- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.021
Allah razı olsun kuzum. Burası olmasa...
Bende de çıktı
Başlarda ben de öyleydim mervem.
Şimdi suçluluk duygusu yok şükür ama şu illet korku yiyip bitiriyor beni
Bilmiyorum canım bu gece neden böyle oldum. En büyük duam sağlıklı, hayırlı bir evlat. Allah'ım kabul eder inşaallah.
ya bende hamileyken başaladı şimde de geçmiyor ne zormuş...doğumdan iyce azıyor...inci bişi yazıcam sana çıkıcakmısın hemen.
ya bende hamileyken başaladı şimde de geçmiyor ne zormuş...doğumdan iyce azıyor...inci bişi yazıcam sana çıkıcakmısın hemen.
O korku illaki olur ama seni yıkmasına böyle yiyip bitirmesine izin verme
Her şey olup bitecek inş yavruna kavuşacaksın göz açıp kapayıncaya kadar bi bakmışsın transferin olmuş bile
Bende nasıl bişey olmuştu biliyormusun sanki o tedavideki ben değilim o Merve ben değilim
yani nasıl anlatsam ben sanki iki tane oldum bir an o tedavideki Merveyi uzaktan izledim soğukkanlılıkla anlatabildimmi
İnşallah sende böyle olursun
Canım olmaz mı ahh ben neler çektim bu kabızlıktan hemoroid oldum
Ne kanlar kaybettim şimdi iyi ama zeytin yağı çok iyi geldi
Zeytinyağını içiyor musun?
Yok canım pamuğa baya damlatıyorum makat bölgeme koyuyorum sabaha kadar bekletiyorum
Çok faydasını gördüm ben ama halis zeytin yağı olması gerek
afedersin popomun üstüne oturamazdım çok acırdı bunun faydasını çok gördüm
Çok zor gerçekten. Bol su ve kuru kayısı.
Yaz canım az daha buradayım.
el-musavvir:Tasvir eden,herşeye bir şekil ve hususiyet veren
el-bari:herşeyin aza ve cihazını birbirine uygun yaratan
canım biliyorsundur belki de ben hatırlatmak istedim..bunları bol bol çekebildiğin kadar çek,heryerde çek...
ben bu hamileliğimde kalp atışı almak için gitmiştik hastaneye 5 buçuk haftalıktım...rabbimin bu güzel isimlerini çektim hep sıra beklerken,her yerde ve ilk defa bu hamileliğimde kalp atışı alındı...ve her zaman çektim bende korkuyordum hamilelikten önce ama bu isimleri hep çektim çektikçe rahatladım..
benim ki kabızlıktan değil bebek baskı yaptıkça çıktı bağırsağım dışarıya şimdi öylece kaldı orada oturuken zorlanıyorum ağrıda oluyor...
Anladım canım. İçenleri de duydum. Bayağı iyi geliyormuş.
Canım olmaz mı ahh ben neler çektim bu kabızlıktan hemoroid oldum
Ne kanlar kaybettim şimdi iyi ama zeytin yağı çok iyi geldi
Onada cesaret gerek vallaMidem nasıl olur bilemem
zeytinyağını deniycem canım ama o çıkıntı ne olucak...
Sağol canım. Allah razı olsun.
İyi ki varsınız kızlar gerçekten. Kimseyle konuşamıyorum, konuşsam hayırlısı olsun deyip geçiyorlar en yakınlarım bile
zeytinyağını deniycem canım ama o çıkıntı ne olucak...
Sağol canım. Allah razı olsun.
İyi ki varsınız kızlar gerçekten. Kimseyle konuşamıyorum, konuşsam hayırlısı olsun deyip geçiyorlar en yakınlarım bile
O çıkıntıyıda ittiriver elinle yerine monte et olmaz mı canım:26:
Bu pamuk olayını denersen faydasını göreceğine inanıyorum
O çıkıntıyıda ittiriver elinle yerine monte et olmaz mı canım:26:
Bu pamuk olayını denersen faydasını göreceğine inanıyorum
sende iyki varsın...konsantireni bozma...sen bunları çek rahatlıycaksın inşallah korkularında geçicek...
bu yüzden dr a gidemedim,ilginç bi muayenesi var bide hiç fırsat bulamadım oğlandan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?