Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Nasıl bir imtihanmış bu...
Eşimin bir arkadaşının eşi hamile 3.ye. Kadın serumlarla yaşıyor ve 3. çocuk istemediği için psikolojisi berbat. Eşimin arkadaşı 3 haftadır işe gitmiyor evde çocuklarla ilgileniyor. Dün diyorum ki ne tuhaf biz şu anda evladın yokluğuyla sınanıyoruz onlarsa varlığıyla.

Evet inşaallah gidelim.

Ne olursa olsun soracağım :)

Bu dünyaya akıl sır ermez. İnsan uğrunda mücadele ettiği şeyleri daha değerli görür. Onları kaybetmemek için daha çok çabalar. Biz aslında şanslıyız. Anneliğin ve çocuk sahibi olmanın zorluğunu yaşadığımızdan bizim mutluluğumuz kat be kat fazla olacak. Ben mesela Allah'ın izniyle yeniden hamile kalırsam bu bebeğim için korkularım daha yoğun olacak ama belki şükrüm çok daha fazla olacak. Ona kavuştuğum için mutluluğum da daha yoğun olacak. Çünkü artık eskisinden çok özlemim var.

inci canım inan bizi en iyi bizler anlarız,ne olur canını sıkma

insan düşündükçe delireceğini zannediyor,inşallah olacak öyle düşün,ben sadece bu topikteki arkadaşlarla durumumu konuşuyorum

kimseye bir şey anlatmıyorum,tüp bebeği bile hala anlayamamış insanlara hangi kromozomdan hangi riskten bahsedeceksin

inan hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz,hatta tıpatıp aynı şeyler,burda hava güzel gibi,ama ben okula gideceğim birazdan

sen çık biraz dolaş işin yoksa,deniz kenarına falan git,,buraya da yazmayı unutma,okula gidince bakacağım,

inan bana yalnız değilsin,öyle düşün ve gülümse:)

Allah kaldıramayacağımız yük vermesin,ne yapalım elimizde miydi bu durum,sabretmekten başka çare yok

beni de ağlattın ya inciii

Ah Akasyam inşaallah o günleri görürüz. Bizim en büyük isteğimiz ve özlemimiz evlattan ziyade sağlıklı bir evlat.
Dün bir arkadaşa gittim. Haftaya 1 yaşına girecek bir kızı var. Kızı için Kur'an okutmak istiyor. Doğduklarında okuturuz ya onun gibi. Kızım için şükredecek o kadar çok şeyim var ki bu nedenle okutmak istiyorum diyor. Ne kadar büyük bir nimet değil mi... Evladı için şükredecek çok şeyi var...

Hakkını helal et lütfen.
Çok haklısın. Bir önceki sayfada kaldı mesajım. Arkadaşın biri duaya en ihtiyaç duyduğum dönemde dua istediğim ve durumumu anlattığım biri bana sakın bu işe girme, günah diyor. Ben daha ne diyeyim...

selam kızlar..
incim Allah gönlüne ferahlık versin, sıkıntılarından kurtarsın en kısa zamanda. hep dualarımdasın bu defa olucak inş. hep pozitifsin sen o kadar bekledim operasyon geçirdin, yorulman daralman çok anlaşılır bişey, allah yardımcın olsun. bu defa sağlıkla gelsin bebeğin inş.
insanlar anlamazlar ki seni senin gibi olan anlar, ben burdan başka kimseye anlatmadım iyi ki de anlatmamışım.
geçen bi arkadaşa bundan önce 2 düşük oldu dedim, seninki gibi universiteden, aa öyle mi sen nazlana nazlana hamilelik geçirmişsindir pek kıymetlenmişsindir gibi bişey söyledi. milletin ağzı torba değil büzesin.

akasya bu hormonların kromozomları bozmasıyla ilgili şöyle söyliyim benim 7 embriyoya fish ile bakıldı. 6 kromozoma bakıldı ve içlerinde aynı anda 2 kromozomu düzgün olan yoktu. dr bu sonuca göre normal denesen de en iyi ihtimal düşer dedi ama şimdi oğlum var. hormon olayı benimki gibi bi durumu açıklayabilir belki. yoksa bu işler karmaşık her durum herkeste gerçekleşmiyo, ben bi tedavi daha olsam o kadar anomali çıkmıcak belki. belki bi defalık durumdu. bu konularda güvendiğin dr.a bırakmak en iyisi kendini.
kendini rahatlatmıyosun yani bence haklısın

Merhaba arkadaşlar, mesajlarınız beni çok duygulandırdı ve bana benim yaşadıklarımı tekrar hatırlattınız. Ben PGT yöntemi ile tedavi gördüm şuanda çok şükür 2 aylık hamileyim. Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın.. O kadar zorlu bi süreç ki ve o kadar can acıtıyoki sadece yaşayanlar bilir. Sağ sol o kadar çok konuşuyoki Allah başına versin demek gelirdi hep içimden ama inançlı bi insana yakışmaz bu. Bu cuma gününde Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah ve sizleri takipteyim kızlar :))

Allah razı olsun mattikam.
Böyle konuşan insana ne diyeceksin ki değil mi... İnsan bir geçmiş olsun der bir şey der. Dediğin gibi asla konuşmamak lazım.

Inci cok duygulandirdiniz benide, hic uzulme Allah a sukur bizler variz buarada
Bizler herzaman duaciniz sizler icin her aklimiza geldiginde bol bol dua ediyoruz
Sen cok guclu bir insansin bunlarida atlatacaksin ve insallah bu tedavinde yavruna kavusacaksin

Hic belli olmuyor be inci bak benim bir is arkadasim vardi
Benden yasca cok buyuk du 2 boyunca erkek evladi vardi
3.yu istiyormus senelerce denemis olmamis ve 3 tup bebek asilama derken olmadi
Yani senin esinin arkadasi 3.yu istemiyor da Allah korusun birini kaybederse nasil olur acaba
Sukur edecegine dua edecegine psikolojisini bozuyor, gercekten bizlerin evlatlari cok kiymetli
Simdi suanda tekrar hamile oldugumu ogrensem dunyalar benim olur

Allah hepinizden razı olsun. Haklarınızı helal edin...
İşte kimisinin özlemi kimisinin istemediği...
O kadının moralinin bozuk olmasının en büyük nedeni hamileliğin çok zor geçmesi, mutfağa girememesi, bir lokma bile yiyemesi. Ama geçici bir dönem olduğunu düşünmek lazım. Ne diyeyim. Allah hayırlısını versin.

Canim senin minnos da toparlamis kendisini annesi bosuna uzulmussun stress yapmissin benim gibi
Hicbirzaman baska bebeklerle karsilastirma bebeini bak benim iki kizim arasinda bile dunya kadar fark var
Iki kardes olamalarina ragmen kaldiki baska bebekle seninki ayni olamaz ki bende yapiyordum belki hatirlarsin
Delikiz ve naz in bebekleri benim eslem e gore cok iyi gidiyorlardi benimki cok zayifti e benimki zamaninda dogdu
Onlarinki erken karsilastirirsan benimki yine zayifti ama bak simdi masallah onlarinkinden hizli toparlandi
En onemlisi saglikli olmalari canim uzattim baya. Bu arada gununuzde belli olmus bari 19 mayis olsaymis :)
Cok sevindim hadi artik biz senin icin gun sayip heycan yapiyoruzzzzzzzz

Yazdimmi bilmiyorum yada yazmayi aklimdan geciriyordum da yazdimmi hic hatirlamiyorum
Kizlarla ugrasmaktan unutuyorum bazi seyleri EVRA minnosumuzun cicleri gercekten cok guzel
Saglikli ve guzel gunlerde giyinsinler insallahhhh canim ilk 3 ay hep tulum yada alt ust pijama giydir
Altini degistirmekte de cok rahat oluyor

Helal olsun canim ne demek sende helal et!
Ben yanlis anladim kusuruma bakma bende almina da 9 ay cektim
Oyle bir geciyorki orada ne guzel birde serum bagliyorlar burada kac kere hastaneye gittim
Bisey olmaz yapacak bisey yok deyip yolladilar beni kacinci olursa olsun kucagina aldigin an o gunler silinip gidiyor
Hic yasanmamis gibiiiii

canım biriz iyisindir umarım...canım doğal denemek milletin söylemesiyle değil senin öyle hissetmenle olur,senin içinden bunu yapmak geliyorsa yaparsın...yönlendirme yapmamak gerek kişileri...bende kimseye anlatmıyordum halada anlatmıyorum anlamıyorlar zaten...bunu yaşamayan bilemez...yaşayanlarla paylaşmalı sadece...ancak onlar anlayabilir...

Kızlar test sonuçlarım geldi. Prolaktin biraz yüksek. Makroprolaktin testi yaptıracağım. Kahverengi akıntı için de adetin 2. ya da 3. günü gideceğim. Hayırlısıı...

Kızlar test sonuçlarım geldi. Prolaktin biraz yüksek. Makroprolaktin testi yaptıracağım. Kahverengi akıntı için de adetin 2. ya da 3. günü gideceğim. Hayırlısıı...

Canım 4 gün arayla verdiğim tahlillerini birinde prolaktinim 30 diğerinde 41 çıktı. Makro sınırda çıktı. Dostinex'i kestim.
Leke devam mı

Etağfirullah canım ne kusuru Hakkım varsa helal olsun tabi.

Şükür canım daha iyiyim. Vesveselere kış kış :)

Canım 4 gün arayla verdiğim tahlillerini birinde prolaktinim 30 diğerinde 41 çıktı. Makro sınırda çıktı. Dostinex'i kestim.
Leke devam mı

İncim maalesef leke devam Bir de acayip saçma sapan bir şekilde devam ediyor. Bazen gün boyu hiç olmuyor. Bazen daha fazla. Ama asla adet gibi değil. Çamur gibi Prolaktin 27.8 Referans değer 23.3.

İncim maalesef leke devam Bir de acayip saçma sapan bir şekilde devam ediyor. Bazen gün boyu hiç olmuyor. Bazen daha fazla. Ama asla adet gibi değil. Çamur gibi Prolaktin 27.8 Referans değer 23.3.

Ah canim o bendede cok oluyordu cok onceleri namaz kildigim icin hergun dus almak zorunda kaliyordum
Ama almina yi dogurduktan sonra gecti neden oluyordu bende doktorda bilememisti

Ah Akasyam inşaallah biter.
Diğer değerlerin iyi mi?

inci nasılsın?daha iyisindir inşallah

inci inan bana bu insanlarla ne yaparız bilmiyorum,Allahım hepimize sabır versin inşallah

yarın anneannemlerde kur an okunacak,bütün akrabalar gelecek,sorguya çekerler artık,yok mu daha çocuk,olmuyor mu,vb

hepimize sorulan tipik sorular,inşallah asabımı bozacak şeyler söylemezler,o açıdan bakınca burda uzakta olmak daha iyi akrabalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…