Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

O korku illaki olur ama seni yıkmasına böyle yiyip bitirmesine izin verme
Her şey olup bitecek inş yavruna kavuşacaksın göz açıp kapayıncaya kadar bi bakmışsın transferin olmuş bile
Bende nasıl bişey olmuştu biliyormusun sanki o tedavideki ben değilim o Merve ben değilim
yani nasıl anlatsam ben sanki iki tane oldum bir an o tedavideki Merveyi uzaktan izledim soğukkanlılıkla anlatabildimmi
İnşallah sende böyle olursun

ya bende hamileyken başaladı şimde de geçmiyor ne zormuş...doğumdan iyce azıyor...inci bişi yazıcam sana çıkıcakmısın hemen.

Canım olmaz mı ahh ben neler çektim bu kabızlıktan hemoroid oldum
Ne kanlar kaybettim şimdi iyi ama zeytin yağı çok iyi geldi

Allah razı olsun canım. Konuşmak iyi geliyor.

Zeytinyağını içiyor musun?

Yok canım pamuğa baya damlatıyorum makat bölgeme koyuyorum sabaha kadar bekletiyorum
Çok faydasını gördüm ben ama halis zeytin yağı olması gerek
afedersin popomun üstüne oturamazdım çok acırdı bunun faydasını çok gördüm

el-musavvir:Tasvir eden,herşeye bir şekil ve hususiyet veren
el-bari:herşeyin aza ve cihazını birbirine uygun yaratan
canım biliyorsundur belki de ben hatırlatmak istedim..bunları bol bol çekebildiğin kadar çek,heryerde çek...
ben bu hamileliğimde kalp atışı almak için gitmiştik hastaneye 5 buçuk haftalıktım...rabbimin bu güzel isimlerini çektim hep sıra beklerken,her yerde ve ilk defa bu hamileliğimde kalp atışı alındı...ve her zaman çektim bende korkuyordum hamilelikten önce ama bu isimleri hep çektim çektikçe rahatladım..

Anladım canım. İçenleri de duydum. Bayağı iyi geliyormuş.

Sağol canım. Allah razı olsun.
İyi ki varsınız kızlar gerçekten. Kimseyle konuşamıyorum, konuşsam hayırlısı olsun deyip geçiyorlar en yakınlarım bile

İyi ki varsınız kızlar gerçekten. Kimseyle konuşamıyorum, konuşsam hayırlısı olsun deyip geçiyorlar en yakınlarım bile

İncim aynen valla angelde yazmış ben çooook tesbih çektim transferden öncede transferden sonrada dualarla oldu diyorum benimki
313 Ayetel kürsü okudum 41 meryem suresi okudum 41 Yasini şerif okudum 4444 tane salatı tefriciye çektim 70 bin tane
Sübhanallahi ve bi hamdihi çektim daha neler nelerrr anlatamam sana hergün 707 kere Ya Varis çektim
günlük 100'er tane ya Halık Ya musavir Ya Bakı çektim bunların hepsini yaptım fazlasını yaptım hatta
Sende ufak ufak yapabildiklerin varsa başla tesbihi al eline tv izlerken bile çekiver

sende iyki varsın...konsantireni bozma...sen bunları çek rahatlıycaksın inşallah korkularında geçicek...
bu yüzden dr a gidemedim,ilginç bi muayenesi var bide hiç fırsat bulamadım oğlandan...

O çıkıntıyıda ittiriver elinle yerine monte et olmaz mı canım:26:
Bu pamuk olayını denersen faydasını göreceğine inanıyorum

Allah iyiliğini versin Eliyle mi ittirsin

sende iyki varsın...konsantireni bozma...sen bunları çek rahatlıycaksın inşallah korkularında geçicek...
bu yüzden dr a gidemedim,ilginç bi muayenesi var bide hiç fırsat bulamadım oğlandan...

Sağol canım.
Biliyorum geçen hafta gittim ben. Gerçi doktor muayene etmeden kolonoskopi dedi. Dedim yok Kolonoskopinin hafifi yapıldı. Utana sıkıla yaptırdım. Hoş tedavi olmasa onu da yaptırmayacaktım da neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…