- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.141
Herkes nerede :)
Ben dün gonal f e başladım. En geç 10 gün içinde opu olacak inşaallah
iyiyiz çok şükür. sabah yataktan düştü :18: yanında yatıyodum uyuyuvermişim. korktum ama iyi çok şükür.
merve artık son zamanları olunca giremiyo yine öyledir inş. merak ettim ben de şimdi.
akasyam sen nasılsın
İdare ediyorum Mattikam.. Dişlerimde sorun var. Cumartesi iki kök diş çekilecek :18: Sonrasında implant falan dedi. Ona biraz canımn sıkkın. İmplant için şu an maddi ne manevi gücüm varSanırım bir süre dişsiz gezeceğim.
Aman Allah korusun paşayı.Cuupp diye atladı demek
Bu durumdan kurtulmanın yollarını arasanız... Mesela hiç istemeseniz de alış-verişe çıkın, çok iyi geliyor. Ne biliyim bir şeyler bulun içinizi hareketlendirecek. Rabbim yardımcınız olsun. En kısa zamanda kucağızız sağlıklı bebişlerle dolsun.
Ben elhamduLillah iyiyim, umarım bebişlerde iyidir. Daha kontrole gitmedim, az kaldı, durumlarından haberim yok. Yalnız elhamduLillah çok fena uykum var. Uyudukca uyuyasım geliyor, bir de uykuya tembellik eklenince...Uyumaktan bazan başım ağrıyor. Oh bi de ekşi sevgisi oluşdu, işte bunu seviyorum. Umarım yediğim ekşilerin yan etkileri yoktur. Limonlar bütün gidiyor Evde erik ekşisi var, super. Olgunlaşmamış kaysı tuzla super. Yazarken bile ağzım sulandı.
Rabbim hepimize sağlıklı ve salih evlatlar nasip eylesin. Amin.
Sümeyye yoksa prensesler mi geliyor.
sağol canım.. senin paşa nasıl büyüdünüz mü artık iyiceevet inci topik çok sessiz. yazın neydi öyle sayfalar akıp gidiyordu. hadi hayırlısı canım. sayılı gün geçiyor.
geçmiş olsun mattika. Allahtan bişey olmamış paşaya.
geçmiş olsun akasya. implant uzun süreli ve zahmetli bir twdaviymiş sanırım.
sağlıkla gelsin bebeklerin inş. sümeyyecim.Sağlıkla gelsinler de prensin de, prensesin de başımızın üzerinde yerleri var. Gerçi ben ablamın kızlarından sonra prensesleri daha çok seviyorum. Bizim aile hiç erkek çocuğu görmedi. Biz 4 kız kardeş, ablamın da maşşeallah 4 kızı var
sağlıkla gelsin bebeklerin inş. sümeyyecim.
Akasyam, hastalığının ne kadar zor olduğunu düşüne biliyordum da, ben hamileliğin senin için ne kadar riskli olduğunu bilmiyordum. Başka bir yerde yazılarınızı okudumLütfen, önce senin sağlığın gerekli. Rabbim tez bir zamanda en güzelinden ve sağlıklısından sana salih evlatlar versin. Ancak unutma sen her şeyden daha değerlisin. Lütfen hiç bir şey için kendini üzme. Rabbim bu yolda sana kolaylık versin.
evet inci topik çok sessiz. yazın neydi öyle sayfalar akıp gidiyordu. hadi hayırlısı canım. sayılı gün geçiyor.
geçmiş olsun mattika. Allahtan bişey olmamış paşaya.
geçmiş olsun akasya. implant uzun süreli ve zahmetli bir twdaviymiş sanırım.
Maalesef geçmedi canım. Akşam rengi açıldı. Regl olduğumu düşündüm. Bugün kesildi. Reglin gelmesini bekliyorum. 2. ya da 3. günü muayeneye gideceğim.. Aynı keyifsizlik maalesef bende de var canım. Bahar da kar etmedi banaİnşallah düzeliriz bir an önce
İnşallah Akasya cım zaman ilacımız olacak herhalde... Bekleye bekleye bi hal olduk:)) Umarım en kısa sürede gelir, kontrol muaynesi bile insanı mutlu ediyor beklerken...Kendine dikkat et canım hazirana az kaldı: nazar:
SÜmeyyecim çok sağolasın ben de kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama biraz zamana ihtiyacım var sanırım halen... Sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorum sana ve minişlere
Hayırlı cumalar canlar
Akasyam en azından belirsizlikten kurtuldun çok şükür :)
İncim Cumhur Bey aynı gün eşimi aramış. Ama eşim o akşam şehirdışındaydı.Dün geldi. Dün akşam söyledi bana. Bugün görüştüm. Haziranda 1 hafta izinli. O yüzden risk almayayım dedim. Ramazana gelecek ama belki de ramazanda tedavi olmanın da ayrı bir mistik havası olur..Sen nasılsın kuzum ? Cumartesi kaçta gideceksin ? Ben de belki Nur Hanıma kontrole gideceğim.
İyi yapmışsın. Ramazan hayırlı gelir inşaallah :)
İyiyim şükür. 8.30 da randevum. Sen ne zaman randevu alacaksın?
İyi yapmışsın. Ramazan hayırlı gelir inşaallah :)
İyiyim şükür. 8.30 da randevum. Sen ne zaman randevu alacaksın?
selam arkadaşlar herkese arada takip ediyordum burayı sonra sorunlar içinden çıkılmaz hal alınca üye olmak istedim ama aslında üye olmak için baya geç kaldım gece biraz inceledim burayı herkes samimi olmuş ne güzel dostluklar olmuş doğru yeremi yazıyorum nasıl yazdım ilk mesajım artık kimse kusura bakmasın herkese geçmişler olsun hamile olanlarda sağlıkla bebeklerini alırlar inş nickimden de anlaşıdığı üzere ben bir panik ataklıyım:)nereden başlayımda anlatayım ki üç düşüğüm oldu ilkinde hasta değildim sonra panik atak oldum on beş yıldır evliyim nasıl çocuklu insanlar bizleri bebeği olmayan insanları anlamıyor sizde beni anlarsınız umarım bu hastalıkla birde bunlarla uğraşmak inanın hiç kolay değil aranızda varmı böyle hasta olan dertleşmek isterim herşeyden korkan tırsan neyse soruma geleyim baştan beri korkum tüptü ve yıllar sonra korktuğum başıma geldi sonuncu düşüğümde eşimin genetik kromozom bozukluğu olduğunu öğrendik pgt dendi ancak bunda da yüzde 40 yüzde elli şansımız varmış sağlıklı bebek olması için normal yollarda gene düşer dendi baya uzun bir sayfa olduğu için başlara ulaşamdım varmı sağlıklı bebeği olanlar bu yöntemle ve bu kromozomların sayıları varya hangisi olduğuda mı önemli rol taşıyor akşam baktım hiç bilmedğim terimler yazmışınız hiç bilgim yok bu konularda aydınlatırmısınız ve nasıl yapılıyor bu işlem ben rahatsızlığımdan dolayıda çok korkuyorum bu eziyetli işten sonucu hüsran olma ihtimali yüksek ve buişlem yapılırken bayıltma olaylar falan çooook korkutuyor beni okurken size gıptayla baktım çok cesaretlisiniz maşşallah size ben icraata geçemiyorum arkdaşlar banada yardımcı olurmsunuz
senindemi bu kromozm tahliliyle belli oldu bu gen tanısı yani kan tahliliyle akaysa teşekkür ederim cevabın için şimdi durumun nedir yatırdınmı tüpü bayıltarak yapıyolar dimi ya ayılamssam bu korkutuyo beni ya ne komik dimi o iğneleri bende oldum son iki gebeliğimde ama olmadı işte
he birde bu işlemden sonra sağlıklı olmama ihtimalide var konulacak emriyoların öylemi olmassa koymular işlemler boşamı gidiyor yani iğneler yumurta toplama işlemi falan boşa gidiyor öylemi şimdi biz bunu yaptırdık diyelim tuttu bebek kesin sağlıklı olucak diye bişey varmı tabiki herşey allahtan ama sakat olma ihtimali varmı ki allah korusun yarabbim bunu yaptırdık içimiz rahat bir hamilelik geçirebilecezmi anlatabildim umarım canım
ilk burdan konuştuğum kişinin benim kafadan hastalıklı :)olması çok sevindirdi beni anlıyan biri çıktı bizi kimse analmıyor zaten kafalar o kadar karışıkki içinden çıkmıyorum canımız çok mu kıymetli bizim :) böyle tırsak olduk herkesin kıymetlidir ama sen şimdi işlemerin neresindesin yapıldımı tüp hakkımzda hayırlsı olsun ben gidişle yaptıramıcam harelde kötü ihtimelleri aklıma getirmemek ne mümkün zaten alıştım böyle yaşamaya yıllardır bebeksizama ilerisi için nolur bilinmez amannn vallahi yoruldum artıkk sen yaptırdın bayılttılar sen bende çook cesaretlsini maşallah vallahi bende lokal diyordum ama olmuyo hee off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?