Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?


Canım çok geçmiş olsun...
Çarşamba öğreneceğiz yumoşları bakalım.
Bence beklemeyin. Dondurulmuş tedavisi çok yoran bir tedavi değil, iğne yok bir şey yok. Sadece transfer. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
 

canım bence zaman kaybetmeyin Allah korusun doktorun uygun görmeyip bekleyelim demesi daha kötü olur sizin için. hangi hastanede tedavi görüyosun canım ve kaç yaşındasın sen?
 

sağol cnm.
hadi bakalım bugün başlıyosun gelişmeleri öğrenmeye bol bol sağlıklı yumoşun olur inş.:))
evet cnm doğru söylüyosun cok yorucu değilmilş. ama işte eşim biraz inatlaşıyo onu ikna etmem lazım 1-2 ay içinde yaptırırız inş. nasip bakalım.
çok öpüyorum güzel haberlerini bekliyorum cnm..

canım bence zaman kaybetmeyin Allah korusun doktorun uygun görmeyip bekleyelim demesi daha kötü olur sizin için. hangi hastanede tedavi görüyosun canım ve kaç yaşındasın sen?

canım bende zaman kaybetmek istemiyorum da işte eşim biraz sıkıldı üstüste bu hastane işlerinden onu yumusatma çalışmaları yapmam lazım :))
30 yasındayım centrumda tedavi görüyorum. hayırlısı ile bu sene olsun inş.
 
Herkes nerede :)

Ben dün gonal f e başladım. En geç 10 gün içinde opu olacak inşaallah

hadi hayırlısı incim.. bol bol sağlıklı yumurtaların olsun inş. güzel güzel büyüsünler

bilmem ki herkes nerde, topiğe durgunluk çökmüş yine. senin güzel haberlerinle canlanıcak inş.
 
hadi hayırlısı incim.. bol bol sağlıklı yumurtaların olsun inş. güzel güzel büyüsünler

bilmem ki herkes nerde, topiğe durgunluk çökmüş yine. senin güzel haberlerinle canlanıcak inş.

İnşaallah mattikam
Nasılsın? Ufaklık nasıl? Her şey yolunda mı?
 
İnşaallah mattikam
Nasılsın? Ufaklık nasıl? Her şey yolunda mı?

iyiyiz çok şükür. sabah yataktan düştü :18: yanında yatıyodum uyuyuvermişim. korktum ama iyi çok şükür.

merve artık son zamanları olunca giremiyo yine öyledir inş. merak ettim ben de şimdi.

akasyam sen nasılsın
 

İdare ediyorum Mattikam.. Dişlerimde sorun var. Cumartesi iki kök diş çekilecek :18: Sonrasında implant falan dedi. Ona biraz canımn sıkkın. İmplant için şu an maddi ne manevi gücüm var Sanırım bir süre dişsiz gezeceğim.

Aman Allah korusun paşayı. Cuupp diye atladı demek
 

geçmiş olsun canım diş işi zor ya. özele sevkettirip yaptırdı eşim geçende. 2 ay sonra parayı geri verdi sgk. öyle bişey oluyo mu araştır istersen.
 
geçmiş olsun canım diş işi zor ya. özele sevkettirip yaptırdı eşim geçende. 2 ay sonra parayı geri verdi sgk. öyle bişey oluyo mu araştır istersen.

Evet canım çok zor. Sevk ettirebilsem ücretsiz olduğunu biliyorum da ona da vakit yok. Bakalım hayırlısı..

İncim Merve'den cevap geldi mi ? merak ettim Bir de Cumhur Bey acaba hastanede değil mi ? İzinli falan mı ? Mailime dönmemezlik hiç yapmazdı. Maile dönemese arardı. Ben de arayamıyorum. İşyeri açık ofis. Millet konuşmaları duysun istemiyorum.
 
Sitede bir sessizlik hakim son günlerde...bana da bir yorgunluk çöktü sanki ağlasam ağlaamıyorum gülsem gülemiyorum tuhaf:) okuyorum sizi ama cevap yazacak gücüm olmuyordu, kafam kazan gibi hale reglden sonra... İnci en haraketlimiz heyecanlımız sensin sanırım, güzel haberlerinle motivasyonumuz artıcak inşallah

Akasya geçti mi kahverengiler... Sümeyye hersey yolundadır umarım...

Kızlar hepinize sevgiler
 

Çok geçmiş olsun mattikam. Allah korumuş kuzuyu
Merve iyiymiş, annesi gelmiş iş güç ondan giremiyormuş :)
 

Maalesef geçmedi canım. Akşam rengi açıldı. Regl olduğumu düşündüm. Bugün kesildi. Reglin gelmesini bekliyorum. 2. ya da 3. günü muayeneye gideceğim.. Aynı keyifsizlik maalesef bende de var canım. Bahar da kar etmedi bana İnşallah düzeliriz bir an önce
 

Bu durumdan kurtulmanın yollarını arasanız... Mesela hiç istemeseniz de alış-verişe çıkın, çok iyi geliyor. Ne biliyim bir şeyler bulun içinizi hareketlendirecek. Rabbim yardımcınız olsun. En kısa zamanda kucağızız sağlıklı bebişlerle dolsun.

Ben elhamduLillah iyiyim, umarım bebişlerde iyidir. Daha kontrole gitmedim, az kaldı, durumlarından haberim yok. Yalnız elhamduLillah çok fena uykum var. Uyudukca uyuyasım geliyor, bir de uykuya tembellik eklenince... Uyumaktan bazan başım ağrıyor. Oh bi de ekşi sevgisi oluşdu, işte bunu seviyorum. Umarım yediğim ekşilerin yan etkileri yoktur. Limonlar bütün gidiyor Evde erik ekşisi var, super. Olgunlaşmamış kaysı tuzla super. Yazarken bile ağzım sulandı.

Rabbim hepimize sağlıklı ve salih evlatlar nasip eylesin. Amin.
 
Son düzenleme:

Akasyam, hastalığının ne kadar zor olduğunu düşüne biliyordum da, ben hamileliğin senin için ne kadar riskli olduğunu bilmiyordum. Başka bir yerde yazılarınızı okudum Lütfen, önce senin sağlığın gerekli. Rabbim tez bir zamanda en güzelinden ve sağlıklısından sana salih evlatlar versin. Ancak unutma sen her şeyden daha değerlisin. Lütfen hiç bir şey için kendini üzme. Rabbim bu yolda sana kolaylık versin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…