Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar beklenen geldi. En az 1 sene gelmemek üzere gelmiştir umarım :) Çarşamba başlıyoruz Allah'ın izniyle...

inciii gözün aydın,hadi inşallah güzel bir başlangıç olur,Allah yardımcın olsun

kızlar ben tedaviden sonra adet olmamıştım,hafta sonu doktora göründüm,2 tarafta birer tane nurtopu gibi kistim var:)

farlutal diye ilaç verdi,sonrasında da jasmin doğum kontrol ilacı verdi,kızlar bu jasmini kullanmasam diyorum ne dersiniz?

aslanpençesiydi sanırım,onun çayını falan içsem,diğer ilacı içmeye başladım,ne dersiniz?

jasmin de düzenimi bozar eminimm,karar veremedim....

Hadi gozun aydin canim insallah dedigin gibidir bir sene ugramadin sana kicaman optum cok cok sevindim canimmm

Sağol canım

Sağol trkuazım.
İlaçlar hakkında bilgim yok maalesef. Doğum kontorl hapını adet düzene girsin diye mi veriyorlar?

bende de klomen kullanırken kist olmuştu ,aslan pençesini okudum nette
doktor bana da yasmin vermişti ama onu uzun süre kullanmıştım ve bende ödem yapmıştı
hem de doğum kontrol hapının etkisi geçsin diye uzun süre hapı bıraktıktan sonra tekrar kullanmak istemedim
çünkü bi kere bile kullansan uzun süre koruyor hap ,bende öyle oldu
aslanpençesini aktardan saf olarak aldım demledim demledim içtim ve bir ay sonra kistim gitti
aslanpençesimi işe yaradı yoksa bünyemden dolayımıydı bilmiyorum ama ben de kullandım
istersen dene sen de eğer kist gitmezse öbür ay hapa başlarsın bekleyebilirsen tabi
çok geçmiş olsun ..

sanırım kist için verdi inci,burda daha önce hiç kullanan yok mu?

Trkuaz gecmis olsun.
Kist olustugunda donem donem ben de kullandim.
Kistin 1-2ayliksa bitkusel tedavi belki olabilur ama daha uzun sureliyse olac tedavisi gerekir.
Kistler kacar cm?
Cok buyumeleri de risk cunku

canım benım tedavın baslamıs hatta sonuna gelmıssın masallah ,hayırlı olsun
sümeyyecimm canımmm çok sevındımmm.. Allah tamamına erdirsin ınsallah.. masallahh.. 3 mercimeğinde senınlemi şimdii masallah suphanallah canım benımmm çok öpüyorumm

bubuscum baltanemmm birtanemmm ne olur kendını fazla hırpalama üzme olurmu..demek bundada bı hayır varmıs demek..Rabbim böyle uygun görmus demekki senın durumunu az çok tahmin etmeye calısıyorum ama zor yani yıkıcılığı olsada Yaranada tevkkül etmelisin canım yanlıs hatırlamıyorsam senın ilkti değilmi.. kendini topladıktan sonra yine aramıza dön olurmu...birde ne olur içine atma gel burda konusalım ,dertleşelim..
Kızlar beklenen geldi. En az 1 sene gelmemek üzere gelmiştir umarım :) Çarşamba başlıyoruz Allah'ın izniyle...
haydi bismillah diyelim ozamannnn incicim hayırlı olsunnn.. işlerin rast gitsin Rabbim yardımcın olsun

kıslarr yarın bebiş için,,hem işlerim rast gitsin hemde bebişime çabuk kavusayım diye.

7günlük tevbe orucu tutucam (ara vermeden 7 gun tutulması gerekıyor) ve 21 er tane ya halik,ya bari,ya musavvir isimlerini içecegim suya üfleyip iftarımı açacağım..yatsıdan sonrada şu sayılı olan ayetel kursiyi okucam

10 nısanda hasta olucam ,hasta olmadan oruclarımı bitirmem,sayıolı olan ayetelide okumam gerek.. :18:

Sağolasın iskorpitcim Allah razı olsun. Sende durum nedir?

Yumurta geliştirici iğnelere başlayacağız inşaallah canım. Yani artık hastaneye gidip gelmelerim başlıyor :) 10-12 gün sonra opu olur nasipse :18:

hadi şu günler bir an önce geçsinde transfer olsun inci. çok heyecanlıyım bende.

allahım bu duaların ve orucun bebeğine kavuşturur seni.

Sağolasın iskorpitcim Allah razı olsun. Sende durum nedir?

ben beklemedeyim şuan canım..eşimin tahlil vermesini bekliyorum 16 nisanda.. sonra tahlil sonucunu tüpçüye götürüp kurula çıkmasını beklicem.. zaten nisanı kaçırdım 10 nisanda hasta olcam ben ..ancak mayıs olur sanırım olmadı haziran işte

inci nasıl gidiyor cnm yumoşlar ne alemde :))
inş. bu sefer olacak ben inanıyorum yani hissediyorum sanki:))

bende dün histerekopiyi yaptırdım. aneztezi almadım. korktuğum kadar kötü geçmedi. çok şükür bişeyde çıkmadı.

dr açıklanamayan gruptasınız ama kesinlikle hamile kalacaksın dedi. dondurulmuşlarla önümüzdeki ay başlayalım dedi rahimde herhangi bir hasar vs. olmadığı için zaman kaybetmeylim diyor. eşimde cok yorulduk illa biraz dinlenelim diyor offf cok kafam karıstıı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…