- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #27.981
Lave çiğim,cok çok teşekkür ederim,inşallah sende mucize bebeğini yaşayacaksın inşallah..canım ne guzel , Allah tamamına erdirsin ınsallah.
senı en ıyı bız anlarız herhalde, bır de senın gıbı bır mucızeye kavusursak herhalde o zaman bızden ıyı anlayan olmaz :)
mucıze bebek senınle... cok mutlu ol ınsallah
lavee inşalllaaah bize de bir mucize denk gelir...
ne olur Allahım bize de bir mucize lutfet....
biz de istiyoruz mucize :):):)
Insallah canım valla tam mucize olur bunca sene sonra
Cok teşekkürler Akasyacım,,,Canım,iyi olmana cok sevindim ,,tedavinde yakınmış hayırlısıyla doğru zamanda başlarsın inşallah..tedavi öncesim moral depola kısa bır c.tesi pazar gunibirlik doğada olmak bile rahatlatıyor bazen insanı,,ne seni olumlu motıve ederse tabi cnm..inşallah herşey güzel olacak,hepbirlikte sevineceğiz cnm..Akidem sen varken görmedim mesajını. Hoşgeldin canım. Çok şükür bebişin iyiymiş. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Senin eşin de kızıyordu. Hatırlıyorum. Artık iyi kötü idare edeceğiz onları. Ben iyi gibiyim. Haziran temmuz tedavi planım var ama nasip tabii ki.. Tedaviden önce tatil pek mümkün değil. Tatil iznimi ağustosta alabildim. Tedavide de işyerim beni idare edecek. İnşallah sorun olmaz..Duaların için Allah razı olsun kuzum..
Tulip
Nasılsın?
mrb inci. ben iyim. yarın fetal eko için üniversite hastanesine gideceğim. sen nasılsın. iğneler biraz canını yakıyormuş galiba. gün içerisinde iş yerinden okuyorum ama kısıtlamalardan dolayı cevap yazamıyorum.
daha önce fetal eko yaptıran oldu mu? nasıldı?
mrb arkadaşlar.fetal eko yaptırdım bugün. bir problem gözükmedi. zaten ekoyu ayrıntılı ultrasonda sorun gözükenlere yaptırıyorlarmış. ama malumunuz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali yapılabilecek her şey yapılsın istiyorum.
inci ve akasya genetik doktoru ile de görüştüm. kromozomlara iyiki baktırmışsın dedi. çünkü tüp bebek tedavilerinde yumurtalar hormonla büyütüldüğü için kromozom anomalisi fazla oluyor dedi. sizinde aklınızda bulunsun.
bizde bulunmayan kromozom sorunlarının nasıl çıktığını soruyoduk ya hep. cevabı bu sanırım. hele benim tedavimde her türlü sorun vardı ya.mrb arkadaşlar.fetal eko yaptırdım bugün. bir problem gözükmedi. zaten ekoyu ayrıntılı ultrasonda sorun gözükenlere yaptırıyorlarmış. ama malumunuz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali yapılabilecek her şey yapılsın istiyorum.
inci ve akasya genetik doktoru ile de görüştüm. kromozomlara iyiki baktırmışsın dedi. çünkü tüp bebek tedavilerinde yumurtalar hormonla büyütüldüğü için kromozom anomalisi fazla oluyor dedi. sizinde aklınızda bulunsun.
Gözün aydın canım çok çok sevindim Bir sorun çıkmamış Hadi rahatla biraz artıkmrb arkadaşlar.fetal eko yaptırdım bugün. bir problem gözükmedi. zaten ekoyu ayrıntılı ultrasonda sorun gözükenlere yaptırıyorlarmış. ama malumunuz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali yapılabilecek her şey yapılsın istiyorum.
Mervuşşşş bir denk gelemiyorum seninle,,ama biliyorum iyisin ,seviniyorum.. fırsat bulursam yazamasamda okuyorum kısacık...prensesimiz nasıl çok az kaldı hayırlısıyla kucağına alacaksın cnm benimmmm,,bebiş alışveriş resimlerini gördüm hepsi cok güzel sagıkla giysin inşallah..
. Canim kirmizilari gormene sevindim. İlacla falan olsun farketmez. Neticeye bak haticeye degil:) benim akintim da maalesef devam ediyor. Sinirlerim bozuldu. Yarin test sonuclarini mail attigimda ne yapmam gerektigini soracagimKendi çapında iyi haberilaçla da olsa kırmızıları gördük
mrb arkadaşlar.fetal eko yaptırdım bugün. bir problem gözükmedi. zaten ekoyu ayrıntılı ultrasonda sorun gözükenlere yaptırıyorlarmış. ama malumunuz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali yapılabilecek her şey yapılsın istiyorum.
Bizde geçen doktora gittik Yavruş büyümüş 1 kg 600 gr olmuş
Maşallah çok mutlu oldum hep öyle minik kalacak sandım 1 kg daha alsa neyimize yetmiyo
2 Hafta sonraya randevumuz var Nstye gireceğim inşallah Plasentamda ön duvardaymış
Seninki riskli gelebilk her an sürpriz yapabilir dedi
Aman gelmesin daha erken:26::26:Neyse hayırlısı artık
21 mayıs sezeryan tarihimiz inşallah gelişimi böyle devam ederse
Bir aksilik çıkmazsa böyle işte..
. Mervem canim cepten giriyorum. O nedenle cok yazamiyorum. Malum kacak :) masallah prensese. Buyuyecek tabii annesi. Ama acele etmesin yaramaz kiz. Daha dursun:))Bizde geçen doktora gittik Yavruş büyümüş 1 kg 600 gr olmuş
Maşallah çok mutlu oldum hep öyle minik kalacak sandım 1 kg daha alsa neyimize yetmiyo
2 Hafta sonraya randevumuz var Nstye gireceğim inşallah Plasentamda ön duvardaymış
Canım hem tüp hem translokasyın hemde bu plasenta işte üçü bir aradamaşallah büyümüş minnoş
daha da büyür annesi sağlıkla zamanında doğar inş.
plasenta öndeyse sezeryan olur mecburen, dr en kötü ihtimali söylemiş
maşallah ya ne kaldı mayısa sen de doğrucaksın artık
. Mervem canim cepten giriyorum. O nedenle cok yazamiyorum. Malum kacak :) masallah prensese. Buyuyecek tabii annesi. Ama acele etmesin yaramaz kiz. Daha dursun:))
Canım hem tüp hem translokasyın hemde bu plasenta işte üçü bir arada
Riske atamam dedi.bende atamam bakalım inşallah erken gelmez minnoş
O nst nasıl bişey bebeğin kalp atışlarını bide sanırsam kasılma var mı yok mu sancı var mı ona bakılıyor demi mattika?
Anlıyorum canım anlamazmıyım.kaçak göçek grmek oldukça heyecanlıdır eminim
Sağol canım bu topiğin kızları azıcık nazlı ya bakalım ne zaman gelecek
nst bebeğin kalp atışlarını ve rahimdeki kasılmalara bakıyo evet. sende kasılma falan çıkmasın daha.Mattika canım bu arada rahim ağzı uzunluğuö 3.7 cm nasıl iyimi götürür mü beni 38. haftaya kadar:26:
Kendi çapında iyi haberilaçla da olsa kırmızıları gördük
nst bebeğin kalp atışlarını ve rahimdeki kasılmalara bakıyo evet. sende kasılma falan çıkmasın daha.
çok anlamıyorum bu uzunluklardan ama gayet iyi gibi sanki. chnb görürse o daha iyi bilir.
Merhaba tuliprosa sağlıkla tamamlarsın hamileliğini inşallah.Doktorun söylediği beşinci gün ya da gebelik oluşan embriyolar için de geçerli mi.Çünkü bu durumda bizde genetikte bir şey çıkmamıştı ama embriyolarda olabilir diyebilir miyiz?
bizde bulunmayan kromozom sorunlarının nasıl çıktığını soruyoduk ya hep. cevabı bu sanırım. hele benim tedavimde her türlü sorun vardı ya.
fetal eko önemli bişey ya, yaptırdığın iyi olmuş.. gözün aydın.
Gözün aydın canım çok çok sevindim Bir sorun çıkmamış Hadi rahatla biraz artık
Bizde geçen doktora gittik Yavruş büyümüş 1 kg 600 gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?