- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.081
inci nasılsın?daha iyisindir inşallah
inci inan bana bu insanlarla ne yaparız bilmiyorum,Allahım hepimize sabır versin inşallah
yarın anneannemlerde kur an okunacak,bütün akrabalar gelecek,sorguya çekerler artık,yok mu daha çocuk,olmuyor mu,vb
hepimize sorulan tipik sorular,inşallah asabımı bozacak şeyler söylemezler,o açıdan bakınca burda uzakta olmak daha iyi akrabalardan
Ah canim o bendede cok oluyordu cok onceleri namaz kildigim icin hergun dus almak zorunda kaliyordum
Ama almina yi dogurduktan sonra gecti neden oluyordu bende doktorda bilememisti
Ah Akasyam inşaallah biter.
Diğer değerlerin iyi mi?
Bizde geçen doktora gittik Yavruş büyümüş 1 kg 600 gr olmuş
Maşallah çok mutlu oldum hep öyle minik kalacak sandım 1 kg daha alsa neyimize yetmiyo
2 Hafta sonraya randevumuz var Nstye gireceğim inşallah Plasentamda ön duvardaymış
Seninki riskli gelebilk her an sürpriz yapabilir dedi
Aman gelmesin daha erken:26::26:Neyse hayırlısı artık
21 mayıs sezeryan tarihimiz inşallah gelişimi böyle devam ederse
Bir aksilik çıkmazsa böyle işte..
sizde derken embriyolarda mı bişey çıkmamıştı yoksa eşinin ve senin kromozom tahlilinimi kastettin. bu durum her gebeliğe bağlı olarak olabiliyor. sonuçta normal yolla hamile kalınca vücut en sağlıklı yumurtayı geliştiriyor. ama bizde ilaçla sorunlu olabilecek yumurtalarda gelişiyor. riskin artması burdan kaynaklanıyor. önceden bende normal yolla hamile kalanlar kadar riskimiz var diye düşünüyordum ama şimdi bizde riskin fazla olduğunu anladım.
benimde birinde monozomi 13 vardı ama o zaten sma lı embriyoya denk gelmişti.
sağol canım. etrafımda bekleyen insanlar hep detaylıda sorun gözüküp ekoya gelenler yada bebeklerini doğurmuş ve kalbinde sorun olan insanlardı. o an kendimi çok şanslı hissettim.
maşallah yavrucağa. kocaman olmuş ya. demek sezeryan tarihinizde belli oldu. hesaplamıştım aramızda tam 34 gün var. bakalım bana ne zaman diyecek. hayırlısıyla doğururuz inşallah merveciğim.
Daha iyiyim canım şükür.
Sen hazırlıklı git bence :) Saçma sapan şeyler duyabilirsin. Nasip deyip geçiyoruz.
Dün arkadaşta biri sizde çocuk var mı dedi. Hayır yok boşuz rahatız dedimİnsanları zıvanadan çıkarma noktasında elimize su dökülmez eminim.
. Canim kirmizilari gormene sevindim. İlacla falan olsun farketmez. Neticeye bak haticeye degil:) benim akintim da maalesef devam ediyor. Sinirlerim bozuldu. Yarin test sonuclarini mail attigimda ne yapmam gerektigini soracagim
Rosa canim ekoda sorun cikmamasina cok sevindim. Bebegin saglikli. İcin rahat olsun. Kromozom meselesi offf diyorum. Dusunmekten irdelemekten biktim desem. Cok yorgun hissediyorum kendimi.
Gece gece duygusala bağladım. Eşim yanımda uyuyor, ben de sessiz sessiz ağlıyorum
Çok doluyum kızlar bildiğiniz gibi değil
İğnelerin kaçıncı günündesin inci .Bu inişli çıkışlı durumlar hep ilaçlardan,hormondan.Bence tedavi sırasında birinin sürekli bu cümleyi kulağımıza fısıldaması lazım.Çünkü son denememin ortalarında niye başladım diye düşünmeye başlamıştım.İnsan bir umutlanıp bir hüzünleniyor ya olmasa diye
İnci, angel ah kızlar mesajları okudukça krndimden bi parca buluyorum öyle bi "şey" ki bu yaşamayan bilemez . Alah hepimizin emeklerini görsün inşallah....
İncim maalesef leke devamBir de acayip saçma sapan bir şekilde devam ediyor. Bazen gün boyu hiç olmuyor. Bazen daha fazla. Ama asla adet gibi değil. Çamur gibi Prolaktin 27.8 Referans değer 23.3.
Benim kafam karıştı kromozon tahlili karyotip denilen 46xx ve 46 xy mi?Bunun dışında başka bir şeye bakılıyor mu?9 haftalıkken bir kaybım olmuştu. bebeğin kromozonlarına baktılar bir şey çıkmadı.O tedavimde pgt yapılmadı.Şimdi ilk defa yapılacak.Eşlerde genetikte bir sorun olmasa da ilaçlardan dolayı embriyoda olabilir mi .doktorunun söylediğinden bunu anladım yanılıyor muyum?
mrb arman nasılsın?
Merahba tulip çok sağol daha iyim artık çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ufaklığın keyfi yerinde mi
Evet canım çok şükür toparlandı bende hep öyle minik kalacak sanıyordumCanim senin minnos da toparlamis kendisini annesi bosuna uzulmussun stress yapmissin benim gibi
Hicbirzaman baska bebeklerle karsilastirma bebeini bak benim iki kizim arasinda bile dunya kadar fark var
Iki kardes olamalarina ragmen kaldiki baska bebekle seninki ayni olamaz ki bende yapiyordum belki hatirlarsin
Delikiz ve naz in bebekleri benim eslem e gore cok iyi gidiyorlardi benimki cok zayifti e benimki zamaninda dogdu
Onlarinki erken karsilastirirsan benimki yine zayifti ama bak simdi masallah onlarinkinden hizli toparlandi
En onemlisi saglikli olmalari canim uzattim baya. Bu arada gununuzde belli olmus bari 19 mayis olsaymis :)
Cok sevindim hadi artik biz senin icin gun sayip heycan yapiyoruzzzzzzzz
Yazdimmi bilmiyorum yada yazmayi aklimdan geciriyordum da yazdimmi hic hatirlamiyorum
Kizlarla ugrasmaktan unutuyorum bazi seyleri EVRA minnosumuzun cicleri gercekten cok guzel
Saglikli ve guzel gunlerde giyinsinler insallahhhh canim ilk 3 ay hep tulum yada alt ust pijama giydir
Altini degistirmekte de cok rahat oluyor
Çok çok teşekkür ederim canım sağolasın evet çooooook zor günler geçirdim yerlerde süründüm ecelim geldi sandımMerhaba merve üye olmadan önce burayı takip ediyordum ve senin bulantıların olduğunu okumuştum maşallah son aylara gelmişsin.Sağlıkla gelsin bebeğin.
merhabalar arkadalsar bayadır yoktum laptıop bozulmustu ancak tamır oldu..
iyisinizdir insallah... bastan bı okıyım dedim sayfalar almıs basını gıtmıs masallah.. bı boş vaktımde okucam sımdı eşim benle dalga gecıo efsane goru mı dondu dıo yanı bu kkda çok duruyorumya onu kastedıyor uyusss... gözüne batmamak için yazıp çıkıcam hemen..
ben pztsi rahım fılmını cektırdım.. salı gunu eşim veremedi spermini ilk defa oldugu için belkide bilemiyoruma ma benı acayıp kızdırdı çok sınırlendımmm... 16nisanda evde yapacak ben evden hastaneye goturecem tahlıl bardagını ( 1 otobus 2 metro değişitirp gıdıyorum yakında değil yaniii.. doktor stres yapma hayacan yapma spermler çok ısınıncada ölürmüş cunkuuu... eşime suan gıcıkımmm... onada demiştim zaten 15gun sana surat edıcemmm dıyee , ancak sadece 1 hafta yapabildim :):) rahım fılmınden sonra çok ağrım oldu her işime eşim koşturdu.. yani yataktan kalkamadım..şimdide karnım şiş hamile gibiyim ne zaman inecek bu göbek bilmiyorum..
sizlerden ne haberrr neler yapıosunuz neler yaptınız.. incimm senın muayenen ne oldu sanırım uzun şeydenmıs (adını unuttum sımdı ) başladın yaa hayırlısı olsunnn..çok sevındım senın adınaaa..darısı bana bızeee insallahhh
2 arkadasımız sonuc beklıyordu yaww kusura bakmayın heh bubus ve rümeysadı sanırım nikiinsallah güzeelll sonuclarr almısınızdır kızlar...
ben çıkım eşim geldi bi yokladı gitti uyussssss yaaaaa o saatlerce takılıo ben ona bısey dmeıyorummm surdaaa 2dkka oturdummmm bi laf soylemelerr bi şekil yapmalar falannn gıcıkkk manyakkk şey...
neyse iyi akşamlar ,hepinizi öpüyorummm
EVET CANIM KROMOZOM TAHLİLİ KARYOTİP. ANNE BABADA BİR SORUN OLMASADA OLUŞAN EMBRİYODA SORUN OLABİLİYOR. AMA SENİNİ BEBEĞİNE BAKMIŞLAR DEMEKKİ ONUN DÜŞME SEBEBİ BAŞKA NEDENLERDENMİŞ.
ilaçlar aslında embriyoda soruna sebep olmuyor ama düşün normalde kadında ayda bir yumurta gelişiyor. doğal seleksiyondan dolayı bu en sağlıklısı oluyor. (tabi bununda istisnaları var) diğer problemli olanlar döllenecek kadar gelişemiyor. ilaçlarla bütün yumurtalar geliştirilmeye çalışıldığı için kromozom anomalili bebek olma ihtimalide artıyor. tabi her ne kadar risk artsada sağlıklı bebeklerin yanında problemli olanlar çok az kalıyor. bu tıp dünyası için anlamlı olabilir ama insanın kendi başına geldimi isterse diğer bütün bebekler sağlıklı olsun sonuçta insan kendi yaşadığını biliyor.
düşük olması bile bi anlamda avantaj. yaşamla bağdaşan anomaliler doğduktan sonra bebeklerin çok acı çekmesine sebep oluyor. allahım kimsenin başına vermesin. sanada sağlıklı sıhhatli bir bebek hatta bebekler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?