan baya hareketliydi hala da öyle, emekliyo şu an gelip paçama yapışıyo al beni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…