- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.961
varikosel damar genişlemesi demekmiş, çoğu kişide olurmuş. spermleri etkilemezmiş çoğu zaman. işte fırsatçı dr olunca hemen ameliyat diyo. var burda arkadaşlar boş yere ameliyat oldu adam. burayı okumasam bilmezdim ben yani.Mattika benim kayınbiraderim de varikosel oldu geçen yaz. Doktor değerlerin çok düşük, çocuğunuzun olması çok zor demiş. Meğer o dönem eltim de hamileymiş :)
hele doğsun da sağlıkla bence sütün bol olur gayet iyi bi anne olursun. bizdeki özlem ayrı bi hava katıyo anneliğimize bence
detaylı usg iyi olur tabi kalbine fakan bakarlar. ben baya erken hissetmiştim. bu bebeğe ve anneye göre değişiyo canım.
her bebek hareketli olmuyo. annenin vücut yapısı etkiliyo. bu aralar hissedersin artık tam anlamıyla.
benim oğlan baya hareketliydi hala da öyle, emekliyo şu an gelip paçama yapışıyo al beni diye
varikosel damar genişlemesi demekmiş, çoğu kişide olurmuş. spermleri etkilemezmiş çoğu zaman. işte fırsatçı dr olunca hemen ameliyat diyo. var burda arkadaşlar boş yere ameliyat oldu adam. burayı okumasam bilmezdim ben yani.
Yazık günah gerçekten. İnsanları denek gibi kullanıyorlar. Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.
Bir tüp bebek merkezi hakkında bir haber okumuştum hatırlamıyorum şimdi. Bir hastaneyle mi ne anlaşmış. Çocuğumuz olmuyor diye giden çiftleri o merkeze yönlendiriyorlarmış oradaki doktorlar ve her hasta başına para alıyorlarmış. Nasıl bir vicdan düşünebiliyor musun. O insanların haklarını nasıl ödeyecekler acaba
İnsanların ümitlerini kullanıp,,hemde yalanlarla kandırarak üstlerinde para kazanmak ne buyuk sahtekarlık,,çok dikkatli olmak lazım..bunlarda vicdan yok bence inci,,Allahım karşılaştırmasınn..
kızlar ben kaçıyorum,,görüşmek üzere...
şuan konuşamadığım burada olmayan tum arkadaşlarıma da bol bol sevgiler:)))
Evet akidem oradayım. Nur Hanım'a yetiştim şükür :) 3 mayısta doğum yapacak. Gecikmem olmazsa benim transfer döneminden sonra izne ayrılacak. Pazar adet günüm ama 2-3 gün geciktirebilirmiş iğneler. 2-3 gün gecikirsem 13-14 nisan gibi olur opum inşaallah.
Hımm ilginçç :26: Ben de yaptırmam gereken kan tahlillerini yarın yaptıracağım. Cuma Nur Hanıma sonuçları gönderdiğimde akıntıyı soracağımHala geçmedi. Bakalım belki bana da hap al diyecek.. Ya da gel kürtaja... Oyy oyyyyy
Insallah kullanmana gerek kalmaz canim ya ben ilac kullanmakta nefret ediyorum
O yuzden de d.k hapi kullanninca cok bulantim olurdu cok kusardim
Bende cok kullandim yaklasik toplam 2 sene kullanmisimdiriki bir dusuk bir kurtajin ardindan 6 sar ay
Korunma amacli kizamik asisinin ardin dan 6 ay korunma amacli ve tup bebek tedavisne baslamadn 3 ay once
Nefret ediyorum kendisinden esleme hamile oldugumu ogrenmeden iki gun once yine baslamistim
Iki gun sonra test yapip hamile oldugumu anlayinca biraktim cok sukur birsey olmadi
Ve su andada kullanmak istemiyorum nasil korunacagimizi bilemiyorum spiral dinimize uygun degil deniliyor
Ne yapbilirim bilemedim ama taktiricam galiba cunki hap beni cok kotu yapiyor iki cocukla birde onun sikintisini yasayamam
Neyse cok uzun anlattim demii
Ya bide birsey diyecegim benim kirkim ciktiktan 10 gun sonra adet gordum bakalim bu ay tekrarliyacak mi
Cnm benim iyiyim cok şükür,bebişde iyi:))
Heyecanla devam hamışliğe 20.haftaya girdik inanamıyorum inci,,bunları yazmak benim için hayaldi,,hergün şükrediyorum..inşallah cnm sen ve bu hasretle yanıp tutuşan herkes yazacak bu topiğe inşallah...
yavaş yavaş bişeylerde hissetmeye başladım duygularımı tarif edemem sana:))
canım ne guzel , Allah tamamına erdirsin ınsallah.
senı en ıyı bız anlarız herhalde, bır de senın gıbı bır mucızeye kavusursak herhalde o zaman bızden ıyı anlayan olmaz :)
mucıze bebek senınle... cok mutlu ol ınsallah
Yok özlemcim kullanmıyorum. Benim adetler düzenlidir de lucrin 2-3 gün geciktirebiliyormuş. Burada tedavi esnasında vermiyorlar hap.
Yok özlemcim kullanmıyorum. Benim adetler düzenlidir de lucrin 2-3 gün geciktirebiliyormuş. Burada tedavi esnasında vermiyorlar hap.
lavee inşalllaaah bize de bir mucize denk gelir...
ne olur Allahım bize de bir mucize lutfet....
Incim nasılsın???
nasıl gidiyor tedavin? iğneleri rahat yapıyor musun? uzun ara verdiğin için soruyorum yoksa bize ne olacak di mi?
Nasıl gidiyor yumurtalar?
gercı daha cok erken, kontrole gıtmemıssındır bıle.
bu kadar soru sordum ben bır ndonup gecmıse bakayım bıraz
lucrin benim adetimi 10 ya da daha fazla gun gecıktırmıstı...
hatırlarsın belkı o donemlerı .
İyiyim canım. Sen nasılsın?
İğneler her geçen gün daha da canımı yakmaya başladı. Lucrin'e özel bir şey mi bu?
Adetin 3.günü gideceğim hastaneye.
yok akıne lucrın ıgnesı çok kucuktu Incım hatırladıgım. acıtmıyordu. ama ınsn ra verınce hersey acıtıyor, sonra alısıyorsun.
Evet hatırlıyorum. Umarım benimki bu kadar uzamaz
Umarım gerek kalmaz Akasyam.
Süper bir ikili oluşturduk iğnelerimleEvet ya ne zaman başlayacağım derken 4.güne gelmişiz bile
Hadi bakalım az kaldı... Canavarlar geliyorinci bugünleri çoookk arayacak çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?