- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.101
Kızlar beklenen geldi. En az 1 sene gelmemek üzere gelmiştir umarım :) Çarşamba başlıyoruz Allah'ın izniyle...
Hadi gozun aydin canim insallah dedigin gibidir bir sene ugramadin sana kicaman optum cok cok sevindim canimmm
inciii gözün aydın,hadi inşallah güzel bir başlangıç olur,Allah yardımcın olsun
kızlar ben tedaviden sonra adet olmamıştım,hafta sonu doktora göründüm,2 tarafta birer tane nurtopu gibi kistim var:)
farlutal diye ilaç verdi,sonrasında da jasmin doğum kontrol ilacı verdi,kızlar bu jasmini kullanmasam diyorum ne dersiniz?
aslanpençesiydi sanırım,onun çayını falan içsem,diğer ilacı içmeye başladım,ne dersiniz?
jasmin de düzenimi bozar eminimm,karar veremedim....
Sağol trkuazım.
İlaçlar hakkında bilgim yok maalesef. Doğum kontorl hapını adet düzene girsin diye mi veriyorlar?
inciii gözün aydın,hadi inşallah güzel bir başlangıç olur,Allah yardımcın olsun
kızlar ben tedaviden sonra adet olmamıştım,hafta sonu doktora göründüm,2 tarafta birer tane nurtopu gibi kistim var:)
farlutal diye ilaç verdi,sonrasında da jasmin doğum kontrol ilacı verdi,kızlar bu jasmini kullanmasam diyorum ne dersiniz?
aslanpençesiydi sanırım,onun çayını falan içsem,diğer ilacı içmeye başladım,ne dersiniz?
jasmin de düzenimi bozar eminimm,karar veremedim....
sanırım kist için verdi inci,burda daha önce hiç kullanan yok mu?
Kızlar beklenen geldi. En az 1 sene gelmemek üzere gelmiştir umarım :) Çarşamba başlıyoruz Allah'ın izniyle...
Inci gelip bakiyorum arada naptin diye.
Carsamba nolucak simdi?
canım benım tedavın baslamıs hatta sonuna gelmıssın masallah ,hayırlı olsunHoş geldin canım. Evet yoktun bayağıdır. Dedim kayboldu :) Geçmiş olsun. Eşine kızma. Olabiliyor böyle şeyler.
İyiyiz şükür. Hamilelerimiz gün sayıyor, annelerimiz bebek büyütüyor :) Bizler de bekliyoruz. Uzun protokoldeyim. 8.iğnemi vurdum bugün. Adetimi bekliyorum. Bugün olmam lazım ama iğne geciktirebiliyormuş.
Bubuş'un maalesef olmadı
Sümeyye hamile
Daha görüşürüz inşaallah
haydi bismillah diyelim ozamannnn incicim hayırlı olsunnn.. işlerin rast gitsin Rabbim yardımcın olsunKızlar beklenen geldi. En az 1 sene gelmemek üzere gelmiştir umarım :) Çarşamba başlıyoruz Allah'ın izniyle...
canım benım tedavın baslamıs hatta sonuna gelmıssın masallah ,hayırlı olsun
sümeyyecimm canımmm çok sevındımmm.. Allah tamamına erdirsin ınsallah.. masallahh..3 mercimeğinde senınlemi şimdii masallah suphanallah canım benımmm çok öpüyorumm
bubuscum baltanemmm birtanemmm ne olur kendını fazla hırpalama üzme olurmu..demek bundada bı hayır varmıs demek..Rabbim böyle uygun görmus demekkisenın durumunu az çok tahmin etmeye calısıyorum ama zor yani yıkıcılığı olsada Yaranada tevkkül etmelisin canım yanlıs hatırlamıyorsam senın ilkti değilmi.. kendini topladıktan sonra yine aramıza dön olurmu...birde ne olur içine atma gel burda konusalım ,dertleşelim..
haydi bismillah diyelim ozamannnn incicim hayırlı olsunnn.. işlerin rast gitsin Rabbim yardımcın olsun
Cnm tedaviye başlamışsın inş.bu sefer herşey yolunda gider Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla
Allah razı olsun canım. Amin inşaallah.
Sen nasılsın?
Bende bu ay son kez aşılama yaptıracam olmazsa bikac ay ara verip tüp bebek denemeyi düşünüyorum sen memorialdemi başladın cnm
Yumurta geliştirici iğnelere başlayacağız inşaallah canım. Yani artık hastaneye gidip gelmelerim başlıyor :) 10-12 gün sonra opu olur nasipse :18:
kıslarr yarın bebiş için,,hem işlerim rast gitsin hemde bebişime çabuk kavusayım diye.
7günlük tevbe orucu tutucam (ara vermeden 7 gun tutulması gerekıyor) ve 21 er tane ya halik,ya bari,ya musavvir isimlerini içecegim suya üfleyip iftarımı açacağım..yatsıdan sonrada şu sayılı olan ayetel kursiyi okucam
10 nısanda hasta olucam ,hasta olmadan oruclarımı bitirmem,sayıolı olan ayetelide okumam gerek.. :18:
Sağolasın iskorpitcimAllah razı olsun. Sende durum nedir?
allahım bu duaların ve orucun bebeğine kavuşturur seni.
Hayırlısı olsun inşaallah.
Aşılamayı sen mi istedin doktor mu önerdi?
Evet oradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?