Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mervuşşşş bir denk gelemiyorum seninle,,ama biliyorum iyisin ,seviniyorum.. fırsat bulursam yazamasamda okuyorum kısacık...prensesimiz nasıl çok az kaldı hayırlısıyla kucağına alacaksın cnm benimmmm,,bebiş alışveriş resimlerini gördüm hepsi cok güzel sagıkla giysin inşallah..

Mattika benim kayınbiraderim de varikosel oldu geçen yaz. Doktor değerlerin çok düşük, çocuğunuzun olması çok zor demiş. Meğer o dönem eltim de hamileymiş :)
varikosel damar genişlemesi demekmiş, çoğu kişide olurmuş. spermleri etkilemezmiş çoğu zaman. işte fırsatçı dr olunca hemen ameliyat diyo. var burda arkadaşlar boş yere ameliyat oldu adam. burayı okumasam bilmezdim ben yani.

İnşallah cnm :))
evt sanırım organlara daha detaylı bakıyorlarmış bu haftalar..
bende cok hareketli değilim gerçi şu sıralar ondandır belkim,,acık tembel mi yoksa:))
cnm ya maşşallah emeklemeye de geçmiş baya hızlı hakıkaten seninkii,,annesinin peşinde demek minnoşş:))

Yazık günah gerçekten. İnsanları denek gibi kullanıyorlar. Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.
Bir tüp bebek merkezi hakkında bir haber okumuştum hatırlamıyorum şimdi. Bir hastaneyle mi ne anlaşmış. Çocuğumuz olmuyor diye giden çiftleri o merkeze yönlendiriyorlarmış oradaki doktorlar ve her hasta başına para alıyorlarmış. Nasıl bir vicdan düşünebiliyor musun. O insanların haklarını nasıl ödeyecekler acaba

İnsanların ümitlerini kullanıp,,hemde yalanlarla kandırarak üstlerinde para kazanmak ne buyuk sahtekarlık,,çok dikkatli olmak lazım..bunlarda vicdan yok bence inci,,Allahım karşılaştırmasınn..

İnsanların ümitlerini kullanıp,,hemde yalanlarla kandırarak üstlerinde para kazanmak ne buyuk sahtekarlık,,çok dikkatli olmak lazım..bunlarda vicdan yok bence inci,,Allahım karşılaştırmasınn..

Kesinlikle... Allah ıslah etsin hepsini. O insanlar yazık ne umutlarla gidiyorlar, maddi manevi sömürülüyorlar.

Görmemişim msjını,,iyi cok sevindim güzel denk gelmiş,,takıpteyım cnm seni gene geleceğim şimdilik hoşçakallll cnmm

Incim nasılsın???
nasıl gidiyor tedavin? iğneleri rahat yapıyor musun? uzun ara verdiğin için soruyorum yoksa bize ne olacak di mi?
Nasıl gidiyor yumurtalar?
gercı daha cok erken, kontrole gıtmemıssındır bıle.
bu kadar soru sordum ben bır ndonup gecmıse bakayım bıraz

canım ne guzel , Allah tamamına erdirsin ınsallah.
senı en ıyı bız anlarız herhalde, bır de senın gıbı bır mucızeye kavusursak herhalde o zaman bızden ıyı anlayan olmaz :)
mucıze bebek senınle... cok mutlu ol ınsallah

lavee inşalllaaah bize de bir mucize denk gelir...

ne olur Allahım bize de bir mucize lutfet....

Yok özlemcim kullanmıyorum. Benim adetler düzenlidir de lucrin 2-3 gün geciktirebiliyormuş. Burada tedavi esnasında vermiyorlar hap.

lavee inşalllaaah bize de bir mucize denk gelir...

ne olur Allahım bize de bir mucize lutfet....

biz de istiyoruz mucize :):):)
Insallah canım valla tam mucize olur bunca sene sonra

İyiyim canım. Sen nasılsın?
İğneler her geçen gün daha da canımı yakmaya başladı. Lucrin'e özel bir şey mi bu?
Adetin 3.günü gideceğim hastaneye.

lucrin benim adetimi 10 ya da daha fazla gun gecıktırmıstı...
hatırlarsın belkı o donemlerı .

Evet hatırlıyorum. Umarım benimki bu kadar uzamaz

Yok özlemcim kullanmıyorum. Benim adetler düzenlidir de lucrin 2-3 gün geciktirebiliyormuş. Burada tedavi esnasında vermiyorlar hap.

ınsallah canım , ama gecıkse de ne farkeder oyle ya da boyle tedavı devam edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…