- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.121
inci nasıl gidiyor cnm yumoşlar ne alemde :))
inş. bu sefer olacak ben inanıyorum yani hissediyorum sanki:))
bende dün histerekopiyi yaptırdım. aneztezi almadım. korktuğum kadar kötü geçmedi. çok şükür bişeyde çıkmadı.
dr açıklanamayan gruptasınız ama kesinlikle hamile kalacaksın dedi. dondurulmuşlarla önümüzdeki ay başlayalım dedi rahimde herhangi bir hasar vs. olmadığı için zaman kaybetmeylim diyor. eşimde cok yorulduk illa biraz dinlenelim diyor offf cok kafam karıstıı(
inci nasıl gidiyor cnm yumoşlar ne alemde :))
inş. bu sefer olacak ben inanıyorum yani hissediyorum sanki:))
bende dün histerekopiyi yaptırdım. aneztezi almadım. korktuğum kadar kötü geçmedi. çok şükür bişeyde çıkmadı.
dr açıklanamayan gruptasınız ama kesinlikle hamile kalacaksın dedi. dondurulmuşlarla önümüzdeki ay başlayalım dedi rahimde herhangi bir hasar vs. olmadığı için zaman kaybetmeylim diyor. eşimde cok yorulduk illa biraz dinlenelim diyor offf cok kafam karıstıı(
Aminn cnm doktor önerdi cnm tedavimi hızlandıracagını söledi hayırlısı Allahtan artık cnm dualarım seninle inş.sonucun güzel olur
Yumurta geliştirici iğnelere başlayacağız inşaallah canım. Yani artık hastaneye gidip gelmelerim başlıyor :) 10-12 gün sonra opu olur nasipse :18:
Canım çok geçmiş olsun...
Çarşamba öğreneceğiz yumoşları bakalım.
Bence beklemeyin. Dondurulmuş tedavisi çok yoran bir tedavi değil, iğne yok bir şey yok. Sadece transfer. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.
canım bence zaman kaybetmeyin Allah korusun doktorun uygun görmeyip bekleyelim demesi daha kötü olur sizin için. hangi hastanede tedavi görüyosun canım ve kaç yaşındasın sen?
Herkes nerede :)
Ben dün gonal f e başladım. En geç 10 gün içinde opu olacak inşaallah
hadi hayırlısı incim.. bol bol sağlıklı yumurtaların olsun inş. güzel güzel büyüsünler
bilmem ki herkes nerde, topiğe durgunluk çökmüş yine. senin güzel haberlerinle canlanıcak inş.
Kızlar Merve 1'inden beri siteye gelmemiş :26: Haberi olan var mı ?
Mesaj atayım.
Mailine cevap geldi mi?
İnşaallah mattikam
Nasılsın? Ufaklık nasıl? Her şey yolunda mı?
iyiyiz çok şükür. sabah yataktan düştü :18: yanında yatıyodum uyuyuvermişim. korktum ama iyi çok şükür.
merve artık son zamanları olunca giremiyo yine öyledir inş. merak ettim ben de şimdi.
akasyam sen nasılsın
İdare ediyorum Mattikam.. Dişlerimde sorun var. Cumartesi iki kök diş çekilecek :18: Sonrasında implant falan dedi. Ona biraz canımn sıkkın. İmplant için şu an maddi ne manevi gücüm varSanırım bir süre dişsiz gezeceğim.
Aman Allah korusun paşayı.Cuupp diye atladı demek
geçmiş olsun canım diş işi zor ya. özele sevkettirip yaptırdı eşim geçende. 2 ay sonra parayı geri verdi sgk. öyle bişey oluyo mu araştır istersen.
iyiyiz çok şükür. sabah yataktan düştü :18: yanında yatıyodum uyuyuvermişim. korktum ama iyi çok şükür.
merve artık son zamanları olunca giremiyo yine öyledir inş. merak ettim ben de şimdi.
akasyam sen nasılsın
Sitede bir sessizlik hakim son günlerde...bana da bir yorgunluk çöktü sanki ağlasam ağlaamıyorum gülsem gülemiyorum tuhaf:) okuyorum sizi ama cevap yazacak gücüm olmuyordu, kafam kazan gibi hale reglden sonra... İnci en haraketlimiz heyecanlımız sensin sanırım, güzel haberlerinle motivasyonumuz artıcak inşallah
Akasya geçti mi kahverengiler... Sümeyye hersey yolundadır umarım...
Kızlar hepinize sevgiler
Sitede bir sessizlik hakim son günlerde...bana da bir yorgunluk çöktü sanki ağlasam ağlaamıyorum gülsem gülemiyorum tuhaf:) okuyorum sizi ama cevap yazacak gücüm olmuyordu, kafam kazan gibi hale reglden sonra... İnci en haraketlimiz heyecanlımız sensin sanırım, güzel haberlerinle motivasyonumuz artıcak inşallah
Akasya geçti mi kahverengiler... Sümeyye hersey yolundadır umarım...
Kızlar hepinize sevgiler
Maalesef geçmedi canım. Akşam rengi açıldı. Regl olduğumu düşündüm. Bugün kesildi. Reglin gelmesini bekliyorum. 2. ya da 3. günü muayeneye gideceğim.. Aynı keyifsizlik maalesef bende de var canım. Bahar da kar etmedi banaİnşallah düzeliriz bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?