Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akidem sen varken görmedim mesajını. Hoşgeldin canım. Çok şükür bebişin iyiymiş. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Senin eşin de kızıyordu. Hatırlıyorum. Artık iyi kötü idare edeceğiz onları. Ben iyi gibiyim. Haziran temmuz tedavi planım var ama nasip tabii ki.. Tedaviden önce tatil pek mümkün değil. Tatil iznimi ağustosta alabildim. Tedavide de işyerim beni idare edecek. İnşallah sorun olmaz.. Duaların için Allah razı olsun kuzum..

Lave çiğim,cok çok teşekkür ederim,inşallah sende mucize bebeğini yaşayacaksın inşallah..

lavee inşalllaaah bize de bir mucize denk gelir...

ne olur Allahım bize de bir mucize lutfet....

biz de istiyoruz mucize :):):)
Insallah canım valla tam mucize olur bunca sene sonra

Kızlar siz böyle yazınca gözlerim doldu o kadar iyi anlıyorum ki aynı yollardan geçiyoruz,,inşallah sizde mucizelerinize kavuşacaksınız tum kalbimle bunu diliyorum,Allahım inşallah o günleri hep birlikte görelimm..umutları hiç kaybetmeden yola devam,dualarım herzaman sizlerle...

Cok teşekkürler Akasyacım,,,Canım,iyi olmana cok sevindim ,,tedavinde yakınmış hayırlısıyla doğru zamanda başlarsın inşallah..tedavi öncesim moral depola kısa bır c.tesi pazar gunibirlik doğada olmak bile rahatlatıyor bazen insanı,,ne seni olumlu motıve ederse tabi cnm..inşallah herşey güzel olacak,hepbirlikte sevineceğiz cnm..

İnşaallah güzel sonuçlar alırsın.
Evet iğneler yakmaya başladı. Diğerleri gibi değilmiş. İşin kötüsü adetliyken de kullanacağım. Dayanacağız ne yapalım

mrb arkadaşlar.fetal eko yaptırdım bugün. bir problem gözükmedi. zaten ekoyu ayrıntılı ultrasonda sorun gözükenlere yaptırıyorlarmış. ama malumunuz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali yapılabilecek her şey yapılsın istiyorum.

inci ve akasya genetik doktoru ile de görüştüm. kromozomlara iyiki baktırmışsın dedi. çünkü tüp bebek tedavilerinde yumurtalar hormonla büyütüldüğü için kromozom anomalisi fazla oluyor dedi. sizinde aklınızda bulunsun.

Merhaba tuliprosa sağlıkla tamamlarsın hamileliğini inşallah.Doktorun söylediği beşinci gün ya da gebelik oluşan embriyolar için de geçerli mi.Çünkü bu durumda bizde genetikte bir şey çıkmamıştı ama embriyolarda olabilir diyebilir miyiz?

Son düzenleme:
bizde bulunmayan kromozom sorunlarının nasıl çıktığını soruyoduk ya hep. cevabı bu sanırım. hele benim tedavimde her türlü sorun vardı ya.

fetal eko önemli bişey ya, yaptırdığın iyi olmuş.. gözün aydın.

Gözün aydın canım çok çok sevindim Bir sorun çıkmamış Hadi rahatla biraz artık

Canım benim çok teşekkür ederim
Akidem inan bana bende çok arzuluyorum seninle iki satır bile olsa muhabbet etmeyi
Ama bir türlü kısmet olmuyor
Biz iyiyiz çok şükür kızımla
Sende Oğlişinle iyisin okuduğum kadarıyla
Rabbim tamamına erdirsin İnşallah
Daha güzelleri sizin olsun

Bizde geçen doktora gittik Yavruş büyümüş 1 kg 600 gr olmuş
Maşallah çok mutlu oldum hep öyle minik kalacak sandım 1 kg daha alsa neyimize yetmiyo
2 Hafta sonraya randevumuz var Nstye gireceğim inşallah Plasentamda ön duvardaymış
Seninki riskli gelebilk her an sürpriz yapabilir dedi
Aman gelmesin daha erken:26::26:Neyse hayırlısı artık
21 mayıs sezeryan tarihimiz inşallah gelişimi böyle devam ederse
Bir aksilik çıkmazsa böyle işte..

Kendi çapında iyi haber ilaçla da olsa kırmızıları gördük
. Canim kirmizilari gormene sevindim. İlacla falan olsun farketmez. Neticeye bak haticeye degil:) benim akintim da maalesef devam ediyor. Sinirlerim bozuldu. Yarin test sonuclarini mail attigimda ne yapmam gerektigini soracagim

Rosa canim ekoda sorun cikmamasina cok sevindim. Bebegin saglikli. İcin rahat olsun. Kromozom meselesi offf diyorum. Dusunmekten irdelemekten biktim desem. Cok yorgun hissediyorum kendimi.

maşallah büyümüş minnoş
daha da büyür annesi sağlıkla zamanında doğar inş.
plasenta öndeyse sezeryan olur mecburen, dr en kötü ihtimali söylemiş
maşallah ya ne kaldı mayısa sen de doğrucaksın artık

. Mervem canim cepten giriyorum. O nedenle cok yazamiyorum. Malum kacak :) masallah prensese. Buyuyecek tabii annesi. Ama acele etmesin yaramaz kiz. Daha dursun:))

Canım hem tüp hem translokasyın hemde bu plasenta işte üçü bir arada
Riske atamam dedi.bende atamam bakalım inşallah erken gelmez minnoş
O nst nasıl bişey bebeğin kalp atışlarını bide sanırsam kasılma var mı yok mu sancı var mı ona bakılıyor demi mattika?
. Mervem canim cepten giriyorum. O nedenle cok yazamiyorum. Malum kacak :) masallah prensese. Buyuyecek tabii annesi. Ama acele etmesin yaramaz kiz. Daha dursun:))

Anlıyorum canım anlamazmıyım.kaçak göçek grmek oldukça heyecanlıdır eminim
Sağol canım bu topiğin kızları azıcık nazlı ya bakalım ne zaman gelecek

Mattika canım bu arada rahim ağzı uzunluğuö 3.7 cm nasıl iyimi götürür mü beni 38. haftaya kadar:26:

Mattika canım bu arada rahim ağzı uzunluğuö 3.7 cm nasıl iyimi götürür mü beni 38. haftaya kadar:26:
nst bebeğin kalp atışlarını ve rahimdeki kasılmalara bakıyo evet. sende kasılma falan çıkmasın daha.
çok anlamıyorum bu uzunluklardan ama gayet iyi gibi sanki. chnb görürse o daha iyi bilir.

Kendi çapında iyi haber ilaçla da olsa kırmızıları gördük

nst bebeğin kalp atışlarını ve rahimdeki kasılmalara bakıyo evet. sende kasılma falan çıkmasın daha.
çok anlamıyorum bu uzunluklardan ama gayet iyi gibi sanki. chnb görürse o daha iyi bilir.

Evet arada bir oluyor kasılmam karnım top gibi oluyor bir sancı giriyor ama normalmiş yalancı sancıymış
Sağol canım cevap verdiğin için

sizde derken embriyolarda mı bişey çıkmamıştı yoksa eşinin ve senin kromozom tahlilinimi kastettin. bu durum her gebeliğe bağlı olarak olabiliyor. sonuçta normal yolla hamile kalınca vücut en sağlıklı yumurtayı geliştiriyor. ama bizde ilaçla sorunlu olabilecek yumurtalarda gelişiyor. riskin artması burdan kaynaklanıyor. önceden bende normal yolla hamile kalanlar kadar riskimiz var diye düşünüyordum ama şimdi bizde riskin fazla olduğunu anladım.

benimde birinde monozomi 13 vardı ama o zaten sma lı embriyoya denk gelmişti.

Gözün aydın canım çok çok sevindim Bir sorun çıkmamış Hadi rahatla biraz artık

sağol canım. etrafımda bekleyen insanlar hep detaylıda sorun gözüküp ekoya gelenler yada bebeklerini doğurmuş ve kalbinde sorun olan insanlardı. o an kendimi çok şanslı hissettim.

maşallah yavrucağa. kocaman olmuş ya. demek sezeryan tarihinizde belli oldu. hesaplamıştım aramızda tam 34 gün var. bakalım bana ne zaman diyecek. hayırlısıyla doğururuz inşallah merveciğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…