Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Daha iyiyim canım şükür.
Sen hazırlıklı git bence :) Saçma sapan şeyler duyabilirsin. Nasip deyip geçiyoruz.
Dün arkadaşta biri sizde çocuk var mı dedi. Hayır yok boşuz rahatız dedim İnsanları zıvanadan çıkarma noktasında elimize su dökülmez eminim.

Ah canim o bendede cok oluyordu cok onceleri namaz kildigim icin hergun dus almak zorunda kaliyordum
Ama almina yi dogurduktan sonra gecti neden oluyordu bende doktorda bilememisti

Özlemciğim hamile kalmama engel olmayacağını kesin olarak bilsem hiç kafaya takmayacağım. Nur Hanım rahimin üst tarafında birşey görünmüyor o nedenle sıkıntı olmaz dedi ama yine de riske atmayalım diye düşünüyor. Sanırım adet dönemi daha net görebiliyorlarmış.

Ah Akasyam inşaallah biter.
Diğer değerlerin iyi mi?

İncim her zamanki gibi kansızlık var. Başka sorun yok görünüyor

Merhaba merve üye olmadan önce burayı takip ediyordum ve senin bulantıların olduğunu okumuştum maşallah son aylara gelmişsin.Sağlıkla gelsin bebeğin.

Benim kafam karıştı kromozon tahlili karyotip denilen 46xx ve 46 xy mi?Bunun dışında başka bir şeye bakılıyor mu?9 haftalıkken bir kaybım olmuştu. bebeğin kromozonlarına baktılar bir şey çıkmadı.O tedavimde pgt yapılmadı.Şimdi ilk defa yapılacak.Eşlerde genetikte bir sorun olmasa da ilaçlardan dolayı embriyoda olabilir mi .doktorunun söylediğinden bunu anladım yanılıyor muyum?

İğnelerin kaçıncı günündesin inci .Bu inişli çıkışlı durumlar hep ilaçlardan,hormondan.Bence tedavi sırasında birinin sürekli bu cümleyi kulağımıza fısıldaması lazım.Çünkü son denememin ortalarında niye başladım diye düşünmeye başlamıştım.İnsan bir umutlanıp bir hüzünleniyor ya olmasa diye

Çok sağol Akasyacım aklıma gelir miydi buna böyle sevineceğim:)...inşallah senin testlerde bişey çıkmayacak canım, benim de adet olamadığım o ara krengi bi akıntı vardı dr sökülemediği ve yumurtlamaya çalıştığı içi demişti, bazen adetten sonra kahverengi bi akıntı olur ya belki sadece odur seninki de sonucu ben de merak ediyorum

6.günümdeyim. Uzun protokol benimkisi. Henüz adet olmadım.

İnci, angel ah kızlar mesajları okudukça krndimden bi parca buluyorum öyle bi "şey" ki bu yaşamayan bilemez . Alah hepimizin emeklerini görsün inşallah....

Allah görüyor canım, bizi sınıyor. Kullarım verdiğim dertler karşısında ne kadar dayanıklı, imanları ne kadar kuvvetli görmek istiyor. İnşaallah teker teker buraya hamileyim ve sağlıkla çocuğuma kavuştum diye yazacağız.

İncim maalesef leke devam Bir de acayip saçma sapan bir şekilde devam ediyor. Bazen gün boyu hiç olmuyor. Bazen daha fazla. Ama asla adet gibi değil. Çamur gibi Prolaktin 27.8 Referans değer 23.3.

Akasya prolaktinin iyi bence çok da etkilemiyo aslında hamileliği millet emzirirken hamile kalıyo prolaktin süt enzimi bir de stresle ilgisi varmış stres de arttırıyormus, gerci seninki belki önceki hamilelikle yukselen degerdir zaten zamanla düşer... Bende de hep küçük bir miktar yükseklik var ama drlar dikkate almıyor

EVET CANIM KROMOZOM TAHLİLİ KARYOTİP. ANNE BABADA BİR SORUN OLMASADA OLUŞAN EMBRİYODA SORUN OLABİLİYOR. AMA SENİNİ BEBEĞİNE BAKMIŞLAR DEMEKKİ ONUN DÜŞME SEBEBİ BAŞKA NEDENLERDENMİŞ.

ilaçlar aslında embriyoda soruna sebep olmuyor ama düşün normalde kadında ayda bir yumurta gelişiyor. doğal seleksiyondan dolayı bu en sağlıklısı oluyor. (tabi bununda istisnaları var) diğer problemli olanlar döllenecek kadar gelişemiyor. ilaçlarla bütün yumurtalar geliştirilmeye çalışıldığı için kromozom anomalili bebek olma ihtimalide artıyor. tabi her ne kadar risk artsada sağlıklı bebeklerin yanında problemli olanlar çok az kalıyor. bu tıp dünyası için anlamlı olabilir ama insanın kendi başına geldimi isterse diğer bütün bebekler sağlıklı olsun sonuçta insan kendi yaşadığını biliyor.

düşük olması bile bi anlamda avantaj. yaşamla bağdaşan anomaliler doğduktan sonra bebeklerin çok acı çekmesine sebep oluyor. allahım kimsenin başına vermesin. sanada sağlıklı sıhhatli bir bebek hatta bebekler nasip etsin.

Evet canım çok şükür toparlandı bende hep öyle minik kalacak sanıyordum
Bende iyi beslendim ama balığımı cevizimi yoğurdumu ilaçlarımı hiç eksik etmedim düzenli ve bol beslendim
Bazen heyecan basıyor bazende endişeleniyorumBeklenen gün yaklaşıyor inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi:) hep ikili takım aldım zaten tulum çok az aldım sevmiyorum o tulumları bebek sıkılıyormuş gibi geliyor bana
Merhaba merve üye olmadan önce burayı takip ediyordum ve senin bulantıların olduğunu okumuştum maşallah son aylara gelmişsin.Sağlıkla gelsin bebeğin.
Çok çok teşekkür ederim canım sağolasın evet çooooook zor günler geçirdim yerlerde süründüm ecelim geldi sandım
Allah'ımmm hatırlamak dahi istemiyorum
Ama şuan yaşamamış gibiyim o günleri
Rabbim sizede nasip etsin inş en kısa zamanda

merhabalar arkadalsar bayadır yoktum laptıop bozulmustu ancak tamır oldu..

iyisinizdir insallah... bastan bı okıyım dedim sayfalar almıs basını gıtmıs masallah.. bı boş vaktımde okucam sımdı eşim benle dalga gecıo efsane goru mı dondu dıo yanı bu kkda çok duruyorumya onu kastedıyor uyusss... gözüne batmamak için yazıp çıkıcam hemen..

ben pztsi rahım fılmını cektırdım.. salı gunu eşim veremedi spermini ilk defa oldugu için belkide bilemiyoruma ma benı acayıp kızdırdı çok sınırlendımmm... 16nisanda evde yapacak ben evden hastaneye goturecem tahlıl bardagını ( 1 otobus 2 metro değişitirp gıdıyorum yakında değil yaniii.. doktor stres yapma hayacan yapma spermler çok ısınıncada ölürmüş cunkuuu... eşime suan gıcıkımmm... onada demiştim zaten 15gun sana surat edıcemmm dıyee , ancak sadece 1 hafta yapabildim :):) rahım fılmınden sonra çok ağrım oldu her işime eşim koşturdu.. yani yataktan kalkamadım..şimdide karnım şiş hamile gibiyim ne zaman inecek bu göbek bilmiyorum..

sizlerden ne haberrr neler yapıosunuz neler yaptınız.. incimm senın muayenen ne oldu sanırım uzun şeydenmıs (adını unuttum sımdı ) başladın yaa hayırlısı olsunnn..çok sevındım senın adınaaa..darısı bana bızeee insallahhh

2 arkadasımız sonuc beklıyordu yaww kusura bakmayın heh bubus ve rümeysadı sanırım niki insallah güzeelll sonuclarr almısınızdır kızlar...

ben çıkım eşim geldi bi yokladı gitti uyussssss yaaaaa o saatlerce takılıo ben ona bısey dmeıyorummm surdaaa 2dkka oturdummmm bi laf soylemelerr bi şekil yapmalar falannn gıcıkkk manyakkk şey...

neyse iyi akşamlar ,hepinizi öpüyorummm

Hoş geldin canım. Evet yoktun bayağıdır. Dedim kayboldu :) Geçmiş olsun. Eşine kızma. Olabiliyor böyle şeyler.

İyiyiz şükür. Hamilelerimiz gün sayıyor, annelerimiz bebek büyütüyor :) Bizler de bekliyoruz. Uzun protokoldeyim. 8.iğnemi vurdum bugün. Adetimi bekliyorum. Bugün olmam lazım ama iğne geciktirebiliyormuş.
Bubuş'un maalesef olmadı
Sümeyye hamile

Daha görüşürüz inşaallah

Kızlar beklenen geldi. En az 1 sene gelmemek üzere gelmiştir umarım :) Çarşamba başlıyoruz Allah'ın izniyle...

Teşekkür ederim tuliprosa gayet açıklayıcı olmuş ,şimdi anladım.İnşallah ben de en kısa zamanda anne olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…